Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 08:47   #4531
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
no to kochana już tuż tuż [COLOR="Silver"]
weź, jak ja wczoraj zobaczyłam, ile mam jeszcze do dopakowania do torby pod względem kosmetyków, to się załamałam
muszę się dziś wymknąć do Rossmana koniecznie, bo mi brakuje tych takich kosmetyków w małych buteleczkach.
A dla dzidziola nie mam pieluch tetrowych.
I dla siebie siatkowych gaci.
Już mi się wydawało, ze torba spakowana, ale nie ma tak łatwo.
Uparty kot kradnie z wazony pout pourri, a ja nie mam siły go ganiać po domu
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:48   #4532
Szara Myszka
Raczkowanie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość

Chciałam się pochwalić, że 5 marca o godz. 8 w domu przyszła na świat Hania. Waży 3700g i ma 52cm. Poród dużo trudniejszy niż pierwszej córci ale było warto. Jak się ogarnę to napiszę coś więcej

Buziaki i trzymam kciuki za następne mamusie
Gratulacje! Spora dziewczynka z Twojej córeczki! Czekamy na fotki.

Tity Cudna dzidzia! A ten uśmiech...do schrupania!

Castia Trzymaj się dzielnie!

Ja to już z pewnością nie rozpakuje się w tym wątku. Najgorsze jest to, że jak Ola nie wyjdzie jeszcze przez 4 dni, to kładą nas na patologię. A ja tak nienawidzę szpitali

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:52   #4533
bosti
Zadomowienie

Myszko a czemu kładą was na patologię??

edit:
no tak, juz się zorientowałam. tak więc mocno trzymam kciuki, żeby wyszła

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png

Edytowane przez bosti
Czas edycji: 2011-03-07 o 08:53
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 08:53   #4534
iizabelaa
Zakorzenienie

Castia powodzenia

Tity śliczne maleństwo
Stary 2011-03-07, 08:59   #4535
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
weź, jak ja wczoraj zobaczyłam, ile mam jeszcze do dopakowania do torby pod względem kosmetyków, to się załamałam
muszę się dziś wymknąć do Rossmana koniecznie, bo mi brakuje tych takich kosmetyków w małych buteleczkach.
A dla dzidziola nie mam pieluch tetrowych.
I dla siebie siatkowych gaci.
Już mi się wydawało, ze torba spakowana, ale nie ma tak łatwo.
podejrzewam, że pójdziesz do szpitala i okaże się, że i tak czegoś nie ma bo tak jest zawsze Ja w ogóle nie mam jeszcze spakowanej torby, bo termin na koniec kwietnia więc jakoś mi się nie śpieszy

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:03   #4536
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj urodzę naszą NIUNIĘ !!!!!!!

mam bóle, boli jak jasny pieron
nie wiem czy jest wolny autobus no ale biorę miotłę zawijam kiece i lece

TRZYMAJCIE KCIUKI !!!!

będę pisać do Eirene z aktualnościami. narazie licze skurcze i czekam na TZta
i życzę powodzenia tym które do mnie dzisiaj dołączą paaaaaa

Trzymam kciuki za szybki poród

ale , zaraz, zaraz Castia, chwileczke, zatrzymaj sie, jeszcze ja mam termin na dziś i nie tylko ja, my tez chcemy wsiąść heloooołłłłłłl

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość

Wstawiam jeszcze zdjęcie mojego uśmiechniętego słoneczka
śliczny maluszek

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
castia ŁAŁ!! czyżby to już to weź mnie, weź mnie ze sobą, razem będzie nam dzielniej, plizzzzzz
no własnie, mnie też, halo, stop, niech ktoś zatrzyma ten autobus na moim przystanku

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
GRATULACJE!!! super, że odważyłaś się rodzić w domku! to planowane tak?
a ja jak zwykle melduję się w dwupaku
Tak, kaalinaa planowała poród w domu

No ja się witam, dzień dobry pieknie .

Dzis skończyłam 40 TC
dzis mój TP, ale u mnie cisza...
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:03   #4537
87czarna
Zakorzenienie

Heej!

No to dzisiaj jest mój terminowy dzień... tak długo na niego czekałam

Z rana miałam dziwne skurcze,ale teraz jak ręką odjął Myślałam,że moje dziecko będzie bardzo punktualne,ale na razie bóle minęły. Dzisiaj mam wizytę i ktg,także później Wam napiszę co i jak...

