|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Hejjj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pozostaje się wspierać i wierzyć, że to wina pogody... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się ze miałas udany weekend tak w ogole ![]() U nas tez zapowiadaja nadchodzące ochłodzenie brrr.... ja chcę wiosnę już! ![]() Cytat:
![]() A jeszcze co do zdawkowości - odpowiedzi facetów zazwyczaj są zdawkowe, taka już męska konstrukcja ![]() ![]() Ja tam osobiscie nie przepadam za nadmiernymi gadułami...Na kumpli owszem, nadają się, ale na facetów juz mniej ![]() Cytat:
![]() bylam pewna, ze zdasz ![]() Cytat:
![]() ![]() WIęcej takich życzę!(weekendów, nie stresów ofkorz ![]() Cytat:
a tak w ogole to kiecka szałowa ![]() Cytat:
![]() gratki wielkie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moj weekend jak zwykle - pracowniczo-relaksacyjny, w oglnym rozrachunku na szczęście dosc udany. Pomijajac oczywiscie permanentną chandre, o ktorej staram sie za duzo nie myslec liczac, ze sama przejdzie... ![]() CHce mi sie zmian, ale nie wiem jeszcze jakie zmiany moglyby to byc... ![]() Klade sie do lozeczka bom zmeczona po cwiczeniach (rowerek z ksiazka, brzuszki i troche steppera ![]() MIlej nocy zycze i do napisania rano ![]()
![]() |
#3062 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ooo, jak późno ![]() ![]() dobrej nocki Dziewczynki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
Kochane wpadłam tylko życzyć miłego dnia i uciekam - 11 h w pociągu mnie czeka
![]() pa ![]()
#3064 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() milego wszystkim ![]()
![]() |
#3065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() właśnie sobie popijam kawę i zaraz śmigam do biblioteki, na pocztę itp ![]() ![]() Wstałam wyjątkowo wcześnie jak na to że poszłam spać o 3.30 ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |||
Zadomowienie
|
Hej ho
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstałam, ogarnęłam się, pogoda śliczna, a humoru brak ;P Nie wiem jeszcze co będę dziś robiła - na 17 do pracy, ale do 17 zostało jeszcze sporo czasu i można by go jakoś zagospodarować.... ![]() Buźka, miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#3067 |
Rozeznanie
|
Witam. ^^
Pozdrawiam w przelocie. ![]() Miłego dnia. ![]()
#3068 |
♥
|
Wczoraj nie wytrzymałam i porozmawiałam o tym z Tz. zrobimy sobie taka mała przerwe i zobczymy co i jak. Wiesz kiedy sie poznalismy miałam 14/15 lat dzisiaj 18 wiec zmieniłam sie na pewno....
Tz widze bardzo czesto chodzimy do tej samej szkoły... nawet często sie spotykamy... mamy w większosci wspólnych znajomych ja po prostu chce jakby uciec na jakis czas od tego wszystkiego. Chce miec czas na przemyslenie tego wszystkiego. Przepraszam ze nie odpowiem na posty ale spadam sie uczyc i zrobic zadania jak skoncze to wpadne. pozdrawiam ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-02-09 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |||
Zakorzenienie
|
zdecydowanie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem ze na pewno zrobisz co będzie dla Ciebie dobre, pomyśl na spokojnie i podejmij mądrą decyzję ![]() ![]() Dzień trochę zabiegany miałam, pakowanie itd (na 3 dni ![]() ![]() ![]() ![]() Idę dziś wcześniej spać bo wczoraj przegięłam z niespaniem i dziś jakaś taka zakręcona jestem ![]() Dobrej nocki ![]() (a gdyby mi się nie udało zajrzeć jutro rano to do "zobaczenia" w czwartek wieczorem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |||||
