![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Super, że odparzenie zniknęło ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się tak bardzo, pisz częściej a zadomowisz się i będziesz się czuła wśród nas swobodniej. Dziewczyny na pewno czytają tylko po prostu nie wiedziały co doradzić z tymi oczkami a nie chciały wprowadzać w błąd. ![]()
![]() |
#453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do 29. 05 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Dobrze prawisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Wtajemniczenie
|
A najgorsze jest to że nikt z sąsiadów nawet nie wyszedł na klatkę żeby zobaczyć co się dzieje mimo że mama krzyczała
![]()
#455 | |
Rozeznanie
|
Illusion ja już bym miała chyba pampers pełny... Tyle szcześcia ze się przestraszył dziad jeden,a nie np uderzył, najważniejsze że mamie nic się nie stało
Cytat:
![]()
![]() |
#456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka mina luzaka ![]() ha jakie zainteresowanie ![]() Cytat:
![]() a rada.... pisać pisać i jeszcze raz pisać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
ILLUSION powiem Ci tak: Na poczatku ja to tolerowałam no, bo ojciec ich zostawił ona nagle do roboty musiała isć. Ale cholera.. to było 5 lat temu już i ja rozumiem że czasem na prawdę potrzebuje pomocy, ale ostatnio to byle gówno... a tż cały czas się czuje odpowiedzialny i że trzeba pomóc. tylko jak moi rodzice czegoś potrzebowali to później wypomina. A tu nie było tygodnia żeby ona czegoś nie chciała. Siedzą teraz z córką we dwie bo tej łajzy J. nie ma, babka na kleikach, to wytłumaczcie mi. Czemu jak już chce do tej Biedry, nie zrobi sobie zakupów na dłużej tylko na dwa dni i zaraz jęczy że o tym zapomniała i o tym. A tak w ogóle to jakby wsiadła w autobus to wysiądzie pod bierdronką...
I wczoraj, przyjechaliśmy, a ona nagle: kurcze miałam sobie grabie pożyczyć z roboty, żeby tą trawę zgrabać. i gapi się jak pies na TZ a on tylko do niej ze nigdzie nie wraca. i co mnie wkurza ona potrafi na biezaco: grzesiu pasowaloby trawe skosic, pasowaloby u psa posprzatac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że będę się udzielała.. Tylko nie piszcie tak szybko, bo zanim nadrobię to już nie chce mi się do wszystkiego odnosić.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Hope i reszta samotnych mam - sciuskam, tule i caluje.
![]() i dolaczam do waszego grona ![]() moj tez dlugo prauje, po pracy pomaga albo ojcu mojemu albo swojemu albo ogolnie cos tam robi i niby wszystko romumiem i o to nie mam pretensji. robota sama sie nie zrobi. ale wydaje mi sie ze dla meza maly jest fajny na 5/10 min a potem juz woli isc porobic cos konkretnego. maly ma 5 miesiecy a on nigdy nie wzial go na spacer np ![]() ![]() ![]() brakuje mi u niego takiej hmm spontanicznosci, zwiolowosci, checi zajecia se malym ale tak poprostu, zeby zrobil to sam z siebie a nie jak ja go poprosze bo musze cos innego zrobic ![]() ![]() ![]() ![]() to se ulzylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
kurcze, Dziewczyny strasznie przykro się czyta o Waszych problemach z facetami. Ściskam każdą z Was i trzymam kciuki, żeby się poprawiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Wtajemniczenie
|
Gojka a co do odparzeń na szyjce to puder sypki próbowałaś i nie pomogło? a zwykłą mąkę ziemniaczaną? Przy szyjce to jest tak, że nawet jak nie ma odparzeń to warto zasypywać (przerabiałam to przy starszej bo Maja nic nie ma) bo dziecko się poci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#465 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
![]()
Powodzenia!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() strasznie szybko to sie potoczylo, a pisalas ze wplanach maja jakies leczenie itd.. Szkoda... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
otwieram, biore 3 lyzeczki do kubeczka i do podgrzewacza. reszta sloiczka do lodowki. co do ilosci jakie dziecko je - na poczatku te 3 lyzeczki to byl dla mnie jakis ogrom ![]() Cytat:
![]() ![]() Cudo! ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Wtajemniczenie
|
Pstryczku... często jest tak, że facet jak ma Syna to nie potrafi mu okazać czułości bo się mu wydaje że od maleńkości musi wychować twardziela... Pogadaj z nim, powiedz co czujesz. Ja zrobiłam ze 2 razy "wojny" i pomogło, TŻ siedzi i np. guga to Mai a też nie bardzo się angażował co mnie szokowało, bo przy Karince był badziej aktywny
