![]() |
#481 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A wiecie co jeszcze w Biedrze kupiłam? Takie ustrojstwo z siateczką co tam się kawałek jabłka wkłada i dzieć sobie memlać może. Za 7,99 z kubusiem puchatkiem ![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-05-23 o 14:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ------------------------------ dziec mi spal prawie 3 godz. wstal i inny czlek od razu, usmiechniety, nawija non stop... no, to teraz moge isc na obiadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się jedna przesunęła i potem drugą miałam po 3 tygodniach właśnie ![]() ale przecież widzieli w książeczce daty i nic mi nie powiedzieli to chyba aż takiej tragedii nie ma ![]() kurcze... mam nadzieję, że to nie zaszkodzi w żaden sposób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
|
Pstryczku u nas Karinka to typowa córeczka Tatusia - nie dość, że podobna do niego jak dwie krople wody to on taki głupi za nią, że szok... Jakby mógł to by jej gwiazdkę z nieba dał. Na początku jak się Maja urodziła to miałam z nim spięcia bo tylko Karinką się zajmował, a Mają nie i mi tak przykro było, bo przecież sam chciał też drugiego bąbla to mi tłumaczył, że woli się Karinką zająć, żebym ja miała spokój z Mają. Teraz Majeczkę sam weźmie jak marudzi i dużo się poprawiło. Ale tak w głębi serca to mi się wydaje, że mimo że wiem, że obie kocha tak samo to Karinka będzie jego pupilką.
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do próby ataku na twoją mamę ![]()
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co myślicie o całowaniu Waszych dzieci w miejsca intymne? Całujecie, nie całujecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Jezu jak Wy pędzicie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do usypiania dzieciaczków. Ja Darie na początku na rękach usypiałam, ale pomyślałam sobie że tak być nie może ![]() http://szafka.pl/c1082799-przytulanka-zebra.html uwielbia ją sobie kłaść na oczka i tak zasypia (teraz właśnie leży w bujaczku z zebrą na oczkach i przysnęła) ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Od dzisiaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę poszukać cytatów które mi pozjadało ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam i sobie myślę, oho mój tylko do przodu umie. Patrzę na niego a on 30 cm w tył się przemieścił
![]() Cytat:
A co do pracodawcy to niezły ciul, ładne mi żarty ![]()
![]() |
#495 | ||
Zakorzenienie
|
hmm
![]() A na ile godzin dziennie musiałabyś chodzić???? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O taki podkład. Używam go od bardzo dawna i naprawdę jest super. Fajnie matuje, wygładza ![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html normalnie kosztuje 25 zł, a dziś zapłaciłam 14 zl ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-05-23 o 14:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jakbym zobaczyła, że ktoś tak mojemu dziecku robi to by taką z☠☠☠kę dostał że by w buty poszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() e_vel u nas dokladnie to samo. Tz zajmuje sie obiema i kocha obie tak samo, ale wiem dobrze, ze Gabi zawsze byla, jest i bedzie jego oczkiem w glowie ![]() ps. Nie, nie caluje moich dzieci w miejsca intymne i mnie rowniez wydaje sie to "troche" dziwne. A jakby tesciowa mi je zaczela tam obcalowywac to juz w ogole masakrix jakis...
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-05-23 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |||
Zakorzenienie
|
Illusion zjadło mi cytat - bardzo mi przykro że Twoją mamę to spotkało
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja mam te 20 tyg do 3 czerwca. Złożyłam już podanie o te dodatkowe 4 tyg, które będę miała do 30 czerwca. A potem złożę o te 2 dodatkowe. No i potem o ten roczny. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#499 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hope z tego szefa to niezły ciulas :/ ![]() ewik jak coś to masz haka na teściówkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tylko lakier do paznokci i tusz. I pomadke, ale to poza ta szalona promocja ![]() Cytat:
![]() Ja pytalam o odprzenia na szyjce. U nas okrooopnie to wyglada. Pytalam dzis o to pediatre i tez zalecila clotrimazolum ![]() Tzn najpierw mam smarowac mascia samorobna, a potem wlasnie c. Wlasnie nie bylo dobrze ![]() ![]() ![]() Wrzask jak przy pierwszym szczepieniu ![]() Co ja mialam w glowie jak sie zgodzilam na te refundowane szczepionki!!! Mam taki okropny zal do siebie, ze nawet sobie nie wyobrazacie ![]() ![]() ![]() Ja nie wiem, chyba nie zdawalam sobie sprawy z tego wszystkiego wczesniej...... A Kubus wazy 5950g. Malenstwo moje usmiechalo sie jak szalone do lekarki, pogugal nawet do niej. A potem bylo tylko gorzej. Teraz spi, jak nie on... TZ powiedzial lekarce, ze Kubie czesto poci sie glowka (to prawda, az krople potu widac na niej...). Powiedziala, ze to moze swiadczyc o niedoborze wit. D (dziwne, bo przeciez daje codziennie te w kapsulkach i jeszcze jest przeciez w mm). Zapisala inne kropelki, zobczymy... Poza tym jeszcze odnosnie odparzenia - Kubus ma sucha, wrazliwa skore. Szybko robia mu sie odparzenia pod paszkami, w zgieciu raczek i na szyjce (na pupce o dziwo nie). Mamy kupic masc samorobna w aptece, a potem smarowac clotrimazolem. Mowila tez, ze takie odparzenia to moze byc poczatek alergii....... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-05-23 o 15:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytam w takim razie pediatrę w Pl. a dla nich nawet gorączka nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia ![]() wiadomo pewne rzeczy są tu na duży plus, choćby darmowe szczepienia, gdzie dziewczyny w Pl płacą i to nie małą kasę, ale czasem podejście lekarzy jest zbyt "na luzie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Oskar usnął mi na rękach-nie mam sumienia go odłożyć tak się wtulił we mnie ![]() Zapomniałam wam mówić- kończymy dziś [B]4 miesiące!!![B] Z tej okazji dziś zaczęliśmy rozszerzanie ![]() ![]() ![]()
#505 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Widzę, że się znalazłam wśród zaginionych... Ale jestem, czasami Was podczytuję, ale tak pędzicie, że nie daję rady odpisywać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do odparzeń to trzymam kciuki, żeby nie była to alergia, będzie dobrze ![]() aaa i ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
Degustator
![]() Nancy- Oskarek dziękuje cioci ![]()
![]() |
#508 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- jest jubilat ![]()
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie nam zaginęłaś (z resztą nie tylko ty) ale fajnie że się odezwałaś ![]() ![]()
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa, jesteście kochane
![]() ![]() Hope może to że nie masz okresu to wina stresu?? Sama wiesz ile masz na głowie... A szef??? KRETYN! Illusion co za chamstwo! Twoja mama musiała się nieźle wystraszyć. Współczuję ![]() ![]() Nawijko wyluzowany Kubuś ![]() ![]() Biedactwo na szczepieniu. Ale ważne że uroczo kokietował panią lekarkę ![]() Iffonka następny zainteresowany oballem ![]() Pstryczku mężczyźni sa chyba mniej wylewni... Chociaż mój non stop całuje i śpiewa Blance. każdy facet jest inny.. Charlizz fajnie, że dynia smakowała. Rośnie Ci mały żarłoczek ![]() A to lakiery do paznokci też są w promocji? lepiej dla mojego portfela, żeby nie były ![]() Nancy brawo za chwytanie! moja już też troszkę chwyta... A dzisiaj ma dzień krzyków na rodziców. Krzyczy i krzyczy ![]() ![]() Gojka, Silver ma teraz nianię i dlatego się wkreciła w wątek ![]() Mała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.