![]() |
#361 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nuxe, micelarna woda do demakijażu z 3 różami, 28/30ml, buteleczka (KWC) Premier Jour EDP 4ml Farouche EDT 2ml Miracle EDP 5ml - The Pour un Ete 0,9ml - Mimosa pour moi 1ml - Verte Violette 1ml - Ghost Eau de Toilette 0,7ml - Chinatown 1,6ml - Ormonde Jayne - Eau de Parfum 0,2 ml - Hugo - Deep Red 0,8ml - L.Biagiotti - Tempore Donna 0,8ml - A.Sui - Sui Dreams 0,6ml - Quel Amour 0,8ml To jest 11ml perfum + 28 ml wody micelarnej za 6,8ml perfum. (bez Chinatown) Wiem, że Twoje to niszowce, ale to i tak słabo... Ostatecznie mogłabym zrezygnować z Chinatown ![]() OK?
![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, niech będzie jak napisałaś. Może chcesz sobie dobrać do tego odsypkę MAC''a? Nawet jeśli nie używasz może ci się przydać do jakiejś wymianki. ![]() Albo dorzucę ci gratis jakąś nie-niszową próbeczkę perfum, z tych co mam w Polsce (nie wiem co mi tam zostało, więc byłaby niespodzianka). ![]()
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Mówisz i masz.
![]() ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-12 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Protko, wczoraj wysłałam, ale nie pamiętam czy ekonomicznym czy priorytetem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
A więc, zróbmy ostateczne podsumowanie i jeśli się zgadzasz to zapraszam na PW.
Jest tylko mały kłopot, bo ja również przeoczyłam w tym natłoku wymian i próbek, że akurat próbkę Verte Voilette obiecałam już wcześniej. Tam miało być 1ml wobec czego po prostu zrezygnuję z 1ml Halloween i będzie w porządku. Podsumowanie: - Cartier, La Baiser du dragon edp * 1 ml - Lancome Hypnose 1 ml - Estee Lauder Pleasures 1 ml - YSL Opium Edt 1 ml - Chopard Casmir 2 ml - Shiseido Zen 2 ml za - 2 Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) - Chocolate Brown (intensywny brąz) - Dolce&Gabbana - Sicily 1,1ml
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-06-13 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
ostatnia dokładka, zapraszam
![]()
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
dam się pokroić za odlewkę sunset heat
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- - mogę zrobić małą odlewkę demeter Apple Blossom - Dalimania, mała odlewka w plastikowym pojemniczku https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...mania-edt.html - Issey Miyake - L'eau D'issey https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...issey-edt.html nowa, fabryczna - Lancome Hypnose -fabr. test https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...pnose-edp.html - Kenneth Cole - Black, fabryczna, 3/4 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...black-edp.html - Guerlain - L'instant Magic, fabr, test https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...magic-edp.html - CK - Secret Obsession, fabr, test https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ssion-edp.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#373 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję taką zamiankę: 10 ml odlewki Kenzo Vintage 5 ml Gieffeffe ok. 4 ml Ultraviolet Gardenia Passion 0,8 ml Theorema 0,7ml A.Schlesser Essential 1,6ml za: żel perfumowany Funny! 5 ml Innocent Rock 5 ml odlewki Joop! Femme próbka Orchidee Imperiale ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ewentualnie przejrzyj jeszcze raz mój wątek może coś znajdziesz, były dokładki (m.in. nowy pigment MAC), albo z czegoś zrezygnuję. Poza wątkiem mam jeszcze miniaturkę 5ml Bvlgari - Eau de Perfum, możliwe także jakieś odlewki. ![]() Nie wiem też jak mam to liczyć, bo nie znam pojemności - sweterka Rykiel ani próbek robionych: - Micaleff, Night Aoud - r. - Hanae Mori, Magical Moon - Lalique, Le Parfum edp - r. Może chciałabyś odlewkę Kenzo Vintage, niektórzy porównują go do Black?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-13 o 17:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Rozeznanie
|
jestem
![]() ![]() to co wymiana adresów? mam jeszcze jedną 30ml extra firming ![]() szukam -liner maca kolor blue herizon i Aqualine Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-13 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
after hours
|
interesują mnie odsypki maca w kolorach -
Old Gold (przepiękne stare złoto) pozostało 12 sztuk - Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) pozostało 10 sztuk ale biżuterii za nie nie oddam, najwyżej ozdoby i naklejki. mogę dorzucić jeszcze jakieś ozdoby, trochę tego mam ![]() podoba mi się też bvlgari rose, mogę zaproponować niecałe 10 ml burberry summer, oraz próbeczkę w miniaturze lancome - tresor, mam też coty healing garden pure joy - około 7 ml.
