|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
|
|||
| Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
31 | 44,93% |
| Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
0 | 0% |
| Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII |
|
2 | 2,90% |
| Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
5 | 7,25% |
| Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
2 | 2,90% |
| Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
1 | 1,45% |
| Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII |
|
0 | 0% |
| Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII |
|
4 | 5,80% |
| Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII |
|
8 | 11,59% |
| Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII |
|
3 | 4,35% |
| Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
4 | 5,80% |
| Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
0 | 0% |
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII
|
|
1 | 1,45% |
| Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
8 | 11,59% |
| Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33992453]Nie idę do hematologa, nikt mi tego nie zlecił. W ogóle mój lekarz oprócz tej poradni genetycznej nie zlecił mi żadnych badań. Ani tych, o których pisałam tu z Tobą...
Zastanawiam się, co tu robić... Pójdę chyba kontrolnie do innego gina, żeby mi powiedział, jakie powinnam zrobić badania jeszcze. Mam już tyle nazwisk, że mogłabym założyć kolejny portal z rankingiem lekarzy.. Byłam u kardiologa, 04.06 idę do poradni genetycznej, a na własną rękę zrobię badania tarczycy - mam ładną rozpiskę z tłumaczeniem, którą posłała mi SzmaragdowyKotek Trzymam kciuki za kolejne rozpakowujące się Mamusie! Aaaaa i jeszcze: patyczkiem mi robili wymaz pod kątem grzybków (na szczęście nie stwierdzono), cytologię mi robili taką szczoteczką jakby.... Cytologię robił mi gin w gabinecie w cywilizowanych warunkach, a wymaz robił jeden gin w szpitalu nie informując mnie o tym , po prostu w czasie badania użył tego mojego ulubionego wziernika łyżkowego i pobrał materiał tym patyczkiem, to było w trakcie pamiętnego najgorszego badania ever.[/QUOTE]No ja właśnie nie wiem co mi ten mój doktorek pobrał grunt, że cokolwiek, w sumie.Co do lekarzy - wiesz, ja nie mogę i i nie powinnam się mądrzyć co zrobić w Twojej sytuacji, bo sama w takiej nie byłam. Nie chciałabym Ci tu palnąć jakiejś głupoty lub namawiać do podążania w niewłaściwym kierunku. Ale ponieważ też mam za sobą dość ciężkie przejścia i po półtora roku brak jednoznacznej diagnozy, proponowałabym Ci właśnie - nawet na własną rękę, skoro nikt nie daje skierowania - wybrać się do tego hematologa. W badaniach krwi może wyjść bardzo dużo informacji o organizmie. A może wizyta prywatna (nie potrzeba skierowania) u hematologa i przedstawienie mu Twojej dokumentacji ciąży, niech się wypowie, czy należy iść w kierunku badań hematologicznych? Ja bym tak zrobiła. A może też ginekolog-endokrynolog? |
|
|
|
#4532 |
|
La Moderatoiure
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Ja siedzę dalej "przeterminowana"
Nic się nie dzieje....chyba do miasta się przejdę, bo pogoda ładna, a nie mam siły się tak kisić w domu, choć mąż mówi, żebym się nie przesilała bo urodzę na chodniku A ja czuję, że do porodu jeszcze daleko ![]() Jutro mam kolejne ktg, może w końcu wykaże jakieś skurcze ?! Ech, ileż można czekać... Agatka trzymam kciuki! Gabi tetrowych -20, flanelowych -6, pieluszki- Pampers Newbaby 2-5kg, 2 opakowania na początek, bo nie wiem czy będą okey. |
|
|
|
#4533 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33992453]Nie idę do hematologa, nikt mi tego nie zlecił. W ogóle mój lekarz oprócz tej poradni genetycznej nie zlecił mi żadnych badań. Ani tych, o których pisałam tu z Tobą... Zastanawiam się, co tu robić... Pójdę chyba kontrolnie do innego gina, żeby mi powiedział, jakie powinnam zrobić badania jeszcze. Mam już tyle nazwisk, że mogłabym założyć kolejny portal z rankingiem lekarzy.. Byłam u kardiologa, 04.06 idę do poradni genetycznej, a na własną rękę zrobię badania tarczycy - mam ładną rozpiskę z tłumaczeniem, którą posłała mi SzmaragdowyKotek Trzymam kciuki za kolejne rozpakowujące się Mamusie! Aaaaa i jeszcze: patyczkiem mi robili wymaz pod kątem grzybków (na szczęście nie stwierdzono), cytologię mi robili taką szczoteczką jakby.... Cytologię robił mi gin w gabinecie w cywilizowanych warunkach, a wymaz robił jeden gin w szpitalu nie informując mnie o tym , po prostu w czasie badania użył tego mojego ulubionego wziernika łyżkowego i pobrał materiał tym patyczkiem, to było w trakcie pamiętnego najgorszego badania ever.[/QUOTE]A mam takie pytanko czy w czasie trwania ciązy miałaś robione badania genetyczne ? |
