|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzień dobry ;*
Iza - dobrze, że poczułaś swą SIŁĘ ![]() ![]() Włąsnie jem sniadanie, pozniej się ogarnę i mam zamiar dzisiaj poćwiczyć. Wczoraj widziałam się z przyjaciółką, jeju jak mi brakowało takiej damskiej bratniej duszy ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#3032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie próbuję zjeść śniadanie, ale to jak mi idzie świadczy że jednak dość mocno się denerwuję ![]() ![]() jakbym się już nie zdążyła zameldować przed wyjazdem do Gl to życzę Wam miłego weekednu ![]() (wracam w niedzielę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Raczkowanie
|
dzień dobry dzień dobry :P
ja tu kiedyś pisałam, ale niestety ;-) tak sobie właśnie siedzę <zaraz do szkoły> i stwierdziłam, że lubię Was czytać :P jaka z Was zgrana paczka, to jaciękręcę! ![]() poranne uściski i uśmiechy ![]()
#3034 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - już mnie paluchy bolą od trzymania kciuków
![]() ![]() ![]()
#3035 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ewus - kciuki zacisniete!! daj znac jak poszlo jak wejdziesz na chwilke ![]() hej laleczki, ja juz w pracy,wastalam dzis rano chora na maxa.... gardlo mi wysiadlo,nie moge nic przelknac wiec tylko ciecze dzis do picia.. Glowa mnie boli,ucho,i cala jestem rozbita...czuje kazdy miesien w ciele.. ![]() ![]() ![]() milego dnia kochane,nie wiem kiedy zagladne teraz bo bede maila szalone 2 dni... aha,kupilam wczoraj bilet do kumpeli do Londynu i 5 marca lece na 3 dni ![]() ![]() milego ![]()
![]() |
#3036 |
Raczkowanie
|
Witajcie i miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 | |||||||||
Zadomowienie
|
Helołłłł
![]() hmmm i wygrasz - poszłam ![]() I dobrze, że się zmobilizowałam, bardzo fajnie było ![]() Cytat:
![]() dobrze, że TZ sie spisal i wszystko zalatwil ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie, ze moglas poczuc sie silna, oby wczorajszy wieczor zapoczątkował taką tendencję w Twoim życiu ![]() Cytat:
![]() A ploty z przyjaciolka sa niezastapione, to najlepsza terapia na wszystkie zmartwienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() witaj ![]() Cytat:
![]() pechowy termin na chorobsko - mam nadzieje, ze uda Ci sie jakos szybko i skutecznie wykurowac ![]() Cytat:
![]() miłegooo! ![]() Jak juz pisalam wczesniej, zmobilizowalam sie i poszlam na ta impreze ![]() ![]() ![]() Poki co zycze milego dnia ![]()
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
Nic nie umiem z filozofii,a jak umiem to mi sie myli.
