Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 00:22   #2131
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

O tak u mnie podobnie, tyle tylko że to ja się awanturuję, gadam a mój siedzi i słucha, czasami coś powie, co mnie jeszcze bardziej gotuje. Czasami sama siebie zadziwiam co ja w takich kłótniach robię

Idę spać, dopiero coś zrobiłam, ale i tak mało przez was nie zdam normalnie bo nie umiem się oderwać od wątku

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-05-12 o 00:26
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 05:35   #2132
Antiopa7
Raczkowanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

heloł z rana dzis ja tu zawiatałam jako pierwsza

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A zdradzisz ile przybyło? Mi niby 5 i już tragedia. A wydawało mi się że to nie aż tak dużo
ja juz 7 na plusie.... mam doła... gdzie tam koniec ? nie wiedziałam ze jestem az taka z tendencjami do tycia ...

Cytat:
Co wy z tymi wózkami wszystkie
Pierw wszyscy pisali że wózek na koniec bo gwarancja itp a zaraz tylko ja bez wózka tu zostanę

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

yyyyy masakra.
ja tez bez wózka. na razie niemam nic. tylko jedna bluzeczke...

Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Witam Was wszystkie serdecznie mam na imie Monika.
Jestem z Wami od samego poczatku - incognito ;-)
Postanowilam -> czas najwyzszy sie ujawnic! Juz 20 TC minal - dojrzalam do tego nareszcie
w koncu stwierdzilam- nie chce juz dluzej sie tak codziennie na wasz watek bezczelnie"zakradac" nie pokazujac "twarzy"!
...
Zabieram sie do nadrabiania Waszych postow (od niedzieli sporo tego)
Milego popoludnia zycze!
czesc witam

Cytat:
Zaraz się popłaczę
Wydurniałam się z psem, patrzę na wnętrze uda, już miałam się śmiać że włosy mi wyrosły czarne, przygladam się a to całe wnętrze ud w rozstępach.
Idę się wyryczę normalnie
nie strasz mnie tymi rozstepami. kolezanki mowia cały czas ze im powyskakiwało w oststnich miesiacach ciazy i sa... brzydko mowic przeorane... ja tam na razie mało co mam tych rozstepów ale jak ma mnie przeorac na koniec znienacka to dziekuje....
Antiopa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 06:00   #2133
angela006
Przyczajenie

Dzień doberek wszystkim najpierw się przywitam a potem będę nadrabiała wczorajsze popołudnie o ile sytuacja w pracy pozwoli
dzisiaj pozostałam na stanowisku sama koleżanka urlopuje więc zdwojona praca
Ale na poprawę humoru wczoraj kupiłam wreszcie pierwsze ubranko body Miłego dzionka wszystkim
angela006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 06:02   #2134
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
dziś mam dzień zdjęciowy teraz brzusio , jeszcze tylko sukienki i git

wstawiam brzusio
22 i 6dni
ale śliczny dużo brzusio ja jestem 2 tygodnie dalej a mój jest pyci przy Twoim

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Nie wiem jak Was, ale nas nie będzie stać na kupienie wielu rzeczy na raz, już teraz jest ciężko, a kupujemy te tańsze rzeczy (ubranka). Dlatego wolę sobie rozłożyć wydatki, bo zwyczajnie boję się, że potem musiałabym pożyczać kasę i byłaby nerwówka. A tak na spokojnie sobie gromadzę i psychicznie mi lżej Pieluch jeszcze nie mam, jakby co
U nas tak samo już kupujemy powoli, narazie ubranka. Niby mamy cosik odłożone, ale wiadomo jak się naraz zacznie z tego kasiurke brać to i tego może braknąć, a trzeba też myśleć żeby np. na chrzciny odłożyć jakąś kwote, bo przy dziecku ciężko widze to odkładanie, tym bardziej że mojej wypłaty już nie będzie A nie ważne czy chrzciny będą w domu czy restauracji to i tak jest spory wydatek.