Zadomowienie
|
![]() ale tu dzis puuuuuusto no, masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życzę podjęcia dobrej decyzji ![]() Cytat:
ciekawego to chyba nic ![]() Byłam na poczcie, na spacerze, dotleniłam się, pozniej poczytałam trochę, poleniuchowałam przed tv, mala drzema do pracyyy ![]() W pracy fajnie bo coś się działo, gdy jest ładna pogoda zawsze przychodzi wiecej ludu ![]() Cytat:
![]() Fajnie w sumie, że jedziecie taką zgraną czwórką, na pewno bedzie bardzo miło ![]() Cytat:
![]() ![]() Baw się dobrze, mam nadzieję, że wypoczniesz albo wyszalejesz się (zależnie od tego co wolisz) i nabierzesz pozytywnej energii na egzam i nie tylko ![]() A ja co? SKubnę pomidorka chyba, zrobię dzienną porcję brzuszków, kąpanko i spać ![]() DObrze, że jutro nigdzie nie muszę rano iść i mogę spać ile chcę ![]() ![]() Może uda mi się przed pracą zrobić coś z moją pracą licencjacką... ![]() DO jutra kochane, śpijcie dobrze ![]()
![]() |
#3071 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jem śniadanie, słonce mi świeci po oczach ![]() ![]() miłego dnia i dwóch następnych ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewus zycze Ci szalonego wyjazdy,wspanialej zabawy, super pogody i oddechu od codziennego pospiechu (ale mi sie zrymowalo ![]() dzien dobry ja wlasnie kawke popijam, zajeta wczoraj bylam i nie mialam czasu do was zagladnac ale poczytalam troszke. ![]() milego dzionka wam zycze kochane ![]()
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aniu - Słonko, nie martw się, na pewno się wszystko ułoży ![]() ![]() Ewuś - udanego wyjazdu!!! ![]() Orzeszku - lepiej się trzymaj z dala od tego M ![]() ![]() Iza - a ja się pochwalę jak poznałam swojego TŻ-ta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Się rozpisałam ![]() ![]() ![]() Ale pożyjemy, zobaczymy ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez agness51 Czas edycji: 2009-02-10 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |||||||
Zadomowienie
|
Cześć Wam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fakt, ferie lecą bardzo szybko niestety.... Mi też na myśli o powrocie do szkoły robi się niedobrze no,ale cóż - patrząc na sprawę optymistycznie, z każdym dniem bliżej do wakacji... ![]() Pospałam sobie dziś trochę bo do 10.30 ![]() A w ogole dzis snilo mi sie,ze bylam na najwiekszej zjezdzalni wodnej swiata... ![]() ![]() Miłego dnia zycze ![]()
![]() |
#3075 | ||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry..
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie stresowo - studniówkowo.. niby nie mogę się doczekać na tą impreze, ale z drugiej strony nie mam jakoś weny.. najgorsze jest to, że na samą 100dniówke będe miala okres ![]() ![]() z TŻetem wszystko w porządku. Kocham mojego przystojniaka bardzo.. milego dnia ![]() jakoś mi dziś źle... ![]() ![]() ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2009-02-10 o 13:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Czasem tak jest, niezależnie od nas i nie bardzo wiadomo jak temu zaradzić, musi samo przejść... Na pewno niedługo będzie lepiej kochana ![]() Mknę do pracy. Nie żeby mi się chciało, ale cóż - mus to mus. Najchętniej zostałabym w łóżeczku z książką, ciemno na dworze i beznadziejnie, ale co robić... Hope, że wcześnie skończę ![]() Miłego popołudnia i wieczoru życzę ![]()
#3077 |
Zakorzenienie
|
Wyobraźcie sobie sytuację.