nie chce juz studiować ![]() zdam czy nie ,jutro jade do domu ![]()
#3039 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wpadam tylko na chwilę, bo mam odwyk od wizażu i w ogóle od komputera ![]() ![]() Poza tym czuję się dzisiaj dziwnie, taka nieobecna i przygnębiona, staję się taką Werterą (ratunku!). W efekcie prawie wpadłam dzisiaj pod samochód. To było straszne, do tego ludzie zaczęli krzyczeć na mnie, jakaś kobieta podeszła oświadczając, że ktoś mi powinien "dać po pysku" ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie, może uda mi się wdrążyć w ten wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zadomowienie
|
Ejli- Witaj
![]() Heh mnie się często takie akcje z samochodem zdarzają, dwa razy mało brakowało,ale odpukać nic sie nie teges. Odwyk powiadasz ![]() ![]() Orzeszek-Będzie dobrze [sic!]Tylko się nie załamuj,bo szkoda nerwów i zdrowia ![]() Madame Apple-I to się nazywa 'złoty środek',harmonia pomiędzy obowiązkiem a przyjemnością ![]() Ewusia- ![]() Iza- A widzisz,warto było iść na imprezę ![]() Spaza-Udanego pobytu życzę ^^ Agolek-Kuruj się i to szybko. Odnośnie wyjazdu do Londynu i spotkania z przyjaciółką, śmiem twierdzić,że pomysł świetny ;] Tarantulek-I jak tam z nauką ? ![]() Huh trochę mnie tu nie było ![]() U mnie yhh proza życia. Podali wyniki pierwszego z kół, mam 10/20 pktów, niezle zważywszy,że dzień przed wybiórczo przejrzałam 30str wydrukowanych notatek odp.na podane zagadnienia, acz i kiepskawo zważywszy na to,że sporoo osób uzyskało 15-19 pktów. Nie mniej nie mam aż tak przesadzonych aspiracji żeby rwać sobie włosy z głowy przez test z nielubianych przeze mnie ćwiczeń.. ![]() Na osłodę 'uległam' wszędobylskim reklamom i zamówiłam w środę bilet na gdański koncert Marillion. Może fanką nie jestem,ale żem ciekawa jak ta 'legenda zagra. Oby tylko kurier wreszcie mi go dostarczył ;P Żeby niemalże każdy odgłos pisku opon na ulicy brać za furgonetkę UPS ![]() Ponadto 3 ostatnie dni spędziłam na siedzeniu w domu,ot propozycji na wyjścia brak, ciągle chce mi się spać więc co by tu mieć innego do roboty. Co do ostatniej czynności, miałam wczoraj komiczny sen, że oglądalam w jakiejś hali koncert polskich [s]hitów,podczas którego niejaka Dodzia, wystąpiła w przebraniu fuhrera vel Hitlera ![]() A na końcu ta z Idola-Flinta z gigantyczną kokardą na dekolcie zaśpiewała z Rysiem Rynkowskim 'Zostawcie Titannica'. ciekawe co by Zygi Freud na to rzekł... ![]() Teraz póki werwa nie ostygła wezmę się za powierzchowne uporządkowanie swego pokoju,a potem się zobaczy.. Najpewniej relaks z książką w ręku . Miłego wieczoru dziewczyny ;* Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2009-02-06 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3041 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do nastroju-ech tak juz jest kazdy tak ma-jeden czesciej drugi rzadziej-moze posłuchaj jakiejs wesołej muzyczki dla poprawy humorku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oooo to sie musisz cieszyc ze sie spotkasz z przyjaciołka po tak długim czasie-znam te radosc ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Ewusia_marchew;1084 6828]n jakbym się już nie zdążyła zameldować przed wyjazdem do Gl to życzę Wam miłego weekednu (wracam w niedzielę /QUOTE] Marchewcia nic sie nie boj bedzie dobrze wszystko, tobie tez miłego weekendu! ![]() ![]() Cytat:
![]() No..co ja to miałam gadać..... ![]() ![]() A jak nie zdam to przynajmniej nic nie stracę, sprobowac zawsze warto ![]() a jeszcze mysle zeby moze zamiast na psychologie isc na socjologie, a moze lepiej na nauki o rodzinie, a moze na dietetykę jednak, albo lepiej moze..... ![]() kurcze musze sie na cos zdecydowac, bo nie chce wyladowac jak w tym roku ![]() W kazdym razie narazie zawarłam pakt z kolezanka ze studiow ze zrobimy wszystko zeby sie dostac na psychologię w przyszłym roku. ![]() ![]() No to dobra ja się ide uczyc ![]() Miłego wieczorku ślicznotki!