Cytat:
a łóżeczka piekne , oba mi się podobają
no właśnie te dwa mnie zachwyciły jeszcze jest z innej serii tej firmy fioletowo-zielone, piękne ale niestety ma tylko jeden poziom. A łóżeczko tej firmy sprawdzone, bo bratowa tż'ta miała - stabilne, wytrzymałe i ogólnie solidne byłam nawet wczoraj w sklepie pytać bo przechodziłam i pan powiedział że bez problemu może sprowadzić, tylko o cene zapomniałam spytać ale zapewne ok. 300 zł

Pytalam też przy okazji o ten wózek TAKO Balilla i powiedział że wersja 3w1 1500 i jeszcze jakiś rabacik do tego by był, kusi mnie coraz bardziej!
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ze względu na brak ciuchów postanowiłam na 100% ze zamawiam ta kieckę:
http://www.torelle.pl/fogia-p1158.html
tylko teraz nie wiem , jak zawsze kupowałam Mto moze ta zamówie L? jak myslicie?
chyba sie musze pomierzyć...

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

a zapomniałam wam pokazac posciel jak nie kupie tej co widziałam w sklepie to chyba sie skusze na którąś z tych
http://allegro.pl/6-cz-piekna-poscie...584032925.html
Śliczna ta sukienka, widziałam wczoraj chyba identyczną, a jak nie to bardzo podobną w Rybniku w ciążowym na rynku miałam chętke ją przymierzyć, ale byłam zmęczona i nie chciało mi się rozbierac i ubierać do tego mam sukienki na lato a tak bym się jeszcze napaliła i kupiła ale jeżeli się okaże że kiecka ślubna się sprzedała to może i zaszaleje, a co

Pościel superancka, podobają mi się wersja z krówkami z zielonym i z owieczkami może też taką zamówie - wiem zgapiara jestem :P

na zakupy ja się moge wybrac, mam doświadczenie w doradztwie takim marudom jak Ty przyjaciółka mnie przeszkoliła

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
a co do pościeli - to mi podoba sie TA , ale Twoja Asiu też jest fajniutka tylko zastanawiam sie jaki rozmiar kołderki jest lepszy, bo w tej co ja wkleiłam jest 130/100, a w Twojej 120/90. Sprawdzałam na allegro jakich jest więcej poszewek za zmiane no i jest wiecje tych drugich. Albo jest 135/100 -> to czy będziepasowac na kołdrę 130/100? już głupia jestem!!!
też śliczna zastanawiam się tylko na jednym - czy te ochraniacze na szczebelki na tym krótszym boku mają jakiś usztywniacz? Bo ja bym chciała kupić większa pościel, taką łóżeczkową ale na początku będe miała kołyske, która jest węższa i nie wiem czy to pójdzie zamocować ... a nie chciałabym wydawać dwa razy kasy na pościel

Cytat:
skórki

ja pestki arbuza też jem, coś by mnie wzięło na k... gdybym miała je wypluwać

pestka78, Marta to super imie, bardoz mi się podoba i do tego znam same fajne Marty

natka, super ta tuniczka ja weszłam wczoraj do Metro i o dziwo były fajne tuniczki które na brzuszek idealne są też będe musiała zakupić bo w letnich bluzkach na brzusio mam braki
co do lekarza to powinien tak napisac, przecież tak właśnie było

Antiopa, Ty kruszynko na pewno szybko zrzucisz te kg po ciąży, nie martw się a z rozstępami to indywidalna sprawa, jedne to lejawją nie smarują się i nie mają, a inna nawet gdyby całymi dniami siedziała w balsamie to będzie miała. Trzeba sie smarowac i mieć nadzieję, ze nas to ominie

wczoraj się położyłam i z brzusiem ok, szybko tez spać poszłam bo oczy same mi się zamykały.

