![]() |
#4921 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() --- Kto czaska najwięcej postów? Rejcz Skrbtk ja Spo Flo ![]() Dobranoc ![]() Edit: Trzecie szczytowanie pod rząd, to mój dzień, zdecydowanie! ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-10-07 o 01:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
BAN stały
|
No żeby o tej porze żadnego machania znad kawy nie było?
![]() To ja pomacham. ![]() Pogoda się ziebała. I po lecie ![]() Dopijam i lecę. Kurde, jeszcze rok akademicki się nie zaczął, a ja już na kacu na zajęcia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
ale nie mój dzień
spaać ![]()
#4924 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Si ![]() Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czy New Harleema warto mieć czy nie?
![]() ![]() ![]() Dobry ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak zapytam ale o so chozi to sieu potwierdzi ![]() Cytat:
![]() ![]() rynce opadajo i wszystko opada a potem sie dziwio że w kraju nei ma przyrostu, że niż jest....\ Flo przeprszm, musiałam ograniczyć Twoją mimikę... ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- hoł hoł hoł... dobijewa dziś bar mejbi....
![]() |
#4927 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() |
#4928 |
perfumowy zawrót głowy
|
uuuu dziś piątek
![]() złamałam odwyk, kupiłam nu edp ![]() i jeszcze chodzi za mną poison i dune
#4929 |
grozi wypollizowaniem
|
jadeu
![]() do zobaczenia w nowym barze!
#4930 | ||||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. eee , tyle to w każdej ulotce lekowej piszą ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlaczego ludzie się nie myją , ani się , ani dzieci , jeszcze dziecko brudne to pół biedy , ale opiekunowie tak śmierdzą że ![]() Małżon narzeka że się zlewam perfumami , a bez nich bym nie wytrzymała w gabinecie ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
ziuty znad klawiatury
![]() przybył dziś rano płaszczyk, zmieściłam się na styk ![]() no pokazało sie, zapalenie pęcherza ![]() ![]() wetknąć w kiełbasę mogę, tylko jak potem wetknąć kiełbasę w kota? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ciekawy wykład, przeczytałam całość dwa razy i mam w niektórych miejscach parę uwag bo mimo wszystko widzę trochę inaczej, być może podchodzę do tematu z nie tej strony co trzeba... ale niestety nie umiem się wysławiać i nie potrafię sformułować tego o co mi chodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Piękne zapychy za Tobą chodzą ![]() ![]() Cytat:
2. to jest astygmatyzm a nie zły monitor ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Obluczywszy Karkki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
szukaj prywatnie ![]() ![]() nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pogoda dziś bardzo zachęcająca do spania ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja znów się za oferty pracy wzięlam i znów nic dla mnie ![]() ![]() I katar mam i przeziębienie mnie rozkłada ![]() I źle mi, że żadna muza mi nie odpowiada, wszystko mnie nudzi albo drażni ![]() Niech mnie ktoś ubije ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |||
Zakorzenienie
|
Ale to nieśmieszne, ino tró
![]() Cytat:
![]() ![]() Myślałam, że o kasie mówisz a to pościki ![]() Z grzeczności nie zaprzeczę ![]() ![]() Zacytowałam sobie to, ale nie pamiętam po co ![]() ![]() EDIT: Przypomniało mi się ![]() ![]() Cytat:
![]() Więcej cholero jedna nie wrzucaj takich fot ![]() ![]() Ty, Ty Chudzielcu jeden ! ![]() ![]() I z czego się cieszysz? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam w ten piękny... deszczowy piątek ![]() dziecię zapisane do zębologa dziecięcego na.... ... za tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-07 o 09:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko w porządku- przecież wiem nie dziwię się- nawet twój podpis jest cięty A LE !!!! ![]() umówmy się- na spotkaniu Ty będziesz mówić i nie poczytasz mi za złe, jeśli się nie odezwę Będę tylko zadawać pytania ![]() Och, jak mi się chce CZEGOŚ!!!!!! Pachnącego, jesiennego, słodkiego, syropowego, za każdym razem innego, tęsknego, nie wiem czego!!!! ![]()
![]() |
#4941 | ||
Zakorzenienie
|
Tylko się nie opij za bardzo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Może być młotkiem? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie perfum ![]() jakaś tesknica mnie gniecie i nie wiadano co jeszcze ![]() może ![]()
![]() |
#4943 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak boleśnie i długo , nie masz litości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() <pier***nięciemłotem> Ii tam to będzie raz a dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Ziuta Pin ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
Chyba czegoś w typie Jasmin Noir mi się chce
Może gdzieś Kobako dorwę? W Nidzicy Mieliśmy jechać do Szczytna- bo niedaleko, czytam atrakcje turystyczne i kulturalne- kino Jurand, zamknięte w 2004 r i zburzone w 2005, nie wybudowane lotnisko, symboliczne miejsce tragedii Juranda i Danusi i równoleżnik nr 21, wybory Miss Szczytna i swięto Policji wybraliśmy Nidzicę ![]()
#4947 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
baw sie dobrze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak to na byle, toż to niezła fucha taki dziekanat ![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Nindżopesz
|
Chyba będzie BC
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- A, i Kamenie gratuluję idealnego płaszcza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
hej Pin
![]() to też ![]() i spać ![]() ![]() ![]() ![]() dziękować ![]() Ju, dobry wybór! ![]() zamek w Nidzicy ładniejszy ![]() w Szczytnie większa część zamku po Krzyżakach w ruinie ![]()
#4950 | |
Zakorzenienie
|
pisała że dzień wcześniej jedzie
![]() Cytat:
![]() dobry wybór ![]() o! ![]() Zimno mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.