Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-08, 23:10   #3061
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Hejjj
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Iza - swojego TZ-a poznałam... na Skype Do dzisiaj się smiejemy, że to się tak potoczyło ;-) Po prostu ze sobą normalnie rozmawialiśmy jak kumple, on przyjechal mnie odwiedzić (on z północy , ja z południa ) i . Później podjęlismy wiele odwaznych decyzji i ich nie żałujemy
pewnie, odważne decyzje to jest to, co tygrysy lubią najbardziej
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Swoją drogą chyba najlepsza jest taka opcja,że silne nagłe zadurzenie początkowo przyhamowane przez przyjazn,koleżenstwo potem przełom niczym w filmach ;P tak romantycznie no ;D
(wiem,wiem nader bujam w obłokach stąd takie dziwne stwierdzenia ==')
Tak czy owak życze Ci powodzenia z tym kolegą
też wydaje mi się to najlepszym "rozwiązaniem", ale czasem zbyt odrealnionym chyba...
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
z tym gonieniem króliczka miałam bardzo podobnie w gimnazjum a teraz hmmm sama nie wiem, może zaczynam poszukiwać wielkiej miłości a ta nieśmiałość mnie dobija, kurrrrde, Schism, musimy się przełamać jakoś ;D super, ja 'doszłam' do mojej obecnej klasy w klasie drugiej LO i dopiero teraz (!!!!!!!) zaczęłam się otwierać na ludzi... ==' brawo.
hmm powiem tak - otwierać się na ludzi oczywiście zawsze jest dobrze, ale nie ma sensu w nadziei na miłość zbytnio się zmieniać... prawdziwa miłość pokocha Twoją nieśmiałość i uczyni w Twoich i swoich oczach z niej zaletę
Cytat:
a dziś mam dzień pod znakiem 'jestem beznadziejna i kopię sobie dół, z którego długo nie wyjdę' no trudno, zdarza się.
echh mi też się zdarza gdzieś od kilku miesięcy...
pozostaje się wspierać i wierzyć, że to wina pogody...
Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
A teraz jestem sama strasznie długo i chciałabym już chyba to zmienić, ale nie ma z kim.
to tak jak ja
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja juz pospalam,doszlam do siebie,ogladam TV i poczytuje gazety z polski Snieg na maxa sypie u nas! jutro znowu powiedza ze UK sparalizowane sniegiem a mi zajmie wieki dojechanie do i powrot z pracy.. ehhh

milego wieczorka wam zycze
mam nadzieję, że Cię aż tak strasznie nie zasypie...
cieszę się ze miałas udany weekend tak w ogole

U nas tez zapowiadaja nadchodzące ochłodzenie brrr.... ja chcę wiosnę już!
Cytat:
Napisane przez cher Pokaż wiadomość
i wiesz? jak gadam z Tżtem to zawsze, zawsze, zawsze mi się wydaje, że gadam głupoty. ZAWSZE. nie ma się co martwić. jak lubią nas całe to i razem z tym, że gadamy głupoty
pewnie, ze tak

A jeszcze co do zdawkowości - odpowiedzi facetów zazwyczaj są zdawkowe, taka już męska konstrukcja to, że piszą monosylabami nie świadczy o braku zainteresowania - oni tak juz maja i tyle
Ja tam osobiscie nie przepadam za nadmiernymi gadułami...Na kumpli owszem, nadają się, ale na facetów juz mniej
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Tak jak już pisałam na początku egzamin zdany (na 3 tekst był bardzo prosty więc za każdy błąd stopień w dół, a ze miałam 2 błędy to... i nic mi nie pomógł fakt ze na ustnym wszystko powiedziałam dobrze no ale ważne że do przodu )
Po egzaminie szybki sprint do domu, godzinka na zebranie się i do pociągu. W akademiku jeszcze zrobiłam makijaż, włosy, założyłam sukienkę i gotowe całkiem sprawnie poszło
gratuluję kochana!
bylam pewna, ze zdasz
Cytat:
Bal bardzo udany, fajnie się bawiliśmy na początku nawet kazali nam poloneza tańczyć ( nie spodziewałam się ze mnie to jeszcze w życiu spotka ). Ogólnie dużo tańczyliśmy, oczywiście alkohol lał się dosyć konkretnie ale nikt z naszych znajomych się nie spił więc kulturka wróciliśmy ok 4.30 i spaliśmy do 14 następnie Sobotę mieliśmy zamiar spędzić na leniwym leżeniu i oglądaniu filmów ale przyjechały moje 2 przyjaciółki i w czwórkę wybraliśmy się na after party po lokalnych knajpach Tak więc kolejna noc zarwana, ale nie żałuję bo było super no i nie ma to jak mój TŻ zachwycony ze z 3 dziewczynami sobie na miasto poszedł
Dziś kumpele zmyły się rano a my jeszcze snuliśmy się do popołudnia tak więc dopiero koło 18 byłam w Kato
ajjjj czadowy weekend miałaś Po stresach egzaminacyjnych należało Ci się
WIęcej takich życzę!(weekendów, nie stresów ofkorz )
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Wiesz,M. ma teraz hmmm eee jakby to nazwać() kobietę( która ma męża i dziecko) z którą sie spotyka(jezdzi do niej do innego województwa raz na jakis czas,kiedy jej mąz jest za granica) i sobie tam urzędują... Ostatnio do mnie cos pisał,odpisałam,czasami puszczami sobie sygnałki.. Tęsknie za Nim czasem..Chciałabym porozmawiac szczerze,przeprosic za to jak go potraktowałam,chciałabym miec z nim kontakt,naprawde. Ale to nie mozliwe Bo TZ mój by mi nie pozwolil. Bo..Kiedys kiedys long long time ago byłam z kolezanką u M.(okolice świąt wielkanocnych w zeszłym roku i pilismy wódke..() i tak sobie gadalismy,smialismy sie jak za starych dobrych czasów..na pozeganie,kiedy juz wychodziłysmy( ja byłam niezle wstawiona,blee)cos mi odwaliło i powiedziałam " M. przeciez my sie jeszcze nie pozegnalismy.." i dawaaaj pocałowałam go
Wiem,ze tez tego chciał.Ja tez tego chciałam. Mam do niego,nie wiem jak to nazwac,sentyment? TZ sie o tym dowiedział,ja zaczełam kręcic ze nic takiego nie było,co było debilizmem z mojej strony ,w koncu mi wybaczył i jestesmy dalej razem. PRzez tą sytuacje TZ nie ufa mi całkowicie,a ja juz nigdy nie bede mogła miec kontaktu z M.
M. kocha teraz inną.
cóż, moim zdaniem nie powinnaś patrzać w przeszłość i rozkminiac co zrobiłas, a czego nie i co by bylo gdyby. Masz kochajacego TZ i lepiej skupic sie na nim -myslisz,ze tesknota z M. bierze sie z prawdziwej tesknoty czy raczej z jakichs problemow/niedoborow w terazniejszym zwiazku?

a tak w ogole to kiecka szałowa

Cytat:
EDIT:

zdałam sesje bez żadnych poprawek
dzis ogłosil wyniki z filozofii,zdałam. Wszytsko zaliczone,mam ferie
tak wiec jutro jade do domku
ahhh,telewizoooor

Dobranoc Dziewczynki

gratki wielkie A tak sie stresowalas, na przyzlosc wiecej wiary w siebie!
Cytat:
Napisane przez Ejli Pokaż wiadomość
Cóż, mój weekend też upłynął niemrawo, ale właściwie mało mnie to obchodzi. Nie jestem w stanie dopilnować swoich spraw, to jest koszmar! Nie mam jeszcze dowodu, bo nie mogę zrobić sobie zdjęcia, nie wiem na kiedy mam/miałam termin do lekarza, bo zgubiłam i nie miałam kiedy i jak się dowiedzieć (zaryzykuję jutro zwolnieniem się z lekcji), nie uczę się do matury, właściwie to zapominam o wszystkim . Ale od jutra odwyku komputerowego ciąg dalszy, więc może jakoś urządzę sobie czas.

Życzę wam więc udanego, płodnego w sukcesy i uśmiechy tygodnia !
ja Tobie tez zycze owocnego poniedzialku Zarowno pod wzgledem naukowym jak i emocjonalnym

Moj weekend jak zwykle - pracowniczo-relaksacyjny, w oglnym rozrachunku na szczęście dosc udany. Pomijajac oczywiscie permanentną chandre, o ktorej staram sie za duzo nie myslec liczac, ze sama przejdzie...

CHce mi sie zmian, ale nie wiem jeszcze jakie zmiany moglyby to byc...