Castia TRZYMAM KCIUKI,KOCHANIE! Dawaj znac,bo się za Ciebie stresuję

Iweczka gratuluję pięknej 40-stki!

Buziaki,do później

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 09:03   #4538
izunia233
Zadomowienie

Wczoraj pisałyście o diecie po porodzie. Tu jest stronka z przykładowymi przepisami ale nie wiem czy praktyczna bo nie czytałam dokładnie

http://www.dlarodzinki.pl/artykul/cz...cej-mamy,1062/

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:03   #4539
laseczkaa
Zadomowienie

hej

Cytat:

mam bóle, boli jak jasny pieron
nie wiem czy jest wolny autobus no ale biorę miotłę zawijam kiece i lece

TRZYMAJCIE KCIUKI !!!!

będę pisać do Eirene z aktualnościami. narazie licze skurcze i czekam na TZta
i życzę powodzenia tym które do mnie dzisiaj dołączą paaaaaa
trzymamy ,oby szybko poszło

Cytat:
Hej dziewczyny tak szybko, się postaram bo mały pewnie się zaraz obudzi
Wczoraj wyszliśmy ze szpitala
We wtorek jeszcze przed wyjazdem jeszcze położyliśmy się obejrzeć serial, żeby szybciej zleciał czas, a tu w połowie odcinka chlup.... No to pojechaliśmy, 2 godziny leżałam ze skurczami pod ktg i potem mnie uśpili, pocięli, po obudzeniu zaraz dali mi Leosia i tak z nim leżałam kilka godzin Niestety muszę karmić przez kapturek, ale je jak smok i jestem wykończona. Jeszcze mi się nie udało przespać 2 godzin ciurkiem. Mam nadzieję, że z czasem to się unormuje. Skurcze miałam dość mocne jak leżałam, ale do wytrzymania, chociaż co 5 i co 2 minuty, w drodze do szpitala i w szpitalu ciągle przeciekałam i trochę niekomfortowo było. Najnieprzyjemniejszą częścią było leżenie w skurczach z cewnikiem. Ale długo to nie trwało. Po obudzeniu czułam się jak świadoma wszystkiego roślinka, ani oczkiem, ani rączką i bardzo bolało, ale potem już coraz lepiej. Jeszcze 2 dni brałam leki przeciwbólowe. Po 24 h dopiero pozwolili mi wstać, kręciło się w głowie, ale nawet zaszłam do łazienki o własnych siłach. Tak już nieźle się poruszam od przedwczoraj, chociaż ciągle boli i piecze, ale to już niebo a ziemia. To tak ze strony technicznej, chociaż pewnie mało która z Was będzie usypiana
Jak już zaczęłam dobrze widzieć po przebudzeniu, przynieśli mi niunia, oh jak sobie wzdychał biedniutki Dalej wzdycha często. Ma taką delikatną buziunię. Płacze tylko jak chce jeść i przy przewijaniu trochę. Je jak smok. Czasami godzinę potrafi ssać, albo w ciągu 1,5 godziny 3 razy po 20 minut. No i cały czas robi kupki Co zje to sru Ale podobno to normalne na początku Noce w szpitalu były truudne, chociaż mój najmniej płakał, ale dwie dziewczynki z sali tak czadu dawały, że ogłuchnąć można było. No i mały ciągle chciał jeść i też często kwilił, już mi położne zaczęły współczuć bo jak zombie w nocy siedziałam ciągle, na leżąco nie mogłam go karmić i lulać bo musiałam go dźwignąć do łóżka, a to ponad moje siły było jeszcze. Później się okazało, że chciał być przy mamusi, bo spał dłużej i dał mi pospać jak czuł, że jestem blisko. A dzisiaj to już bajka po prostu obudził się w środku nocy tylko raz i potem dopiero nad ranem Tatuś jest zakochany i ochoczo zmienia mu pieluszki
No to z grubsza tyle
Aha no i opieka w szpitalu w takiej pipidówie jak moja była boska. Tylko dziecko chwilę dłużej płakało to przychodziły, cały czas opowiadały jak się zajmować, doradzały itd. itp. Bardzo jestem zadowolona z pobytu
dziękujemy za opis porodu masz rację cesarka ma swoje plusy i minusy
a mały jest przeuroczy boski
ślicznego masz tego syneczka .

