|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Murka Masakra, czemu tak? Meedzik Wolałabym bardziej płaską dooopę ![]() Hehe, to trzeba rozgrzewac zakwasy
|
|
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Ale czemu plamy czy czemu niedobrze od hh?
|
#2133 |
|
Zadomowienie
|
Plamy?
Skąd one się biorą? Ze stresu?
|
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
Tak, ze stresu. Odkąd pamiętam w każdej sytuacji kiedy muszę wystąpić publicznie, porozmawiać z kimś obcym przez telefon, iść do lekarza, opowiedzieć coś osobistego o sobie cały dekolt pokrywa się plamami, które wychodzą aż na szyję i wszyscy w szoku pytają czy jestem chora
bliżsi znajomi już wiedzą żeby nie zwracać na to uwagi, ale obcy zawsze reagują tak samo. Wielu ludzi tak ma więc staram się tym tak bardzo nie przejmować, w końcu każdy reaguje na stres inaczej
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Helol!! Jakoś mi nie po drodze do kompa w domu i nie pisze;/
Ale widzę że ładnie forum dziś ruszyło. Wiosna do życia wracamy Dzisiejsze jedzonko I- Bułka maślana z masłem i dżemem jeżynowym II- 2 rafaello III- Kromka razowca z masłem, żywiecka i żółtym serem IV- Kasza jęczmienna (Pol torebki) z gulaszem + surówka z pekinki V- Nie wiem czy cos wcisnę może kubek maślanki –ale mam słodka jablko pieczone-uwielbiam ale na wieczór same wegle Cholercia za duzo węgli!! Meedzik boskie masz te pazurki, zazdraszczam Zooska przesadzają u Ciebie w tej pracy, wyzysk jak nic Trza ich doprowadzić do pionu!! ![]() Moonia skarbie, dawaj pyska- fajnie, że będziesz cześciej, brakuje Tu Ciebie moje Ty guru Teraz może moja dieta ruszyz kopyta Superrr, że wszystko się układa się po Twojej myśli!!!!!!!!!!Cindy no i super!!! Myśleli, że mają do czynienia z gówniarą dla której świat się u nich kończy. Super im powiedziałaś. Teraz zaczną Cię szanować Spadam do wanny. Zrobię sobie peeling kawowy i wogole się wypachnię;brzydal: |
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Makaronie a tam opowiadasz, podniesiona pupcia jest sexi
Mureczko to ja Cię pocieszę, że zawsze mi wychodziły rumieńce na buzi jak miała m odpowiadać przy tablicy, albo jakiś referat no i w podobnych sytuacjach też się pojawiały, a teraz już przez długi czas nic takiego mnie nie dopada ![]() Czbasiu no w końcu panienka się odezwała no wiosna się zbliża to każda potrzebuje zmiany haha nawet w avku
|
#2137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i na pewno dasz radę ![]() Ja się jakby jąkam jak się stresuję, haha ![]() Podniesiona tak, odstająca nie
|
|
|
#2138 |
|
Zadomowienie
|
Widzę,że wszystkie ładnie ćwiczymy brawo,brawo
![]() U mnie dziś: -90 przysiadów -60 brzuszków -90 unoszeń bioder -skalpel Meeedzik Zmyłam włosy po tym oleju i szału Ci powiem na razie nie ma być może będzie po kilku razach.Na szczęście się nie puszą![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- W czwartek w Lidlu mają być te ciuszki,wybiera się któraś?Ja się zastanawiam nad tą miętową spódniczką tylko ma być od rozmiaru 38 Ciekawe czemu nie od 36 Makaron Powiedź mi,czy jakbym kupiła tą 38 i okazała się za duża to mozna ją zwrócić,czy tylko wymienić
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Makaron hehe toż to to samo
;pLike są włosy które po jednym użyciu oleju mają efekty wow, a są też takie które potrzebują długotrwałego olejowania ![]() A na ile h nakładasz olej? Musisz popróbować co wolą Twoje włoski, czy całonocne olejowanie, czy wystarczy im kilka godzin w ciągu dnia
|
#2140 |
|
Zadomowienie