Klade sie do lozeczka bom zmeczona po cwiczeniach (rowerek z ksiazka, brzuszki i troche steppera )

MIlej nocy zycze i do napisania rano

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 01:38   #3062
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz,M. ma teraz hmmm eee jakby to nazwać() kobietę( która ma męża i dziecko) z którą sie spotyka(jezdzi do niej do innego województwa raz na jakis czas,kiedy jej mąz jest za granica) i sobie tam urzędują... Ostatnio do mnie cos pisał,odpisałam,czasami puszczami sobie sygnałki.. Tęsknie za Nim czasem..Chciałabym porozmawiac szczerze,przeprosic za to jak go potraktowałam,chciałabym miec z nim kontakt,naprawde. Ale to nie mozliwe Bo TZ mój by mi nie pozwolil. Bo..Kiedys kiedys long long time ago byłam z kolezanką u M.(okolice świąt wielkanocnych w zeszłym roku i pilismy wódke..() i tak sobie gadalismy,smialismy sie jak za starych dobrych czasów..na pozeganie,kiedy juz wychodziłysmy( ja byłam niezle wstawiona,blee)cos mi odwaliło i powiedziałam " M. przeciez my sie jeszcze nie pozegnalismy.." i dawaaaj pocałowałam go
Wiem,ze tez tego chciał.Ja tez tego chciałam. Mam do niego,nie wiem jak to nazwac,sentyment? TZ sie o tym dowiedział,ja zaczełam kręcic ze nic takiego nie było,co było debilizmem z mojej strony ,w koncu mi wybaczył i jestesmy dalej razem. PRzez tą sytuacje TZ nie ufa mi całkowicie,a ja juz nigdy nie bede mogła miec kontaktu z M.
M. kocha teraz inną.
sytuacja jest trudna i w sumie nawet nie patrząc na to co TŻ mówi sama powinnaś chcieć trzymać się od M. z daleka, bo każde z Was ma swoje życie a skoro macie do siebie "słabość' to tak łatwo się tego nie pozbędziecie

Cytat:

zdałam sesje bez żadnych poprawek
dzis ogłosil wyniki z filozofii,zdałam. Wszytsko zaliczone,mam ferie
tak wiec jutro jade do domku
ahhh,telewizoooor

Dobranoc Dziewczynki
gratuluję zdolniacho (nie wierząca w siebie w ogóle )

Cytat:
Napisane przez Ejli Pokaż wiadomość

Cóż, mój weekend też upłynął niemrawo, ale właściwie mało mnie to obchodzi. Nie jestem w stanie dopilnować swoich spraw, to jest koszmar! Nie mam jeszcze dowodu, bo nie mogę zrobić sobie zdjęcia, nie wiem na kiedy mam/miałam termin do lekarza, bo zgubiłam i nie miałam kiedy i jak się dowiedzieć (zaryzykuję jutro zwolnieniem się z lekcji), nie uczę się do matury, właściwie to zapominam o wszystkim . Ale od jutra odwyku komputerowego ciąg dalszy, więc może jakoś urządzę sobie czas.

!
zapisuj sobie co masz ważnego do zrobienia i rozplanowuj mniej więcej czasowo ja też jestem roztrzepana, ale takie coś czasem pomaga
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

gratuluję kochana!
bylam pewna, ze zdasz

Cytat:
ajjjj czadowy weekend miałaś Po stresach egzaminacyjnych należało Ci się
WIęcej takich życzę!(weekendów, nie stresów ofkorz )
oj tak, tego mi było trzeba teraz jeszcze góry, później urodziny kumpeli i będę mieć nowy zapas sił do nauki na kolejny egzamin
Cytat:
Moj weekend jak zwykle - pracowniczo-relaksacyjny, w oglnym rozrachunku na szczęście dosc udany. Pomijajac oczywiscie permanentną chandre, o ktorej staram sie za duzo nie myslec liczac, ze sama przejdzie...
chandrę trzeba by zakopać gdzieś, stanowczo

ooo, jak późno nawet nie zauważyłam kiedy mi wieczór zleciał, a niczego takiego zajmującego nie robiłam niby

dobrej nocki Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 05:32   #3063
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane wpadłam tylko życzyć miłego dnia i uciekam - 11 h w pociągu mnie czeka

pa

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 08:17   #3064
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
super że wszystko się udało mam nadzieję ze czujesz się lepiej
no ba! kamien z serca...

Bal bardzo udany, fajnie się bawiliśmy na początku nawet kazali nam poloneza tańczyć ( nie spodziewałam się ze mnie to jeszcze w życiu spotka ). Ogólnie dużo tańczyliśmy, oczywiście alkohol lał się dosyć konkretnie ale nikt z naszych znajomych się nie spił więc kulturka wróciliśmy ok 4.30 i spaliśmy do 14 następnie Sobotę mieliśmy zamiar spędzić na leniwym leżeniu i oglądaniu filmów ale przyjechały moje 2 przyjaciółki i w czwórkę wybraliśmy się na after party po lokalnych knajpach Tak więc kolejna noc zarwana, ale nie żałuję bo było super no i nie ma to jak mój TŻ zachwycony ze z 3 dziewczynami sobie na miasto poszedł
Dziś kumpele zmyły się rano a my jeszcze snuliśmy się do popołudnia tak więc dopiero koło 18 byłam w Kato
hehehe no to widze poszlalas i dobrze, nalezal ci sie po stresach egzaminacyjnych

Cytat:
mam nadzieję, że Cię aż tak strasznie nie zasypie...mam podobna nadzieje,dlatego juz wychodze wczesniej
cieszę się ze miałas udany weekend tak w ogole dziekuje, rzeczywiscie sie udal

Klade sie do lozeczka bom zmeczona po cwiczeniach (rowerek z ksiazka, brzuszki i troche steppera )
wpedzasz mnei w wyrzuty sumienia bo ja oprocz brzuszkow i przysiadow niewiele na wekend zrobilam..
MIlej nocy zycze i do napisania rano
jejku jak pozno juzspadam! odezwe sie potem

milego wszystkim
Stary 2009-02-09, 09:27   #3065
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
spokojnej podróży

Cytat:
hehehe no to widze poszlalas i dobrze, nalezal ci sie po stresach egzaminacyjnych
dobrze że zdałam bo jakby było inaczej to chyba nie miałabym chęci tak się bawić

Dzień dobry

właśnie sobie popijam kawę i zaraz śmigam do biblioteki, na pocztę itp no i jeszcze kilka rzeczy muszę przed jutrzejszym wyjazdem zakupić
Wstałam wyjątkowo wcześnie jak na to że poszłam spać o 3.30 ale tylko dlatego ze do Siss przyszły koleżanki i uczą się do egzaminu, wiec tak głupio byłoby spać

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-02-09, 10:48   #3066
madame_apple
Zadomowienie

Hej ho
Cytat:
oj tak, tego mi było trzeba teraz jeszcze góry, później urodziny kumpeli i będę mieć nowy zapas sił do nauki na kolejny egzamin
Tobie jest ostatnio stanowczo za dobrze!
Cytat:

pa
Miłej i spokojnej podróży - odezwij się jak już będziesz na miejscu
Cytat:
właśnie sobie popijam kawę i zaraz śmigam do biblioteki, na pocztę itp no i jeszcze kilka rzeczy muszę przed jutrzejszym wyjazdem zakupić
Wstałam wyjątkowo wcześnie jak na to że poszłam spać o 3.30 ale tylko dlatego ze do Siss przyszły koleżanki i uczą się do egzaminu, wiec tak głupio byłoby spać
Miłego załatwiania i zakupów

Wstałam, ogarnęłam się, pogoda śliczna, a humoru brak ;P
Nie wiem jeszcze co będę dziś robiła - na 17 do pracy, ale do 17 zostało jeszcze sporo czasu i można by go jakoś zagospodarować....

Buźka, miłego dnia wszystkim

Stary 2009-02-09, 12:59   #3067
monochrome
Rozeznanie

Witam. ^^

Pozdrawiam w przelocie. Dziś o 6 rano rodzice szykując się do pracy rozmawiali koło mojego pokoju i się obudziłam w środku nocy. ;p Na szczęście zasnęłam i wstałam dopiero o 12. XD Za niedługo muszę jechać do lekarza, strasznie mi się nie chce, muszę odśnieżyć samochód i w ogóle, a chętnie bym została pod kocykiem i poczytała "Zmierzch". Acz jest szansa, że to już będzie koniec mojej post-EDkowej przygody z endokrynologią i ginekologią, bo mam bardzo dobre wyniki badań krwi. ^^

Miłego dnia.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-09, 15:34   #3068
anniaa

Wczoraj nie wytrzymałam i porozmawiałam o tym z Tz. zrobimy sobie taka mała przerwe i zobczymy co i jak. Wiesz kiedy sie poznalismy miałam 14/15 lat dzisiaj 18 wiec zmieniłam sie na pewno....
Tz widze bardzo czesto chodzimy do tej samej szkoły... nawet często sie spotykamy... mamy w większosci wspólnych znajomych ja po prostu chce jakby uciec na jakis czas od tego wszystkiego.
Chce miec czas na przemyslenie tego wszystkiego.

