![]() |
#2671 | |||||||||||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
dzień dobry wszystkim
![]() Tobie również kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że niedługo dowiesz się co to za choróbsko... [quote=Ewusia_marchew;1034 7245] Cytat:
![]() Cytat:
![]() straszne! są lekarze i taborety, zmień tą lekarkę, mam nadzieję, że trafisz w końcu na kogoś normalnego... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewuś, zgadzam się z Tamo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziś od pracy wolne ![]() Cytat:
![]() dasz radę ze wszystkim, w końcu miłość uskrzydla ![]() eeeee nic nie kupiłam...nic nie znalazłam ciekawego...także udane zakupy wciąż przede mną ![]() Cytat:
denerwują mnie już nawet pytania w stylu: "o której wychodzisz? o której wracasz?".... grrrr ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() skądś znam te uczucia... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Źle się czuję, głowa mnie strasznie boli - chyba coś z ciśnieniem... a zaraz muszę jechać i to na WF! Możecie sobie wyobrazić jak bardzo mi się chce... Później teoretycznie mam jeszcze lektorat, ale zważywszy na podłe samopoczucie jeszcze się zastanowię czy się na nim pojawić. Źle mi i fizycznie i psychicznie. Fatalny początek Nowego Roku ![]() Buźka kochane, do przeczytania i miłego dnia życzę ![]() PS. Jeeeeeeeezu, jak strasznie śnieg sypie! ![]() ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-01-05 o 08:13 |
|||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
Madame, ale Ty jestes bardziej na wschod niz ja, a jak wiadomo - im bardziej na wschod tym chlodniej. U mnie dzis juz moze ze dwa cm sniegu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
daję znać, że jakoś dycham jeszcze
![]() ![]()
#2674 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ślicznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() coś mi się zdaje ze większość osób tak ma... za długie ferie były i się wszyscy odzwyczaili od uczelni ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Po moim skandalicznym zaspaniu trzaby ruszyć sie w końcu i coś robić.. właściwie to powinnam się uczyć ale w mieszkaniu bałagan, torby nie rozpakowane... ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja wlasnie koncze lunch, sporo roboty w robocie ale ogolnie nie jest zle. musze dzis po pracy kupic piora do wycieraczek bo mi sie rozmazuje wszystko na szybie i nie widzie gdzie jade ![]() do pozniej ![]()
![]() |
#2676 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie już lepiej ![]() ![]() ![]() Poza tym byłam dziś w Empiku, co uwielbiam - kupiłam duży ścienny kalendarz z Mikołajkiem (znacie go? ![]() ![]() ![]() Mknę na obiad póki co, do przeczytania ![]()
![]() |
#2677 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale moim zdaniem to dobrze - zawsze uwazam, ze jak jest porzadna zima, to pozniej bedzie porzadne lato ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie nie, po prostu snieg jest ladniejszy niz taka zwykla szarówa zimowa ![]() ![]() Cytat:
![]() no ale posprzatac przeciez trzeba.. i obiad ugotowac.. i jakies zakupy zrobic ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witajcie ![]() Ja dziś sobie poszalałam, zresztą szał zakupów trwa już u mnie od kilku dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW dostałam kartkę(bardzo miłą) od eks-TŻta ![]() ![]() EDIT: Madame, ja znam Mikołajka i baaaaardzo go lubie ![]() ![]() ![]() PS.cieszę się, że odzyskujesz spokój ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2009-01-05 o 15:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlasnie leze na sofie pod kocem i popijam goraca czekolade i czekam na ten cholerny okres... ![]() zaraz ide sie polozyc i poczytac ksiazeczke moja i spaaac. kolorowych snow wam zycze ![]()
![]() |
#2679 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to tylko tak obiecujesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a Mikołajka też oczywiście znam... i nawet bym chętnie poczytała, nawet teraz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oj to pewnie masz teraz burzę myśli ![]() Cytat:
![]() u mnie wykluczone, prognozy przewidują minus 13 ![]() a ja naprawdę jestem jakaś klimatycznie nieprzystosowana ![]() ![]() ![]() ![]() Poza wkurzaniem się na zimę w sumie zrobiłam dziś sporo pożytecznych rzeczy ![]() A teraz jescze do łóżeczka z książką (niestety nie rozrywkową, a tez naukową, trzeba nadgonić z lekturami ![]() dobranoc Gwiazdeczki ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja tylko na chwilę, dziś czeka mnie cały dzień nauki ![]() ![]() nie wiem jak ja zdążę to zrobić ![]() no, nic mam nadzieję, że wasz dzień będzie lepszy niż mój ![]() miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki! jak ja nie lubie jak jest zimno ![]() ![]() ![]() ja w lozeczku z laptopem i kawka i niedlugo sie zaczne zbierac...Jak patrze przez okno jak auto jest zamarzniete to mi sie odechwciewa ruszac gdziekolwiek.. ![]() mileog dnia wam zycze! i pamietajcie,ze do wiosny z kazdym dniam blizej.. ![]()