hej a ja dziś od rana nie śpię już od 6 , z rana robiłam tż śniadanko do pracy, później leciałam zarejestrować mamę do poradni- u mnie w domu wszyscy chorzy ( na szczęście ja na razie się trzymam ).

a i pochwalę się moim zakupem
http://allegro.pl/chicco-polly-swing...491566423.html
kupiłam takie cudo tylko ze używane

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:07   #4540
traicionera
Zakorzenienie

właśnie tego się boje, robię te listy, lukam na listę ze szpitala a i tak pewnie coś pominę. tak to jest, jak człowiek pracował i nie miał czasu nad tym wszystkim przysiąść porządnie, wydawało mi się, ze mam jeszcze czas, ale wszystko wskazuje na to, ze terminu nie doczekam. Niby teraz mogłabym po sklepach pochodzić, ale już fizycznie nie wyrabiam i jeszcze ta komunikacja miejska jeździć. Mam nadzieje, ze przynajmniej listonosz po wniesionej skardze przestanie udawać, ze mnie w domu nie ma
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-07, 09:07   #4541
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
no to kochana już tuż tuż

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Jak skończysz to zapraszam do mnie na prasowanko
Ja wczoraj jakiegos dziwnego powera dostalam...wstalam rano i wysprzatalam cale mikeszkanie...pomylam podlogi doslownie wsio.......potem spacerek odwiedziny znajomy...i nocka nieprzespana hhaahaha chyba ze 20 razy w lazience a do tego rwa kulszowa ojjjjjjjjjjj wczoraj to tragedia byla chodzic nie moglam
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:07   #4542
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Heej!

No to dzisiaj jest mój terminowy dzień... tak długo na niego czekałam

Z rana miałam dziwne skurcze,ale teraz jak ręką odjął Myślałam,że moje dziecko będzie bardzo punktualne,ale na razie bóle minęły. Dzisiaj mam wizytę i ktg,także później Wam napiszę co i jak...

Castia TRZYMAM KCIUKI,KOCHANIE! Dawaj znac,bo się za Ciebie stresuję

Iweczka gratuluję pięknej 40-stki!

Buziaki,do później

mój też, Czarna

ja tez mam dziś wizyte ale dopiero wieczorem...
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:09   #4543
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
właśnie tego się boje, robię te listy, lukam na listę ze szpitala a i tak pewnie coś pominę. tak to jest, jak człowiek pracował i nie miał czasu nad tym wszystkim przysiąść porządnie, wydawało mi się, ze mam jeszcze czas, ale wszystko wskazuje na to, ze terminu nie doczekam. Niby teraz mogłabym po sklepach pochodzić, ale już fizycznie nie wyrabiam i jeszcze ta komunikacja miejska jeździć. Mam nadzieje, ze przynajmniej listonosz po wniesionej skardze przestanie udawać, ze mnie w domu nie ma

Jak czegos nie bedzie to maz ci dowiezie ..tak jak mnie spakowalam sie w jedna torbe wzielam najpotrezbniejsze rzeczy i tyle a w razie w.tz przywiezie
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:10   #4544
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Oj z tymi kotami to czasami można oszaleć. Moja od wczoraj cały czas kręciła się obok jednego z kwiatków, którego ostatnio dostałam. I samym kwiatkiem wcale zainteresowana nie była, ale ten maleńki kawałek rafii, który wystawał z doniczki okazał się super zabawką. Dziś od rana też. I przed piętnastoma minutami zrzygała się na środku pokoju -okazało się że nie oparła się urokowi rafii i zeżarła kawałek . Przecież z kotem to gorzej niż z dzieckiem, trzeba pilnować na każdym kroku. Pocieszające jest to, że dziecko z czasem z tego wyrasta .

Nieraz obce osoby widząc mój brzuch pytają mnie, czy to moje pierwsze dziecko. I zawsze odpowiadam, że tak. Ale później tak sobie myślę, że właściwie to trzecie, bo już mam kota i męża i obydwoje trzeba pilnować (tzn. mąż z rafią nie ma problemów , ale trzeba za niego pamiętać o wielu rzeczach).
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:15   #4545
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Oj z tymi kotami to czasami można oszaleć. Moja od wczoraj cały czas kręciła się obok jednego z kwiatków, którego ostatnio dostałam. I samym kwiatkiem wcale zainteresowana nie była, ale ten maleńki kawałek rafii, który wystawał z doniczki okazał się super zabawką. Dziś od rana też. I przed piętnastoma minutami zrzygała się na środku pokoju -okazało się że nie oparła się urokowi rafii i zeżarła kawałek . Przecież z kotem to gorzej niż z dzieckiem, trzeba pilnować na każdym kroku. Pocieszające jest to, że dziecko z czasem z tego wyrasta .