|
|
|
|
#4534 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Ja to w sumie już w te znaki nie wierzę. Też miałam urodzić już chwilę temu, a tu cisza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ba, oczywiście, że każda z nas dokonała! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo jestem ciekawa, co tam Ci powiedzą. U mnie niestety taka wydzielina nic nie oznacza... Cytat:
I nawet do nas "koko" dotarło ![]() Ech, skoro tak chcesz, to trzymam za to
|
||||||
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj dostaliśmy fotel bujany i uwaga mamy wszystko
Pokoik Zosi gotowy do przyjęcia lokatorki Jestem mega szczęśliwa |
|
|
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
Cześć mamusie
jeszcze w dwupaku jestem, dzisiaj popołudniu zgłaszam się na IP do szpitala, no i zobaczymy, czy mnie wypuszczą czy już zostawią i będą indukować poród, boję się jak cholera, przez ostatnie dwa dni to miałam taką deprechę że szok, właściwie to cały czas ryczałam, dzisiaj już jest lepiej. Jutro zaczynam 42 tc.
|
|
|
|
#4537 | |
|
Rozeznanie
|
Nasteczko, śliczny pokoik
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj byłam u gina po zaśw to mi pow że mam ranę i w środku to pow że normalne ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() dobrze twojemu dziecku tam
|
|
#4539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zobaczymy, co mi wyjdzie z tą tarczycą, wtedy pomyślę o endokrynologu. I poszukam innego gina i spytam go, co on myśli o dalszym postępowaniu, włącznie z hematologiem. Nie, nie było podstaw, bo z dzieckiem było wszystko dobrze, zresztą autopsja wykazała brak wad rozwojowych. Teraz idę, ale porzuciłam nadzieję, że się czegoś dowiem. |
|
|
|
|
#4540 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spoko fajnie... ale np pomyślałam sobie, że chyba bym zakwitła gdybym miała roczne czy dwuletnie dziecko i była w zagrożonej ciązy tak jak teraz, od 5tc. Od 20 tc leżałam już dość porządnie. Roczniak, czy dwulatek to takie dziecko, które niby można oddać gdzieś do żlobka, ale wiadomo.. dzieci chorują, w gruncie rzeczy z obserwacji widzę, że wygląda to tak, że dzieciak tydzień jest w złobku, a dwa tygodnie choruje w domu. Z tego właśnie powodu nie bardzo widzę to wszystko w tak krótkim czasie. Dla mnie optymalna róznica to 4 lata ( u nas w domu tak jest , jest nas trójka i jesteśmy co 4 lata - zupełnie przez przypadek prawdę powiedziawszy, a juz na pewno przy 3cim dziecku). Mamy ze sobą dobry kontatk, tzn ja i brat , i brat i siostra. Bo miedzy mną ( jestem najstarsza) a siostrą jest juz 8 lat roznicy i niby relacje sa kumpelskie, ale ona chyba jeszcze jest zbyt gowniarowata , zeby zrozumiec niektore sprawy Ale nie jest zle. W kazdym razie nie mieliśmy problemów ze wspolnymi zabawami, z bratem mieliśmy tez nawet wspolnych znajomych. Rodzice bardzo sobie chwalili taką róznice poniewaz mogli odetchnąć, np w przypadku komunii, matur, innych egzaminów. Jesli ma się babcie na miejscu , to zupełnie inna sprawa. Wszystko zalezy od sytuacji zawodowej też. Ja np nie mogę pozwolić sobie na 4letnią przerwę w zawodzie bo popłynę. Mam wolny zawód i własną firmę, jeśli zniknę na 4 lata to będzie równoznaczne ze śmiercią zawodowa teraz chce odchować dzieciaka do 6 miesiąca zycia i zaczac POWOLI wracac do zawodu i do firmy. Moge pracować w domu więc to spory plus. Przypomnę się światu, dam sobie 2-3 lata i znowu mogę prać pieluchy. A psiak - dziękuję Cytat:
Pierwsze pampki kupilam firmy Pampers - newborny. Cytat:
A gdzie rodzisz ? nasteczka83 super pokój !!! a gdzie kupiłaś dywanik i przybornik na lóżeczko ?? ps. bardzo ładny kolor ścian.
|
|||
|
|
|
#4541 |
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33992840]Płakać mi się już chce, żebym to ja sama musiała wymyślać sobie lekarzy....
Zobaczymy, co mi wyjdzie z tą tarczycą, wtedy pomyślę o endokrynologu. I poszukam innego gina i spytam go, co on myśli o dalszym postępowaniu, włącznie z hematologiem. [/QUOTE] No niestety, nie jest czasem łatwo z lekarzami. Ale myślę że dobrze robisz, grunt to trzymać rękę na pulsie - bo to nam samym najbardziej zależy na naszym zdrowiu, lekarz może mieć zły dzień i machnąć ręką. Dlatego moim zdaniem lepiej samemu - nawet, jeśli czasem nieco hipochondrycznie - szukać sobie lekarza, niż słuchć i wierzyć w to, co nam mówią. |
|
|
|
#4542 | |||
|
Wtajemniczenie
|
niuniunia, gratuluję wyprawki i ślicznej córci!
nasteczka, prześliczny kącik dla córci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
najwyżej pójdą na szmaty)Flanelowe 2 jako przytulanko-kocyki Pampersy 1, paczka 78 szt. i na zapas już kupione Pampersy 2 Cytat:
Wszystkie to musimy przejść ![]() Mam nadzieję, że masz czyjś nr i będziemy wiedzieć, jak tam postępy
|
|||
|
|
|
#4544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tetry we wzorki- 5 stz Tetry flanelowe-5szt Narazie mamy 1 paczkę Pamppers 2-5 kg, jedną 3-6, i mega karton 4-9 kg. |
||
|
|
|
#4545 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() _agata ale wieści z rana Twoje dziecię naprawdę jest bardzo zdyscyplinowane![]() U nas dziś koniec 37 tyg także Leon wyłaź mamusia Cię błaga ![]() Ja się ledwo toczę ![]() W ogóle to ganiam do kibelka co chwilę, wymiotuje, mała kłuje, boli mnie brzuch, ale to cały czas nie jest ten ból o który chodzi ![]() Jak dla mnie skurcze też w ogóle nie przypominały bóli okresowych... Jak będzie mnie tak bolało, że nie będę w stanie mówić, stać itd. to wtedy pojadę do szpitala przynajmniej u mnie tak to wyglądało. Gratuluje wczorajszych wizyt ![]() Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie prezentów dla starszego rodzeństwa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mała miała odparzenia z powodu skazy białkowej i sprawdził się rewelacyjnie Tym razem też mam zamiar go używać Cytat:
Cytat:
![]() Ja też ostatnio drapię się jak głupia, ale nie jest to tak nasilone jak u Ciebie [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33984227]Cześć Dziewczyny, Byłam u kardiologa, ale niczego się nie dowiedziałam, tzn. teraz wyniki mam OK (osłuchała mnie, EKG, ciśnienie), a w ciąży ciśnienie nie było aż tak wysokie, że mogło spowodować śmierć Dawida. Wizyta w październiku. Jestem w punkcie wyjścia. Za to... EKG robiła mi taka dziewczyna, która jest chyba śląską MissMalezji Nie wiem, czy to była pielęgniarka czy młoda lekarka (miała 25 lat i mgr, więc nie wiem, jak to jest z tymi studiami), ale była taka milutka, pogadała sobie ze mną, pocieszała mnie, mówiła, że już widziała takie cuda (w sensie dosłownym, osoby, które miały dzieci po przeszczepie serca, po chemii, itd.), poleciła jednego lekarza... Tak sobie Ciebie wyobrażam Miss [/QUOTE]Może to faktycznie lepiej tak jak dziewczyny piszą, że nic nie wykazali... Dobrze, że trafiłaś na taką sympatyczną osobę, ludzkie podejście potrafi zdziałać cuda, tak niewiele trzeba Ściskam mocno Cytat:
No to teraz jak mamusia już zrobiona na bóstwo to dzieć może wychodzić ![]() Kapukat o rany ale ten czas leci
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
_agata trzymam kciuki
śliweńka no właśnie ja się chciałabym wybrać do gina za jakieś max 2 tygodnie, żeby zobaczył co i jak.
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gaabi ja mam 10 tetrowych, 2 flanelowe, małą paczkę 1 z Huggiesa, paczkę 43sz Pampersów new born, i 80szt pampersów 2. w razie czego jedynki mąż dokupi ![]() idę po jakąś herbatę. normalnie mam lenia.... a tu czeka sprzątanie |
|
|
|
|
#4548 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko że ja potrzebuję oddechu po tej ciąży, do tej pory aktywnie uprawiałam sport, byłam w ciągłym ruchu i teraz skręca mnie w paragraf żeby jak najszybciej wrócić do tego. Poza tym mam potrzebę zadbania o ciało ![]() A leżenie plackiem tyle czasu to musi być hardcore, to jest coś, czego się bałam przez całą ciążę. Gratuluję Ci wytrwałości Cytat:
Cytat:
Znajomych też mieliśmy wspólnych, hehe, i pamiętam, jak brat był w I klasie podstawówki i ja siedziałam pod jego biurkiem, kiedy się uczył, i próbowałam zrozumieć co on tam sobie w głowie układał i to wtedy, w wieku trzech lat, dzięki niemu nauczyłam się na pamięć np. układu planet, w wieku 3 lat umiałam płynnie czytać i uczyłam się pisać. Do pierwszej klasy poszłam jako sześciolatka (wypchnęli mnie z zerówki) umiejąca płynnie czytać i pisać i posiadająca już pewną wiedzę ogólną - i wszystko właściwie dzięki bratu, no i fajnym rodzicom, z którymi zawsze byliśmy blisko.Dlatego uważam, że takie o 4 lata starsze rodzeństwo w roli w pewnym sensie "mentora" dla małego rodzeństwa to bardzo fajna sprawa. I brat mi dawno temu zapowiedział, że jak mu się nie spodoba jakiś mój kolega, to będzie interweniował na szczęście mojego Męża od początku bardzo polubił ![]() Cytat:
też mam własną działalność i mam małą nadzieję, że mimo obecności dziecka uda mi się coś tam robić cały czas, żeby w miejscu nie stać. I też pracuję obecnie głównie w domu ![]() O, a powiedz mi proszę przy okazji, jeśli wiesz, bo ja mam sprzeczne informacje z naszego kochanego ZUSu - czy na macierzyńskim możemy wystawiać faktury? Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4549 | ||
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
![]() Cytat:
Siedzę i czekam na jakieś skurcze, symptomy, objawy porodu i nic. Nawet brzuchol mi nie opadł. Mam tylko twardnienia brzucha, ale to już od 2 tygodni ![]() Wybrałam Ujastek. Byłam tam już dwa razy na ktg, jutro trzecie podejście. Personel bardzo sympatyczny póki co. |
||
|
|
|
#4550 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Już mi nerwy lekko przeszły...
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie pieluch. Ja mam 26 tetrowych i 10 flanelowych. Myślałam, że zdecydowanie za mało, ale chyba nie jest tak źle ![]() Cytat:
za pokoik ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33992840]Płakać mi się już chce, żebym to ja sama musiała wymyślać sobie lekarzy.... Zobaczymy, co mi wyjdzie z tą tarczycą, wtedy pomyślę o endokrynologu. I poszukam innego gina i spytam go, co on myśli o dalszym postępowaniu, włącznie z hematologiem. Nie, nie było podstaw, bo z dzieckiem było wszystko dobrze, zresztą autopsja wykazała brak wad rozwojowych. Teraz idę, ale porzuciłam nadzieję, że się czegoś dowiem.[/QUOTE] Kobieto, Ty nie płacz, tylko działaj!!!!!! Ja na Twoim miejscu każdego dnia byłabym u innego lekarza W końcu trafi się taki, który poprowadzi Cię jak trzeba. Na razie kierujesz się tym, co powiedział Ci lekarz, który prawdopodobnie przyczynił się do śmierci Dawidka Nie wiem, czy to jest dobry pomysł...Przepraszam za dosadność mojej wypowiedzi, ale piszę to, co myślę. Wyrzucają Cię drzwiami, to wchodź oknem! Nie dajesz rady, to poproś o pomoc Męża, Mamę. Nie poddawaj się!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Zresztą, nie znam osoby, która nie byłaby zadowolona z szybkiej decyzji o drugim dziecku ![]() Mama, im dziecko jest starsze, tym bardziej się rozleniwia (przyzwyczaja do lepszego) i również ciężko jest się zdecydować na następne dziecko. Przynajmniej takie wnioski wyciągam z obserwacji moich znajomych ![]() Fajnie, że z Ando lepiej Znowu mi brzuch twardnieje
Edytowane przez Gaabbi Czas edycji: 2012-05-09 o 09:27 |