|
medzik no teraz to już nie masz takich stresów jak przy tablicy
ale może i mi kiedyś to minie ![]() makaron no coś wykombinuję, teraz ważniejsze żeby w ogóle mieć w czym iść na tę maturę bo jak na razie to nie mieszczę się w bluzkę
|
#2141 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pachnie kokosem??? ![]() Cytat:
odsyłam do bloga http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...ozwiewamy.htmlMiałam kiedyś ta przyjemność z osobistym trenerem ćwiczyć i on mi wytłumaczył jaką postawę przyjmować i ani plecy ani kolana mnie nie bolą, choć dziś 140 przysiadów i uda i pupa pracują ostro ![]() Kupiłam agrafkę a od kilku miesięcy kurzy się na szafie Cytat:
tylko kilka kg od stycznia spadło dziewczyny mnie pilnują i dietkę trzymam i ćwiczę troszeczkę i do lata w bikini wskoczę a w jakim rozmiarze to już inna historiaCytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Murka no teraz tak nie mam
ale nawet jak zdarzają się stresujące sytuacje to nie jest tak źle ![]() Margotku dziękuje i brawo za ćwiczenia ![]() A ja tak siedzę i przeglądam kiecki na alllegro, jak Wam się podoba? ![]() ![]()
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczę na nowo silną wolę
Tż leży i je milkę toffi a mi język do powiedziałam, żeby zostawił mi pasek na jutro
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
O rany jaka ładna pupa na tym grafiku który margot wstawiła
margot o masz, akurat tutaj znalazłam osobę która mnie rozumie w tej kwestii. No nie ma innego wyjścia jak pokochać tą naszą przypadłość ![]() madziu bardzo ładna sukienka, pięknie byś w niej wyglądała ![]() milka toffi nienawidzę toffi ale ta czekolada (mówisz o tej dużej z orzechami?) jest cudowna, kocham ją!
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka mówi że po tym jej sie podniosła pupa A ja byłam dzisiaj na zumbie poskakałam sobie a teraz będziemy pić z koleżanką mohito
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko zamawiac na allegro nie bede, bo sie boje, ake czegos podobnego chce poszukac w sklepach
ja musze przymierzyc i zobaczyc jak wygladam, bo bojr sie ze zamowie i w rzeczywistosci nie bedzie ladna.Cocktail oo moze tezo sprobuje czegos takiego, musze korzystac poki zapal jest ha ha
|
#2150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ile spamu!!!!
idę nadrabiać![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Zgadzam się w zupelności! ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Tiaaaa...przyszłam z pół godziny temu do domu ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Brawa za ćwiczenia ![]() Kurczę, tak patrzę na Twojego boskiego avka... ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Monia W kooooooooooońcu!!!!!!!!!! ! ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Każda przez to przechodziła i się strasznie bała, więc Ty pewnie też maasz mega stresa, co jest zrozumiałe ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawa za ćwiczenia
|
|
#2152 |
|
Zadomowienie
|
Monia, aleś mnie rozsmieszyla z tym avatarem! Moje masz w albumie jak wazylam 47 kg
Brakuje mi do tego ok 3,5 kg jeszcze. Fajnie w ogóle, że jesteś![]() cindy, dobrze im tak, w koncu dostali za swoje! ![]() Zooska, od rana do nocy bez przerwy, no przesadaa a ja dzis zjadlam ok 1500 wiec masakra trochę, bo ja chudnę max przy 1300 dziennie. Zaraz więc wskakuję na pol godzinki na rowerek, no i może dokatuje jakimiś cwiczonkami
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wam
Pipson Masz mega avka!!!!!!!!!!! Pięknaś!!!!!!!!
