|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie ![]() |
3 | 6,82% |
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
9 | 20,45% |
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 |
4 | 9,09% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 |
5 | 11,36% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
1 | 2,27% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() ![]() czysty kibelek na wizytacje siostry to podstawa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby nie ona.. oby nie nikt chciałoby się napisać.. masakra ![]() mam nadzieje,że nic babeczce i dziecku nie jest.. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- czemu nie mozna w pizamce isc na zakupy ![]() chce pocorn,lody i czekolade +film.. i chinszczyzne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcę lody ![]() ![]()
![]() |
#815 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
16dni do pierwszego maluszka wg listy na pierwszej stronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czytam Język niemowląt i bardzo podoba mi się ta ksiażka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja koleżanka ze studiów pochodzi z takiej katolickiej rodziny, wierzacej, co tydzień do kościoła, nawet jak przyziebiona.....z gościem była jakieś 5 lat, mogli mieszkać razem ale ona niechciała, no bo jak tak można mieszkac bez ślubu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- no pomału sie zacznie szaleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC
Cytat:
też bym chciala by tż mój powiedział "nie pasuje mi to,to to. wkurza to,to,to i zmienmy to,to,to".. zamiast rozmowy przechodzi do ataku i yle.. moze ma chwilowego doła.. ale czy to jest do cholery powod by zostawiac kobiete w potrzebie.. ?! wiem,że jestem ostatnia do udzielania rad ale nie umiem tego pojac, Twój poszedł w chu, mój tez ma już "wolne" i nie czuja sie zobowiazani by BYĆ? ![]() zastanawiam sie co jak zaczne rodzic... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja wysiadłam z auta, włożyłąm mój kapelusz plażowy i ☠☠☠☠ owałam chodząc wzdłuż auta i prawie rycząc, a mój TŻ na całą sytuację zostawił sobie całe 2 kur wy - jak nie mógł znaleźć papierów od assistance i jak uświadomił sobie, że klucze od domu są w bagażniku, a auto zabiorą do serwisu w katowicach, a tak to ze stoickim spokojem zgłosił sprawę zostawił kluczyki obsłudze autostrady i dał znać ojcu, żeby po nas przyjechali ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i serio się pakuje? tak bez słowa? a wcześniej było wszystko ok? faceci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oto moj brzusio 34tc i 4 dni :P z kazdej strony heheh a coo
![]() |
#823 |
Zadomowienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Mam takie same zdanie ze to wszystko go przeraża. Chce iść niech idzie. Dobrze że teraz i załatwilismy to ma spokojnie. Pierwsza taka sytuacja trochę jestem w szoku że tak sie stało. W ciężkim szoku. Nam nadzieję ze sie ogarnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcesz jak człowiek powiedzieć coś a jest od razu wielka obraza majestatu mój tż kolekcjonuje chyba rolki po papierze toaletoym,nie wynosi, przestałąm wynosić ja-doczekałam się 3ch, powiedziałam,że same sie nie wyniosa to zaczą wrzeszczeć,że "wiedział,że będe mu o to srać ale on pracuje i nie mysli o bzdurach" ![]() czyli co, odkłąda takie zuzyte cos i mysli "kurde, Ala bedzie zla ze tak to odkladam" i co? nie wyniesie?! dokladnie.pan i wladca nieomylny.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Axella- mam coś dla Twojego Tż
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() i będzie Zuziolek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
pytanie za 100pkt.
moj suwak "dziecko przygotowuje sie do zycia 'po drugiej stronie', gromadzac zelazo w watrobie". czyli teraz potrzebujemy jeszcze wiecej zelaza? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie to mnie dobija najbardziej. FACET jak jest przerazony to wyjdzie ma dosc np placzu dziecka,wyjdzie zkumplami a ja co? mam wyjsc bo cos mnie przerasta ![]() ![]() oby szybko wrocil ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- o.. ciekawe.. do 13 musze sie zebrac i wyjsc... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój w takich sytuacjach jak zapomni znowu o czymś o co prosiłam i mu zwrócę uwagę mówi 'ah, wyleciało mi' i tyle i robi to o co prosiłam a nie takie podkreślanie, że on jest lepszy od Ciebie, bo PRACUJE, śmiech na sali
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
może ja jestem inna,dziecinna,nie dzisiejsza ale dla mnie jakoś zawsze DOM był oaza spokoju,gdzie wracało się po stresującym,beznadziejnym dniu by posiedzieć razem, odstresować się i odpocząc..
taka oaza spokoju,azyl w którym zawsze czuło się ok.. nawet jak się miało tragiczny humor to się wracało,robiło dobre am i gadało, czy nawet oglądało wspólnie tv by zapomnieć o złym dniu.. tymczasem tż przynsił wszystkie frustracje z pracy do domu.. spytalam,czemu sie na mnie wyzywal.. "bo bylam ostatnia i zgarnialam za wszystkich z calego dnia" a nie lepiej bylo by wrocic, powiedziec "idzmy lezec w wannie az sie rozpuscimy,pijac wino i sluchajac fajnej muzyki?" mam wrazenie ze to bardziej odstresuje niz wrzaski i krzyki,typwe wyladowanie sie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zadomowienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Najbardziej się boję nocy i tych momentów jak miał wracać z pracy...
Najgorsze jest to że przecież było ok... :'( |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#839 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dzisiaj cały dzień w łóżku, jem tylko sucharki i piję herbatkę... zaraz Was trochę podczytam... wczoraj 3 razy wymiotowałam ,masakra tak mi było niedobrze ![]() o 5 rano obudził mnie straszny ból podbrzusza, ale wzięłam fenoterol i jakoś zasnęłam. a od ok 9 co 10-20 min twardnieje mi brzuch... ![]() cudnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a najgorsze i tak bylo,ze a dupa od niego z roboty pracuje i mowi ze tez bym mogla. tak,bede jak laska ktora ciazy dowiaduje sie w jej polowie i pali faje.super autorytet,pogratulowac ![]() z reszta,ktos inny tu nie mial pracy ![]() pisze,ze przyedzie po pracy :< czemu nie moge mieszkac gdzies wysoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.