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
Halo,halo co tu tak cicho <rozgląda sie > PEwnie wszystkie spacerują w taka ładną pogode
![]() Wstałam o 8,zjadłam śniadanie,umyłam sie,wymasowałam wybalsamowałam potem zrobiłam sobie długi spacer,zaliczyłam po drodze apteke,biedronke no i solarium 15minut,bo 21 lutego juz jest studniówka Tz-ta i nie chce wypasc blado ![]() ![]() a co do sukienki,to jakoze lubię kupować na allegro( ![]() http://www.allegro.pl/item526728861_...m.html#gallery jest bardzo fajna,zakrywa moje szerokie i otłuszczone biodra ![]() no i wróciłam,zrobiłam sobie gotowana rybe z brokułami,teraz pije czerwona herbate i obijam sie bo uczyc mi sie nie chce,a powinnam bo filozofii napewno wczoraj nie zdałam,i bede musiała w pon lub wt za gosciem łazic zeby mnie łaskawie przepytał..no i 18poprawka jedna chyba ze sie rozmysle z tych studiów w ogóle.. siedze sobie w pasie odchudzającym który mi pozyczyła współlokatorka,człowiek sie w nim troche poci i spłaszcza brzuch/ Planuje sobie obejrzec Dr a Housa ( ![]() Miłego Ciepłego Dnia ![]() EDIT: własnie byłam na uczelni sprawdzic iii ZDAŁAM EGZAMIN I NIE BEDE MIALA POPRAWKI 18LUTEGO ![]() ![]() ![]() teraz tylko czekac na wyniko filozofii mi pozostało,jutro mają byc i koniec sesji ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-02-07 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Rozeznanie
|
Orzeszku, gratulacje!
![]() ![]() ![]() Tarantulku, trzymam kciuki, uda się z psychologią, ot co. ![]() Schism, gratulacje. ![]() Izuniu, bardzo się cieszę, że studniówka się udała. ^^ Ewusiu, ja kciuki trzymałam, i jak i jak? ![]() Napisałam wczoraj ostatni egzamin, niestety był masakrycznie trudny. Mam nadzieję, że profesor łaskawie oceniać będzie, w inszym wypadku moje ferie będą o wiele mniej fajne. ![]() Póki co zainaugurowałam je imprezą w klubie ze znajomymi, było super. ;] Napiwszy się na opustoszały żołądek i w stanie ogólnego zmęczenia, odczuwam dziś zgubne skutki tegoż picia. XD Ale co tam, jestem już w domu, mam luz, mogę sobie oglądać seriale i czytać normalne książki. ^^ Pozdrawiam Was serdecznie. ![]()
#3044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orzeszku graty! ![]() kurczę, Dziewczyny a u mnie średnio z tendencja spadkowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() trzymaj się! aaaaaa. dobry wieczór! ![]() zakręcony dziś dzień mam. ranek taki trochę nieciekawy, ale po 16 wpadł Tż :P i gotowaliśmy caaaałe popołudnie. wyszedł niedawno ![]() padam ze zmęczenia. tylko 5 dni roboczych i ferie. ogólnie kolorowo jest ![]() i cicho coś tutaj dzisiaj. opowiadajcie, jak Wam minęła sobota? ![]() buziaki!
![]() |
#3046 |
Wtajemniczenie
|
hello laleczki,
melduje sie po dwudniowej nieobecnosci ![]() ![]() ![]() orzeszku swietna kiecka ![]() milego dnia zycze ![]()
#3047 |
Zakorzenienie
|
Agolku - nei tylko Ty snięta :p Ja to dzisiaj taki flaczek jestem
![]() Cher -ja poproszę babeczki! ![]() Orzeszku - gratuluję zdania egzaminu! ![]() Witam dziewczyny ![]() Wczoraj zabalowałam dosyć ostro, ale nie żałuję, bo z dziewczynami widze się raz na ruski rok, więc wybaczam sobie ![]() Znalazłyśmy po prostu świetny lokal dla niepalących, zrobił furorę w mojej małej mieścinie ![]() Za oknem taka pogoda straszna, że szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nagrywam własnie filmy - z TZ-em musimy sobie zrobić dzień filmowy ![]() ![]() ![]() ![]()
#3048 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a o czym rozmawiamy? hmmm no w sumie o wszystkim. tyle, ze 'na zywo' on jest taaaaaaki cudowny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a serniczek pyszny, wcianj bez wyrzutow sumienia ![]() ![]() ORzeszku, wlasnie sukienka prześliczna! jeszcze raz mi cos wspomnisz o otluszczonych biodrach, to. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milego dnia! ![]() p.s. dziewczyny, jak poznalyscie swoich TŻów to bylo takie.. "bum" ? np na imprezie? ![]() ![]()
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2009-02-08 o 11:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
♥
|
witam.