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
poczytam jak wrócę na mieszkanie bo teraz na uczelni jestem, ogólnie nic mi się nie chce poza snem bo nie spałam całą noc
![]()
#2683 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2684 | ||||||||||
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o kurczę... to teraz masz mętliczek-pętliczek w głowie pewnie ![]() Cytat:
![]() taaaa tylko nie bardzo wiem jak zacząć "przystosowywać" rodziców... jak u Was było z samodzielnym mieszkaniem? Pewnie przy okazji wyjazdu na studia do innego miasta, to zawsze dobry pretekst...:P Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jaki to przedmiot kochana? Na pewno dasz radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej kochana, jak żyjesz? ![]() U mnie dziś standard "szkoła+praca" w mroźnej scenerii zniechęcającej od jakiejkolwiek aktywności. No, ale trudno - mus to mus. Oby do wieczora! ![]() Buźka kochane ![]() ![]()
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() powoli przygotowuję się psychicznie do wyjścia ![]() Spaza - owocnej nauki ![]() ![]() Agolku - no właśnie mi się wydaje ze to moje krążenie i niskie ciśnienie jest tego powodem że nie znoszę zimna ![]() ![]() ![]() Nefruś - ![]() ![]() Malinko - ja spałam całą noc a te mi się chce spać ![]() Jabłuszko - u mnie z wyprowadzką to było tak ze po 2 latach dojeżdżania podeszłam moją rodzinkę ze jednak mi to nie pasi, a ze mam sojusznika siostrę wiec jakoś łatwiej poszło ![]() ![]() ![]() miłego dnia Dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | ||||
Raczkowanie
|
u nas to rodzinne
![]() ![]() To prawda... ![]() Aczkolwiek on co jakiś czas "daje znaki", więc takich mętliczków miałam już kilka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie najbardziej przeraza zwykle listopad, bo cała ta zima jest jeszcze przede mną. A jak już jest nowy rok itd, to jakoś już lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() prawo administracyjne ![]() jak narazie nie jest za dobrze przez moje wrodzone lenistwo ![]() lecę dalej do tych głupot ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Raczkowanie
|
Spaza, lenistwo lenistwiem, ale i tak dasz rade
![]() ![]() Jako że na sylwestra zostałam w domu, postanowilam sobie odbić to mini wakacjami w Dublinie. Wlasnie dzis skonsultowalam termin z moja najlepsza kolezanka, ktora wlasnie tam mieszka od pol roku, kupilam bilet i za dwa tygodnie lece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
jabłuszko - byłam blisko
![]() Ewuś - a to zonk ![]() Spaza - po prostu nie mogłam usnąć kręciłam sie z boku na bok :/
#2690 |
Zakorzenienie
|
[B]yerba - Wariatko! Tez chce tak sobie odbijac rozne rzeczy! Baw sie tam
![]() Ciesze sie, ze pamietacie o mnie ![]() ![]() Naprawilam internet i teraz moge smigac ![]() Sylwester minal u mnie w milej atmosferze u boku TZ-a ![]() ![]() No i teraz szara rzeczywistość.. Szkola ;/ TZ praca.. yhh... Lece kochane, bo nie u siebie ;* Napisze wiecej jak wroce do domu ^^
#2691 |
Zakorzenienie
|
![]() dziewczynki, mam problem ![]() tzn. nie dotyczy on bezpośrednio mnie, ale bliskiej mi osoby tj. mojej przyjaciółki. to co mi dziś napisała strasznie mnie zszkowało. Otóż pisałyśmy na temat faceta, z którym się spotyka i generalnie wyszło na to, że chce z nim być, aby mieć faceta, ale on jej w ogóle nie pasuje... więc jej odpisałam, że w takim razie to bezsensu i lepiej to skończyć, a prędzej czy później pozna kogoś kto ją naprawdę zainteresuje... A ona na to, że nie ma czasu, bo chce wyjść za mąż na 3 roku, a na 4 urodzić dziecko ![]() ![]() nie wiem jak jej to wypersfadować ten pomysł z głowy... wiem, że to jej życie i tylko ona podejmuje decyzje, ale boję się, że zrobi coś głupiego, aby tylko zrealizować swój plan ![]() a może to ja mam dziwny tok myślenia? ![]() dodam, że dziewczyna głupia nie jest- wręcz przeciwnie- studiuje na dość wymagającym kierunku (takim jak ja, ale w innym mieście ![]() nie wiem już sama, może to ja jestem dziwna...jeśli tak to proszę uświadomcie mnie o tym... Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2009-01-06 o 18:51 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
Hej.