|
#2154 |
|
Zadomowienie
|
ale av to nie ja kochana!! moje w albumie
|
|
#2155 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane
![]() Ja wczoraj nie zajrzałam bo cały dzień szkoła a potem koleżanka wpadła i wypiłyśmy po dwa piwka i zasnęłyśmy o 1 się obudziłyśmy i pojechała do domu :P Dobrze że wczoraj rano poćwiczyłam Dzisiaj mam tylko jeden wykład więc zaraz biorę się za sprzątanie potem poćwiczę wykąpię się pojadę na wykład a potem na zakupy po baleriny Muszę też zacząć się rozglądać za jakąś sukienką na to świadkowanie dzisiaj ![]() Moje menu wczorajsze: I płatki +mleko II banan III 2 malutkie kotlety mielone + sałatka grecka IV jogurt V bułka z szynką i ogórkiem + skalpel Medzik narazie mam go na włosach drugi raz więc jeszcze nie zauważyłam czy działa . Ale włosy po nim bardzo dobrze wyglądają są miękkie sypkie. Chyba ten olej najlepiej na nie działa. Kiedy masz wesele? Bo ja 4 maja maja świadkuje i jeszcze nie zaczęłam poszukiwań Czbasia wracaj do nas koniecznie bo za oknem coraz ładniej żeby potem narzekania nie było Monia super że wracasz do nas ![]() Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam Spadam sprzątać bo jutro imprezka
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro też naolejuje (co za nazwa Margot Pachnie obłędnie kokosem
|
|
|
#2157 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja dooopa przeczy w takim razie wszelkim prawom ![]() Cytat:
![]() I co, dogadałas się coś z nimi? Ja melduję wczoraj bieg 20 minutowy
|
|
|
#2158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spodnie też mi się podobają,ale to niestety skinny.Nie dla mnie
![]()
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
I tak bym się dała pokroić za takie jakie masz w albumie
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- NIE Za bieg ja się w sobie zbieram, żeby zacząć biegać ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- W ten sam sposób myślę Chciałabym te miętowe, no ale jak to...na moje nogi?! Tak myślałam, że wprowadzę trochę koloru do mojej szafy, bo same czarne ciuchy, ale z drugiej strony, nic na siłę ![]() A swoją drogą...Ty byś bosko wyglądała w tych spodenkach Pędź do lildla robić zakupy, ale już ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Dzisiaj mam wolne Co to kurfffa jest wgl?!Wracam do domu, wciągam serek wiejski z warzywami i nic więcej, mimo że w brzuszku burczy, no bo jak...napcham się po 22, potem rano wcześnie wstaję i nic w siebie nie wepcham A w pracy ostatnio cały czas mam ten sam zestaw- jabłko i kefir 400g. Jabłko pokrojone w kawałeczki i co pójdę na zaplecze po cokolwiek to wciągam 2 kawalki i lecę spowrotem A na przerwę mogę iść wtedy, kiedy klientów nie ma- to się prawie nie zdarza ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- No, wyżaliłam się, wypiłam kawkę idę po pokrzywę i zaraz zjem śniadanko z Tż W piątek czas mierzenia się Zobaczę, czy wszystko wróciło do normy po świętach No i dzisiaj poćwiczę troszkę, w końcu mam czas dla siebie bez żadnej spiny
|
|
#2160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc wolę proste nogawki.Skuszę się na spódniczkę miętową.Co do tej Twojej pracy,to naprawdę współczuje.Jak nie da się z nimi dogadać,to ja sama bym sobie zarządziła przerwę.Taką kilku minutową,na jakąś kanapkę i jogurt i niech się patrzą,a jakby coś mieli jakieś ale,to cza im powiedzieć,że pracując tyle godzin,bez posiłku to można zemdleć przecież
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

bliżsi znajomi już wiedzą żeby nie zwracać na to uwagi, ale obcy zawsze reagują tak samo. Wielu ludzi tak ma więc staram się tym tak bardzo nie przejmować, w końcu każdy reaguje na stres inaczej

idę nadrabiać
Każda przez to przechodziła i się strasznie bała, więc Ty pewnie też maasz mega stresa, co jest zrozumiałe 

wiec masakra trochę, bo ja chudnę max przy 1300 dziennie. Zaraz więc wskakuję na pol godzinki na rowerek, no i może dokatuje jakimiś cwiczonkami