![]() |
#2641 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
bo ograniczeni się rzucają w oczy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też spałam do 12 prawie, a później pojechałam z Siss na kontorlę do gina i w sumie się też załapałam na badanie ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Wtajemniczenie
|
No hej laleczki
![]() ciesze sie,ze juz sie wszystkie ''zguby'' zameldowaly w Nowym Roku ![]() ![]() jakie plany na weekendzik?dalej imprezowanie czy moze spokojnie dla odmiany ![]() ja w pracy teraz a TZ w domu dalej sie lepni...w sumie to jak zadzwonilam to pwoiedzial ze szykuje dla mnie niespodzianke kulinarna ![]() nie moge sie doczekac ![]() ![]() ![]() buziaki!
#2643 | ||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Poki co masz nas ![]() Cytat:
ja tez musze sie wybrac, na farbowanko plus podcięcie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ech....nowey rok witam slabo...mam nadzieje, ze w moim przpadku powiedzenie "jaki Nowy Rok taki caly rok" sie nie sprawdzi... Jestem chora, zimno mi, oli mnie gardlo i glowka, a nos napuchniety... do tego stluczony paluch(kciuk) ktory poczas sylwestra zostal przytrzasniety drzwiami... do tego obolałe nóżyny... Do tego wszystkiego jakos mi smutno... swieta, nowy rok, ferie - to wszysto minelo tk szybko, ze w ogle nie malam czasu sie nacieszyc... niby nie bylo szkoly, a jestem zmeczona i nie mam energii zeby do tej szkoly wrocic. Boje sie sesji, nie wiem czy uda mi sie wszystko pozaliczac. I jakos tak mi niepewnie, smutno po prstu. Chce mi sie kichac i plakac, a zaraz musze zbierac sie do pracy i byc w formie. bu ![]() Pozdrawiam cieplutko i do przeczytania niebawem... ![]()
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
Bonjour ^^
Madame-Zobaczysz ,a samopoczucie wkrótce się diametralnie poprawi oczywiście na lepsze ![]() Tamonita- Z radością i uśmiechem na twarzy przeczytałam twój post. Oby tak dalej ![]() Yerba-Cóż, wyśpimy się chyba dopiero po śmierci ;P Udanego shoppingu Ewusia- Właśnie, nie zapomnij wkleić fotek, a nuż w czymś mnie zainspirują. (niczym sójka za morze przymierzam się do zmiany fryzury ,na razie konkretów brak,poza wizją boba Rihhanki ![]() Nowy rok minął mi nietypowo w stosunku do poprzednich. Bez postanowień,z obojętnością 'jak co dzień' Pierw do 14 z kawałkiem śniłam wręcz koszmary,że mnie skin headzi przesłuchują z racji podejrzeń o paranie się okultyzmem Oo Bite trzy godziny na Travel&Living oglądałam jak zahipnotyzowana powtórki Miami Ink. Echh tylko pozazdrościć im talentu w tym fachu, sama z chęcią 'wydzierałabym' sobie kilka projektów na ciele ![]() Wieczorem przymierawszy sennością, spięłam się i rozpoczęłam lekturę rozsławionego wszem i wobec Zmierzchu, zleciało mi do 3 ![]() Mimo nutki banalnej fabuły traktującej o zahukanej dziousze 'dostrzeżonej' przez bestialczego Adonisa (w ogóle dużo nieśmiałych erotyczno pochodnich skojarzeń) lektura bardzooo mnie usatysfakcjonowała. Czyta się lepiej niż Harrego Frottera ![]() Aż człek odrzucił sztywne okowy racjonalizmu i zatęsknił za taką targaną instynktem, miłostką do mitycznego- pana Idealnego. Podkuszona opisami Edwarda, przejrzałam co nieco nt. jego filmowego odtwórcy Roberta Pattinsona. Geez ![]() Dziś z kolei wybrałam się na spacer do Sopotu. Mimo mrozu i śniegu pogoda dopisała,słonecznie,że ho ho ;D Pod koniec przycupnęłam w legendarnym niegdyś Ul'u na grzanym winie. Smaczne,a i za rozsądną cenę,bo niektóre z karty dań z lekka przesadzone . Po powrocie wysłuchawszy stękań matki,że jestem nieuk i innych imperatyw na dobre zaległam na fotelu odmóżdżając się do cna przy MTV. W ogóle od kilku dni jakaś taka osłabiona jestem,ale miejmy nadzieję ,że przejdzie. Udanego weekendu dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
jabłuszko - o to się nie martwię, tylko po prostu denerwuje mnie to, że kruszą się ludzie... powiedzenia "jaki nowy rok taki cały rok" nie znałam, a u mnie by to oznaczało płakanie pół dnia codziennie
![]() ![]()
#2646 |
Raczkowanie
|
Madame - moim zdaniem zdecydowanie powinnas odpoczac, bo jestes poprostu przemeczona. A jeszcze doszlo przeziebienie i pewnie dlatego masz taki humorek bury. Mam nadzieje ze szybki minie CI w pracy, i ze uda Ci sie wziac pare dni wolnego na regeneracje. Zwlaszcza przed sesja chyba sie przyda...