Nieraz obce osoby widząc mój brzuch pytają mnie, czy to moje pierwsze dziecko. I zawsze odpowiadam, że tak. Ale później tak sobie myślę, że właściwie to trzecie, bo już mam kota i męża i obydwoje trzeba pilnować (tzn. mąż z rafią nie ma problemów , ale trzeba za niego pamiętać o wielu rzeczach).
idąc takim tokiem rozumowania to Nadia jest moim piątym dzieckiem złapałam się w ogóle na tym, ze często wole siedzieć na krześle, żeby kotów nie spędzać z foteli, bo tak ładnie sobie tam śpią, normalnie paranoja jakaś A moja mam sadzi, ze ja przez koty mam rozwarcie, normalnie w nocy mnie rozwierają

trzyrazyi- niby dowiezie, ale po pierwsze, nie mamy samochodu, wiec to zawsze więcej czasu zabiera, po drugie, wizyty są tylko przez 5 godzin dziennie. a ja jestem taką osoba, ze jak mi zabraknie jakiejś ważnej rzeczy, to dosłownie apopleksji dostaje ze złości.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-07, 09:18   #4546
becherovka 3
Raczkowanie

Cytat:

boshe.... jak ja Cię rozumiem!!!!
ja mam 2 koty (jeden kwiatkow nie tyka ale druga małpiatka przez zime zeżarła mi 3 fiołki, gwiazdę betlejemską i podgryza koronę cierniową) i męża
tak sie ostatnio rozleniwił ze do mnie wyskoczyl z pretensjami ze ma rachunek za tel nie zaplacony - jakbym jeszcze wiedziala na ile ta faktura i do kiedy to moze bym zrobila przelew ale on ją skitrał a potem ma do mnie pretensje
i garki mi obiecal ze wczoraj umyje a ja rano wstaje a kuchnia jakby przez nia tornado przeszlo - nie tylko nie umyl to jeszcze podokladal

nie no, generalnie to jest kochany ale czasami mam zly dzien i wkurza mnie to ze on nie rozumie ze ja sie naprawde paskudnie czuje i to co przed ciaza to bylo dla mnie pikus teraz mi sprawia mnostwo problemow
a rachunek za te niech sobie sam zaplaci
Stary 2011-03-07, 09:18   #4547
bosti
Zadomowienie

niutka, czarna kciukasy za wizyty

harods ja mam identycznie - niby pierwsze dziecko rodzę, ale w domu już dwójkę mam - pudelkę i TŻa

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:20   #4548
blackrose4u
Wtajemniczenie

dzień dobry kochane
mało się teraz udzielam, bo brak mi siły i fizycznej i psychicznej. Wczoraj to z godzine przeryczałam i nie odzywałam się do nikogo. Mam już dość wszystkiego. Dzisiaj nie lepiej. Fizycznie też jestem słaba, duszno mi, nogi po chwili stania czuje jak po maratonie. Na dodatek stopy mam spuchnięte jak nigdy do tej pory. Dlatego nie chce Wam tu udzielać mojego podłego nastroju.

Dzisiaj mam wizyte w południe i gin, więc trzymajcie kciuki. Dzisiaj dowiem się wszystkiego już o mojej cc.

Gratulacje dla mam

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:21   #4549
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
a i pochwalę się moim zakupem
http://allegro.pl/chicco-polly-swing...491566423.html
kupiłam takie cudo tylko ze używane
cudna ta huśtawka

Cytat:

moja kocica lubi kwiaty,
siada obok nich i wkłada pyszczek miedzy liście i tak siedzi chwilkę
a gdy podlewam kwiatki to biega za mną od kwiatka do kwiatka
Stary 2011-03-07, 09:23   #4550
szymelka
Rozeznanie

Castia- trzymaj się, powodzenia!!! Oby Twoja córcia szybko i sprawnie przyszła na świat!!!
Dziewczyny gońcie Castię