Lekcja religii,siedzi mi wszystko w gardle,jelita mnie bolą jak diabli [w sensie gazy] no a tu szkoła,trzeba trzymac.. Wstaje i słabo,podchodzi do mnie nauczycielka i pyta czy czuję się źle,no to ja że tiaa ..i w płacz! szok,wstyyd.. Ona do mnie że pójdziemy do higienistki i mam się nie denerwowac tak..Ok idziemy,nie ma higienistki,1-5h czekania w bibliotece na Tż-eta. Zaraz potem fruuu do pediatry i co? skierowanie do szpitala na badania-niedziela. Eh..generalnie nie wiem czy się cieszyc czy płakac,tak źle ,tak niedobrze.. W ogóle wpadam do ligoty i krótka konwersacja P-pielęgniarka,J-ja P-Zawsze chodzisz sama do lekarza? J-Tia.. P-Rodzice się Tobą nie interesują? J-Interesują ,ale pracują P-Z narzeczonym przyjeżdżasz do szpitala ,zamiast z rodzicem,co dla rodziców ważniejsza praca niż zdrowie dziecka? J-rybka P-Kiedy miałaś okres? J-Nie pamiętam dokładnie,pod koniec miesiąca [nie przygotowałam się na takie pytanie na oddziale gastrologicznym,byłam zdenerwowana i nawet myślec mi się nie chciało] P-Trzeba sobie zapisywac,może Ty w ciąży jesteś skoro takich rzeczy nie wiesz,przyjeżdżasz tu z kolegą,a koledzy nie są bezinteresowni J-rybka.. Po prostu szok.
#3078 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hej laseczki, ja juz spadam do domu za 20 min.. luzny dzien mialam dzis na szczescie a jutro juz sroda czyli pol tygodnia minelo. Umowilam sie na piatek na 6 na fryzjera i humor mi sie poprawil troche bo lubie sie ''swiezych ''wloskach. do potem buziole
![]() |
#3079 |
Rozeznanie
|
kochane.......tylko Wy mi mozecie pomoc ;-)
kupilam koledze na urodzinki ksiazke...i szukam jakiejs fajnej dedykacji....zeby utkwilo w pamieci, nalepiej zabawnego...zeby zawsze sie usmiechal jak bedzie otwieral ksiazke ![]() dostalas ktoras ksiazke z fajna dedykacja albo moze widziala gdzies na necie? ![]() baaardzo bym byla wdzieczna bo nie mam zadnego pomylu.... Edit: tak mnie cos naszlo...moze ktos zna jakis fajny cytat np po lacinie (Ewusia uklon wTwoja str ![]()
"Prawdziwy przyjaciel to podwójne szczęście, prawdziwy przyjaciel to połowa cierpień" ... hmm ![]() Edytowane przez enda____ Czas edycji: 2009-02-10 o 19:25 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 |
Rozeznanie
|
Hej! ja tak przelotem jak czarownica na miotle, przyszłam zyczyc Wam cudownych koszmarków i upiornie spokojnego wieczorku:P
![]() Jestem dziś zalatana ![]() ![]() jutro nadrobię ![]() ![]() Branoc moje małe chochliki ![]() ![]() ![]()
#3081 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() słońce? u mnie dziś śnieg padał! ![]() baw się dobrze! szalonego wyjazdu! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() leniwe ferie? takie najfajnieejsze :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to już z Tżtem nie można iść do lekarza? :P Cytat:
![]() ja swoje ostatni raz ścinałam ponad rok temu :P i teraz znowu mnie korci! Cytat:
![]() cześć, dobry wieczór ![]() właśnie nie dawno wróciłam z wieczornych zakupów :P Tż leciał po bułki, więc poszłam z nim, tak się przejść i ogólnie i oczywiście wróciłam ze swoimi zakupami :P powinnam się uczyć, ale dzisiaj dopiero koło 18 wróciłam do domu, a teraz nic mi się nie chce. udanego wieczooooooru! ![]()
![]() |
#3082 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no musze Wam powiedziec co moj TZ dzis zrobil mi! ![]() ![]() ![]() moj Tzt od wiekow nie zrobil mi takiej niespodzianki ![]() ![]() no ![]() milego wieczorka kochane i do jutra ![]()
