|
|
#2731 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XVI
Cytat:
![]() Nie jestem pewna, ale normalnie kosztuje coś koło 50zł ![]() Nie było mnie parę godz, a wy już na trzaskałyście 4 strony, nie nadążam z czytaniem przez te promocje.
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy podczas buszowania w podkładach natknęła się któraś z Was na nowy Affinitone z pigmentem HD
Właśnie zauważyłam baner na Wizażu
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że z tych 3 próbek, które mam najbardziej żółty jest Affinitone Minerals. True Match jest beżowo/różowy, a Bourjois Flower też nie jest specjalnie żółty, zwłaszcza kiedy porównam go z Maybelline. Głupio mi prosić o kolejne próbki, chociaż mogłabym iść do innego Rossa |
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie! Poszłam do rossa tuż przed pracą z zamiarem wzięcia 123, zrobiłam swatch na dłoni (kolor 52), niestety miałam już zrobiony makijaż :/ i podeszłam do okna z światłem dziennym. Niestety po chwili zrobił się pomarańczowy
i mocno odznaczał się od reszty. W zamian wzięłam Flower perfection też 52 i w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłam. Boję się, że będzie nieco za różowy :/ a koloru 51 nie było testera... Najchętniej wzięłabym Bio detox, no ale go już nie ma. I tak się zastanawiam, czy nie wyrzuciłam 38,29zł w błoto, bo niestety FP tyle mimo zniżki kosztuje ![]() Dla porównania zrobiłam swatche innych "jasnych" odcieni i szczerze to jakaś masakra Affinitone pomarańcza, to samo Miss Sporty z pompką, ten Rimmel z pompką nawet ok, ale ona wpada w róż. W sumie to już sama nie wiem w jakie kolory powinnam celować :/ |
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
maskott
|
Cytat:
![]() a co do bourjois 123 to u mnie po próbce był identyczny efekt jak tu na blogu: http://www.atqabeauty.com/2012/03/ma...omarancza.html |
|
|
|
|
#2738 |
|
Moderator
|
Chyba faktycznie nie tylko podkłady z szaf a w ogóle
![]() No, nie skorzystam jakoś Ale byłam wczoraj w rossie i podkłądy wyglądaja tragicznie, wszelkie tańsze upaćkane, powylewane, poprzewracane, a juz zwłaszcza te w szafie Miss Sporty, jak po przejściu tajfunu ![]() Btw, do 26go napisali
|
|
|
|
#2739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2013-01-22 o 08:13 |
||
|
|
|
#2740 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj testuję Bourjois Flower Perfection 51 - jasność idealna, ale mało żółty
I trochę wchodzi w pory. Ale ogólnie podoba mi się jak wygląda na twarzy. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
Miałam proroczy sen. Śniło mi się, że byłam w kilku Rossach i albo nie było szaf z Bourjois, albo były, ale bez podkładów, które chciałam sprawdzić. I ogólnie pełno bab, jeden wielki kocioł.
Także zaraz wyruszam na łowy.Finlora, a jakie jest krycie? Bo się boję, że będzie zbyt mocne, a chciałam takie średnie. |
|
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy Revlon też jest przeceniony? Bo w sumie na tym plakacie nie ma logo Revlonu. Któraś z was może się orientuje?
|
|
|
|
#2744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kiedy ten tłum wparował do sklepu, wszystkie rzuciły się w te pędy do szafy MF, przepychały się, popychały, jedna babka popchnęła drugą, aż tamta upadła, ochoniarz musiał interweniowac
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie chciałam podziedzielić wrażeniami
dziś przed 7 ranonałożyłam podkład So Matt Miss Sporty na krem "zimowy" lekko przypudrowałam Afinitonem w kamieniu i do teraz nic się nie błyszczy. Naprawdę jestem zaskoczona efektem tego podkładu na mojej strefie T
|
|
|
|
#2746 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aaaaa.... To teraz już wiem, czemu wczoraj był taki tłok w Biedronce... A tak w ogóle widziałam lakiery Bell za 3,99 zł |
|||
|
|
|
#2747 | |
|
Moderator
|
Cytat:
W sumie różne rzeczy juz tu dziewczyny opisywały.A o czerwcowej promocji to ja nawet nie chcę pamiętac, chołota, bydło i upadek człowieczeństwa. Trauma do końca życia
|
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba dzisiaj pojde, pewnie branie jest potem moze byc przebrane ![]() Takze albo l'oreal true match albo affinitione. Ano trzaskamy posty Moze ktos polecic jakis peeling enzymatyczny z rossmana w miare dobry?