No,no jaki tu ruch ,niczym na A1 xD Yerba-Wszak nie ma nic lepszego niż wypoczynek, wintrygującym miejscu ![]() Spaza-Powodzenia z nauką. Dasz radę [sic!] Co do koleżanki to brak słów ![]() Madame- Jak zwykle zapracowana ![]() Tamo- Co by tu rzecz na temat Zmierzchu. Wciąga,że szok no i ten Edward.. ![]() Trochę się działo u mnie za czasów plotkowej absencji. Weekend senny,harmonijny. Początek tygodnia zaczął się od pobudki po raptem dwóch godzinach snu (nie ma to jak poprzestawiany rytm dobowy =='),potem wyprawa w mrozie i wietrze na uczelnię. Oddałam pracę zaliczeniową z drobnymi błędami tudzież brak zapowiedzianego cytatu,w metryce pracy podałam temat jako analizę ,a zrobiłam interpretację co czyni sporą różnicę,no ale ;p Ponadto uraczyli nas wieściami,że wkrótce odbędą się semestralne koła z problemów sztuki tj.będziemy omawiać poszczególne prądy ww oraz sesjo-zaliczenie z kultury żywego słowa. Jak z pierwszym u mnie będzie ciężko, drugi przedmiot opiewający na anatomicznej budowie narządów głosu i technikach et.c mowy,wokalu z racji medycznego wydzwieku bardziej mi przypasował. Po 180 minutach zajęć targana zawrotami głowy i osłabieniem zrobiłam sobie 'przerwę'. Wcześniej przed oczyma mignął mi pewien chłopak z starszego rocznika (któryś z kolei,acz ten pierwotny obiekt pseudo-zauroczenia ![]() Heheh nawet nie wiem jak się nazywa ,a co dopiero na takie szczegóły zwracam uwagę ![]() Słońce przygrzewało więc wybyłam na spacer i do Galerii Bałtyckiej ![]() W Zarze,rozpaczawszy,że nie stać mnie nawet na obłędną,jedwabną tunikę z 50% przeceny spotkałam znajomą z grupy (wzięła przykład ![]() ![]() Stety niestety spotkałam ją przy wyjściu ,stała z 50m dalej ubierając się w odzienie wierzchnie (jak ja ![]() Dziś odespałam zaległości ok.13 godzin , po czym matka poinformowała mnie telefonicznie,że kontaktowała się z 3miejskim NFZ"em ,w którym jakaś pani doktor nie wyraziła zgody chociaż na 10% zwrot z 3 tysiaków za protezę i korony,pomimo pliku zaświadczeń o stanie zdrowia ,genezie i rokowaniach mr'a mięsaka i drobnego faktu,że w polszy jestem piątą osobą mającą tego typu rekonstrukcję ubytku.. Niemniej sekretarka suchym tonem rzekła,że jeśli nam 'już tak zależy' to możemy się odwołać do dyrektora ich oddziału. Łaski bez ![]() Wqrwiona do potęgi entej ,także tym,że jutro od 5 rano zmagań c.d (śmiem podejrzewać,że bez owocnych ![]() Zmarznięta do szpiku przycupnęłam w wszem i wobec rekomendowanej kafejce vel Cynamon, za ostatnie drobniaki wypiłam smaczną (i za rzadką ![]() Wszak trza z tego marnego życia mieć jakąś krztę przyjemności ;> Teraz plącząc się z kąta w kąt w domu oddaję się leniwie listeningowi nowego albumu Coldplay. Przyznam,że udany, trzyma poziom poprzednich Zjem jakościowo i ilościowo marną kolację,łyknę 3 tableteczki hydroxizinum i spróbuję zdeczka usnąć ,co by jutro być w miarę wypoczętą Miłego wieczoru i do zaklikania ;] [/FONT] Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2009-01-06 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze milo spedzilas sylwestra ![]() Cytat:
