![]() |
#691 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Bez kamizelki moze byc tak łyso ![]() Cytat:
![]() A gdzie kupowaliscie garnitur ze były garnitury z kamizelka? Niestety w salonie gdzie kupowalismy ani jeden nie miał jej w komplecie ![]() Jeśli się na jakąs zdecydujemy to podobną o jakiej pisała aniaaa84 Cos pod kolor mojej sukni.
![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje sobotnim zonom życząc mnóstwo szczęścia
![]() Ćwiczylismy cały weekend kroki do naszego walca na pierwszy taniec, pierwszy raz już do NASZEJ muzyki. Aż mi serce zadrżało jak Majki nam zaśpiewał...
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
Kilka fotek
![]() Co do tego zawału, to chłopak był wodzirejem-po całej akcji inni panowie z zespołu go zastąpili. Wiadomo że było gorzej, orkiestra robiła po fakcie przerwy dłuższe itp. ale wydaje mi się że nieźle się spisali
![]() |
#694 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
edit dekoderko ślicznie wyglądaliście Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-07-20 o 10:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny poradzcie
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
dekoderka super
![]() ![]() A ja sobie wczorajkupilam szpilki do wlosow, szukalam spinki na grzebyku z cyrknoniamii, ale jedne byly strasznie dorgie, a inne byly beznadziejne. Ponadto nie wiem jak fryzjerka mnie do konca uczesze, i nie hciclama ryzykowac ztak drogą spinką. Jest jeszcze opcja kwiata ![]() ![]() anika co najwyzej mozesz ich zaprosic na poprawiny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasza Strippi, też właśnie dodała zdjęcie na nk!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
cholera a ja nie mam nk w pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |||||||||
Zadomowienie
|
Ja byłam stanowczo na nie jeśli chodzi o białą kamizelkę , ale jak Tż-et przymierzył to całość daje genialny efekt
Cytat:
![]() tak czy siak przyjdzie prosić o radę Cytat:
Cytat:
![]() Taką sytuację rozumiem, ale nie taką gdzie ludzie do ostatniej chwili gdybają iść czy nie iść Cytat:
![]() MMM skrzypce na mszy - moje marzenie...mam nadzieje, że uda mi się kogoś załatwić Cytat:
Jak dla mnie to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Jak dla mnie obie wersje są do przyjęcia i kamizelka ciemna i biała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z garderoby ślubnej to zostały nam buty do kupienia ( ja mam upatrzone na necie ![]() Dekoderko ślicznie wyglądaliście ![]() Dziewczyny nie mam Was na nk ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-07-20 o 10:55 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziis od ranan wpodlym humorze ![]() ![]() ![]() dzwonilam do orkiestry, niestety nie daja rady zaspiewac naszej piosenki bo nie maja podkładu, wiec zapytalam czy moga puscic z plyty powiedzieli ze nie am problemu, moze to i nawet lepiej bo ja kocham oryginał ![]() dekoderka, agatka - porostu cudnie
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-07-20 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
nooo czekamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chcialabym Was poznac ![]() Tak coś czuję, ze pójdę aniaaa84 w Twoje ślady z tą kamizelką ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Wtajemniczenie
|
Noo wreszcie jesteś, opowiadaj jak było
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Tu jesteśmy http://nasza-klasa.pl/school/85532/120 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ddaaiissyy ja namiar na siebie na nk mogę Ci posłać na prv. Co do kamizelki to zmuszę przyszłego męża żeby przymierzył garnitur i cyknę fotki ![]() A Wy już mierzyliście garnitury?? macie coś upatrzonego ?? ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witamy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#709 |
Rozeznanie
|
Witam po weekendzie
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Mam strasznie dużo pracy,ale dokumenty biurowe odkładam na bok i coś skrobnę
![]() W czwartek juz pojechalismy z moja mamą do Słupska. Myślałam ze się nie spakujemy- tyle tego wszystkiego było. Wieczorem spotkaliśmy się z szefem zespołu muzycznego i to co mówił bardzo mnie uspokoiło. Strasznie sie ochłodziło i co kilka godzin wypatrywałam opryszczki i łykałam heviran. Nerwów niby było mało, chociaż wieczorem nawet tabletki nasenne nie pomagały ![]() W sobotę od rana padało ale to mnie jakoś nie załamało. Fryzjerka mimo, ze nie byłam na próbnej, uczesała mnie jak chciałam i kok trzymał się aż do nocy poślubnej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
gold no aleeeee mało
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam prysznic. Cały czas padało... I nagle przed błogosławieństwem wyszło słońce
![]() ![]() Powiedział, że go zatkało ![]() ![]() Tż wniósł mnie aż na środek sali ![]() ![]() ![]() Mielismy sesję z kamerzystą we wtorek rano, ale szybko się skończyła, bo TZ jak byliśmy w wodzie wział mnie na ręce i się potknął ![]() ![]() Jestem żonką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na priv poszedł namiar ![]() Garnitur mamy już kupiony, buty i koszulę także no i krawat ![]() Garnitur cieeeeeeemny kolor szary (stalowy) Zdjęcia raczej nie wysle, bo dzieli mnie od TZ 120 km poza tym ja nie wybierałam z nim garnituru ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam Was trochę.
widziałam na razie tylko zdjecia Agatki- śliczne ![]() Przeczytałam ze Mała nie żyje ![]() Zdjęcia będziemy mieć dopiero 8 sierpnia, ale wrzuce tu jutro jakieś fotki od znajomych. P.s. I jeszcze mi się przypomniało, że po przysiędze ksiadz zachecił nas do pierwszego małzeńskiego pocałunku i rozległy się duże brawa.... hmmm naśmieszniejsze jest to że ja tych braw nie pamietam ![]() ![]() Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-07-20 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | ||
Zakorzenienie
|
Madzia, fotki extra.
![]() Agatka, super wygladalas. Zdjecia na prawde cudne ![]() Cytat:
![]() No z doszyciem bedzie problem, bo teraz we wszystkich zakladach sa urlopy... Cytat:
![]() Ja to musialam miec wglad w caly stroj TZ ![]()
![]() |
![]() |
#716 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Życzę Wam żebyście byli szczęśliwi przez całe swoje życie tak bardzo jak w dniu waszego ślubu ![]() Ps. U nas Kapucyni też podobno zachęcają do buziaka już po wszystkim ![]() Cytat:
![]() Kolor garnituru przypadłby do gusty mojej połowie - zwłaszcza, że w trakcie zakupów przemknęła mu przez głowę myśl mierzenia kolorku szarego. Kiedyś jednak już miał garnitur w takim kolorze nota bene był w nim tylko dwa razy na swojej studniówce i jakimś weseli, a teraz "mole mają w szafie uciechę z niego" ![]() Ja też mam...bo co do butów to ciekawa jestem czy rzeczywiście sam zdecyduje ![]()
![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
No moj to sie decydowal, ale na takie, ze ja krecilam nosem. To samo jak ja jemu pokazawylam jakies buty to o krecil nosem. Na szczescie znalezlismy te jedna pare, ktora nam obojgu sie podoba.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#718 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() My dzis bylismy zamowic ciasta... pani powiedziala ze na 60 osob nalezy zamowic 2,5 blachy ciasta (oczywiscie wesele jednoodniowe i nie jest w to wliczone ciasto na rozdawanie gosciom). Troche malo to mi sie wydaje, zwlaszcza ze to takie zwykle blachy domowe maja byc, ale tyle tez zamowilismy, bo po 1 marny wybor byl (mojej mamie zlecilam sprawdzenie ofert cukierni i zdecydowalysmy sie na ta, bo mama stwierdzila ze duuuzo roznych ciast maja) a jak dzisiaj tam przyszlam to sie okazalo, ze prawie same serniki tam maja i troche sie poczulam oszukana, a po 2 bylismy niedawno na weselu i obserwowalismy ile czego znika i np z naszej patery nie zniknal ani jeden kawalek, przy nastepnym stole zniknely moze z 2... takze to nie ma sensu bo co my potem z tym zrobimy.... Na 60 osob ponoc jeszcze przypada 4 kg ciasteczek kruchych... ale my zamowilysmy 5 kg bo wydaje mi sie ze to bardziej idzie ![]() Cytat:
ten moj tez jest srednio wygodny heheh ![]() ![]() ![]() Dzieki dziewczynki za rady odnosnie tego mojego welonu ![]() ![]() Dzis mialam mega zalatany dzien... najpierw bylysmy z mama w cukierni, zamowic te ciasta... troche sie zawiodlam bo mama mowila, ze spory wybor maja, a tam 5 ciast na krzyz w dodatku wiekszosc to serniki.... Tort mi zrobia, ale tylko czekoladowo-orzechowy, dekoracje moge sobie wybrac..beda 3 placki. Ciasteczka maja przepyszne i rozne rodzaje... zreszta wszystko maja smaczne tylko troche maly wybor jak dla mnie ![]() Potem bylysmy z mama na miescie za jej sukienka... nabiegalysmy sie co niemiara bo moja mamcia ma troszke cialka i straszne kompleksy na tym punkcie... Nie jest strasznie gruba ale tez nie szczupla... i nic jej sie nie podobalo albo wygladala fatalnie... w koncu kupilysmy taka ciemno granatowa - ladna, ale musimy kupic jeszcze jakies dodatki by to troche rozjasnic i bedzie git ![]() Bylam tez na przymiarce mojej obraczki, super sa ![]() ![]() ![]() A w drodze powrotnej wstapilam do kosciolka i nareszcie wisza nasze zapowiedzi ![]() Mam jeszcze pytanko, czy paczki z ciastem dla gosci robicie same czy zamawiacie w cukierni? u mnie za paczke 0.7 kg zycza sobie 14 zl, jak to obliczylam razy ilosc potrzebnych paczek to wyszlo ponad 400 zl, wydaje mi sie ze taniej wyjdzie jak zrobimy to same... tzn ciasto zamowimy w cukierni ale same popakujemy... jak myslicie?? Bo moja mama jest leniwa i sceptycznie podchodzi do tego pomyslu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
to ja zaczne od tego ze od dzis jestem nauczycielem kontraktowym
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dziekuje ![]() gold-fish dziekujemy za relacje prosimy o fotki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się jeszcze zastanawiam gdzie muszę zgłosić zmianę nazwiska, bo póki co mam tylko wymieniony dowód i zgłoszone w pracy (księgowy miał zgłosić z ZUS-ie). Muszę jeszcze zmienić prawo jazdy, zgłosić w banku i co jeszcze? O, jeszcze w Urzędzie Skarbowym chyba mam zmienione dane, bo babeczka z urzędu miasta miała wysłać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.