No a teraz muszę się tradycyjne zbierac do pracy miłego słonecznego dzionka
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 06:13   #2135
Antiopa7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

Antiopa, Ty kruszynko na pewno szybko zrzucisz te kg po ciąży, nie martw się a z rozstępami to indywidalna sprawa, jedne to lejawją nie smarują się i nie mają, a inna nawet gdyby całymi dniami siedziała w balsamie to będzie miała. Trzeba sie smarowac i mieć nadzieję, ze nas to ominie
łolaboga jeszcze nikt do mnie kruszynko nie powiedział swoj tłuszcz to ja juz mam i wiem gdzie... jak ja kruszynka to ty chyba okruszek.
niby mowi sie ze rozstepy to tak jak po matce - jak miała to tez sie bedzie miałao. jak mama nie miała to skłonnosci genetycznych nie ma.
moja mama miała.

co do kg po ciazy to wiem ze zrzuce szybko bo jestem zaparta i sobie z tym poradze. no ale teraz juz czuje sie jak słonica albo kangurzyca ociezała
Antiopa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 06:15   #2136
Aiszka22
Raczkowanie

Aaaaaaaaaaaa przyśniło mi się dzisiaj, że weszłam na Wizaż, a tam wiadomość, że jestem na liście DO USUNIĘCIA z wątku!!!!! Bo mnie prawie nie ma i się nie udzielam. No to jestem i plis nie usuwajcie mnie jeszcze z listy

Natka masz przecudny brzuszek i te kopniaczki

No i zazdroszcze wszystkim, które już i czują i widzą jak ruszają się maluchy. A u mnie nadal cisza

No nic idę nadrabiać, a potem na uczelnię. Miłego dnia dziewczyny!
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 06:20   #2137
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
łolaboga jeszcze nikt do mnie kruszynko nie powiedział swoj tłuszcz to ja juz mam i wiem gdzie... jak ja kruszynka to ty chyba okruszek.
niby mowi sie ze rozstepy to tak jak po matce - jak miała to tez sie bedzie miałao. jak mama nie miała to skłonnosci genetycznych nie ma.
moja mama miała.

co do kg po ciazy to wiem ze zrzuce szybko bo jestem zaparta i sobie z tym poradze. no ale teraz juz czuje sie jak słonica albo kangurzyca ociezała
no przecież Cie widziałam, jesteś taa drobinka fajna a kg to tylko i wyłącznie masz przez ciąże i pewnie tak samo szybko znikną jak się pojawiły
co do rozstępów to rzeczywiście genetycznie też podobno to idzie, no ale przecież czasami genetyka robi psikusa, to wiesz

Aiszka, jaki sen nie bój nic kochana, nie usuniemy
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 06:20   #2138
81gosia
Zadomowienie

Cześć - to chyba jedyna pora kiedy moge tu na chwile zajrzeć
wczoraj siedziałam w pracy do 19:30 a potem jeszcze w domu
O 23 padłam.

Cytat:
ze względu na brak ciuchów postanowiłam na 100% ze zamawiam ta kieckę:
http://www.torelle.pl/fogia-p1158.html
tylko teraz nie wiem , jak zawsze kupowałam Mto moze ta zamówie L? jak myslicie?
chyba sie musze pomierzyć.
bardzo fajna

prosze dodajcie gdzies ten link, bo ja teraz zgubię a w czerwcu tez bum taką kupiła
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 06:31   #2139
Patiisia
Wtajemniczenie

Witam z rana Przyszłam się tylko przywitać i zbieram się do tej nieszczęsnej szkoły, dni do 26 tak okropnie mi się dłużą..

Jak myślicie, jak zrobię glukozę, morfologię i mocz 24 we wtorek, to 26 z rana będą mieli wyniki? Bo nie odpuszczę tego żeby nie iść na usg połówkowe i poznać płeć w inny dzień niż 26 maj

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaa przyśniło mi się dzisiaj, że weszłam na Wizaż, a tam wiadomość, że jestem na liście DO USUNIĘCIA z wątku!!!!! Bo mnie prawie nie ma i się nie udzielam. No to jestem i plis nie usuwajcie mnie jeszcze z listy
Ojej, ja bym się zbudziła pewnie cała mokra Wizaż to teraz moje uzależnienie Choć ostatnio brak mi coś sił i chęci na udzielanie się
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 06:39   #2140
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Witam się czwartkowo. Znowu naskrobałycie 20 stron, masakraKiedy ja to nadrobię???Ale obiecuję, że od czerwca już bedę regularnie się udzielać, bo idę na zwolnienie