Przepraszam ze nie odpowiem na posty ale spadam sie uczyc i zrobic zadania jak skoncze to wpadne. pozdrawiam

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2009-02-09 o 18:01
anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 22:37   #3069
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Tobie jest ostatnio stanowczo za dobrze!
zdecydowanie gdyby nie tylko masakryczny egzamin który mnie czeka w przyszłym tygodniu to byłoby naprawdę bosko

Cytat:
Wstałam, ogarnęłam się, pogoda śliczna, a humoru brak ;P
Nie wiem jeszcze co będę dziś robiła - na 17 do pracy, ale do 17 zostało jeszcze sporo czasu i można by go jakoś zagospodarować....
i co tam porabiałaś ciekawego?

Cytat:
Witam. ^^

Pozdrawiam w przelocie. Dziś o 6 rano rodzice szykując się do pracy rozmawiali koło mojego pokoju i się obudziłam w środku nocy. ;p Na szczęście zasnęłam i wstałam dopiero o 12. XD Za niedługo muszę jechać do lekarza, strasznie mi się nie chce, muszę odśnieżyć samochód i w ogóle, a chętnie bym została pod kocykiem i poczytała "Zmierzch". Acz jest szansa, że to już będzie koniec mojej post-EDkowej przygody z endokrynologią i ginekologią, bo mam bardzo dobre wyniki badań krwi. ^^
gratuluję dobrych wyników

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Wczoraj nie wytrzymałam i porozmawiałam o tym z Tz. zrobimy sobie taka mała przerwe i zobczymy co i jak. Wiesz kiedy sie poznalismy miałam 14/15 lat dzisiaj 18 wiec zmieniłam sie na pewno....
Tz widze bardzo czesto chodzimy do tej samej szkoły... nawet często sie spotykamy... mamy w większosci wspólnych znajomych ja po prostu chce jakby uciec na jakis czas od tego wszystkiego.

Przepraszam ze nie odpowiem na posty ale spadam sie uczyc i zrobic zadania jak skoncze to wpadne. pozdrawiam
rozumiem Cię sama to miałam swego czasu (jakkolwiek byłam trochę starsza, czym gorzej bo jak poszłam na studia to dopiero mi się system poprzewracał ) i nie przetrwało...
Wiem ze na pewno zrobisz co będzie dla Ciebie dobre, pomyśl na spokojnie i podejmij mądrą decyzję (jakby co to śmigaj do mnie na PW )

Dzień trochę zabiegany miałam, pakowanie itd (na 3 dni jeszcze angielski w międzyczasie TŻ po nas przyjechał wieczorem (bo jedziemy jeszcze z moją siostrą i jej TŻ-em, miało jechać więcej osób ale się wykruszyło niestety ) i przyjechałyśmy do rodziców bo stąd bliżej do gór

Idę dziś wcześniej spać bo wczoraj przegięłam z niespaniem i dziś jakaś taka zakręcona jestem

Dobrej nocki
(a gdyby mi się nie udało zajrzeć jutro rano to do "zobaczenia" w czwartek wieczorem )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-02-09, 23:27   #3070
madame_apple
Zadomowienie

ale tu dzis puuuuuusto no, masakra
Cytat:
Witam. ^^

Miłego dnia.
gratuluję dobrych wyników badań, mam nadzieję, że endoprzygoda postedkowa faktycznie się zakończy
Cytat:

Pewnie, czasem trzeba pewne sprawy gruntownie przemyśleć. Wziąć oddech i ustosunkować się na nowo do związku. Ludzie się zmieniają. Nie zawsze znaczy to, że zmieniają się też uczucia ale bardzo często tak jest.
Życzę podjęcia dobrej decyzji
Cytat:
zdecydowanie gdyby nie tylko masakryczny egzamin który mnie czeka w przyszłym tygodniu to byłoby naprawdę bosko
ojj bo tak całkiem super nigdy być nie może ;P
Cytat:
i co tam porabiałaś ciekawego?
ciekawego to chyba nic
Byłam na poczcie, na spacerze, dotleniłam się, pozniej poczytałam trochę, poleniuchowałam przed tv, mala drzema do pracyyy
W pracy fajnie bo coś się działo, gdy jest ładna pogoda zawsze przychodzi wiecej ludu
Cytat:
Dzień trochę zabiegany miałam, pakowanie itd (na 3 dni jeszcze angielski w międzyczasie TŻ po nas przyjechał wieczorem (bo jedziemy jeszcze z moją siostrą i jej TŻ-em, miało jechać więcej osób ale się wykruszyło niestety ) i przyjechałyśmy do rodziców bo stąd bliżej do gór
ależ Ci tych gor zazdroszcze
Fajnie w sumie, że jedziecie taką zgraną czwórką, na pewno bedzie bardzo miło
Cytat:
Idę dziś wcześniej spać bo wczoraj przegięłam z niespaniem i dziś jakaś taka zakręcona jestem
eeee tam, nic nowego, Ty zawsze jestes zakrecona

Baw się dobrze, mam nadzieję, że wypoczniesz albo wyszalejesz się (zależnie od tego co wolisz) i nabierzesz pozytywnej energii na egzam i nie tylko

A ja co? SKubnę pomidorka chyba, zrobię dzienną porcję brzuszków, kąpanko i spać
DObrze, że jutro nigdzie nie muszę rano iść i mogę spać ile chcę Uroki ferii
Może uda mi się przed pracą zrobić coś z moją pracą licencjacką...

DO jutra kochane, śpijcie dobrze

Stary 2009-02-10, 07:11   #3071
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ależ Ci tych gor zazdroszcze
Fajnie w sumie, że jedziecie taką zgraną czwórką, na pewno bedzie bardzo miło
no zwłaszcza że ja z siostry TŻ-em znam się tyle czasu co z moim czyli od zawsze
Cytat:
eeee tam, nic nowego, Ty zawsze jestes zakrecona

Cytat:
DObrze, że jutro nigdzie nie muszę rano iść i mogę spać ile chcę Uroki ferii
Może uda mi się przed pracą zrobić coś z moją pracą licencjacką...
owocnego pisania (jeśli Ci się uda zasiąść a wiem ze to trudne )

Jem śniadanie, słonce mi świeci po oczach zaraz się idę zebrać i o 9 wyjazd

miłego dnia i dwóch następnych

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-02-10, 07:55   #3072
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
spokojnie kotek,mlodziutka jestes, nic na sile. Daj sobie troche czasu, mlodosc wlasnie po ot jest zeby sie wyszalec a nie od razu pakowac w zwiazki do konca zycia co nie znaczy absolutnie,ze nie pochwalam stalych zwiazkow ale moze nie koniecznie w tak mlodym wieku.

Ewus zycze Ci szalonego wyjazdy,wspanialej zabawy, super pogody i oddechu od codziennego pospiechu (ale mi sie zrymowalo)

dzien dobry

ja wlasnie kawke popijam, zajeta wczoraj bylam i nie mialam czasu do was zagladnac ale poczytalam troszke. Wstalam wczesniej,zjadlam spkojnie sniadanko,popijam pyszna Riccore co dostalam od mamy w prezencie i ogladam TVN i tak mi sie nie chce isc do prayc dzis ze nawet nie bede pisac jak bardzo...

milego dzionka wam zycze kochane
Stary 2009-02-10, 08:53   #3073
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Aniu - Słonko, nie martw się, na pewno się wszystko ułoży współczuję, że tak wyszło z TŻ-tem, mam nadzieję, że przerwa pomoże... ja chyba to mam odwrotnie bo im dłużej znam swojego TŻ-ta tym więcej czasu chcę z nim spędzać, tęsknie o wiele bardziej niż na początku związku za nim, no i nie przeszakadza mi już zazwyczaj jak coś powie głupiego

Ewuś - udanego wyjazdu!!!

Orzeszku - lepiej się trzymaj z dala od tego M tak będzie lepiej, chyba że stwierdzisz, że nie chcesz być już z obecnym TŻ-tem, wtedy droga wolna...