![]() ![]() orzeszku takie urządzenie powoduje tylko utratę wody- plaski brzuch. uważaj na takie typu urządzenia bo są niebezpieczne. iza ja poznalam swoje na zawodach. mozna okreslic to jako takie bum heh nefre u mnie również pada deszcz brzydka pogoda... klawiatura mi szwankuje literki sa pomieszane i ciezko mi pisac. dokoncze posta jak naprawie.
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-02-08 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
Iza - swojego TZ-a poznałam... na Skype
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami załuje ze nie jestem z M..tęsknie za Nim.. Tia,cały Orzeszek ![]() ![]()
![]() |
#3053 |
Zadomowienie
|
Brry dzień ;]
Orzeszek-Boska sukienka *__* Nefre-Od czasu do czasu ustępstwa na diecie nie zaszkodzą,wręcz przeciwnie _^_ Cher-Witaj ![]() Iza-Z tą nieśmiałością przy początkowych kontaktach mam identycznie, może dlatego na studiach nie mam ani jednego dobrego znajomego, o ile wogóle mam ![]() Propos poznawania, może faceta właśc.nie miałam na dobre,ale te kilka zauroczeń zaczynało się nagle,pierwsze wjerzenie i te sprawy ![]() ![]() Swoją drogą chyba najlepsza jest taka opcja,że silne nagłe zadurzenie początkowo przyhamowane przez przyjazn,koleżenstwo potem przełom niczym w filmach ;P tak romantycznie no ;D (wiem,wiem nader bujam w obłokach stąd takie dziwne stwierdzenia ==') Tak czy owak życze Ci powodzenia z tym kolegą ![]() Sobota minęla mi pod hasłem przeziębienia,grypy czy innego paskudztwa. Ot osłabienie,gorączka i katar nagle mnie dorwały. Ale,że 3 dni już siedziałam w domu,zawzięłam się ' pomimo' . naszpikowana ibupromem wybyłam z matką (stety niestety z nią :/) do Galerii Baltyckiej ;P Tłumy niemiłosierne, w sklepach już nowe kolekcje ,ta w Zarze np. doprowadziła mnie do niemałej zalamki z racji cen. Jedyne co, to kupiłam se w Stradivariusie torebkę, z 99zł przecenioną na 49,a jak okazało się przy kasie za 24,90 ![]() Tradycyjnie jak na 'sowe'przystało zasnęłam po 3 nad ranem, gdzieś do 12.30, z względnie dobrym samopoczuciem,choć katar znów wraca ![]() Tydzień ferii przede mną więc jeszcze się trochę mam zamiar polenić,pobyć w samotni,a potem niestety stara śpiewka, back to reality. A tak poza tym, życzę każdej z osobna miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
z tym gonieniem króliczka miałam bardzo podobnie w gimnazjum ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a dziś mam dzień pod znakiem 'jestem beznadziejna i kopię sobie dół, z którego długo nie wyjdę' ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Rozeznanie
|
Ja moich byłych TŻ-ów tak sTŻowałam, że najsampierw kolega, potem przyjaciel, niewinnie wspólnie spędzamy czas i dopiero potem pstryk, jesteśmy razem. ;]
Swoją drogą, jeden z nich od jakiegoś miesiąca śni mi się praktycznie co noc. XD Nie utrzymujemy kontaktu ze sobą od 4 lat. Przez to, że jego kumpel, z którym również długo nie gadałam, skomentował moje zdjęcie na naszej-klasie, moja wyobraźnia jęła tworzyć scenarisuze, co by było gdybyśmy się nie rozstali itp. ![]() A teraz jestem sama strasznie długo i chciałabym już chyba to zmienić, ale nie ma z kim. ![]() Wiosenko, trzymam kciuki, żeby Ci się udało z tym panem. ![]() ![]()
#3056 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, ja juz pospalam,doszlam do siebie,ogladam TV i poczytuje gazety z polski ![]() milego wieczorka wam zycze ![]()
![]() |
#3057 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czeeeść! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i wiesz? jak gadam z Tżtem to zawsze, zawsze, zawsze mi się wydaje, że gadam głupoty. ZAWSZE. nie ma się co martwić. jak lubią nas całe to i razem z tym, że gadamy głupoty ![]() Izuś przesyłam Ci mnóstwo wiary w siebie. nie daj się ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
trzymaj się. co do ferii - wszystko co dobre szybko się kończy ![]() Cytat:
ps. wracaj do zdrowia Cytat:
przesyłam Ci mnóstwo pozytywnej energii i ściskam ciepło. Cytat:
![]() |
#3058 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki Kochane moje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a filmowe wieczorki też lubię, od czasu do czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() piękna sukienka Orzeszku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i zdrowiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak jak już pisałam na początku egzamin zdany (na 3 ![]() ![]() ![]() Po egzaminie szybki sprint do domu, godzinka na zebranie się i do pociągu. W akademiku jeszcze zrobiłam makijaż, włosy, założyłam sukienkę i gotowe ![]() ![]() Bal bardzo udany, fajnie się bawiliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś kumpele zmyły się rano a my jeszcze snuliśmy się do popołudnia tak więc dopiero koło 18 byłam w Kato ![]() Ale sie rozpisałam ![]() ![]() Idę zadzwonić do mamy zdać jej relację ![]() miłego wieczoru ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem,ze tez tego chciał.Ja tez tego chciałam. Mam do niego,nie wiem jak to nazwac,sentyment? TZ sie o tym dowiedział,ja zaczełam kręcic ze nic takiego nie było,co było debilizmem z mojej strony ,w koncu mi wybaczył i jestesmy dalej razem. PRzez tą sytuacje TZ nie ufa mi całkowicie,a ja juz nigdy nie bede mogła miec kontaktu z M. M. kocha teraz inną. ![]() EDIT: zdałam sesje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzis ogłosil wyniki z filozofii,zdałam. Wszytsko zaliczone,mam ferie ![]() tak wiec jutro jade do domku ![]() ![]() ahhh,telewizoooor ![]() Dobranoc Dziewczynki ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-02-08 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście gratuluję, ale faaajnie! Zdolny orzeszek. :P Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do nieśmiałości, ja mam taką w dziwnej wersji. Czuję się bardzo niepewnie przy obcych ludziach i przy facetach, ech... Cośtam powiem, ale jak to potem przeżywam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cóż, mój weekend też upłynął niemrawo, ale właściwie mało mnie to obchodzi. Nie jestem w stanie dopilnować swoich spraw, to jest koszmar! Nie mam jeszcze dowodu, bo nie mogę zrobić sobie zdjęcia, nie wiem na kiedy mam/miałam termin do lekarza, bo zgubiłam i nie miałam kiedy i jak się dowiedzieć (zaryzykuję jutro zwolnieniem się z lekcji), nie uczę się do matury, właściwie to zapominam o wszystkim ![]() Życzę wam więc udanego, płodnego w sukcesy i uśmiechy tygodnia ![]() ![]() Edytowane przez Ejli Czas edycji: 2009-02-08 o 22:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.