A dziś proszę o kciuki, bo idziemy podpisywać umowę przedwstępną kupna mieszkania i załatwiać kredytmam nadzieję, że pójdzie w miarę bezproblemowo
Miłego dnia dziewczyny
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 06:51   #2141
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Grennie Pokaż wiadomość
Piękne te tuniki Małgosiu też by, chciała takie dostać w spadku
Ja już po usg i będzie chłopak... powiem szczerze,że bardzo chciałam dziewczynkę, tak się juz nastawiłam i teraz jakoś tak ciężko mi się przestawić,że to chłopak...
w każdym razie zdrowy chłopak

a powiem Wam jeszcze,że waga to mi też już leci - 19 tydzień a tu już ponad 6 kg!!!
No to gratulujemy chłopaczka Kolejny sisiorek w ekipie
Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
oczy mnie już pieką od nadrabiania postów z 2 dni, więc uciekam spać, bo nie dam rady poodpisywać.
Na dodatek podłapałam jakiegoś dołka, a nie chcąc zarazić Was, negatywnym nastawieniem, nie będe na razie się udzielać (co i tak nikt nie zauważy )
Oj biedna, czasem każdy miewa gorszy dzień Trzeba się wtedy wygadać i napewno zrobi się lepiej. A to na poprawę humoru I mam nadzieję, że dziś już dół zakopany????
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Witam się czwartkowo. Znowu naskrobałycie 20 stron, masakraKiedy ja to nadrobię???Ale obiecuję, że od czerwca już bedę regularnie się udzielać, bo idę na zwolnienie

A dziś proszę o kciuki, bo idziemy podpisywać umowę przedwstępną kupna mieszkania i załatwiać kredytmam nadzieję, że pójdzie w miarę bezproblemowo
Miłego dnia dziewczyny
Kciukasy trzymam mocno Powodzenia

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Dobra mamimszcze trzeba się szykowac do pracy Idę suszyć główkę i doprowadzić sie do stanu oglądalności hihi A wy tu nie rozpisujcie sie za bardzo oki Bo już mi oczka siadaja od tego czytania

Buziaczki i miłego dzionka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 07:22   #2142
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

A ja jeszcze się chwalę, że wczoraj zaczełąm 5 miesiąc
A powiedzcie mi dziewczyny jak któraś robiła ile kosztuje badanie na określenie grupy krwi?? Bo muszę zrobić na kolejną wizytę
Stary 2011-05-12, 07:24   #2143
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
A ja jeszcze się chwalę, że wczoraj zaczełąm 5 miesiąc
A powiedzcie mi dziewczyny jak któraś robiła ile kosztuje badanie na określenie grupy krwi?? Bo muszę zrobić na kolejną wizytę
GRATULUJE 5 MIESIAC

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 07:26   #2144
Ellabailasola
Raczkowanie

dziendoberek

Dziekuje za mile powitanie

...z wczorajszego nadrabianai nici...ale mam nadzieje, ze dzis wieczorem sie uda!
Oje...widze, ze zakupow juz sporo u wiekszosci z was porobionych. Pampersy nawet! ja nie kupilam jeszcze NIC. Przedwczoraj dostala moja dzidzia sliczne welniane skarpetki od mojej kolezanki z pracy - az sie poplakalam ze wzruszenia... a jakie dziwne uczucie..!-takie toto malutkie, ehhhh... az sie wierzyc nie chce...

aa2 - tak - Zabrze - moje rodzinne miasto (moze nie piekne i malownicze, ale mimo wszystko sie czasem teskni...) Juz cztery lata na obczyznie , a ja sie nadal czuje jakbym tu tylko na urlopie byla
...acha, no i pierwsza dzidzia!

ok, starczy tego dobrego- do pracy czas wracac!
do wieczora!
Ellabailasola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 07:45   #2145
19natka88
Zakorzenienie

Doberek Zawiozłam mężula na wyjazd integracyjny i gdybym wiedziała, że od rana produkujecie to bym nie szła z powrotem do łóżka
Wczoraj wieczorem miałam niezłą niespodziankę Leżymy sobie w łóżku już i rozmawiamy, opierałam się na tż jednym bokiem tak, że prawa pierś była mocno przyciśnięta i jak wstałam to na wysokości sutka wielka mokra plama

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dobranoc
Cytat:
śpij słodko stokrotko
Wyspałam się elegancko Asia cóż za rym

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Jejku ale Ci sie juz fajnie brzucholek rusza.......