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
![]() Znowu wizaż zaniedbany, ech... co ta szkoła robi z człowiekiem ![]() Kilka dni dosłownie do ferii, a akurat dzisiaj miałam stan podgorączkowy. :/ Dobrze, że mnie trochę Panadol, ciepły prysznic i kolacja postawiły na nogi, bo nie wiem ja kto by z jutrem było - codziennie mamy jakieś kartkówki, czy sprawdziany, normalnie sesja jak się patrzy... Lolcia - co za babsko wredne. Ja bym się jej pewnie odgryzła jakoś ![]() Agolku - jaka miła niespodzianka. Też bym się ucieszyła, bo książki to w ogóle ![]() Tamonita - nie stresuj się tak, w końcu to ma być jedna z najlepszych imprez Twojego życia :-P Dobrej nocy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Zadomowienie
|
Hej ;]
Dziś tylko przelotem. Wybywam do centrum uiścić rachunek za komórkę a wieczorem wiooo na koncert ![]() O ile zdołam ![]() od rana pobolewa mnie brzuch, żołądek z niechęcią zjadłam lekkie śniadanie,ba przejadłam się połową porcji zważywszy,że wokoło panuje ostra grypa przewodu pokarmowego obawiam się że to ,to ![]() chyba,że to sprawka pms'u przed poniedziałkiem ==' A tak po staremu ;P Jutro idę po nową legitkę, do fryzjera (wreszcie ![]() dalej się zobaczy ![]() Udanego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Rozeznanie
|
Agolku, ale TŻ fajną niespodziankę zrobił.
![]() Asiek - zdrówka! ![]() Schism - oby to nie była grypa. :| Trzymaj się i udanego koncertu. ^^ Ja dziś do fryzjera. ;] Lolciu - ale babus. :/ Cóż ją obchodzi, z kim przychodzisz. Życzę Ci, żeby te dolegliwości minęły jak najszybciej! Trzymaj się. ![]() Dziewczyny, muszę się Wam pochwalić. XD 1. Co do opisywanej wcześniej wizyty u lekarza - co prawda pani doktor ujrzawszy obraz USG nie pozwoliła mi odstawić tabletek, ale zmieniła mi je na słabsze i powiedziała, że już prawie wyzdrowiałam. ![]() 2. Byłam wczoraj pierwszy raz na nartach, uczył mnie jeździć instruktor i dość szybko jak na moją sportową nieprzydatność załapałam o co chodzi w tym białym szaleństwie i świetnie się bawiłam. ![]() 3. Dziś dowiedziałam się, że mam 5 z tego arcytrudnego prawa autorskiego. ^____^ Koniec sesji! 4. Last but not least kurier przyniósł mi dziś hula hopa i sobie hulam. ;D Pozdrawiam Was serdecznie. ![]()
#3086 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No coz, trzeba sie pogodzic z tym, ze czasem natrafia sie na takich ludzi ![]() Na pocieszenie - superowego masz TZ, ze do Ciebie przyjechal... ![]() No i bede w niedziele trzymala kciuki za badania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co chcesz robić z włosami?;> Cytat:
![]() ![]() a kiedy te urodzinki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie dziwnych snow ciag dalszy - dzis snilo mi sie, ze cala spuchlam i wyglądałam jak balonik ![]() Cytat:
![]() Im mniej wylewny tz tym bardziej na pewno taka niespodzianka cieszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieje,ze zadne chorobsko CIe nie dorwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Dzis wolne od pracy i szkoly wiec wybralam sie na rajd po lumpeksach ![]() ![]() Poza tym leniwie, praca licencjacka lezy i kwiczy, przydalby sie jakis porzadny kop zebym sie za nia wziela. Wstepny research zrobilam no,ale fakt-faktem, nie napisalam jeszcze nic konkretnego. Jak zawsze bede sie spinac na ostatnia chwile,ech... Z drugiej strony ferie sa po to zeby feriowac i regenerowac sily, ale jednak male wyrzuty sumienia sa... Humor troche lepszy, ale szału nie ma. Czuje sie grubaaaaa - dobrze, ze nie przesadzam z jedzeniem ostatnio i udaje mi sie odzywiac zdrowo i dosc racjonalnie. Co wiecej, cwicze zatem wierze, ze wkrotce beda jakies tego efekty ![]() Teraz chyba troche poczytam, a o 18 na TVN STyle TRinny i Susannah wiec pewnie obejrze pedałując jednoczesnie żwawo na rowerku stacjonarnym ![]() Planow na wieczor jeszcze brak, ale nie wiem czy chce jakiekolwiek miec ![]() Tymczasem milego popoludnia ![]()
![]() |
#3087 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
serek typu Tosca 300gram zmiksowalam z 2 zoltkami i bananem,doslodzilam slodzikiem i lyzka buduuniu waniliowego. (mzoesz dodac rodzynki,owoce jakies ciemne,cokolwiek lubisz) Osobno ubilam 3 bialka na sztywno i polaczylam z masa sernikowa. Pieklam ok25 min na 180, jak sie wierzch przypiecze to nakryj folia zeby srodek doszedl. Jak z owocami to troszke dluzej trzeba pewnie potzrymac bo puszczaja owoce wode. ![]() ![]() lece na zakupy kochane. ![]() aaaa zapomnialam wam powiedziec ze dzis rano mialam jeszcze jedna niespodzianke od TZta - perfum Calvina Kleina -The One -jeden zmoich ulubionych ![]() ![]() apapapaa
![]() |
#3088 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Baw się dobrze na koncercie!a na czyj koncert idziesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sesja, sesja i po sesji uff ![]() Dziś spotkałam dawno nie widziana kolezankę z lo i se pogadałysmy przy soczku, powspominałysmy i podzieliłysmy sie wiadomosciami co sie dzieje u innych osob z klasy ![]() ![]() Aha opowiem Wam tak w skrócie co mi sie sniło: Sniło mi się ze jestem w Moskwie i gram w karty z kolega, no i on tak na mnie patrzy tak dziwnie-obserwuje mnie...ja sie tak zaczełam bac jakos i wstałam zeby isc od niego ale nagle mi sie tak słabo zrobiło i sie połozyłam i tak leze leze a tu nagle on podchodzi do mnie i mnie łaps za szyje i mnie dusi i dusi ja oddechu złapac nie moge i nagle sie obudziłam...i co się okazuje, ze moj królik mi uchem przykrył nos ![]() ![]() Taa..Mercy spi jeszcze z misiem...nie smiac się! ![]() ![]() dobranoc słoneczka!
![]() |
#3089 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry ja wlasnie popijam pyszna kawke Riccore i jem druga polowe serniczka...Dzis musz upiec kolejny,pycha na sniadanie,latwo sie robi i duzo bialeczka ma ![]() w pracy mam kupe roboty a do tego ciagle jakies spotkania i sie nie wyrabiam normalnie.. Ale przynajmniej w domu wszystko fajnie wiec balans zachowany.. milego dnia kochane ![]() Ewcia wrocilas juz? jak wypad sie udal? ![]()
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Czesc Dziewczynki,jestem w domku i cos mi tu pobyt nie słuzy bo za duzo jem ![]() tia, no i oczywiscie sie porobiło zle ![]() ![]() O Boze, mogłam siedziec a akademiku to by sie nie narobilo i teraz TZ do mnie pisze ze ja cos nadal do M. czuje,ze go oklamuje,Dziewczyny pomocy ![]() edit: zdjecia w sukience na studniowke TZ..chyba i tak na nia nie pojde,bo mnie TZ rzuci przez to ![]() DSC01714.jpg DSC01715 - Kopie.jpg DSC01716.jpg DSC01720.jpg DSC01717.jpg edit2:dobrze ze zdazylam zrobic zdjecia w tym lustrze,bo wczoraj siostra energicznie sprzatajac rozbila je na pół;/
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-02-12 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.