![]() a jak ![]() a co do NFZ to naprawde brak mi slow ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2695 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co tak Słońce u Ciebie? ![]() Dziewczynki, normalnie ale numer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko na 4 dni w prawdzie ale i tak to będzie przygoda coś czuję ![]() ![]() w związku z tym całym zamieszaniem prawie zapomniałam o jutrzejszym kolosie z psychologi,i także dopiero niedawno się zabrałam za naukę i jeszcze pewnie trochę posiedzę ale co tam ![]() Miłych snów życzę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Raczkowanie
|
Ewusia, super z tym Mediolanem!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej laleczki, ja wlasnie zjadlam lunch,nie wierze ze juz pol dnia minelo ![]() jak u was z temperaturami?dalej masakra?... U mnie plus 4 ![]() milego popoludnia wam zycze! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko przelotem, daje znać, że żyje co byście nie twierdziły, że znów się zmyłam
![]() NIedługo wpadne i nadrobie ![]() ![]()
![]() |
#2699 |
Wtajemniczenie
|
heeeej!
gdzie sie podziewacie?! ![]() potrzebuje waszej szczerej opinii na temat tego obrazu (swietna ta strona wogole z obrazami). Chce go kupic do tego naszego loftu bo juz od lutego bedzie wszystko gotowe do wynajecia. ten ma byc do sypialni (drewniana podloga,jasne sciany-magnolia, brazowe meble) http://www.newmedia-art.pl/shop,show,1114 od tego jakies fajne roletki na okna pomaranczowe albo bordowe. co sadzicie? szczerze prosze ![]()
#2700 |
Zakorzenienie
|
Agolek mi się tam obraz podoba, ale nie wiem czy bedzie pasował do Twojego pokoju, bo nie wiem jak on wygląda
![]() Ewusia - no Wyście poszalały! Yerbuś wycieczka, Ty wycieczka! ;D Wam to dobrze! Baw się ![]() Własnie po spacerku z TZ-em. Wczesniej były ćwiczenia i jakoś tak ![]() Dzisiaj okazało się, że nie mam zajęć, wiec tylko zaliczenie do napisania i wolneee ![]() ![]() ![]() ![]() Od TŻ-a mamy dostalam śliczny sweterek ^^ W ogóle wynikła taka nieprzyjemna sytuacja.. Moja najlepsza kumpela napisała mi, ze się strasznie na mnie zawiodła itp. Otóż zerwała ona ze swoim chłopakiem i ten chlopak, gdy byłam w swoim mieście, tyle razy pytal mnie o pewna informację, a ja byłam nieugięta i nie mówiłam nic na ten temat. Chodzilo o moją kumpelę. I co? W koncu on sie skądś dowiedzial i jak tylko pojechalam do siebie to ten wypalil mojej kumpeli, ze to JA mu tę informację podałam! Mnie ścięło z nog. Na szczęscie z kumpela mam wszystko wyjasnione,ale frajerowi nie popuszczę i ma u mnie gwarantowanego plaskacza. Jak może wciskać komus,ze ja coś powiedziałam? Cwaniak, bo jestem teraz daleko to nie mogę w miarę tego wyjasnić, ale jak tylko wrócę to nie ręczę za siebie ![]() ![]() Teraz z TŻ film a jutro się wyśpię, bo do szkoły mam dopiero po południu ![]() PS. ENDA! Widzę Cię! ![]() ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2009-01-07 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.