Ja dalej nie moge zakumac czy to co czuje to sa ruchy dzidziola..
tzn..przypuszczam ze tak bo sa codziennie i to zazwyczaj
pod wieczór i takie delikatne ... Chyba juz od tygodnia tak czuje...
i nie jestem dalej pewna.... Chce juz kopalka bo zaczynam myslec
dlaczego ja jeszcze nie dostalam pozadnego....
To moj drugi dziec to chyba powinnam juz czuc (dzis jest 16 t. i 5 dn) ..

Ok .. Nie marudze tylko ide sie walnac do wyrka..............

Dobranoc
Skoro się to powtarza to chyba to już TO

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
natka, super ta tuniczka ja weszłam wczoraj do Metro i o dziwo były fajne tuniczki które na brzuszek idealne są też będe musiała zakupić bo w letnich bluzkach na brzusio mam braki
co do lekarza to powinien tak napisac, przecież tak właśnie było
Muszę tam zajrzeć bo widziałam na wystawie (tam koło Plazy) taką marynarską tunikę i strasznie mi się spodobała Jutro się okaże co mi tam ginek powie

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość

Natka masz przecudny brzuszek i te kopniaczki

No i zazdroszcze wszystkim, które już i czują i widzą jak ruszają się maluchy. A u mnie nadal cisza

No nic idę nadrabiać, a potem na uczelnię. Miłego dnia dziewczyny!
Hihi nikt Cię nie usunie z wątku, możesz spać spokojnie A kopniaczki narazie fajne - póki nie cierpi pęcherz i żebra

Martusiaaa21 za umowę no i gratulacje 5 miesiąca

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 07:45   #2146
Sharifa
Rozeznanie

aa2 - odnosnie tej sukienki z Torelle - sprawdzilam - ja mam spodnie lniane od nich i bralam wg tabeli rozmiarow, tzn musialam sie zmierzyc i wg tego jest ok. Wzielam rozmiar L w sumie taki jak zawsze, ale u nich obwod bioder jest troche wiekszy niz w "zwyklych L". Jak sie zmierzysz i kupisz wg tabeli rozmiarow to bedzie ok, z tym ze przy skrajnych wartosciach lepiej wziac rozmiar wyzej.
Stary 2011-05-12, 07:51   #2147
archinta
Zakorzenienie

Witajcie
Ja tylko na chwilkę bo zaraz jade na naradę - jakieś szkolenie mam prowadzić
Musiałam wejśc się odstresować

do później
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 07:52   #2148
angela006
Przyczajenie

Martusiaa 21 co do badań na grupę krwi to w Gdańsku ostatnio płaciłam 15 zł, gratuluję oczywiście 5 miesiąca

A tak a propo tak delikatna prośba mogłaby mi któraś z koleżanek podpowiedzieć jak wklejacie cytaty Wasze bo coś mi nie wychodzi
Stary 2011-05-12, 08:02   #2149
DzastaW
Zadomowienie

Witam Was =) a Ja miałam chamską pobudkę, bo narzeczony zrzucił Mnie z łóżka (bo nie chciałam się podobno przebudzić) =/// za karę zabrałam Mu batonika, którego Mu wczoraj kupiłam =))) he he

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:04   #2150
tusia872
Zadomowienie

ja robie zawsze pod wiadomościa co chce zacytowac "cytuj" i jakos wychodzi a z wielocytowaniem to juz nie potrafie pojac jak to sie robi

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
Stary 2011-05-12, 08:08   #2151
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość
Martusiaa 21 co do badań na grupę krwi to w Gdańsku ostatnio płaciłam 15 zł, gratuluję oczywiście 5 miesiąca

A tak a propo tak delikatna prośba mogłaby mi któraś z koleżanek podpowiedzieć jak wklejacie cytaty Wasze bo coś mi nie wychodzi
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
ja robie zawsze pod wiadomościa co chce zacytowac "cytuj" i jakos wychodzi a z wielocytowaniem to juz nie potrafie pojac jak to sie robi

Jeśli chcesz zacytować jedną wypowiedź, to klikasz "Cytuj" - pojawia się to przy każdej wypowiedzi, na dole.
Jeśli chodzi o wielocytowanie to obok "Cytuj" jest "karteczka" (ta środkowa ikonka) klikasz na nią przy każdej odpowiedzi, którą chcesz zacytować (ona zaznacza się na pomarańczowo) i na końcu dajesz "Odpowiedz" i wszystkie zaznaczone wypowiedzi otworzą się w okienku odpowiedzi

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-12, 08:16   #2152
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
To Twój TŻ Gosiu tez jest zapalonym wędkarzem? i ma swoje biuro rybne czy jak to tam sie nazywa? bo moj TŻ ma i zawsze sie smieje jak jedzie na "ważne spotkania wędkarzy"
Jest zapalonym wędkarzem, do tej pory jeżdziła daleko narzeki, jeziora, teraz wykupił sobie kartę na pobliskich stawach żeby miec blisko wrócić do domu, ale za to jeżdzi codziennie taki uradowany hehe lubie jak jest taki szczęśliwy
A czy ma swoich kumpli wedkarzy, i to ile !! haha
Najgorzej jak dzwonią o 7 rano w sobotę lub w niedziele, no zabić tylko!

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Ja tez zaniżam, bez sensu, bo sama się utrzymuję w sensie zarabiam na siebie, więc nie powinnam. Zostało mi to po byłym, który wszystkiego mi żałował, wyliczał.
I męża nie interesują biusty?? Niemożliwe.
Niby ja też do tej pory sama zarabiam, teraz trochę gorzej, ale nie wylicza mi raczej koment "co tak drogo" ale jak on robi zakupy spożywcze czasem to nie wierzy że to tyle kosztuje
Patrz trafił mi się taki co biusty olewa haha on tylko lubi sie ze mnie nabijać , tzn jak mi biust wyjdzie spod koszulki to się śmieje i mówi "cycuch Ci wylazł"

Cytat:
Aa2 ten Twój mąż to ideał normalnie. Aż nie umiem sobie wyobrazić jak to z takim jest.
Haha no nie ? Swojego nie zabieram na zakupy moje, jedynie ja jadę z nim, bo chociaż mu coś wybiore i się nie buntuję

Cytat:
Mój stary też bardziej ustępliwy, ale pokłóciliśmy się nawet dzisiaj, bo miał pojechać do sklepu a skręcił w drugą stronę i musiał zawracać i nadrabiać sporo. Dopiero w sklepie zaczęłam się do niego odzywać, a całą drogę mu stękałam hehe.
Kłócimy się często, ale krótko i głośno, po włosku. Ja to mogę w ferworze walki nawet talerze tłuc. Potem mi szybko przechodzi i po sprawie.
To my sie nie kłócimy, my na siebie FOCHY rzucamy
Cytat:
mój kiedys przez pzypadek zabładził to złapałam takiego focha ze dopiero pod domem mi przeszło a on to zawsze takie teksty do mnie: i co nie rozmawiasz ze mną? no co ni enbedziesz nic mówic i tak w koło normalnie szłu można dostać ale zawsze mnie tym rozwala bo i tak sie odezwe i juz musze gadać
to samo robi mój wredziuch

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Bardzo ładna okraglutka piłeczka
dziękuję

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem miałam niezłą niespodziankę Leżymy sobie w łóżku już i rozmawiamy, opierałam się na tż jednym bokiem tak, że prawa pierś była mocno przyciśnięta i jak wstałam to na wysokości sutka wielka mokra plama
tak tak to samo ja przeżywam, przy ucisku więcej leci niż normalnie
a co mąż na to

wstałam dziś, o ile można to tak nazwać, raczej spełzłam z łóżka, tak mnie pachwiny ciągnął że szok :/ dziś się będe pytać gina

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-05-12 o 08:18
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:20   #2153
cotynato
Zakorzenienie

Hahahah z tym usunięciem z listy to faktycznie koszmar

Przyszłam was jeszcze poczytać przez wyjściem na uczelnię. Nie chce mi się ale co zrobić Nie piszcie za dużo błagam

Wymianka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 08:20   #2154
angela006
Przyczajenie

Cytat:
Jeśli chcesz zacytować jedną wypowiedź, to klikasz "Cytuj" - pojawia się to przy każdej wypowiedzi, na dole.
Jeśli chodzi o wielocytowanie to obok "Cytuj" jest "karteczka" (ta środkowa ikonka) klikasz na nią przy każdej odpowiedzi, którą chcesz zacytować (ona zaznacza się na pomarańczowo) i na końcu dajesz "Odpowiedz" i wszystkie zaznaczone wypowiedzi otworzą się w okienku odpowiedzi

bardzo bardzo dziękuję
Stary 2011-05-12, 08:24   #2155
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje z tym wielocytowaniem dobrze wiedziec na przyszłosc

Stary 2011-05-12, 08:25   #2156
Caltea
Zadomowienie

Witam Was w ten słoneczny poranek.
Przyszłam się tylko przywitać, bo jednak postanowiłam pójść dziś do gina.
Skurcze jednak nie dają mi spokoju i nie ma co czekać do jutra. W związku z tym bardzo proszę o kciuki, bo jednak troszkę się boję przed wizytą. Spróbuję Was jeszcze troszkę nadrobić przy śniadaniu, ale pewnie nie zdążę do 10:00. Takie jesteście płodne forumowiczki
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:29   #2157
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:

wstałam dziś, o ile można to tak nazwać, raczej spełzłam z łóżka, tak mnie pachwiny ciągnął że szok :/ dziś się będe pytać gina
Małgosiu trzymam kciuki za wizytę
Cytat:
Hahahah z tym usunięciem z listy to faktycznie koszmar

Przyszłam was jeszcze poczytać przez wyjściem na uczelnię. Nie chce mi się ale co zrobić Nie piszcie za dużo błagam
Cotka oby szybko minęło
Stary 2011-05-12, 08:32   #2158
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
J
tak tak to samo ja przeżywam, przy ucisku więcej leci niż normalnie
a co mąż na to
Miałam wrażenie, że początkowo był w lekkim szoku A potem oczywiście zaczął mi dokuczać, ze mleczarnia będę i takie tam
No i za wizytę

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość
bardzo bardzo dziękuję
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
dziekuje z tym wielocytowaniem dobrze wiedziec na przyszłosc
Proszz

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Skurcze jednak nie dają mi spokoju i nie ma co czekać do jutra. W związku z tym bardzo proszę o kciuki, bo jednak troszkę się boję przed wizytą. Spróbuję Was jeszcze troszkę nadrobić przy śniadaniu, ale pewnie nie zdążę do 10:00. Takie jesteście płodne forumowiczki
i czekamy na dobre wieści

Niech mnie ktoś ustawi do pionu Muszę pisać pracę a na myśl przychodzi mi tylko kombinowanie gdzie by się tu wybrać i coś kupić

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-12, 08:33   #2159
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
hahaha, co zrobić

Trzymam kciuki, aby było ok, chociaż na pewno jest ok
No idę bo znowu stwierdzę że się trochę spóźnię, jeszcze trochę a później że w sumie to już nie ma sensu iść

Wymianka.
Stary 2011-05-12, 08:40   #2160
aa2
Zakorzenienie

dzień doberek sexi mamuśki
Natalka a tak jakoś mi się zrymowało he he prawda ze ładnie?
dzięki temu mogłaś sie elegancko wyspać

Sharifa dziekuje za info o rozmiarze co do kiecki, muszę sie pomierzyć i az sie boje

Caltea mocno trzymam kciuki za wizyte

ja tez poprosze o kciuki dziś mam dwóch pozostałych lekarzy: pierwsze to zeby mi zrobili usg, drugi kciuki aby dzis ten lekarz którego zamierzam wybrać sie spisał odpowiednio

padłam jak przeczytałam o sennym horrorzeach ten wizaz....
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości