![]() |
#2011 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ach dzis wybralam sie z mama-tesciowa do Legionowa i z aktem notarialnym. Zalatwilysmy polowe ze swoich zamierzen i to tylko w spoldzielni, niestety gazowni i elektrowni z nowymi umowami nie zalatwilismy i trzeba znowu jechac. Ach.... Jestem padnieta i glowa mnie boli.... No i notariusza musze przesunac bo nie zdarzymy zalatwic wszystkich zaswiadczen na luty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A widze ze dzis na tapecie imiona wlasnie hihihi. No ja zem Dagmara Monika Klara ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
LilStar razem z mężulkiem (bo mu o tym powiedziałam) serdecznie Tobie gratulujemy
![]() Z jednej strony zazdraszczam, z drugiej dzidzia by mi teraz wiele spraw pokolidowała. Ale najważniejsze, że Wy już macie swojego okruszka ![]() ![]() Ach...
![]() |
#2013 |
Wtajemniczenie
|
Dagmarko
![]() Martuś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GRATULACJE (TYM RAZEM GŁOŚNO I OFICJALNIE) ![]() Cytat:
![]() a ja mam jedno imię: Justyna, a z bierzmowania Kinga ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Wtajemniczenie
|
A ja buziaka nie dostanę??
Dobra myszki lecę do swojej dziupli. Grzać się ![]() Dobrej nocki ![]()
#2016 |
Wtajemniczenie
|
Izulenko nawet przytulasa i buziaki
![]() ![]() cudny ten wierszyk ![]() zapisany ![]() Dzastuś ![]() ![]() czekam na Ciebie ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-01-07 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Rozeznanie
|
i sie doczekalam
![]() ![]() Lil gratulacje po raz enty!!!! ![]() ![]() ![]() mykam bo malz zasypia juz ![]() ps. szybka decyzja i jedziemy 28.01.-1.02 do Zakopca z kuzynami i ich znajomymi z UK ![]() ![]() ![]() dobranoc wszystkim ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
Liluniu gratuluję Wam słonko
![]() Bardzo się cieszę z Waszej "kropy". ![]() ![]() ![]() Dobrej nocki okruszki. ![]()
#2020 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki!
Cytat:
Cytat:
![]() W każdym kościele w moim miasteczku tak jest ![]() ![]() Cytat:
Małgorzata Łucja Wiktoria ![]() Ojej, dziwne u nas zawsze sie bierze imie. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a tak poważnie to wiesz, że nie miałam siostry i nagle będąc w podeszłym wieku ![]() ![]() superaśnie ![]() a ja dziś szybciej uciekne, bo mam wizyte księciunia (znaczy kolęda) i żeby go ptzyjąć muszę się zwolnić z pracy, a co za tym idzie zrobić to co miałam na cały dzień w krótszym czasie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
Hej kropeczki i ich mamy
![]() I wszystkie moje kochane dziabągi ![]() Byłam wczoraj na Madagaskarze 2 i powiem Wam jedno: Król Julian wymiata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiałam się jak głupi osioł! ![]() W sumie nie wiem co mam pisać <może oprócz tego, że jestem zesrana, bo chyba w ten weekend mam jakies zaliczenia a ja nic kompletnie nie umiem i nawet nie wiem z czego je mam ![]() No! To tyle genialnej Kasi, która na 3 roku studiów jak zbliża się sesja nie wie nawet jakie ma w tym semestrze przedmioty ![]() Buzi słoneczka ![]()
#2023 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Liluś jeszcze raz ogromne gratulacje ![]() ![]() ![]() dbaj o siebie i fasolinkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez widziałam Madagaskar, ale po angielsku i z napisami polskimi i też się naśmiałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Kinuś
![]() Powiedz mi skarbie czy w tej bajce bez dubbingu Julianek mój kochany też ma taki za***iaszczy głos?? ![]() Wg mnie bajka super! Dawno nie widziałam dobrej fabuły w kontynuacji f. animowanego ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaa Izulena Was ściska i całuje z zasmarkanych nochalkiem ![]() Chce Was zarazić cholera jedna chyba ![]() Każe Was wyściskać i przeprosić, że dziś Was nie odwiedzi <bynajmniej nie do południa> bo niezwykle złośliwy mąż zablokował jej znów Wizażyk nasz wspaniały ![]() Ja nie wiem jak on śmiał wogle!! ![]() Lilka- wyciągaj hakę i rura do Obornik!!! ![]()
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też uważam, że to jedna z najlepszych kontynuacji bajek ![]() ![]() fajny był ten ślub na końcu ![]() oj niedobry ten mąż Izusi ![]() my też ją serdecznie pozdrawiamy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() na pewno nie klamia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() troche mi przeszlo ale tylko troche... nadal jedzenie w gardle staje az ciezko przelknac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak szczerze to chyba nie bociana za ogon ciagnela ![]()
![]() |
#2027 | |
Rozeznanie
|
sorka za post pod postem ale jakby to dziewczyny z watku mamusiowego powiedzialy jestescie bardzo PŁODNE ze az tyle piszecie
![]() ![]() kropa i nic wiecej ![]() ![]() Cytat:
![]() a mamci przeogromne GRATULACIE ![]() ![]() Czekam na foteczke kropeczki ![]() a teraz z innej beczki... bylam wczoraj w urzedzie pracy bagatela 5 godzin... ludzie od 5 rano stali przed urzedem zeby moc sie zarejestrowac jako bezrobotni (u nas sa karteczki od 1 do 100 i wejda tylko ci ktorzy je maja - ja mialam numer 92) bylam tam o 7 (jak dal mnie wyczyn niesamowity) i kolejka jak tam zobaczylam zwalila mnie z nog... ze 300osob stalo... (jakim cudem dostalam ten numerek nie wiem) a najgorsze jest to ze nie bylo tam pijakow czy skrajnych biedakow tylko normalni ludzie ktorzy przez ten krach potracili prace i zostali z niczym... TRAGEDIA a pracy jak nie bylo tak nie ma malo tego u nas jest coraz gozej... ja juz o pracy nie mysle bo mnie juz nikt nie przyjme ale ten ogrom ludzi jestes przerazajacy...
![]() |
#2028 | ||||
Zakorzenienie
|
Jak to mawia moja rodzicielka- juz wstalam i nie placze....
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
a co chciałabys Daguś robić?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 |
Wtajemniczenie
|
Marianciu Kinusiu Agaciorku Gosiu
![]() wpadam na chwilkę żeby się przywitać ![]() ![]() do potem, idę jeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
Widzisz do poki mieszkalam w Walbrzychu myslalam o zalozeniu firmy organizujacej sluby i wesela. Nawet teraz pisza do mnie znajome o rady, porady, namiary i pomoc. Szukujac sie do naszego slubu poznalam troche tamten rejon. Niestety po przeprowadzce tego tutejszego rynku nie znam w ogole. I sadze ze konkurencja tez jest tu inna - wieksza. Po drugie jakbym sie wziela to moglabym wiele ciekawych rzeczy stworzyc, kartki okolicznosciowe, zaproszenia, podziekowania, dekoracji i inne podobne cuda.
![]() witaj glodomorku Liloszku Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-08 o 10:28 Powód: bo Lilus przyszla |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a B. stawia i kropka (za swoją kropkę zresztą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Wpadam się przywitać i wracam do plot z dziewczynami w pracy i do roboty ![]()
![]() |
#2034 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-01-08 o 10:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wstawania to wstalam juz dawno, ale siedzem i obrabiam tesciowej zdjecia z Rzymu bo chce sobie zrobic album. A w ogole nie pochwalilam sie wam. Wczoraj zadzwonila do nas znajoma i zaprosila nas na wesele. Myslala ze przyjedziemy w sobote do Walbrzycha i wreczy nam zaproszenie a tu zonk bo mysmy dopiero chcieli przyjechac na jej slub i popilnowac mieszkania rodzicow bo wiedzielismy ze oni i moj brat ida na ich przyjecie weselne. Takze wczoraj kopara mi opadla jak powiedziala, ze my tez mamy byc. ![]() ![]() ![]() A zeby bylo smieszniej to leca w zastraszjacym tempie, jak to mowi moja mama. Bo w sierpniu ona byla sama ..... a w pazdzierniku jak moja mama wrocila z Grecji okazalo sie ze ona mieszka z facetem !!!. Zareczyli sie w grudniu a 31 stycznia biora slub.... ![]() Cytat:
![]() Buziaki dla wszystkich kobitek ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-08 o 10:58 Powód: bo Dzastina napisala |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() z biznesem tez jest ciezko... sama otworzyma i ciezko mi bylo rok wytrwac... nasz kraj stawia tylko przeszkody ktore sa niekiedy nie do przejscia... trzeba miec leb na karku umiec krasc i klamac... niestety... ciezka uczciwa praca niedorobisz sie miliona... Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2037 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Buziaki dla Ciebie dageciku ![]() Cytat:
![]() Pępkowe to swoją drogą, teraz należy się kropkowe, albo fasolkowe jak kto woli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | ||
Zakorzenienie
|
Hej słonka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia.
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj Kasiu jesteś jak niektorzy moi studenci - czyli studenci wszędzie jednacy ![]() Agatko nie chciałam Cię urazić - to też był żart, ale jeśli się tak poczułaś to przepraszam.
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Zadomowienie
|
Lil moje serdeczne gratulacje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.