Iza - a ja się pochwalę jak poznałam swojego TŻ-ta otóż było to na kolonii, i to był właściwie przypadek że się w sobie zakochaliśmy, zwłaszcza ja ... ponieważ on na początku zawrócił w głowie mojej siostrze, i ja zaczęłam go obserwować, czy się nadaje dla niej na materiał na chłopaka (cała ja ) no i on zauważył,że często na niego patrzę, ale był wtedy straszzznie ale to strasznie nieśmiały, więc moja siostra była w roli jakby 'swatki' ... no i doszło do tego, że się odważył ze mną porozmawiać i powiedzieć, że chciałby abyśmy zostali parą, i bardzo szybko się zakochał, teraz to świata poza mną nie widzi i długo go trzyma już od półtora roku hehe a co do siosry, podobał jej się przez dzień, może dwa

Się rozpisałam no ale było co pisać no a u mnie mija właśnie drugi tydzień ferii, tak mi szybko lecą, że aż nie chce mi się chodzić spać, żeby dni mi wolniej mijały, bo nie chcę wracać do szkoły, do nauki

Ale pożyjemy, zobaczymy

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''

Edytowane przez agness51
Czas edycji: 2009-02-10 o 08:54
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:06   #3074
madame_apple
Zadomowienie

Cześć Wam
Cytat:
no zwłaszcza że ja z siostry TŻ-em znam się tyle czasu co z moim czyli od zawsze
super, jedna wielka rodzinka
Cytat:
owocnego pisania (jeśli Ci się uda zasiąść a wiem ze to trudne )

Cytat:

Czekam niecierpliwie na relacje z wyjazdu
Cytat:
ja wlasnie kawke popijam, zajeta wczoraj bylam i nie mialam czasu do was zagladnac ale poczytalam troszke. Wstalam wczesniej,zjadlam spkojnie sniadanko,popijam pyszna Riccore co dostalam od mamy w prezencie i ogladam TVN i tak mi sie nie chce isc do prayc dzis ze nawet nie bede pisac jak bardzo...
może w pracy szybko zleci - mi wczoraj tez sie strasznie nie chcialo isc, a okazalo sie, ze zlecialo śmigiem-migiem mimo mojego negatywnego nastawienia
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
ja chyba to mam odwrotnie bo im dłużej znam swojego TŻ-ta tym więcej czasu chcę z nim spędzać, tęsknie o wiele bardziej niż na początku związku za nim, no i nie przeszakadza mi już zazwyczaj jak coś powie głupiego
pogratulować
Cytat:
Iza - a ja się pochwalę jak poznałam swojego TŻ-ta otóż było to na kolonii, i to był właściwie przypadek że się w sobie zakochaliśmy, zwłaszcza ja ... ponieważ on na początku zawrócił w głowie mojej siostrze, i ja zaczęłam go obserwować, czy się nadaje dla niej na materiał na chłopaka (cała ja ) no i on zauważył,że często na niego patrzę, ale był wtedy straszzznie ale to strasznie nieśmiały, więc moja siostra była w roli jakby 'swatki' ... no i doszło do tego, że się odważył ze mną porozmawiać i powiedzieć, że chciałby abyśmy zostali parą, i bardzo szybko się zakochał, teraz to świata poza mną nie widzi i długo go trzyma już od półtora roku hehe a co do siosry, podobał jej się przez dzień, może dwa
ale historia Świetna
Cytat:
Się rozpisałam no ale było co pisać no a u mnie mija właśnie drugi tydzień ferii, tak mi szybko lecą, że aż nie chce mi się chodzić spać, żeby dni mi wolniej mijały, bo nie chcę wracać do szkoły, do nauki

Ale pożyjemy, zobaczymy

Miłego dnia
rozpisuj się kochana jak najczęściej bo Cię tu brakuje, a ostatnio ograniczałaś się do zdawkowego "dzień dobry" raz na jakiś czas

Fakt, ferie lecą bardzo szybko niestety.... Mi też na myśli o powrocie do szkoły robi się niedobrze no,ale cóż - patrząc na sprawę optymistycznie, z każdym dniem bliżej do wakacji...

Pospałam sobie dziś trochę bo do 10.30 Znów nie mam pojęcia co będę robiła. Na 17 do pracy i nie chce mi się jakoś wychodzić wczesniej zreszta nie mam po co wiec chyba posiedze w domu. Poczytam moze i przejrze literature, ktora udalo mi sie do tej pory zgromadzic do licencjatu... Moje ferie (w sumie to takie ferie-nie-ferie bo do pracy i tak musze chodzic;P) zdecydowanie naleza do leniwych ;P

A w ogole dzis snilo mi sie,ze bylam na najwiekszej zjezdzalni wodnej swiata... Sen starej kobyły, ale dobrze się w nim bawiłam

Miłego dnia zycze

Stary 2009-02-10, 13:36   #3075
tamonita
Zakorzenienie

dzien dobry..

Cytat:
kurczę, Dziewczyny a u mnie średnio z tendencja spadkowa podoba mi się pewien chlopak i w sumie troche z nim gadam, ale cos czuje po tych rozmowach, ze on mnie nie lubi i ogólnie... beznadzieja chyba dam sobie spokój... może kiedyś kogoś znajdę... ;D
A może on ma taki sposob bycia ?

Cytat:
Nagrywam własnie filmy - z TZ-em musimy sobie zrobić dzień filmowy Lubimy tak legnąc w łozku i nie robić dosłownie nic tylko oglądac filmy i jeść ... Od czasu do czasu tylko kości wyprostować... Później jakieś zakupy na podróż pociągową i mogę spędzać niedzielę z rodzinką Mama upiekła sernik, więc żegnam się z moją dietą na jeden dzień ;-) Kawałek sernika jeszcze nikomu nie zaszkodził
ja z moim TŻetem mamy dokładnie to samo

Cytat:
witam. podczytuje Was codziennie , ale nie zawsze się odezwę. jutro już maszeruje do szkoły- koniec wolnego ach szkoda.ale jeszcze trochę i będą wakacje. z Tz jest niby ok , nie kłócimy się ale dla mnie jest tak dziwnie... wydaje mi się , ze moje uczucie do niego zmienia się-jak bym się od niego oddala... możliwe ze to chwilowe... sama nie wiem ,nie wiem co robić....
"z miłością jak z masłem, odrobina chłodu od czasu do czasu utrzymuje je w świeżości" czy jakoś tak..

Cytat:
Wiesz,M. ma teraz hmmm eee jakby to nazwać) kobietę( która ma męża i dzieck) z którą sie spotyka(jezdzi do niej do innego województwa raz na jakis czas,kiedy jej mąz jest za granica) i sobie tam urzędują... Ostatnio do mnie cos pisał,odpisałam,czasami puszczami sobie sygnałki.. Tęsknie za Nim czasem..Chciałabym porozmawiac szczerze,przeprosic za to jak go potraktowałam,chciałabym miec z nim kontakt,naprawde. Ale to nie mozliwe Bo TZ mój by mi nie pozwolil. Bo..Kiedys kiedys long long time ago byłam z kolezanką u M.(okolice świąt wielkanocnych w zeszłym roku i pilismy wódke..() i tak sobie gadalismy,smialismy sie jak za starych dobrych czasów..na pozeganie,kiedy juz wychodziłysmy( ja byłam niezle wstawiona,blee)cos mi odwaliło i powiedziałam " M. przeciez my sie jeszcze nie pozegnalismy.." i dawaaaj pocałowałam go
M. kocha teraz inną.
A Twój TŻet wie o tym pocałunku ?? i ile lat ma ten M. skoro ma kobiete, która ma męża i dziecko ?

U mnie stresowo - studniówkowo.. niby nie mogę się doczekać na tą impreze, ale z drugiej strony nie mam jakoś weny.. najgorsze jest to, że na samą 100dniówke będe miala okres w ogóle ciągle czuje dziwna irytacje, smutno mi jakoś.. sama nie wiem..
z TŻetem wszystko w porządku. Kocham mojego przystojniaka bardzo..

milego dnia

jakoś mi dziś źle...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

Edytowane przez tamonita
Czas edycji: 2009-02-10 o 13:38
tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:49   #3076
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
jakoś mi dziś źle...