|
|
#2751 |
|
Raczkowanie
|
Mam dylemat który podkład wybrac
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-de-teint.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html Najchetniej kupiłabym wszytskie ale to dobrym pomyslem nie jest dla mojego budzetu ;p Zadnego jeszcze nie probowałam. Moja skóra jest sucha. Na policzkach troche zaczerwieniona. Krycia aż takiego nie potrzebuje bo raz na ruski rok wyskoczy mi jakas niespodziewana kolezanka Dziewczyny który polecacie ?
|
#2752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nie zwykłego HM w Rossmannach w szafach prawie juz nie ma (tj. same odecienie 55 i 56), trzeba czekać na dostawe w nowym opakowaniu
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam jak po pedzle eco tools polecialam ale przed samym otwarciem. Tylko dlatego, że bylam na kursie w wiekszym miescie i mialam chwile na zakupy przed rozpoczeciem. Wraz ze mna wiele innych babek takze przyleciały na promocje. Ale wszystkie biegly do tego rossmanna gdy tylko otworzyly sie drzwi galerii handlowej. Zabawnie to wyglądało
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-01-22 o 11:33 |
|
|
|
|
#2754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym CS do suchej jest dla mnie cudny.. dzis pora na test manhatan powder..-jest ok, ale mieszalam go z miiss sporty bo jest dla mnie zbyt kremowy<do tlustej i mieszanej cery mysle bedzie idealny> przypoomina mi podklady w mussie z essence albo inglota Cytat:
?Cytat:
kusicie mnie tym burzujem HM ale sie kurcze boje efektu brzoskwini:/ Karolina jaki Ty masz odcien i ile on bedzie po promocji kosztowal?? <ogolnie mam teraz 5 podkladow calych i jeszcze dzis odbieram bb z avonu
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem warto - a w ogóle to "przez Ciebie" go kupiłam, sama bym na niego nie wpadła
a co do podkładów to też mam ich sporo w tym w nie zaczęte A tak się zastanawiam czy nie kupić BB z Nivea. Bywa on w ogóle w Rossie - bo wczoraj nie widziałam.
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Który Affiniotone wziac? Bo na kwc widze trzy. Ktory z nch jest najbardziej trwały, kryjacy ?
Ten w tubce ( ponoc wyszla wersja hd) Minerals czy 24h ???
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bb nivea w naturze widzialam i to chyba na promocji ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- ten w tubce dosc mocno ciemnieje wiec uwazaj z odcieniami
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A używałaś moze tego BB Nivea. Bo ja traumę po BB z Garniera to dobry kawałek czasu leczyłam hehehehe Użyłam go tylko kilka razy - policzki mi przesuszyło a strefę T pozatykało masakra. |
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do garniera do mam ogolnie awersję bo wszystkie kosmetyki do twarzy mnie uczulają wiec juz nawet nie probuje ten z Avonu bedzie 1. mialam tanio wiec jak mi nie podpasi to komus dam. Jestem zdania ze jak cos ma dawac efekt 10w 1 to jest do kitu
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

Właśnie zauważyłam baner na Wizażu

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye
i mocno odznaczał się od reszty. W zamian wzięłam Flower perfection też 52 i w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłam. Boję się, że będzie nieco za różowy :/ a koloru 51 nie było testera... Najchętniej wzięłabym Bio detox, no ale go już nie ma. I tak się zastanawiam, czy nie wyrzuciłam 38,29zł w błoto, bo niestety FP tyle mimo zniżki kosztuje