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Np. jakieś kwiatuszki ecru, białe, z cyrkoniami malutkimi? Masz jakieś fotki nalepek? Burberry Summer masz w oryginalnym flakoniku czy to odpsik? Wstępnie byłabym zainteresowana burberry za miniaturkę Bvlgari, ale na razie czekam na odpowiedzi w jej sprawie - jak się coś wyjaśni to dam znać.
![]() |
![]() |
#379 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() w wątku mam jeszcze miniatury eau de star T.M ![]() pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Ostatnie podsumowanie.
![]() Od ciebie: Nuxe, micelarna woda do demakijażu z 3 różami, 28/30ml, buteleczka (KWC) Premier Jour EDP 4ml Farouche EDT 2ml Miracle EDP 5ml Ode mnie: - The Pour un Ete 0,9ml - Mimosa pour moi 1ml - Ghost Eau de Toilette 0,7ml - A.Goutal: Petite Cherie 0,3ml - S.Dali: Purplelips 0,6ml - Ormonde Jayne - Eau de Parfum 0,2 ml - Hugo - Deep Red 0,8ml - L.Biagiotti - Tempore Donna 0,8ml - A.Sui - Sui Dreams 0,6ml - Quel Amour 0,8ml + próbka niespodzianka ![]() wysyłam PW ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze powiedziawszy to do wymianki podeszłam głównie ze względu na Innocent Rock. In Black to zupełnie nie mój zapach. ![]() Generalnie nie podobają mi się zapachy tego projektanta. Prady, która by mi się podobała też jeszcze nie spotkałam, więc nie chcę ryzykować. ![]() ![]() W zasadzie z tego co miałam w wątku oddaję tylko 3 małe próbki i odlewkę Ultraviolet, a odlewam 15ml perfum, które lubię i miały być tylko na wyjątkowe wypadki, a Innocent Rock nie ma... ![]() Miniaturki Muglera mnie nie interesują, bo wiele jego zapachów to killerki, zbyt ciężkie albo za słodkie dla mnie. Możesz odlać do szczelnego atomizerka 5 ml z Lacoste Touch of spring? To by mnie najbardziej urządzało. Chyba, że jednak zwolni się Rock. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-14 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Rozeznanie
|
jeśli chodzi o innocent rock to wiem,żeWizażanka jamestown ma ten zapach i raczej jest skłonna do robienia ew.odlewek
![]() oczywiście nie ma problemu-odleje 5 ml touch of spring ![]() dodam też jakieś próbki lżejszych zapachów ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To rezerwuję i wyślę PW ze spisem Podsumowanie: 10 ml odlewki Kenzo Vintage 5 ml Gieffeffe ok. 4 ml Ultraviolet Gardenia Passion 0,8 ml Theorema 0,7ml A.Schlesser Essential 1,6ml za: żel perfumowany Funny! 5 ml Lacoste Touch of Spring 5 ml odlewki Joop! Femme próbka Orchidee Imperiale próbki lżejszych zapachów ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-14 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Rozeznanie
|
więc tak kod ten sam 803141,mam też extra firming szyja,dekold 15 ml kod 803070
ale wole na coś konkretnego,nie odsypki...chyba ,że gliter+ pigment,ale w oryginalnym pudełeczku? a moze masz coś jeszcze maca? albo pędzel maca? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
after hours
|
zaraz zrobię fotkę, tego, co mogę zaoferować.
burberry mam odlewkę, ale w szkle z atomizerem. zależy mi na rose ![]()
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-06-14 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zostańmy w takim razie przy tym co było, bo pigmenty już mam porozsypywane, więc miałabym za dużo roboty z przesypywaniem, a kremów i tak mam zapas, więc aż tak mi nie zależy na powiększaniu go. ![]() To czekam na fotki.
![]() |
![]() |
#387 |
after hours
|
paski są nowe, zafoliowane, w środku oprócz tych dużych trójkątnych jest drugi listek, pełny, taki, jak na rysunku
![]() kwiatuszków mogę oddać po około 100 szt każde, jasne różowe płatki miodu oddam całe, a te taki jakby lustrzane około 30 szt ? mam jeszcze brokat w ciemniejszym złotym odcieniu, którego nie ma na zdjęciu.
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-06-14 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W oryginalnym pudełeczku zostawiam sobie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.