![]() ![]() Ja swoją drogą też mam dziś trochę kiepski nastrój, ale spotkalam sie z kolezankami na kolację i herbatkę, zeby nie tkwic z tym nastrojem w domu ![]() ![]() ![]() A teraz filmik. Dobrej nocy Lasiczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja inspiracją raczej być nie mogę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie nudyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Wam życzę miłych snów ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
♥
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Orzeszku - Tobie to zaraz w pupę dam ![]() ![]() ![]() Zawsze kiedy czytam o tych Twoich myślach samobójczych i tak dalej to aż mi się przykro robi, bo naprawdę się o Ciebie martwię ![]() Ania - co tam u Ciebie? Ja dzisiaj najpierw z TŻ-tem na obiad się wybieram, potem na miasto z nim, żeby zobaczyć czy mu się coś spodoba na urodziny, bo to już w ten piątek ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez agness51 Czas edycji: 2009-01-03 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja niedawno wstzalam i zeszlam na dol,wlaczylam TVN i zrobilam pyszna kawke i tak sobie ogladam TV i surfuje..a TZ spi jeszcze. Zimno na maxa dzis i w sumie nie mam zadnych planow..Chcialam na zakupy isc bo wyprzedaze sa ale nie amm kasy bo wszystko musielismy do polski przelac zeby dokonczy remont loftu zeby jak najszybciej wynajac.. pocwicze troche potem bo sobie obiecalam,ze sie wezme za siebie wkoncu. Poczytam gazetki,zrobie jakis obiad..Nie wiem co jeszcze.. milego dzionka wam zycze ![]()
![]() |
#2651 | |||||
Zakorzenienie
|
co tam u Ciebie Aniu?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() baw się dobrze Kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a w ogóle to zapomniałam sobie ze mieszkanko w Polsce macie ![]() ![]() Właśnie sobie jem śniadanko, bo jakiś czas temu dopiero wstałam ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia Dziewczynki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() niestety nic sie nie wyjasnilo - chyba nie ma go w pracy dzis. Ale to dosc dziwaczna sytuacja - przeprasza mnie, ale nie napisał za co ![]() ![]() Co do mojego nastroju to dzięki ![]() wlasnie wcinam sobie jablecznik i popijam herbatka. wczoraj kupilam tylko jeden sweterek, taki klasyczny,a dzis jak mi sie bdzie chcialo wybrac z domu ![]() ![]() milego dnia Laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | ||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() Cytat:
![]() oby... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A kij z tym, Agolek ja zawsze ma racje kazdy jest kowalem swojego osu ![]() Cytat:
![]() heh mam nadzieje, ze w nastepnym tygodniu uda mi sie choc troszke wypoczac...przy nauce pewnie ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze dzis masz juz zupelnie dobry humorek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ahoj, co slychac? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() grrr nawet nie wspominaj o koncu ferii, te slowa mnie doluja....:P milego tezetowania kochana ![]() U mnie nastroj ciut lepszy bo wczoraj w pracy bylo calkiem wesolo, a i szybko zlecialo jakos mimo, ze wyszlam stamtad dopiero o 2.30 ![]() Dzis niestety-stety czeka mnie kolejny pracowniczy wieczor...trudno, i tak wole juz wieczory od rankow, szybciej zlatuja, a i klienci na ogol sympatyczniejsi, mlodsi ![]() Poki co leniuszing, a moze jak mi sie uda porobie cos naukowego...zobaczymy na co bede miec sily... ![]() Buzka kochane, milej soboty i odzywajcie sie ![]()
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - a może są dwa powiedzenia
![]() agolku - ja tylko mówię, że jeśli powiedzenie byłoby prawdziwe to bym ryczała cały rok ![]() ![]() jabłuszko - to ja już sama nie wiem ![]() ![]() potem doczytam co naskrobałyście bo dużo tego ![]()
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narzekam na brzuch i boczki,wiem ze musze nad tym sporo popracowac i przejsc na diete w koncu.wczoraj dostalam jakiegos ataku placzu,i to przy TZ..czasami mysle ze jestem chora psychicznie ![]() Dzis chce isc na impreze ![]() ![]() Troche dalej sie nie moge zdecydowac w czym isc, 1 2 czy 3? ![]() ![]() DSC01776.jpg DSC01774.jpg DSC01773.jpg DSC01753.jpg DSC01748.jpg DSC01788.jpg
![]() |
#2656 |
Wtajemniczenie
|
dla mnie opcja z kozaczkami najlepsza
![]() hej laleczki, ja wlasnie wstalam po popopoludniowej drzemce i popijam kawke. Zarazilam sie chyba od Tzta bo rozbita jakas jestem i gardlo mnie boli.. jak tZ wstanie to zrobimy mielone z pieczarkami i cebulka i wtsawie rosol.A dla siebie mam na kolacje pstraga do upieczenia. Jak dieta to dieta.. wieczorem filmik i maly drinek ![]()
#2657 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja znałam tylko powiedzenie, że jaki Nowy Rok taki cały rok (mieszkam na północy PL), a w swieta byli u nas goscie i coś mowili, że jaka Wigilia taki cały rok (są ze Śląska). Wniosek moim zdaniem jest taki, że wszystko zalezy od regionu kraju ![]() ![]() ![]() EDIT: Agolku, ja dziś tez wieczorek z filmem i drineczkiem (nawet dwoma ![]() ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2009-01-03 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |||
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() to ja Ci z całego serca życzę żebyś smutna była najrzadziej jak się da ![]() Cytat:
![]() kochana, nam możesz pisać o wszystkich swoich obawach zawsze kiedy będziesz tego potrzebowała ![]() Cytat:
![]() dla mnie również ![]() Cytat:
![]() nie rozchoruj nam się tylko ![]() ![]() ![]() Ale tu pusto ![]() ![]() No, ale zobaczymy - może się również okazać, że zwyczajnie zalegnę... Pogoda śliczna, słonko świeci i wreszcie pokazał się śnieg, caaaaały wieczór padały piękne wielkie grubaśne płaty ![]() Tylko jaka szkoda, że takiej pogody nie było 2tygodnie temu, przed świętami... Teraz, kiedy kończą się ferie i trzeba wrócić do rzeczywistości taka bajkowa pogoda tylko dobija...;P Buźźź, odzywajcie się! ![]()
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
Czesc i czołem
![]() Widzę że moje pozdrowienia dotarły,Ewusiu ![]() ![]() Życzę Wam Szczęśliwego,zdrowego i spokojnego nowego roku ![]() U mnie sylwester minął hm..średnio. W drugi dzień strasznie bolało mnie jelito,nie mogłam pójśc do łazienki,ale Tż-et spisał się na medal,pojechał do apteki kupił mi xenne,nospe i 100innych tabletek,w końcu trochę mi przeszło ![]() No i jeszcze jechała z nami taka jedna dziewucha która mnie strasznie wkurzała,chciała ciągle rządzic ![]() ![]() Co do mojego zdrowia,to jest różnie nadal miewam nudności ,odbijanie po posiłkach,przejedzenie po jednej bagietce z serem i szynką..jeszcze przed samym wyjazdem byłam u lekarza,a ta oczywiście bez szczególnej troski pomacała mnie po brzuchu i przepisała tabletki na cały miesiąc ![]() Nie wiem już co to może byc,ale wariuje z nerwów ![]()
![]() |
#2660 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Lolciu ![]() ![]() Moze Twoje problemy maja podloze nerwowe? W takim wypadku powinna wystarczyc herbatka z melisy na uspokojenie nerwow, zeby zoladek mogl sobie spokojnie pracowac. Ale chyba polecalabym pojscie do innego lekarza... Wspolczuje i trzymam kciuki, zeby to sie wreszcie wyjasnilo. No i witaj spowrotem Kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
A nie dziękuje co by nie zapeszyc,mam nadzieję jednak że przysłowie jak wigilia taki cały rok jest błędne ,bo z dwojga złego wolałabym tego sylwestra
![]() Jeżeli dziś mój problem będzie się powtarzał pójdę do innego lekarza na pewno,pani która mnie badała była w dodatku strasznie nie miła,kiedy ją zapytałam czy leki mogę zacząc jeśc 3 stycznia ,bo wyjeżdżam na sylwestra to Ona do mnie tonem rozkazującym powiedziała "A gdzie pani chce jechac jak pani niedobrze?!' więc ja odpowiedziałam,że właśnie dlatego do niej przyszłam,a sylwestra juz mam opłaconego z góry 2 miesiące wstecz,na to Ona do mnie "Jak pani woli jechac na sylwestra,to ja Panią żegnam!' ![]() W całej sprawie chodziło o to,że podczas brania tych leków muszę byc na diecie,wiadomo wszystko gotowane,nic tłustego ,żadnego alkoholu etc.A jeżeli się jedzie z jakąś ekipą,to wiadomo że takiej diety dotrzymac nie można w 100%. Chciałam poprosic o badania krwi itd to dowiedziałam się,że robiłam je 6miesiecy temu i tak często nie wolno powtarzac ![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-01-04 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() W sumie wczoraj bawiłam się świetnie, i nie piliśmy alkoholu ![]() ![]() ![]() Orzeszku - mam nadzieję, że poszłaś w kozaczkach i tym ciuszku do nich ![]() Ja zaraz wychodzę, pewnie wieczorem wrócę, więc nie wiem czy do Was zajrzę, dlatego mówię miłego dnia i wieczorku przy okazji ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
♥
|
Witam
![]() ![]() Lolciu jakbym słyszała mojego lekarza. Najlepszy na wszystko jest apap , na katar a prosze sobie zakupic jakis syrop i cos na gardło jest duzo tabletek do tego przeznaczonych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ogólnie spałam między 3-4 a potem miedzy 7- 10 więc jestem troche zmęczona.. TŻ wyszedł po 4, bo jak zawsze nam się przysnęlo ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Tamuś - no, jakoś po Sylwestrze nie mam ochoty.. aczkolwiek za tydzień w sobotę jest impreza u mnie, więc może wtedy na coś się skuszę
![]() Tylko jakoś ostatnio krucho z kasą u mnie... ![]() Super, że tak Ci dobrze z tym Twoim TŻ-tem ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() początkowo czytałam książki do magisterki, ze niby taka pilna jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() byłaś na tej imprezce? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ano ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a jednak nie piliście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już w Kato ![]() ![]() ![]() u TŻ-a było super ![]() ![]() ![]() ![]() wieczór mnie czeka raczej naukowy, bo czas się obudzić, że już jutro angielski a pojutrze na uczelnię ![]() miłego wieczorku ![]() edit: wrzucam obiecane fotki z Sylwestra ![]() pierwsza z początku imprezy kiedy wszyscy się fotografowali w swoich strojach (kolegę wycięłam ![]() druga to już chyba po północy wiec dobrze ze mojej miny nie widać, za to widać dobrze sukienkę ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-01-04 o 18:09 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobry wieczor wszystkim, ja wlasnei czekam az sie moja rybka ugrilluje w piekarniku na kolacje ![]() ![]() nie chce mi sie jutro isc do pracy...nie lubie poniedzialkow... Ogladalyscie film The Women z Meg Ryan? film o kobietach i dla kobiet,ani jeden facet sie w nim nie pojawia i ponoc cala ekipa krecaca film byly tylko kobiety ![]() szczerze polecam, fantastyczny film, zwlaszcza po ciezkim dniu. Daje wiare w ludzi ![]() buzka
![]() |
#2668 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Lolciu, zdecydowanie idz do jakiegos innego lekarza ![]() ![]() To przykre, że tak Ci się trafiło z tą lekarką, ale jest całe mnóstwo innych - na szczęście ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aleeeeee fajnie ![]() Czasem żałuję, że mieszkam na (dalekiej) polnocy.... ![]() ulala, u mnie calkiem cieplo, wiec bylam na spacerku. Ale mamy tu jakis centymetr sniegu, więc jest przynajmniej ladnie, nie tak szarrrrro jak to zimą zwykle.. ![]() Ewuś, miłej nauki ![]() EDIT: Ewusia - slicznie wygladałas. No i wogole sliczna jestes ![]() Agolku - ja jeszcze nie ogladalam tego filmu, za to wczoraj ogladalam dość smutny film Seven pounds, ktory zreszta polecam. Edytowane przez yerba Czas edycji: 2009-01-04 o 18:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie nadal sypie, już wszędzie biało, nawet główna droga zasypana (a drogowcy sobie śpią ![]() a dziękuję ![]() miła nie była i zabierałam się do niej jak pies do jeża ![]() ![]() ![]() dziękuje Kochana ![]() ![]() Chyba powoli mykam do łóżka bo i tak dziś już nic mądrego nie wymyślę ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no obys miala racje,poki co to mi idzie jak kwadrat pod gore ![]() ![]() Ewcia rewelacjnie wygladalas!!jaka ty masz firgurke!! ![]() ![]() ![]() ![]() dzien dobry laleczki, ja wlasnie w lozeczku z laptopem i kawka i Dzien Dobry TVN ![]() ![]() wczoraj padal deszcz wieczorem a w nocy mroz i teraz szklanka wszedzie ![]() no ale u was widze bialo ![]() ![]() milego dnia wam zycze i uwazajcie zeby was nie zasypalo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.