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Ania13.03 moja Karinka też pióra wybiera nieziemskie - normalnie wstyd z dzieckiem wyjść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
Byłam w biedrze
![]() ![]() ![]() idę zobaczyć co naprodukowałyście znów ![]()
#469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jaki podkład? Używasz takiego zawsze? Polecasz? ![]()
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
Co do zarełka
![]() Dałam Oli wczoraj dynię z ziemniakiem, chciałam poprzestać w połowie słoiczka ale się rozpłakała, tak buźkę otwierała słodko ;] I opyliła cały słoiczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do pisania to ja niby piszę od dłuższego czasu ale też mam problem z wbiciem się w temat, szczególnie, że nie ma mnie cały czas tylko z doskoku i zwykle jak już piszę po jakimś czasie to pewne tematy są już nieaktualne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Illusion współczuję przygody Twojej mamy, ale dobrze, że wszystko dobrze się skończyło ![]() aaa i Kija w referendum jestem na TAK a poza tym dziewczyny moje dziecię zaczyna chwytać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |||||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() zajechałam rano do Carrefoura po Pampersy i przy okazji do biedrony weszłam po krem na słońce dla młodego i te pieluchy promocyjne dopiero na sklep wystawiali i nikt na nie nie czatował ![]() no i zatrzymałam się w centrum ogrodniczym po drodze i nakupiłam krzaków na balkon, tylko nie mam jak wsadzić bo w samochodzie zostały, a pod dom podjechać nie mogę, bo rozkopane podwórko całe i nosić mi się nie chce jest jakiś limit cytatów na jednego posta? bo znów mi cholera poucinało ![]() Lady ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dobrze będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#474 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie, bo od wczoraj mnie naszly takie przemyslenia i musze poprostu ochlonac. jak mam rozmawiac to na chlodno bo inaczej to tylko bede plakac i tyle po tej rozmowie,o! juz sama nie wiem, moze demonizuje tez troche. nie chce z niego robic jakiegos patalacha co sie swoim dzieckiem nie interesuje i nie zaimuje ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
acha , używam też tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html , dłużej się utrzymuje. Tamten z kolei jest lżejszy, na lato lepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() brawo za chwytanie! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój tż znowu ma fioła na punkcie małego, jak przyjeżdża na weekend, to w sobotę pakuje go w wózek i łażą nie wiem gdzie, a ja mam czas na ogarnięcie domu; a najbardziej lubię patrzeć jak go przebiera, bo ciągle go po brzuchu całuje ![]() Cytat:
![]() właśnie lezy na macie i pełza do tyłu ![]()
![]() |
#478 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
DtaP/IPV/Hib – jedna szczepionka obejmująca 5 chorób (stąd zwana jest również 5 in 1 vaccine) takich jak: diphteria – błonica, tetanus – tężec, pertussis (whooping cough) – krztusiec (koklusz), polio, Haemophilus influenzae b (Hib) - bakteria wywołująca zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych; (trzecia dawka) Meningitis C (Men C) – szczepionka przeciwko meningitis C – meningokowemu zapaleniu opon mózgowych typu C (meningococcal group C). (druga dawka) Pneumococcal Conjugate Vaccine (PCV) – szczepionka przeciwko zakażeniu pneumokokowemu (pneumococcal infection). (druga dawka)
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
O Matko
![]() ![]() ![]() ![]() Zmieniłam pościel,ogarnęłam teraz idę jeść... Nie piszcie za dużo ![]()
#480 |
Zakorzenienie
|
pępek mi pęka aż do krwi..
Dziewczyny wytłumaczcie mi jak mi w kadrach obliczyła macierzyński. Mówi że do 12.06 mam. I tak policzyłam.. W TVN nawet mówili że jak któraś rodziła 01.01 to do 20.05 ma urlop i 4 tyg dodatkowe jak weźmie to w sam raz na wejście ustawy. To mi wytłumaczcie teraz bo ni w ch*j ni w dupe ani tak ani tak. Wychodzi wiecej niz 20 mniej niz 24 tygodnie. I jeszcze! Pisze do szefa jak mam to zorganizowac w spr ustawy. A on do mnie że mnie to nie obowiazuje i zebym sobie drugie dziecko zrobila najlepiej to bedzie znowu macierzynski. Pedał, niby w żartach chyba ale ch8j bury |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.