Czasem tak jest, niezależnie od nas i nie bardzo wiadomo jak temu zaradzić, musi samo przejść...
Na pewno niedługo będzie lepiej kochana

Mknę do pracy. Nie żeby mi się chciało, ale cóż - mus to mus. Najchętniej zostałabym w łóżeczku z książką, ciemno na dworze i beznadziejnie, ale co robić... Hope, że wcześnie skończę

Miłego popołudnia i wieczoru życzę

Stary 2009-02-10, 15:37   #3077
LoLcIa123
Zakorzenienie

Wyobraźcie sobie sytuację.
Lekcja religii,siedzi mi wszystko w gardle,jelita mnie bolą jak diabli [w sensie gazy] no a tu szkoła,trzeba trzymac..
Wstaje i słabo,podchodzi do mnie nauczycielka i pyta czy czuję się źle,no to ja że tiaa ..i w płacz! szok,wstyyd..
Ona do mnie że pójdziemy do higienistki i mam się nie denerwowac tak..Ok idziemy,nie ma higienistki,1-5h czekania w bibliotece na Tż-eta.
Zaraz potem fruuu do pediatry i co? skierowanie do szpitala na badania-niedziela.
Eh..generalnie nie wiem czy się cieszyc czy płakac,tak źle ,tak niedobrze..
W ogóle wpadam do ligoty i krótka konwersacja
P-pielęgniarka,J-ja
P-Zawsze chodzisz sama do lekarza?
J-Tia..
P-Rodzice się Tobą nie interesują?
J-Interesują ,ale pracują
P-Z narzeczonym przyjeżdżasz do szpitala ,zamiast z rodzicem,co dla rodziców ważniejsza praca niż zdrowie dziecka?
J-rybka
P-Kiedy miałaś okres?
J-Nie pamiętam dokładnie,pod koniec miesiąca [nie przygotowałam się na takie pytanie na oddziale gastrologicznym,byłam zdenerwowana i nawet myślec mi się nie chciało]
P-Trzeba sobie zapisywac,może Ty w ciąży jesteś skoro takich rzeczy nie wiesz,przyjeżdżasz tu z kolegą,a koledzy nie są bezinteresowni
J-rybka..
Po prostu szok.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 16:38   #3078
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
. Najchętniej zostałabym w łóżeczku z książką, ciemno na dworze i beznadziejnie, ale co robić... Hope, że wcześnie skończę
ja mialam dokladnie to samo dzis.. i nie przeszlo mi na szczescie za 30 min koncze te farse i jade do domu.. nawet nie mam sily cwiczyc a niby 8 h tylko siedze na tylku i klepie w klawisze... (w sensie na komputerze a nie na fortepianie )

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Lekcja religii,siedzi mi wszystko w gardle,jelita mnie bolą jak diabli [w sensie gazy] no a tu szkoła,trzeba trzymac..
Wstaje i słabo,podchodzi do mnie nauczycielka i pyta czy czuję się źle,no to ja że tiaa ..i w płacz! szok,wstyyd..
Ona do mnie że pójdziemy do higienistki i mam się nie denerwowac tak..Ok idziemy,nie ma higienistki,1-5h czekania w bibliotece na Tż-eta.
Zaraz potem fruuu do pediatry i co? skierowanie do szpitala na badania-niedziela.
P-pielęgniarka,J-ja
J-Tia..
P-Z narzeczonym przyjeżdżasz do szpitala ,zamiast z rodzicem,co dla rodziców ważniejsza praca niż zdrowie dziecka?
J-rybka
P-Kiedy miałaś okres?
J-Nie pamiętam dokładnie,pod koniec miesiąca [nie przygotowałam się na takie pytanie na oddziale gastrologicznym,byłam zdenerwowana i nawet myślec mi się nie chciało]
P-Trzeba sobie zapisywac,może Ty w ciąży jesteś skoro takich rzeczy nie wiesz,przyjeżdżasz tu z kolegą,a koledzy nie są bezinteresowni
J-rybka..
Po prostu szok.
no nie! co za bezczelne babsko! ja bym jej powiedziala,ze nie wiem jakich on ma kolegow ale moi tacy nie sa

hej laseczki,

ja juz spadam do domu za 20 min.. luzny dzien mialam dzis na szczescie a jutro juz sroda czyli pol tygodnia minelo. Umowilam sie na piatek na 6 na fryzjera i humor mi sie poprawil troche bo lubie sie ''swiezych ''wloskach.

do potem

buziole
Stary 2009-02-10, 17:54   #3079
enda____
Rozeznanie

kochane.......tylko Wy mi mozecie pomoc ;-)

kupilam koledze na urodzinki ksiazke...i szukam jakiejs fajnej dedykacji....zeby utkwilo w pamieci, nalepiej zabawnego...zeby zawsze sie usmiechal jak bedzie otwieral ksiazke )

dostalas ktoras ksiazke z fajna dedykacja albo moze widziala gdzies na necie?

baaardzo bym byla wdzieczna bo nie mam zadnego pomylu....

Edit: tak mnie cos naszlo...moze ktos zna jakis fajny cytat np po lacinie (Ewusia uklon wTwoja str )

... hmm

Edytowane przez enda____
Czas edycji: 2009-02-10 o 19:25
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 19:42   #3080
Tarantulek
Rozeznanie

Hej! ja tak przelotem jak czarownica na miotle, przyszłam zyczyc Wam cudownych koszmarków i upiornie spokojnego wieczorku:P

Jestem dziś zalatana

jutro nadrobię

Branoc moje małe chochliki

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 20:25   #3081
cher
Raczkowanie

Cytat:

aaaaaaa! góry. rany boskie! ale fajnie
słońce? u mnie dziś śnieg padał!

baw się dobrze! szalonego wyjazdu!

Cytat:
dzien dobry

milego dzionka wam zycze kochane
dobry wieczór i jak dzień minął?

Cytat:
Dzień dobry
no a u mnie mija właśnie drugi tydzień ferii, tak mi szybko lecą, że aż nie chce mi się chodzić spać, żeby dni mi wolniej mijały, bo nie chcę wracać do szkoły, do nauki

Ale pożyjemy, zobaczymy

Miłego dnia
a mi się zaczną dopiero. :P jak Twój dzień?

Cytat:
Cześć Wam

Fakt, ferie lecą bardzo szybko niestety.... Mi też na myśli o powrocie do szkoły robi się niedobrze no,ale cóż - patrząc na sprawę optymistycznie, z każdym dniem bliżej do wakacji...

Pospałam sobie dziś trochę bo do 10.30 Znów nie mam pojęcia co będę robiła. Na 17 do pracy i nie chce mi się jakoś wychodzić wczesniej zreszta nie mam po co wiec chyba posiedze w domu. Poczytam moze i przejrze literature, ktora udalo mi sie do tej pory zgromadzic do licencjatu... Moje ferie (w sumie to takie ferie-nie-ferie bo do pracy i tak musze chodzic;P) zdecydowanie naleza do leniwych ;P

A w ogole dzis snilo mi sie,ze bylam na najwiekszej zjezdzalni wodnej swiata... Sen starej kobyły, ale dobrze się w nim bawiłam

Miłego dnia zycze
aaa sen świetny mi się ostatnio śniło scena jak z titanica. pływałam z trupami w morzu [oceanie?] i nagle jakiś trup mnie chwycił za nogę. <oczywiście się obudziłam> brrrr.
leniwe ferie? takie najfajnieejsze :P

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
dzien dobry..

U mnie stresowo - studniówkowo.. niby nie mogę się doczekać na tą impreze, ale z drugiej strony nie mam jakoś weny.. najgorsze jest to, że na samą 100dniówke będe miala okres w ogóle ciągle czuje dziwna irytacje, smutno mi jakoś.. sama nie wiem..
z TŻetem wszystko w porządku. Kocham mojego przystojniaka bardzo..

milego dnia

jakoś mi dziś źle...
co jest? Kochana, głowa do góry. i nie stresuj się studniówką. na pewno będziesz się dobrze bawić!

Cytat:

Mknę do pracy. Nie żeby mi się chciało, ale cóż - mus to mus. Najchętniej zostałabym w łóżeczku z książką, ciemno na dworze i beznadziejnie, ale co robić... Hope, że wcześnie skończę

Miłego popołudnia i wieczoru życzę
udanego dnia w pracy

Cytat:
P-pielęgniarka,J-ja
J-Tia..
J-rybka
P-Kiedy miałaś okres?
J-rybka..
Po prostu szok.
ściskam mocno, mocno.
to już z Tżtem nie można iść do lekarza? :P

Cytat:
j
hej laseczki,

ja juz spadam do domu za 20 min.. luzny dzien mialam dzis na szczescie a jutro juz sroda czyli pol tygodnia minelo. Umowilam sie na piatek na 6 na fryzjera i humor mi sie poprawil troche bo lubie sie ''swiezych ''wloskach.

do potem

buziole
aaaaaa! co będziesz robiła z włosami?
ja swoje ostatni raz ścinałam ponad rok temu :P i teraz znowu mnie korci!

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Hej! ja tak przelotem jak czarownica na miotle, przyszłam zyczyc Wam cudownych koszmarków i upiornie spokojnego wieczorku:P

Jestem dziś zalatana

jutro nadrobię

dobranoc Kochana!

cześć, dobry wieczór
właśnie nie dawno wróciłam z wieczornych zakupów :P Tż leciał po bułki, więc poszłam z nim, tak się przejść i ogólnie i oczywiście wróciłam ze swoimi zakupami :P
powinnam się uczyć, ale dzisiaj dopiero koło 18 wróciłam do domu, a teraz nic mi się nie chce.
udanego wieczooooooru!
Stary 2009-02-10, 20:45   #3082
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
dobry wieczór i jak dzień minął?

bardzo pozytywnie ale o tym ponizej

aaaaaa! co będziesz robiła z włosami? jak zwykle ciemne i jasne pasemka
ja właśnie nie dawno wróciłam z wieczornych zakupów :P Tż leciał po bułki, więc poszłam z nim, tak się przejść i ogólnie i oczywiście wróciłam ze swoimi zakupami :P dobrego masz tZta
powinnam się uczyć, ale dzisiaj dopiero koło 18 wróciłam do domu, a teraz nic mi się nie chce.
udanego wieczooooooru!
witajcie laleczki,

no musze Wam powiedziec co moj TZ dzis zrobil mi! jak bylam u gory to on powiedzial,zebym nie schodzila dopoki mnie nie zawola.Jak juz zeszlam to powiedziel do kuchni a tam na stole stal kieliszek i na nim karteczka The Orphanage (rewelacyjny thriller wiedzialyscie??) , chodzilo o to ze konkretne rzeczy dawaly wskazowki co dalej trzeba robic. Wiec jak odlozylam kieliszek do szafki to tam swieczka z okna byla, jak ja odnioslam na okno to na oknie byla rolka do czyszczenia ubran, wynioslam ja o szafki a tam plyta DVD,odnioslam ja na miejsce a tam na mnie czekala najnowsza ksiazka Michaela Connelly!!:jup i:

moj Tzt od wiekow nie zrobil mi takiej niespodziankitak mi sie milo zrobilo...On nie jest z tych wylewnych,duzo mowiacych facetow wiec naprawde doceniam to co zrobil dzis.

no upieklam wlasnie dietetyczny bananowy niby serniczek na jutro na rano i teraz tak pieknie pachnie w domu....

milego wieczorka kochane i do jutra
Stary 2009-02-10, 21:12   #3083
asiek14
Zakorzenienie

Znowu wizaż zaniedbany, ech... co ta szkoła robi z człowiekiem
Kilka dni dosłownie do ferii, a akurat dzisiaj miałam stan podgorączkowy. :/ Dobrze, że mnie trochę Panadol, ciepły prysznic i kolacja postawiły na nogi, bo nie wiem ja kto by z jutrem było - codziennie mamy jakieś kartkówki, czy sprawdziany, normalnie sesja jak się patrzy...

Lolcia - co za babsko wredne. Ja bym się jej pewnie odgryzła jakoś .
Agolku - jaka miła niespodzianka. Też bym się ucieszyła, bo książki to w ogóle
Tamonita - nie stresuj się tak, w końcu to ma być jedna z najlepszych imprez Twojego życia :-P

Dobrej nocy!

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-11, 11:52   #3084
schism_
Zadomowienie

Hej ;]
Dziś tylko przelotem.
Wybywam do centrum uiścić rachunek za komórkę a wieczorem wiooo na koncert
O ile zdołam
od rana pobolewa mnie brzuch, żołądek z niechęcią zjadłam lekkie śniadanie,ba przejadłam się połową porcji
zważywszy,że wokoło panuje ostra grypa przewodu pokarmowego obawiam się że to ,to

chyba,że to sprawka pms'u przed poniedziałkiem =='
A tak po staremu ;P
Jutro idę po nową legitkę, do fryzjera (wreszcie )
dalej się zobaczy

Udanego dnia życzę
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 12:15   #3085
monochrome
Rozeznanie

Agolku, ale TŻ fajną niespodziankę zrobił. My sobie z siostrą czasem robiłyśmy takie ukryte prezenty, tyle że z karteczkami z zagadkami. ;D Muszę kiedyś jeszcze takie coś komuś przygotować. ^^

Asiek - zdrówka!

Schism - oby to nie była grypa. :| Trzymaj się i udanego koncertu. ^^ Ja dziś do fryzjera. ;]

Lolciu - ale babus. :/ Cóż ją obchodzi, z kim przychodzisz. Życzę Ci, żeby te dolegliwości minęły jak najszybciej! Trzymaj się.

Dziewczyny, muszę się Wam pochwalić. XD
1. Co do opisywanej wcześniej wizyty u lekarza - co prawda pani doktor ujrzawszy obraz USG nie pozwoliła mi odstawić tabletek, ale zmieniła mi je na słabsze i powiedziała, że już prawie wyzdrowiałam.
2. Byłam wczoraj pierwszy raz na nartach, uczył mnie jeździć instruktor i dość szybko jak na moją sportową nieprzydatność załapałam o co chodzi w tym białym szaleństwie i świetnie się bawiłam. Dlatego długo nie pisałam na wizażu - wszystko mnie bolało. ;] Acz w mieśniach, nie od wywalania się, bo tylko dwa razy spadłam z wyciągu, a poza tym całkiem spoko. :O
3. Dziś dowiedziałam się, że mam 5 z tego arcytrudnego prawa autorskiego. ^____^ Koniec sesji!
4. Last but not least kurier przyniósł mi dziś hula hopa i sobie hulam. ;D

Pozdrawiam Was serdecznie.
Stary 2009-02-11, 16:20   #3086
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
P-pielęgniarka,J-ja
J-Tia..
J-rybka
P-Kiedy miałaś okres?
J-rybka..
Po prostu szok.
oooo masakra, co za babiszon wstrętny
No coz, trzeba sie pogodzic z tym, ze czasem natrafia sie na takich ludzi
Na pocieszenie - superowego masz TZ, ze do Ciebie przyjechal...
No i bede w niedziele trzymala kciuki za badania
Cytat:
ja mialam dokladnie to samo dzis.. i nie przeszlo mi na szczescie za 30 min koncze te farse i jade do domu.. nawet nie mam sily cwiczyc a niby 8 h tylko siedze na tylku i klepie w klawisze... (w sensie na komputerze a nie na fortepianie )

Cytat:
fotka pofryzjerowa mile widziana
Co chcesz robić z włosami?;>
Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
kochane.......tylko Wy mi mozecie pomoc ;-)

kupilam koledze na urodzinki ksiazke...i szukam jakiejs fajnej dedykacji....zeby utkwilo w pamieci, nalepiej zabawnego...zeby zawsze sie usmiechal jak bedzie otwieral ksiazke )

dostalas ktoras ksiazke z fajna dedykacja albo moze widziala gdzies na necie?

baaardzo bym byla wdzieczna bo nie mam zadnego pomylu....

Edit: tak mnie cos naszlo...moze ktos zna jakis fajny cytat np po lacinie (Ewusia uklon wTwoja str )
hej Kurcze nic mi w tej chwili do glowizny nie przychodzi, ale jak cos wymysle to na pewno dam znac
a kiedy te urodzinki?
Cytat:

Jestem dziś zalatana

jutro nadrobię

co tam chochliku, nadrabiaj dzis
Cytat:
aaa sen świetny mi się ostatnio śniło scena jak z titanica. pływałam z trupami w morzu [oceanie?] i nagle jakiś trup mnie chwycił za nogę. <oczywiście się obudziłam> brrrr.
o maaaaatko, to Ci sen dopiero
U mnie dziwnych snow ciag dalszy - dzis snilo mi sie, ze cala spuchlam i wyglądałam jak balonik
Cytat:
no musze Wam powiedziec co moj TZ dzis zrobil mi! jak bylam u gory to on powiedzial,zebym nie schodzila dopoki mnie nie zawola.Jak juz zeszlam to powiedziel do kuchni a tam na stole stal kieliszek i na nim karteczka The Orphanage (rewelacyjny thriller wiedzialyscie??) , chodzilo o to ze konkretne rzeczy dawaly wskazowki co dalej trzeba robic. Wiec jak odlozylam kieliszek do szafki to tam swieczka z okna byla, jak ja odnioslam na okno to na oknie byla rolka do czyszczenia ubran, wynioslam ja o szafki a tam plyta DVD,odnioslam ja na miejsce a tam na mnie czekala najnowsza ksiazka Michaela Connelly!!

moj Tzt od wiekow nie zrobil mi takiej niespodzianki tak mi sie milo zrobilo...On nie jest z tych wylewnych,duzo mowiacych facetow wiec naprawde doceniam to co zrobil dzis.
ochhhhh jak superowo
Im mniej wylewny tz tym bardziej na pewno taka niespodzianka cieszy
Cytat:
no upieklam wlasnie dietetyczny bananowy niby serniczek na jutro na rano i teraz tak pieknie pachnie w domu....
zarzuc przepisem na serniczek
Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Kilka dni dosłownie do ferii, a akurat dzisiaj miałam stan podgorączkowy. :/ Dobrze, że mnie trochę Panadol, ciepły prysznic i kolacja postawiły na nogi, bo nie wiem ja kto by z jutrem było - codziennie mamy jakieś kartkówki, czy sprawdziany, normalnie sesja jak się patrzy...
ojjj pamietam,ze szkolne dni pod tytulem : "sprawdzian za sprawdzianem sprawdzianem pogania" potrafił nieźle dac w kosc
mam nadzieje,ze zadne chorobsko CIe nie dorwie
Cytat:
Hej ;]
Dziś tylko przelotem.
O ile zdołam
od rana pobolewa mnie brzuch, żołądek z niechęcią zjadłam lekkie śniadanie,ba przejadłam się połową porcji
zważywszy,że wokoło panuje ostra grypa przewodu pokarmowego obawiam się że to ,to

chyba,że to sprawka pms'u przed poniedziałkiem =='
A tak po staremu ;P
dalej się zobaczy

Udanego dnia życzę
Udanego koncertu, zdaj relacje i trzymaj się zdrowo
Cytat:
A
1. Co do opisywanej wcześniej wizyty u lekarza - co prawda pani doktor ujrzawszy obraz USG nie pozwoliła mi odstawić tabletek, ale zmieniła mi je na słabsze i powiedziała, że już prawie wyzdrowiałam.
2. Byłam wczoraj pierwszy raz na nartach, uczył mnie jeździć instruktor i dość szybko jak na moją sportową nieprzydatność załapałam o co chodzi w tym białym szaleństwie i świetnie się bawiłam. Dlatego długo nie pisałam na wizażu - wszystko mnie bolało. ;] Acz w mieśniach, nie od wywalania się, bo tylko dwa razy spadłam z wyciągu, a poza tym całkiem spoko. :O
3. Dziś dowiedziałam się, że mam 5 z tego arcytrudnego prawa autorskiego. ^____^ Koniec sesji!
No to poczwórne gratki kochana

Dzień dobry
Dzis wolne od pracy i szkoly wiec wybralam sie na rajd po lumpeksach Rajd owocny bo upolowałam tunikę, spódnicę, bluzę i bluzkę
Poza tym leniwie, praca licencjacka lezy i kwiczy, przydalby sie jakis porzadny kop zebym sie za nia wziela. Wstepny research zrobilam no,ale fakt-faktem, nie napisalam jeszcze nic konkretnego. Jak zawsze bede sie spinac na ostatnia chwile,ech... Z drugiej strony ferie sa po to zeby feriowac i regenerowac sily, ale jednak male wyrzuty sumienia sa...
Humor troche lepszy, ale szału nie ma. Czuje sie grubaaaaa - dobrze, ze nie przesadzam z jedzeniem ostatnio i udaje mi sie odzywiac zdrowo i dosc racjonalnie. Co wiecej, cwicze zatem wierze, ze wkrotce beda jakies tego efekty
Teraz chyba troche poczytam, a o 18 na TVN STyle TRinny i Susannah wiec pewnie obejrze pedałując jednoczesnie żwawo na rowerku stacjonarnym
Planow na wieczor jeszcze brak, ale nie wiem czy chce jakiekolwiek miec

Tymczasem milego popoludnia

Stary 2009-02-11, 18:59   #3087
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolku, ale TŻ fajną niespodziankę zrobił. My sobie z siostrą czasem robiłyśmy takie ukryte prezenty, tyle że z karteczkami z zagadkami. ;D Muszę kiedyś jeszcze takie coś komuś przygotować. ^^

no,swietny pomysl, niby mala rzecz ale jak cieszy i samo poszukiwanie najlepsze
Dziewczyny, muszę się Wam pochwalić. XD
1. Co do opisywanej wcześniej wizyty u lekarza - co prawda pani doktor ujrzawszy obraz USG nie pozwoliła mi odstawić tabletek, ale zmieniła mi je na słabsze i powiedziała, że już prawie wyzdrowiałam. super!!!
2. Byłam wczoraj pierwszy raz na nartach, uczył mnie jeździć instruktor i dość szybko jak na moją sportową nieprzydatność załapałam o co chodzi w tym białym szaleństwie i świetnie się bawiłam. Dlatego długo nie pisałam na wizażu - wszystko mnie bolało. ;] Acz w mieśniach, nie od wywalania się, bo tylko dwa razy spadłam z wyciągu, a poza tym całkiem spoko. :Omoj plan na ten rok to sie nauczyc na nartach ale nie wiem jak to bedzie bo ja mam ten syndrom raynoulda czy jakos i ciagle zimnosine koncowki...
3. Dziś dowiedziałam się, że mam 5 z tego arcytrudnego prawa autorskiego. ^____^ Koniec sesji!brawo!!

heheh udanego hulania

Cytat:
Co chcesz robić z włosami?;>zadna nowosc w sumie, pasemka jasne i ciemne.

ochhhhh jak superowo
Im mniej wylewny tz tym bardziej na pewno taka niespodzianka cieszy nawet bardzo cieszy sam gest i ze sie postaral wazniejsze niz to co dostalam.

zarzuc przepisem na serniczekzarzucam pod postem
Humor troche lepszy, ale szału nie ma. Czuje sie grubaaaaa - dobrze, ze nie przesadzam z jedzeniem ostatnio i udaje mi sie odzywiac zdrowo i dosc racjonalnie. Co wiecej, cwicze zatem wierze, ze wkrotce beda jakies tego efekty napewno beda, u mnie to samo a na dodatek znowu okres idzie..ale sie idzywiam bardzo dobrze ostatnio i czuje sie zdrowsza ladna cera itp..
Madame serniczek bardzo prosto zrobilam :

serek typu Tosca 300gram zmiksowalam z 2 zoltkami i bananem,doslodzilam slodzikiem i lyzka buduuniu waniliowego. (mzoesz dodac rodzynki,owoce jakies ciemne,cokolwiek lubisz) Osobno ubilam 3 bialka na sztywno i polaczylam z masa sernikowa. Pieklam ok25 min na 180, jak sie wierzch przypiecze to nakryj folia zeby srodek doszedl. Jak z owocami to troszke dluzej trzeba pewnie potzrymac bo puszczaja owoce wode. Smacznego! z mojej calej blachy 500 kalorii, polowa dzis na sniadanko z kawka z mlekiem. Mnstwo bialka i malo wegli.

lece na zakupy kochane.

aaaa zapomnialam wam powiedziec ze dzis rano mialam jeszcze jedna niespodzianke od TZta - perfum Calvina Kleina -The One -jeden zmoich ulubionych i tez pszukiwania byly

apapapaa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-11, 21:34   #3088
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
serek typu Tosca 300gram zmiksowalam z 2 zoltkami i bananem,doslodzilam slodzikiem i lyzka buduuniu waniliowego. (mzoesz dodac rodzynki,owoce jakies ciemne,cokolwiek lubisz) Osobno ubilam 3 bialka na sztywno i polaczylam z masa sernikowa. Pieklam ok25 min na 180, jak sie wierzch przypiecze to nakryj folia zeby srodek doszedl. Jak z owocami to troszke dluzej trzeba pewnie potzrymac bo puszczaja owoce wode. Smacznego! z mojej calej blachy 500 kalorii, polowa dzis na sniadanko z kawka z mlekiem. Mnstwo bialka i malo wegli.

ulalalala musiało dobre byc

lece na zakupy kochane.

aaaa zapomnialam wam powiedziec ze dzis rano mialam jeszcze jedna niespodzianke od TZta - perfum Calvina Kleina -The One -jeden zmoich ulubionych i tez pszukiwania byly

apapapaa
alez Cie rozpiesza ten TZ

Cytat:

Dzień dobry
Dzis wolne od pracy i szkoly wiec wybralam sie na rajd po lumpeksach Rajd owocny bo upolowałam tunikę, spódnicę, bluzę i bluzkę no no no niezle Ci sie udało cos wyszukac
Poza tym leniwie, praca licencjacka lezy i kwiczy, przydalby sie jakis porzadny kop zebym sie za nia wziela. Wstepny research zrobilam no,ale fakt-faktem, nie napisalam jeszcze nic konkretnego. Jak zawsze bede sie spinac na ostatnia chwile,ech... Z drugiej strony ferie sa po to zeby feriowac i regenerowac sily, ale jednak male wyrzuty sumienia sa...do nauki marsz!jak mozna zostawiac prace w potrzebie jeszcze w dodatku jak ona kwiczy i lezy
Humor troche lepszy, ale szału nie ma. Czuje sie grubaaaaa - dobrze, ze nie przesadzam z jedzeniem ostatnio i udaje mi sie odzywiac zdrowo i dosc racjonalnie. Co wiecej, cwicze zatem wierze, ze wkrotce beda jakies tego efekty Ty gruba?no nie zartuj, ja pamietam cie jako ta hawajską filigranowa laseczke
Teraz chyba troche poczytam, a o 18 na TVN STyle TRinny i Susannah wiec pewnie obejrze pedałując jednoczesnie żwawo na rowerku stacjonarnym
Planow na wieczor jeszcze brak, ale nie wiem czy chce jakiekolwiek miec

Tymczasem milego popoludnia
Tez ogladam ten program czasem

Cytat:
Dziewczyny, muszę się Wam pochwalić.
1. Co do opisywanej wcześniej wizyty u lekarza - co prawda pani doktor ujrzawszy obraz USG nie pozwoliła mi odstawić tabletek, ale zmieniła mi je na słabsze i powiedziała, że już prawie wyzdrowiałam. Super!
2. Byłam wczoraj pierwszy raz na nartach, uczył mnie jeździć instruktor i dość szybko jak na moją sportową nieprzydatność załapałam o co chodzi w tym białym szaleństwie i świetnie się bawiłam. Dlatego długo nie pisałam na wizażu - wszystko mnie bolało. Acz w mieśniach, nie od wywalania się, bo tylko dwa razy spadłam z wyciągu, a poza tym całkiem spoko. oooo ja tez spadałam z wyciagu i przewrotki robiłam, ale narty to prawdziwa przyjemnosc
3. Dziś dowiedziałam się, że mam 5 z tego arcytrudnego prawa autorskiego. ^____^ Koniec sesji!gratulejszyn
4. Last but not least kurier przyniósł mi dziś hula hopa i sobie hulam.

my Ciebie tez!

Cytat:
Hej
Dziś tylko przelotem.
O ile zdołam

chyba,że to sprawka pms'u przed poniedziałkiem
A tak po staremu
dalej się zobaczy

Udanego dnia życzę :
Grypa zoładkowa panuje o zesz kurczeTrzeba sie bronić!
Baw się dobrze na koncercie!a na czyj koncert idziesz?

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Znowu wizaż zaniedbany, ech... co ta szkoła robi z człowiekiem
Kilka dni dosłownie do ferii, a akurat dzisiaj miałam stan podgorączkowy. Dobrze, że mnie trochę Panadol, ciepły prysznic i kolacja postawiły na nogi, bo nie wiem ja kto by z jutrem było - codziennie mamy jakieś kartkówki, czy sprawdziany, normalnie sesja jak się patrzy...pamiętam ten bol

Dobrej nocy:
Dobrej nocy Asienko!

Cytat:
leniwe ferie? takie najfajnieejsze

o matko co za sen!Ale mi sie tez rózne głupoty snią czasem, np ostatnio ale to opowiem pod spodem

Cytat:
witajcie laleczki,

no musze Wam powiedziec co moj TZ dzis zrobil mi! jak bylam u gory to on powiedzial,zebym nie schodzila dopoki mnie nie zawola.Jak juz zeszlam to powiedziel do kuchni a tam na stole stal kieliszek i na nim karteczka The Orphanage (rewelacyjny thriller wiedzialyscie??) , chodzilo o to ze konkretne rzeczy dawaly wskazowki co dalej trzeba robic. Wiec jak odlozylam kieliszek do szafki to tam swieczka z okna byla, jak ja odnioslam na okno to na oknie byla rolka do czyszczenia ubran, wynioslam ja o szafki a tam plyta DVD,odnioslam ja na miejsce a tam na mnie czekala najnowsza ksiazka Michaela Connelly!!
Kurcze ale pomysowo!

moj Tzt od wiekow nie zrobil mi takiej niespodziankitak mi sie milo zrobilo...On nie jest z tych wylewnych,duzo mowiacych facetow wiec naprawde doceniam to co zrobil dzis. no napewno, musisz go wynagrodzić

milego wieczorka kochane i do jutra
miłego wieczorka, dobranoc!

Sesja, sesja i po sesji uff
Dziś spotkałam dawno nie widziana kolezankę z lo i se pogadałysmy przy soczku, powspominałysmy i podzieliłysmy sie wiadomosciami co sie dzieje u innych osob z klasy-faajnie było
Aha opowiem Wam tak w skrócie co mi sie sniło: Sniło mi się ze jestem w Moskwie i gram w karty z kolega, no i on tak na mnie patrzy tak dziwnie-obserwuje mnie...ja sie tak zaczełam bac jakos i wstałam zeby isc od niego ale nagle mi sie tak słabo zrobiło i sie połozyłam i tak leze leze a tu nagle on podchodzi do mnie i mnie łaps za szyje i mnie dusi i dusi ja oddechu złapac nie moge i nagle sie obudziłam...i co się okazuje, ze moj królik mi uchem przykrył nos

Taa..Mercy spi jeszcze z misiem...nie smiac się!

dobranoc słoneczka!

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 07:57   #3089
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Dziś spotkałam dawno nie widziana kolezankę z lo i se pogadałysmy przy soczku, powspominałysmy i podzieliłysmy sie wiadomosciami co sie dzieje u innych osob z klasy-faajnie było
Aha opowiem Wam tak w skrócie co mi sie sniło: Sniło mi się ze jestem w Moskwie i gram w karty z kolega, no i on tak na mnie patrzy tak dziwnie-obserwuje mnie...ja sie tak zaczełam bac jakos i wstałam zeby isc od niego ale nagle mi sie tak słabo zrobiło i sie połozyłam i tak leze leze a tu nagle on podchodzi do mnie i mnie łaps za szyje i mnie dusi i dusi ja oddechu złapac nie moge i nagle sie obudziłam...i co się okazuje, ze moj królik mi uchem przykrył noshahahahha niezly sen

Taa..Mercy spi jeszcze z misiem...nie smiac się!

dobranoc słoneczka!
alez ja sie nie smieje bo ja mam 29 lat a spie z prosiaczkiem,ktorego dostalam od TZ pare lat temu jak jechal na rok do USA i tak sie przyzwyczailam,ze zawsze on jest w lozku ze jak go nie ma to normalnie szukam czy nie spadl pod lozko gdzies taaaa starosc nie radosc..

dzien dobry

ja wlasnie popijam pyszna kawke Riccore i jem druga polowe serniczka...Dzis musz upiec kolejny,pycha na sniadanie,latwo sie robi i duzo bialeczka ma

w pracy mam kupe roboty a do tego ciagle jakies spotkania i sie nie wyrabiam normalnie.. Ale przynajmniej w domu wszystko fajnie wiec balans zachowany..

milego dnia kochane

Ewcia wrocilas juz? jak wypad sie udal?
Stary 2009-02-12, 09:12   #3090
orzeszek01
Zakorzenienie

Bry
Czesc Dziewczynki,jestem w domku i cos mi tu pobyt nie słuzy bo za duzo jem ale cwicze na rowerku stacjonarnym,hula hop,i tancze sobie po2h dziennie to moze nie przytyje..,?

tia, no i oczywiscie sie porobiło zle wczoraj mój kolega był u M.(my tytaj wszyscy mieszkamy blisko siebie) i napisał do mnie co tam slychac i czy bym sie z nimi piwa nie napiła.Potem zaczął pisac do mnie M.;( wiec ja głupia zapytałam przez smsa mojego TZ czy moge isc z nimi na piwo(to są tylko koledzy) no i sie zaczeło. Ze kłamie,ze ciagle mi M.siedzi w głowie,itp, nawet nie chcial ze mna rozmawiac,co dzwonilam do sie rozlaczal. Za to M. pisal do mnie pozniej. Ze teskni,ze brakuje mu mnie,ze nadal jego milosc do mnie jest u niego w sercu,ze chcialbym mnie zobaczyc,ze ciagle przeglada moje zdjecia na nk..
O Boze, mogłam siedziec a akademiku to by sie nie narobilo
i teraz TZ do mnie pisze ze ja cos nadal do M. czuje,ze go oklamuje,Dziewczyny pomocy

edit: zdjecia w sukience na studniowke TZ..chyba i tak na nia nie pojde,bo mnie TZ rzuci przez to
DSC01714.jpg

DSC01715 - Kopie.jpg

DSC01716.jpg

DSC01720.jpg

DSC01717.jpg

edit2:dobrze ze zdazylam zrobic zdjecia w tym lustrze,bo wczoraj siostra energicznie sprzatajac rozbila je na pół;/
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

Edytowane przez orzeszek01
Czas edycji: 2009-02-12 o 09:30
orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości