|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
O tak u mnie podobnie, tyle tylko że to ja się awanturuję, gadam a mój siedzi i słucha, czasami coś powie, co mnie jeszcze bardziej gotuje. Czasami sama siebie zadziwiam co ja w takich kłótniach robię
![]() Idę spać, dopiero coś zrobiłam, ale i tak mało ![]() ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-05-12 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
heloł z rana
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie strasz mnie tymi rozstepami. kolezanki mowia cały czas ze im powyskakiwało w oststnich miesiacach ciazy i sa... brzydko mowic przeorane... ja tam na razie mało co mam tych rozstepów ale jak ma mnie przeorac na koniec znienacka to dziekuje.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Przyczajenie
|
Dzień doberek wszystkim najpierw się przywitam a potem będę nadrabiała wczorajsze popołudnie o ile sytuacja w pracy pozwoli
![]() dzisiaj pozostałam na stanowisku sama koleżanka urlopuje więc zdwojona praca ![]() Ale na poprawę humoru wczoraj kupiłam wreszcie pierwsze ubranko body ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no właśnie te dwa mnie zachwyciły ![]() ![]() ![]() ![]() Pytalam też przy okazji o ten wózek TAKO Balilla i powiedział że wersja 3w1 1500 i jeszcze jakiś rabacik do tego by był, kusi mnie coraz bardziej! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pościel superancka, podobają mi się wersja z krówkami z zielonym i z owieczkami ![]() na zakupy ja się moge wybrac, mam doświadczenie w doradztwie takim marudom jak Ty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja pestki arbuza też jem, coś by mnie wzięło na k... gdybym miała je wypluwać ![]() pestka78, Marta to super imie, bardoz mi się podoba i do tego znam same fajne Marty ![]() natka, super ta tuniczka ![]() ![]() ![]() co do lekarza to powinien tak napisac, przecież tak właśnie było ![]() Antiopa, Ty kruszynko na pewno szybko zrzucisz te kg po ciąży, nie martw się ![]() ![]() wczoraj się położyłam i z brzusiem ok, szybko tez spać poszłam bo oczy same mi się zamykały. No a teraz muszę się tradycyjne zbierac do pracy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() niby mowi sie ze rozstepy to tak jak po matce - jak miała to tez sie bedzie miałao. jak mama nie miała to skłonnosci genetycznych nie ma. moja mama miała. ![]() co do kg po ciazy to wiem ze zrzuce szybko bo jestem zaparta i sobie z tym poradze. no ale teraz juz czuje sie jak słonica albo kangurzyca ociezała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Raczkowanie
|
Aaaaaaaaaaaa przyśniło mi się dzisiaj, że weszłam na Wizaż, a tam wiadomość, że jestem na liście DO USUNIĘCIA z wątku!!!!! Bo mnie prawie nie ma i się nie udzielam. No to jestem i plis nie usuwajcie mnie jeszcze z listy
![]() ![]() ![]() Natka masz przecudny brzuszek i te kopniaczki ![]() ![]() No i zazdroszcze wszystkim, które już i czują i widzą jak ruszają się maluchy. A u mnie nadal cisza ![]() No nic idę nadrabiać, a potem na uczelnię. Miłego dnia dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do rozstępów to rzeczywiście genetycznie też podobno to idzie, no ale przecież czasami genetyka robi psikusa, to wiesz ![]() Aiszka, jaki sen ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |
Zadomowienie
|
Cześć - to chyba jedyna pora kiedy moge tu na chwile zajrzeć
![]() wczoraj siedziałam w pracy do 19:30 a potem jeszcze w domu O 23 padłam. Cytat:
prosze dodajcie gdzies ten link, bo ja teraz zgubię a w czerwcu tez bum taką kupiła ![]()
![]() |
#2139 | |
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() ![]() Jak myślicie, jak zrobię glukozę, morfologię i mocz 24 we wtorek, to 26 z rana będą mieli wyniki? Bo nie odpuszczę tego żeby nie iść na usg połówkowe i poznać płeć w inny dzień niż 26 maj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Wtajemniczenie
|
Witam się czwartkowo. Znowu naskrobałycie 20 stron, masakra
![]() ![]() ![]() A dziś proszę o kciuki, bo idziemy podpisywać umowę przedwstępną kupna mieszkania i załatwiać kredyt ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Dobra mamimszcze trzeba się szykowac do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki i miłego dzionka ![]()
![]() |
#2142 |
Wtajemniczenie
|
A ja jeszcze się chwalę, że wczoraj zaczełąm 5 miesiąc
![]() A powiedzcie mi dziewczyny jak któraś robiła ile kosztuje badanie na określenie grupy krwi?? Bo muszę zrobić na kolejną wizytę |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Raczkowanie
|
dziendoberek
![]() Dziekuje za mile powitanie ![]() ...z wczorajszego nadrabianai nici...ale mam nadzieje, ze dzis wieczorem sie uda! ![]() Oje...widze, ze zakupow juz sporo u wiekszosci z was porobionych. Pampersy nawet! ![]() ![]() ![]() aa2 - tak - Zabrze - moje rodzinne miasto (moze nie piekne i malownicze, ale mimo wszystko sie czasem teskni...) ![]() ![]() ...acha, no i pierwsza dzidzia! ok, starczy tego dobrego- do pracy czas wracac! ![]() do wieczora! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |||
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() ![]() Wczoraj wieczorem miałam niezłą niespodziankę ![]() ![]() Wyspałam się elegancko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Martusiaaa21 za umowę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Rozeznanie
|
aa2 - odnosnie tej sukienki z Torelle - sprawdzilam - ja mam spodnie lniane od nich i bralam wg tabeli rozmiarow, tzn musialam sie zmierzyc i wg tego jest ok. Wzielam rozmiar L w sumie taki jak zawsze, ale u nich obwod bioder jest troche wiekszy niz w "zwyklych L". Jak sie zmierzysz i kupisz wg tabeli rozmiarow to bedzie ok, z tym ze przy skrajnych wartosciach lepiej wziac rozmiar wyzej.
#2147 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja tylko na chwilkę bo zaraz jade na naradę - jakieś szkolenie mam prowadzić ![]() Musiałam wejśc się odstresować ![]() do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Przyczajenie
|
Martusiaa 21 co do badań na grupę krwi to w Gdańsku ostatnio płaciłam 15 zł, gratuluję oczywiście 5 miesiąca
![]() A tak a propo tak delikatna prośba mogłaby mi któraś z koleżanek podpowiedzieć jak wklejacie cytaty Wasze bo coś mi nie wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zadomowienie
|
Witam Was =) a Ja miałam chamską pobudkę, bo narzeczony zrzucił Mnie z łóżka (bo nie chciałam się podobno przebudzić) =/// za karę zabrałam Mu batonika, którego Mu wczoraj kupiłam =))) he he
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zadomowienie
|
ja robie zawsze pod wiadomościa co chce zacytowac "cytuj"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli chcesz zacytować jedną wypowiedź, to klikasz "Cytuj" - pojawia się to przy każdej wypowiedzi, na dole. Jeśli chodzi o wielocytowanie to obok "Cytuj" jest "karteczka" (ta środkowa ikonka) klikasz na nią przy każdej odpowiedzi, którą chcesz zacytować (ona zaznacza się na pomarańczowo) i na końcu dajesz "Odpowiedz" i wszystkie zaznaczone wypowiedzi otworzą się w okienku odpowiedzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy ma swoich kumpli wedkarzy, i to ile !! haha Najgorzej jak dzwonią o 7 rano w sobotę lub w niedziele, no zabić tylko! Cytat:
![]() ![]() Patrz trafił mi się taki co biusty olewa haha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() a co mąż na to ![]() wstałam dziś, o ile można to tak nazwać, raczej spełzłam z łóżka, tak mnie pachwiny ciągnął że szok :/ dziś się będe pytać gina
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2011-05-12 o 08:18 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Hahahah z tym usunięciem z listy to faktycznie koszmar
![]() Przyszłam was jeszcze poczytać przez wyjściem na uczelnię. Nie chce mi się ale co zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
bardzo bardzo dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zadomowienie
|
Witam Was w ten słoneczny poranek
![]() Przyszłam się tylko przywitać, bo jednak postanowiłam pójść dziś do gina. Skurcze jednak nie dają mi spokoju i nie ma co czekać do jutra. W związku z tym bardzo proszę o kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i za wizytę ![]() Proszz ![]() Cytat:
![]() ![]() Niech mnie ktoś ustawi do pionu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, aby było ok, chociaż na pewno jest ok ![]() No idę bo znowu stwierdzę że się trochę spóźnię, jeszcze trochę a później że w sumie to już nie ma sensu iść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
dzień doberek sexi mamuśki
![]() Natalka a tak jakoś mi się zrymowało he he prawda ze ładnie? ![]() dzięki temu mogłaś sie elegancko wyspać ![]() Sharifa dziekuje za info o rozmiarze co do kiecki, muszę sie pomierzyć i az sie boje ![]() Caltea mocno trzymam kciuki za wizyte ![]() ja tez poprosze o kciuki dziś mam dwóch pozostałych lekarzy: pierwsze to zeby mi zrobili usg, drugi kciuki aby dzis ten lekarz którego zamierzam wybrać sie spisał odpowiednio ![]() padłam jak przeczytałam o sennym horrorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.