||
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
pokoik bomba
![]() _Agata - to trzymam kciuki, może to jednak nie poród chociaż chyba jesteś jedyna która sobie porodu w terminie nie życzyGaabbi - ja mam pieluch tetrowych 15 i flanelek 4 - tych ostatnich używam na przewijak. Uważam że tetry mam wystarczająco a nawet za dużo co do dziecka, to u mnie różnica max 2 lata - jeśli się nie uda, Adaś będzie jedynakiem, nie wyobrażam sobie mieć dziecka mając 35 lat.... i wtedy wsiąknąć w pieluchy i to wszystko na nowo...zatem prawdopodobnie Adaś będzie jedynakiem, a szkoda bo ja się wychowałam z liczną grupą braci i kuzynostwa i to pełen odjazdidę dzisiaj na sprawdzenie do szpitala, czy z żółtaczką i innymi rzeczami u Adasia wszystko ok |
|
|
|
#4552 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję wyprawki ![]() Córeczka prześliczna ![]() Cytat:
flanelowych nie kupowałam kupiłam za to taki zestaw małych ręczniczków z ikei ponoć fajnie się sprawdzają http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40054538/ a pampersy happy newborn z wycięciem jeszcze dokupimy paczkę dada 3-6 kg Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4553 |
|
Zadomowienie
|
Libretka, 42tc
niech Ci juz tego dzidziusia wyciagają alez mu u Ciebie wygodnie. Agata, a Ty to nie wymyslaj tylko dawaj juz tego dzieciaczka na świat U mnie ok, wychodze jutro choc moglabym juz dzisiaj. Rana dalej ciagnie, ale to nic w porownaniu z tym co bylo na poczatku. Myszka zdrowa, dalej grzeczna ![]() Nie mam jeszcze mleka, ale w kOncu mam duże piersi!!! Gaabbi, moja coreczka ma na imie Natasza. |
|
|
|
#4554 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4555 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a prywatnie też się teraz kolejkuje miesiąc ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
a teraz to już mnie skręca, wierzę głęboko, że możliwość spania na brzuchu rozwiązałaby wszystkie moje problemy ze spaniem ![]() Cytat:
Co do bóli - ja sie właśnie obawiam, że nie rozpoznam tych bóli, wiem tylko tyle, że mają być silne a że teraz mnie coraz bardziej i częściej coś tam pobolewa, to po prostu wzruszyłam ramionami i czekam ![]() Cytat:
i jak najbardziej masz rację, że to sprawa indywidualna.
|
||||
|
|
|
#4556 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
trzymam kciukiCytat:
![]() Cytat:
szok, jak co kichnę to siknę, boję się, że te wody przegapię dziś jak co dzień z rana wymiotowałam, to mi dużo śluzu wyleciało takiego białawo-lekko żółtego- to mógł być czop? |
||||
|
|
|
#4557 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4558 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
moj rocznik to dopiero teraz zaczął sie rozmnazac intensywnie ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- co do pieluch to mamy opakowanie Pampers New Born , Pampers Premium Care 2, Dada Premium. Mysle, ze na jakis tydzien starczy Dada zdecydowanie wymiata pod wzgledem ceny, ale nie wiem jak dupka zareaguje Tetrowych w sumie bylo okolo 30, ale 2 juz przerobilam na szmatki do kurzy
|
|
#4560 |
|
Rozeznanie
|
tak dla oderwania się od spraw dzieciowych ostatnio zamówiałam sobie pare rzeczy u tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php/r...&us_id=7122944 polecam ten błyszczyk http://allegro.pl/08-brazowy-kremowy...309208895.html ma fajną konsystencje tylko że ja kupiłam różowy
sporo mają testerów, kosmetyków o mniejszej wadze także trzeba czytać opis aukcji |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Mamy V-VI cz.VIII

Pójdę chyba kontrolnie do innego gina, żeby mi powiedział, jakie powinnam zrobić badania jeszcze. Mam już tyle nazwisk, że mogłabym założyć kolejny portal z rankingiem lekarzy..
, po prostu w czasie badania użył tego mojego ulubionego wziernika łyżkowego i pobrał materiał tym patyczkiem, to było w trakcie pamiętnego najgorszego badania ever.[/QUOTE]
Nic się nie dzieje....chyba do miasta się przejdę, bo pogoda ładna, a nie mam siły się tak kisić w domu, choć mąż mówi, żebym się nie przesilała bo urodzę na chodniku