Tity - cudny Leoś, no a ten uśmiech powala wszystkich

Szara Myszka Ty jeszcze w całości?? Miałyśmy ten sam termin, nie wyobrażam sobie, abym musiała tak jeszcze czekać, współczuję Ci. Może Twoje maleństwo w końcu samo się ruszy czego Ci życzę. W jakim szpitalu w końcu będziesz rodziła??
Stary 2011-03-07, 09:23   #4551
87czarna
Zakorzenienie

niutka dawaj później znac... ciekawa jestem

Stary 2011-03-07, 09:23   #4552
Ewelqa1985
Zadomowienie

Harrods ,Becherovka u mnie to samo w sumie 2 kotki i maz i tez pilnowac ich trzeba licze ze z Emilka łatwiej pojdzie i bedzie mamie pomagac zapanowac na d tym towarzystwem

blackrose trzymaj sie kochana mam nadzieje ze humor niebawem sie poprawi i za wizyte

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2011-03-07 o 09:27
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:24   #4553
87czarna
Zakorzenienie

Tity CUDNY JEST...a ten uśmiech...! Ach! Buziaki od cioci

Stary 2011-03-07, 09:25   #4554
blackrose4u
Wtajemniczenie

87czarna a gdzie Ty masz wizyte dzisiaj? gdzie chodzisz?

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:28   #4555
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny tak szybko, się postaram bo mały pewnie się zaraz obudzi
Jaki slodziaczek ten Twoj malusi
Cytat:

TRZYMAJCIE KCIUKI !!!!
: kciuki: powodzenia
Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
boję się coraz bardziej, ale mogłoby się coś ruszyć....
dziś chyba zmolestuje tż (chociaż szczerze, nie mam na to ochoty ), ale może na jutrzejszym KTG wyjdzie coś więcej niż jeden skurczyk....
Ja zgwalcilam mojego tzta 2 razy w ten weekend, chyba zaczne czesciej to moze mala wyjdzie... chociaz ciezko mi z tym basiorem.
Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić, że 5 marca o godz. 8 w domu przyszła na świat Hania.
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Dzięki za gratki
I jeszcze bardzo Wam dziękuję, ze napisałyście, że ładne imię, bo u mnie w domu nikomu się nie podoba i mi ciągle trują
Gratuluje, imie naprawde ladne, mam jedna kolezanke o tym imieniu i fajna dziewczyna z niej;p

Cytat:
Napisane przez szymelka Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie
Kilka dni nie zaglądałam do Was a tu tyle zmian Nigdy nie zdołam nadrobić tego co pisałyście, bo cały dzień Lenka mi zajmuje.
Coreczka sliczna... moze jak Twoja Lenka juz sie pojawila to moja Lenka tez wyjdzie za niedlugo... hmmm;p

Cos mi sie wydaje ze bede miala rozstepy naokolo pepka bo skora strasznie naciagnieta jest;/;(;p ale sie nie przejmuje bardzo.

Musze pozniej spadac do sklepu kupic mleko modyfikowane dla malej, a przy okazji sie troche przejde bo do tesco mam tak z 15 min piechota czyli zajmie mi to z 25-30 minut;p

Tak od czwartku brzuch mi czesciej twardnieje i kuje mnie. Czuje tez parcie glowka na dol i na tylek hehe.

Gratuluje dziewczyny dotrwania do terminu, a teraz zacznijcie wyganiac malenstwa;p

Moja siostra dzwoni co jakis czas pyta, czy cos potrzebujemy dla malej, wczoraj kupila konika morskiego z FP i juz gadala o pchczu itp ona to najchetniej juz rower gorski dla malej na komunie by kupila hehe masakra ehheeh

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:33   #4556
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez becherovka 3 Pokaż wiadomość
boshe.... jak ja Cię rozumiem!!!!
ja mam 2 koty (jeden kwiatkow nie tyka ale druga małpiatka przez zime zeżarła mi 3 fiołki, gwiazdę betlejemską i podgryza koronę cierniową) i męża
tak sie ostatnio rozleniwił ze do mnie wyskoczyl z pretensjami ze ma rachunek za tel nie zaplacony - jakbym jeszcze wiedziala na ile ta faktura i do kiedy to moze bym zrobila przelew ale on ją skitrał a potem ma do mnie pretensje
i garki mi obiecal ze wczoraj umyje a ja rano wstaje a kuchnia jakby przez nia tornado przeszlo - nie tylko nie umyl to jeszcze podokladal

nie no, generalnie to jest kochany ale czasami mam zly dzien i wkurza mnie to ze on nie rozumie ze ja sie naprawde paskudnie czuje i to co przed ciaza to bylo dla mnie pikus teraz mi sprawia mnostwo problemow
a rachunek za te niech sobie sam zaplaci
Mój mąż też jest super kochany, jest całym moim światem, ale też czasami wkurza. Też czasami na mnie naskakuje, że mu o czymś nie przypomniałam, a nie wiedziałam, że moim zadaniem jest o tym pamiętać. Albo jak czegoś szuka. Koszmar! Ma jakiś rachunek i kładzie go na środku stołu. Więc ja przekładam na stoliczek i tak leży tydzień, drugi, po czym chowam do szafki z papierami. I po kolejnym tygodniu jest afera, gdzie jest ten rachunek. No to mówię, że w szafce. Ale to jest niestety za trudne. No bo gdzie dokładnie w tej szafce. Więc szuka i wścieka się, że w szafce nie ma. (A co mam z tymi rzeczami robić, jakbym zostawiała wszystko tam, gdzie on kładzie, to wszędzie byłyby papiery i śmieci, a i tak pewnie nic by nie znalazł). No więc sapię i toczę się z tym moim brzuchem do tej szafki i okazuje się oczywiście, że rachunek leży na samym wierzchu .
Albo jak coś robi w kuchni. Bardzo się cieszę jak chce pomóc i np. zrobić obiad, ale ... To nie jest tak super. Bo obiad to zrobi, owszem, ale co pięć minut muszę tam się toczyć i szukać każdej przyprawy, garnka, łyżki ... Bo np. ugniata ciasto i ma ręce brudne i nie przewidział, że za chwilę będzie czegoś potrzebował, a teraz sięgnąć oczywiście nie może, bo ma ręce całe w cieście. No, a po takim obiedzie, to kuchnia jest w takim stanie, jakby przeszedł przez nią huragan i sprzątam godzinę.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:35   #4557
Tity
Zakorzenienie

kalinaa gratulacje
Dzięki dziewczyny, przekażę Leosiowi, że z niego lowelas

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 09:38   #4558
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąż też jest super kochany...
To ja chyba nie mam co narzekac;p. Jest kucharzem, wiec gotowac potrafi. Balagan w kuchni i w domu robie JA;p;/. On zawsze po mnie musi sprzatac;/ i sie wkurzac. Dokumenty on uklada i rachunki, tak samo pilnuje kieyd co placic itp. Jak wstane w weekend to zawsze dom wyglancowany... mi sie wyddaje ze ten chlop to ma ciezko ze mna... ale ja mam tez jakies zalety;p nie wiem jakie ale mam hehe

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:38   #4559
traicionera
Zakorzenienie

Moj z kolei wie co gdzie jest w kuchni, ale jak gotuje, to zawsze musi jak ten pan z telewizji, ze pokroi jedna rzecz i do miseczki,, kolejna do następnej miseczki i się mnoży tych naczyń Dobrze,z e teraz mamy zmywarkę.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-07, 09:39   #4560
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
dzień dobry kochane
mało się teraz udzielam, bo brak mi siły i fizycznej i psychicznej. Wczoraj to z godzine przeryczałam i nie odzywałam się do nikogo. Mam już dość wszystkiego. Dzisiaj nie lepiej. Fizycznie też jestem słaba, duszno mi, nogi po chwili stania czuje jak po maratonie. Na dodatek stopy mam spuchnięte jak nigdy do tej pory. Dlatego nie chce Wam tu udzielać mojego podłego nastroju.

Dzisiaj mam wizyte w południe i gin, więc trzymajcie kciuki. Dzisiaj dowiem się wszystkiego już o mojej cc.

Gratulacje dla mam
trzymamy

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
cudna ta huśtawka
właśnie długo się wahałam ale postanowiłam taką kupić jeszcze udało mi się okazyjnie bo za 112 zł z wysyłką czekam aż dojdzie i zobaczę ją na żywo.
i jednak skusiłam się na huśtawkę ale leżaczek też mam. wczoraj jak marudziłam tż że chcę huśtawkę to on mi mówi po co ci przecież leżaczek już mamy , ale ja mu mówię że huśtawka też przydatna a potem można sprzedać i dziś nawet nie wie że ją kupiłam ale nie mogłam się oprzeć -szczególnie że naprawdę tanio

a i prawdopodobnie mój tż będzie ze mną przy porodzie rodzinnym
bardzo się cieszę bo długi czas się wahał ale pomału go przyzwyczajam

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości