| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-05-31, 11:48 | #3451 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Nibylandia 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Zdjęcie zrobione z jakiejś dziwnej perspektywy i dlatego tak wyszły, one wcale chude nie są. Niestety.

__________________ - wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie  68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg   | 
|     | 
|  2013-05-31, 11:58 | #3452 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Zoska dobra dobra, Ty nam tu głupot nie pie.r.dziel   ładne i zgrabne nóżki masz   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-05-31, 12:00 | #3453 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Nibylandia 
				 | 

Tia...z obwodem prawie 59cm:/

__________________ - wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie  68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg   | 
|     | 
|  2013-05-31, 13:05 | #3454 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Ale miałam poranek- najpierw szybkie pakowanie Tż i burdel w domu w ciągu 5 min powstał  a potem pan z Urzędu Gminy mnie spod prysznica wyciągnął (myślałam, że to Tż czegoś zapomniał) i w mokrych włosach i szlafroku przyszło mi dokumenty odbierać  bialaczekoladka total fitness to najnowsze dzieło Ewy Ch dostępne z Shape, wiem, że na wizażu ma ona mnóstwo przeciwników ale mi ten ten trening bardzo odpowiada  ok 45 min i się człowiek spoci ale nie "umrze" bo tempo spokojnie  Po bieganiu i innym bardzo intensywnym wysiłku mam tak, że zalewam się zimnym potem i umieram... serce kiedyś badałam i mam zdrowe, cukrzycy nie mam więc to pewnie brak kondycji  mielnus  bardzo ciekawa jest rada zooska z listem  warto spróbować zooska nóżki pierwsza klasa  i przestań głupoty opowiadać o złym kącie zdjęcia  meeedzik  przez majowe wybryki pewnie w czerwcu zero różnicy będzie, obym tylko nie przytyła   
				__________________ Będzie 55kg na 160cm   | 
|     | 
|  2013-05-31, 14:04 | #3455 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć kochane   Przepraszam, że nie pisałam, ale ta przeprowadzka... to było straszne, tyle stresów że masakra  , sprzątanie, kupowanie rzeczy...  Przez tydzień nie miałam internetu itd. Powiem wam, że z dietą jest średnio. Nie mam czasu na jedzenie, jem śniadanie, czasem obiad, no i kolacja w Maku. Raczej na tym nie schudnę bo w samym Maku z 2 tys kalorii zjadam, ale taką mam sytuację. Zaczynam pracę o 18 a z domu muszę wyjść 1,5 godz wcześnie,j  no ale w samym centrum mieszkam. Z TŻ nie za bardzo się układa... no cóż teraz zrobić. Zobaczymy co będzie dalej. Jak będzie gorzej i gorzej to w końcu się to skończy. Takie życie. Będę miała czas to będę czytała co tam piszecie, ale teraz jeszcze do banku muszę iść, ale nie wiem czy dam radę dziś. Za 2,5 godz muszę do pracy iść i jeszcze zupę pomidorową zrobić.   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-05-31, 14:18 | #3456 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

mój TŻ znalazł sobie sposób... jak nie odbierałam tel to zadzwonił do mojej mamy na komórkę. Eh... Pytanie "co robisz?" jak gdyby nigdy nic. Powiedział mi jeszcze że mam przestać się tak zachowywać. To ja mu że nie ma do mnie dzwonić.

__________________ CEL - 56kg     :  love:   | 
|     | 
|  2013-05-31, 15:02 | #3457 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Niemcy, Baden-Württemberg <3 
				 | 

heja kruszynki moje   U mnie leje, ciemno i zimno  dziś nawet szalik ubrałam bo tylko 10 stopni rano było! Masakra jakaś.... ponoć od niedzieli ma się rozpogodzić dopiero i zrobi się ciepło  Moja mama już pojechała do domu - wczoraj o 18 wyjechała, dziś o 12 była w domu. Także znowu wszystko wróciło do normalności   U mnie z dietą dupa! WIELKA DUPA! waga pokazała mi ostatnio 65,5 na czczo !!!!  nie będę nawet tego komentować bo płakać mi się chce. OD dzisiaj zaczęłam dietkę. Ćwiczyć mi się kompletnie nie chce  czuję się ciągle zmęczona  może jak się pogoda w końcu zmieni na lepszą to zachce mi się żyć bo póki co jest fatalnie. Od poniedziałku znów zaczynam na siłownie jezdzić. Teraz już muszę schudnąć. Nie poddam się i będę walczyć!!! Tabletek anty na razie nie biorę więc powinno być mi lepiej. Trochę Was nadrobiłam ale jeszcze sporo mi zostało tak więc idę czytać  ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Kompletnie nie widać żebyś miała 59 cm obwodu. Może dlatego że zdjęcie z góry zrobiłaś. Ja mam niby 3 cm mniej w udzie ale na prawdę wizualnie są dużo grubsze od Twoich   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2013-05-31, 15:05 | #3458 | 
				 | 

Zoska wcale nie widać, że masz tyle cm w udzie   może coś źle mierzysz  bo naprawdę masz szczuplutkie nóżki  Margot na pewno w cm jest różnica i w wyglądzie też  nie ma co się martwić na zapas  Monia no hej ślicznotko    masakra jakaś z tą pogodą :/ u nas też ciągle pochmurno i deszczowo  jedynie dziś jest w miarę i słonecznie  na pewno jak zrobi się cieplej to i Ty nabierzesz ochoty do ćwiczeń i dietkowania   A w ogóle to chciałam powiedzieć, żebyś wstawiła to piękne zdjęcie z fb  niech dziewczyny zobaczą jaka z Ciebie ślicznotka    bosko na nim wyglądasz   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-05-31, 15:06 | #3459 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Niemcy, Baden-Württemberg <3 
				 | 

Cytat: 
 A To teraz mieszkasz sama?? Nie pilnujesz już tego chłopca? Jak sobie rade dajesz?? Kurde własnie to jest ten minus pracy w restauracji czy w barze. Zawsze się podjada :/ A co z tą pracą w Polsce jako nauczycielka?? Tak się z niej cieszyłaś. Nie wracasz jednak do PL? 
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |
|     | 
|  2013-05-31, 15:08 | #3460 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Dobry   O rany, co za dzień  ciąg dalszy sprzątania  wzięło mnie na generalne porządki  już 3 prania zrobiłam, bo taka ładna pogoda  bo ostatnio to ciuchy 3 dni mi schły na suszarce  a teraz wrzuciłam do pralki 2 małe chodniczki co mam w łazience, bo już nie mogłam na nie patrzeć  mam nadzieję, że coś z nich zostanie, bo nie wiem czy to to można w ogóle prać w pralce  a nic, najwyżej kupię nowe, będzie pretekst  Cytat: 
  poszedł spać to byłam zmuszona skończyć. Bidok dzisiaj na dyżurze...  Cieszę się, że kogoś motywowałam  teraz chyba Wy musicie mnie zmotywować, bo coś chęci brak  Cytat: 
  Co Ty się tym winem przejmujesz  przeleciało i ni ma  nic innego złego nie wpadło więc loooz  A zapalenia spojówek nie zazdroszczę  my z TŻ-tem teraz przechodzimy dramat, bo wszystko pyli i tylko wyjdziemy na powietrze od razu kichamy, prychamy i łzy nam lecą  maskara, jak ja tego nienawidzę!   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | ||
|     | 
|  2013-05-31, 15:08 | #3461 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2013-05-31, 15:09 | #3462 | ||
				 | 

Cytat: 
  chudzielcu Ty!  i jeszcze tu psioczysz, że Ci się nie podobają  Cytat: 
  w sumie to nie wiem czy można ją tak często stosować  na razie nie wiem jak wyglądają moje włosy bo jeszcze są mokre  ja jutro jadę do Kauflandu to obczaję półki  Ja to zimowych na szpilce nawet nie oglądam  gleba gwaratowana po dwóch krokach  ojjj, co my byśmy zrobiły bez naszych TŻ-tów  To mamy coś wspólnego  co prawda nie mam tyle ciuchów co Ty, ale często znajduję w szafie jakąś z metką  bo ja tak mam, że jak się przywiążę do jakichś 2-3 bluzek to chodzę w niech na okrągło  a inne leżą   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | ||
|     | 
|  2013-05-31, 15:26 | #3463 | |||
				 | 

Cytat: 
  ja to bym padła po całej butelce wina  W sumie to aż dziwne że Ty taka drobna kobitka tyle możesz wypić i nic Ci nie jest   Oooo współczuję  mam nadzieję że krople Ci pomogą  ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat: 
  bardzo mi miło   Ze skromności powiem że ciała jak modelka nie mam  ale faktycznie schudłam te 28 kilo bez siłowni i większych ćwiczeń. Czasami jakieś tam brzuszki porobiłam i pare przysiadów :P ale większość czasu w ogóle nie ćwiczyłam. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------   podoba mi się ten tekst!!!  też go mam!!! używam z 3 miesiące już  jest świetny!! Po umyciu włosów nacieram nim końcówki włosów, po wyschnięciu są mięciutkie, puszyste i pięknie lśnią!  ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat: 
  elegancko waga spadała   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |||
|     | 
|  2013-05-31, 15:26 | #3464 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  w ogóle teraz to męczy mnie straaasznie wejście na 3 piętro... masakra, ostatnio myślałam, że zawalu dostanę  moje serce chciało wyskoczyć z klatki piersiowej, nie mogłam złapać oddechu, mroczki przed oczami, no tragedia...  Cytat: 
    czyli już po przeprowadzce? najgorsze za Tobą  A może szykuj sobie swoje jedzonko do pracy? Jakieś sałatki, warzywne kanapki? Zawsze to zdrowiej i na pewno mniej kaloryczniej niż w Maku  Kochana z TŻ-tem jesteście stosunkowo krótko... poczekaj jeszcze trochę, musicie się "poznać"    a jak się będziesz męczyć w tym związku to adijooos i basta  trzymaj się ciepło  Cytat: 
  tu trzeba pogadać szczerze, a nie  i skorzystaj z rady Zoośki, przelej wszystko na papier, WSZYSTKO co Cię drażni, wkurza, denerwuje  może to do niego dotrze   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | ||||
|     | 
|  2013-05-31, 15:28 | #3465 | |
				 | 

Cytat: 
  czyli od lutego 2011 roku  ale to tak na prawdę niema znaczenia  wszystkie jesteśmy już tu długoooo i jesteśmy dla siebie najlepszymi przyjaciółkami!!!   
|     | 
|  2013-05-31, 15:31 | #3466 | 
				 | 

Heroine nie powiem Ci czy można tak często stosować ta odżywkę, bo ja myje łeb co 3 dni   także szkoda mi jej nie używać jak juz umyję  mam też drugą miłość w postaci maski bingo spa z glinką Ghassoul  też ją bardzo lubię  Hehe a ja zaś kozaki to tylko mam na szpilce  i to przeważnie takiej 10-12 cm z platformą z przodu  jakoś stabilniej się czuję jak mam nogę zapiętą w kozaku po kolano i szpilkę  wiem chociaż, że buta nie zgubię   Z bluzkami mam tak samo, jak się uczepię jakichś tak chodzę na okrągło  a inne spoczywają w szafce   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-05-31, 15:34 | #3467 | |
				 | 

Cytat: 
   Ja mam nadzieję że mi się zachce w końcu ćwiczyć bo przez ten deszcz to kompletnie z domu nie chce mi się wychodzić... a co dopiero na siłownie jechać. Hehe dziękuję  miło to słyszeć  ogólnie to wstawiłam je bo chciałam się włosami troszkę pochwalić  jestem z nich mega dumna  no i skoro chcesz żebym je tutaj wstawiła to proszę bardzo : mon2małe.jpg 
|     | 
|  2013-05-31, 15:37 | #3468 | 
				 | 

Monia jejka jak to szybko zleciało   a ja się tak przyzwyczaiłam, że nawet jak już się nie odchudzam to nigdzie się nie wybieram, bo dobrze mi tu z Wami  Właśnie chyba trzeba przywołac naszą Mureczkę  kochana co u Ciebie??? Kiedy wyjeżdżasz? Odezwij się, bo tęsknimy     
				__________________ | 
|     | 
|  2013-05-31, 15:40 | #3469 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

narazie to ja chce sobie odpocząć od niego... i wogóle o tym nie myśleć. On chce ze mną byc bo to wiecznie powtarza i prosi zebysmy się w końcu dogadali, a mnie tak wiele jego słów boli. Popłakałam się wczoraj po jego wywodach a on zero reackcji, tylko na mnie patrzył i gadał dalej... Taki luz dobrze mi zrobi... Może on coś zrozumie w końcu.... ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- monia przytyłaś??? hmmm... chyba tylko 1 kg od ostatniego razu co pisałaś. Jesteś wysoka i na tobi tego wogóle nie widać pewnie. A tak wogóle to zepnij poślady i do dzieła!!! Lato idzie, stroje kompielowe itd itp. Ja dzisiaj w planach tylko skalpel bo mam jeszcze @, jak mi się skończy to od razu startuje z killerem. Też coś ostatnio nie mam siły na nic... Tak wogole to masz śliczne oczęta  serio!! już ci to  miałam ostatnio napisac   
				__________________ CEL - 56kg     :  love:   Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2013-05-31 o 15:41 | 
|     | 
|  2013-05-31, 16:07 | #3470 | |||
				 | 

Cytat: 
 Boże kochana jak mi Ciebie szkoda  mam nadzieję że czujesz się lepiej już  strasznie to smutne co piszesz  musisz tyle wycierpieć  Życzę Ci z całego serca abyś szybciutko wróciła do zdrowia  Trzymaj się i pisz do nas w wolnej chwili!! czekamy na informację o Twoim zdrowiu   Co do naszego forum to nasz kolega myśli typowo jak facet skoro nim jest. Faceci mają to do siebie że oni się nie pocieszają a sobie dopie.r.da.la.ją. U nich to rywalizacja we wszystkim   Kobiety są na szczęście mądrzejsze   Nie wyobrażam sobie napisać którejś z Was tekst typu : "schudłaś dopiero kilogram?" pppffff co to jest kilogram!! - było by to mega chamskie i nie na miejscu. Normalni ludzie takich rzeczy nie piszą. Ja sama przechodziłam przez to wszystko i wiem że jeden kilogram daje wiele radości i motywacji  no i każdy zgubiony kilogram to na prawdę duży sukces! bo taki kilogram spadł dzięki naszej ciężkiej pracy przecież  ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat: 
  u mnie dieta już od roku leży i kwiczy  ale z Wami będę zawsze!!   Ciekawe właśnie gdzie Mureczka. Co tam u niej słychać  ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat: 
  ale mi moja "ginekoloszka" powiedziała że jeśli zapomnę zacząć nowe opakowanie to mogę to zrobić o dzień później i nie będzie problemu. W sytuacji gdy jesteśmy w środku cyklu i zapomnimy tabletkę to owszem w szczególnych przypadkach można wziąć dwie tabletki naraz.   Miło mi że lubisz może opowieści     Jeju jaka Ty kochana jesteś    mam chęć Cie utulić normalnie  Dziękuję że tak się martwisz o mnie  i że mi kibicujesz   Na szczęście jest już dobrze  hormony odstawiłam chwilowo więc jest lepiej   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |||
|     | 
|  2013-05-31, 16:31 | #3471 | |||
				 | 

Cytat: 
  straszne   Dzieciaki to potrafią nawyzywać i uprzykrzyć komuś życie :/ Przecież to nie jej wina że ktoś wygląda jak wygląda :/ no chyba że się głodzi ale jako dziecko twoja koleżanka na pewno tego nie robiła. hehe no kot to faktycznie jak król się czuję. Robi co mu się podoba :/ Ale wystarczy że spojrzy na mnie swoimi błękitnymi oczami a wszystko mu wybaczam  ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat: 
   Jak fajnie że już jesteś na naszym forum   Wątek znowu żyje   Fajną miałaś prace  taką na luzie  a mogłaś się powstrzymać od podjadania tego co tam pakowałaś?? bo ja bym chyba problem z tym miała  Dobrze, że z siostrą mieszkałaś  pewnie taniej było  i nie nudziłaś się sama   No u mnie to jak zawsze :/ narazie tabletek nie biorę więc jest spokojnie  ale syfów na buzi mam tyle że ohohohohoho! ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat: 
  Może coś innego niż banan? Mniej kalorycznego. ?? Może lepiej zjeść normalne jajko? razem z żółtkiem?? Cholera już tyle czasu szukam konkretnej odpowiedzi co zjeść najlepiej po ćwiczeniach i na noc i każdy mówi co innego. Chyba napiszę do Chodakowskiej na fejsie :P może mi odpisze :P 
|     | 
|  2013-05-31, 17:03 | #3472 | |||
				 | 

Cytat: 
  ale na początku były awantury o kota. On go nie chciał, nienawidził wręcz. Teraz to jego najlepszy kolega  ciągle się z nim bawi. Ja też nienawidzę mieć ubrań w sierści. Rolki do ubrań u nas jak chleb idą.... ciągle kupuje nowe bo codziennie muszę się "odsierścić"   Czasami mam już dość i myślę aby kota sprzedać :P ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat: 
  ale mniejsza z tym   To babcia będzie musiała z pracy zrezygnować? Tylko Ty się nie daj znowu w to wciągnąć! Skoro Ci nawet nie podziękowali to nie pomagaj im więcej. Co za ludzie :/ W ogóle to ja sobie nie wyobrażam nie widzieć swoich dzieci przez tyle czasu. W życiu bym się nie zdecydowała zostawić dzieci. Skoro mąż jej pracuje w tej Anglii to przecież powinno starczyć pieniędzy na to aby matka mogła być z dziećmi w PL. Ja jak byłam w PL a mąż w Niemczech sam pracował to spokojnie starczało na wszystko, nawet teraz nam starczy a ja przecież nie pracuję i mieszkamy wszyscy razem w DE. Może i kokosów niema ale najważniejsze że starczy i jesteśmy razem   Jeśli nie masz problemu ze swoimi tabletkami to nie zmieniaj nic. No bo po co?? Nie wiadomo jak organizm zareaguje na inne środki antykoncepcyjne więc jak jest dobrze to nie zmieniaj  ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat: 
 Ty płakałaś a on nic??? Zero reakcji???? Co za świnia egoistyczna!!!! Boże współczuję Ci tego faceta :/ Ja się z mężem wiele razy kłóciłam ale jak zaczynałam płakać to od razu mnie przytulał, przepraszał i często też po kwiaty leciał. No bo jak może nie ruszyć kogoś płacząca osoba??? masakra :/ Ja się w ogóle nie ważę bo się boję :P jakoś ostatnio wlazłam na wagę i mało z niej nie spadłam. No muszę w końcu się ruszyć ale mi się tak samo nie chce jak Tobie bo też nie mam siły na nic :/ A dziękuję  dobry make-up to i oczęta ładne  bez makijażu jest za to masakra  ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- A ja ostatnio byłam u cioci w Koblenz i jadłam u niej szparagi + gotowana pierś+ ryż + sos. Boże jakie to pyszne było! Pierwszy raz w życiu jadłam szparagi !!! Kupiłam już kilogram ( 5,99 euro kosztuje kg  ) i jutro zrobię na obiad. Strasznie mi posmakowały  i do tego jakie zdrowe są  Jaka ja głupia jestem! Mieszkam tu rok, w każdym sklepie są szparagi (bo tu jest mnóstwo pól uprawnych przecież) a ja dopiero odważyłam się je spróbować  jakoś wcześniej ich wygląd mnie przerażał :P Polecam Wam! Pyszne są  białe jadłam, zielonych nie. Szparagi to istna bomba witamin i składników mineralnych. Są bogatym źródłem witaminy K i kwasu foliowego. Zawierają karoten, witaminy B, B2, B6, witaminę C, a także sole potasowe, wapń, sód, magnez, fosfor, fluor i żelazo. Mają także działanie bakteriobójcze i zapobiegają powstawaniu chorób nowotworowych. Spożywane regularnie obniżają ryzyko wystąpienia nowotworów i chorób serca. Wpływają pobudzająco i regulująco na układ trawienny. Starożytni Grecy stosowali szparagi jako lek przeciwko schorzeniom wątroby, a Chińczycy wykorzystują obecnie preparaty ze szparagów w leczeniu kaszlu. Dobra idę sobie :P nie mam z kim pisać  wszystkie gdzieś uciekłyście  ja odpisałam na wszystko więc mam sumienie czyste  idę obiad dla męża przygotować bo zaraz wróci z pracy. Może później zajrzę jak już będziecie na forum   To papapa!! buziaki!!! 
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-05-31 o 17:12 | |||
|     | 
|  2013-05-31, 17:47 | #3473 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: LbN 
				 | 

Cześć Laski   Dopiero się ogarnęłam. TŻ wrócił z pracy, zjedliśmy obiad, wcześniej byłam na mieście w aptece i Rossmannie (ale w Rosie już pustki normalnie przez tą promocje!). Kupiłam płyn do soczewek, krople i olejek rycynowy. Muszę zabrać się za te moje włosięta. I grzywkę zapuścić bo ostatnio fryzjerka mi tak beznadziejnie na bok ścięła  Teraz już tylko na prosto ścinam, promis! Czekoladko, a dostałaś się już do ortopedy? Za przepisy z SB sama byłabym wdzięczna, nawet za linki. Tam się mało węgli je prawda? Madzia, spokojnie możesz pisać Dżaga. To info w podpisie jest raczej dla osób które "widzą" mnie pierwszy raz i prychają gdy widzą sam nick. Naprawdę dla Was na wątku mogę być dalej Dżaga  Zośka, nogi jak ta lala  Co do rady z listem - dla nas to najlepsze rozwiązanie ostatnio. Albo w ogóle spisywanie spornych kwestii - potem sobie czytamy, łatwiej jest zrozumieć drugą osobę tak na spokojnie, nie ma kłótni, przekrzykiwań. Naprawdę dobry, rozsądny sposób na konflikty. Heroine, widzę że my dziś razem kury domowe  Ja wprawdzie nie obrałam jako target sprzątania na dziś, ale tak w wolnych chwilach ciągle coś zrobiłam. Też zrobiłam 2 prania a wczoraj jedno, jeszcze po treningu poprasuję, poodkurzałam, trochę kurze pościerałam i ogarnęłam łazienkę i wc. No wino przeleciało dosłownie  A TŻ się dziś tak męczył i powiedział że już nie pije  tiaa. No ale dobra, niech mu będzie  Trzymam kciuki  Mi chyba wróciło przez wczorajszy dym z fajek i te szity które ciągle w powietrzu krążą  W ogóle co pościeram kurze to za 5 min. znów jest pełno dziadostwa. Jak żyć ja się pytam?  Monia, jakiś dobry dzień miałam  Ja szparagów nigdy nie jadłam a nawet ostatnio widziałam w Lidlu ale myślę, co tam szparagi jak ja nawet nie umiem tego przyrządzić. Teraz MUSZĘ spróbować. Śliczne zdjęcie wstawiłaś!  Mi się jeszcze przypomniało jak u nas jeden kolega siedział wczoraj i mnie z TŻ na paluszki i kanapki nakręcali. Powiedziałam że już nie chcę na co ten kolega mówi: Jedz jedz, przecież spalisz. I tak chwilę myśli myśli i mówi dalej: Ooooj bo Wam już się baby w .upach poprzewracało ostatnio. Jakieś zumby, treningi sobie powymyślałyście. Nakupicie tych świecących butów i skaczecie. Moja jeszcze jakąś babę ciągle ogląda i ćwiczy...no jak ona...Na to mój TŻ: Chodakowska? Kolega: Oooooo to to to. I zaczęli sobie pokazywać "figury" ze skalpela  Myślałam że tam padnę jak dwóch chłopów zaczęło robić te takie jakby przysiady w tym najszerszym rozkroku - i trzeba brać poprawkę na to że byli już po kilku piwach     
				__________________ Jestem Paula, a mój nick jest stary jak świat   | 
|     | 
|  2013-05-31, 19:23 | #3474 | |
				 | 

Cytat: 
   Dziś jadłam je dopiero drugi raz. A przyrządzić je jest bardzo łatwo : Obierasz je dokładnie obieraczką, obcinasz dolną część (zazwyczaj już są obcięte) wrzucasz do garnka z wodą, dodajesz trochę cukru i trochę soli, kawałek masła albo margaryny i gotujesz 15 minut. Są też różne sosy które możesz jeść razem ze szparagami   
|     | 
|  2013-05-31, 19:31 | #3475 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Cytat: 
  W te dni kiedy nie pije alko staram sie to wykorzystac  Kondycje mam wciaz poo tym wypadku do  i droga przedemna taka jak stad do zimbabwe ale cwiczenia jednak to podstawa, juz nawet nie chodzi o sylwetke ale dobre samopoczucie  Oj tak moje wyciaganie dzisiaj to był szczyt, najpierw jedna noga z lozka kilka minut lezenia w rozkraku  pozniej reka  i szybka akcja na rowne nogi, dalam rade - to najwazniejsze  Co do fajek - nic mi nie mow jaram jaram i codziennie obiecuje sobie ze to juz ostatnia paczka  Cytat: 
  Daj mi te noc! Tę jedna noc  Cytat: 
  Ale pamietam jak dlugo staralam sie zeby mialy jednakową długosc, chyba jednak odwolam fryzjera  Pewnie ze wstawie ktoregos dnia foto włoskow, no problem  Co do ubran, myslalam ze tylko ja tak mam  Do dzisiaj mam stos rzeczy ktore sa z metkami w ogole nie chodzone, czekaja na swoj czas   | |||
|     | 
|  2013-05-31, 19:52 | #3476 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Cytat: 
 O matko  Jestem sto lat za murzynami   A z tymi potami to mam identycznie tez mnie zalewa jakby mi ktos wiadro wody na leb wylal, makabraaa  To na bank brak kondycji, wiadomo pocenie sie jest natruralnym zjawiskiem ale w takich ilosciach?  Cytat: 
  Mam nadzieje ze uda nam sie kiedys zorganizowac jakis zlot           ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat: 
  Ogranicza sie wegle, jest dozwolona ilosc, zwraca sie tez uwage na IG produktow, niektore sa zakazane albo dozwolone tylko raz na jakis czas. W zasadzie najwazniejsze jest to zeby pakowac wszedzie jak najwiecej warzyw i to one sa podstawa zywienia a reszta to tylko dodatki  ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Ja dzisiaj od rana na pelnych obrotach, w pracy nawet nie mialam sie czasu wysikac  Moja szefowa na Majorce a ja zasuwam jak mały samochód  Za to wyszlam dzisiaj wczesniej zeby zrobic jakies zakupy kosmetyczno-zywnosciowe  Jutro naszczescie wolne  Musze sie wybrac na sklepy, potrzebuje jakiegos solidnego ubrania na silownie, mam nadzieje ze dorwe jakies eleganckie leginsy sportowe i jakis top, bo od poniedziałku rehabilitacja pelna para   Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2013-05-31 o 19:33 | |||
|     | 
|  2013-05-31, 20:34 | #3477 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: LbN 
				 | 

U mnie po treningu wpadla ta kostka lodowa z wczoraj   niom niom niom  Moze mi to zastapi kolacje a jak nie to zjem jeszcze kanapeczke  Ogolnie moje dzisiejsze menu: Ś-4 lyzki platkow owsianych i robiony wiesniak 2Ś-salatka z brokula,jajka,rzodkiewki, pomidora i ogorka O-makaron z truskawkami i jogurtem K-na razie lodzik, ale zakladam kanapke + pomidor. 
				__________________ Jestem Paula, a mój nick jest stary jak świat   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-05-31, 20:59 | #3478 | ||
				 | 

No jestem już   pół dnia sprzątałam, prałam i w kuchni siedziałam  a potem była u mnie koleżanka i w sumie niedawno poszła  poplotkowałyśmy, wypiłyśmy po lampce wina, kawkę i skonsumowałyśmy deserek  zrobiłam takie cudo, że  wprawdzie pewnie w ciul kalorii, ale co tam :P owoce: winogrona, truskawki, borówki przełożone bitą śmietaną (cienkie warstwy  ) i na wierzch lody  pyszne było, a porcja też nie za duża  Rany, ale mam czysto w mieszkaniu  aż nie mogę uwierzyć, że to moje mieszkanie   Cytat: 
  U nas też pogoda do  biorąc pod uwagę, że jutro już czerwiec  dzisiaj w sumie ładnie było, ale nie przesadnie ciepło ;/ w sweterku można chodzić. A weekend ma być pochmurny  No to teraz wrócisz do spamowania z nami, mam nadzieję  a Twoja mama busem jechała do Polski?  Bo ta pogoda taka jest, że się odchudzać człowiekowi nie chce! Tylko by jadł  a jak Ty teraz jesz? Bardzo dużo? Jakoś nie wierzę, że zaczęłaś się obżerać :P i pewnie dalej jesteś chudzinka taka jaka byłaś   Cytat: 
  No nie mogę się na nie napatrzeć   
|     | 
|  2013-05-31, 21:00 | #3479 | ||||
				 | 

Cytat: 
  mnie co prawda wywala brzuch po kalafiorze i brokułach i mam pewne sensacje  ale to nie znaczy, że te warzywa nie nadają się na dietę  bardzo je lubię i mam gdzieś wysoki IG  chyba lepiej zjeść te gotowane warzywa niż kotleta smażonego na głębokim tłuszczu, nie?  Cytat: 
  no góra max 2 dni mogę wytrzymać  ale spoko, nie mam przychlapu, są cudownie miękkie, gładkie i lśniące :LOVE: nie mogę uwierzyć, że to moje włosy  A ta maska Bingo jest dostępna w drogeriach czy zamawiasz przez neta?  To jesteś hardcorowiec  ja w szpilkach rzadko chodzę  głównie na wesela, jakieś imprezy  czy do kościoła  Cytat: 
  a jakie oczęta! Zakochać się można! :LOVE:  Cytat: 
   pewnie zajęta przygotowaniami do wyjazdu... sporo tych załatwień jest... Mureczko daj znać, że żyjesz  no i co tam u Ciebie   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | ||||
|     | 
|  2013-05-31, 21:01 | #3480 | ||
				 | 

Cytat: 
    bez neta to była jedna wielka nuda, a bez Was to już w ogóle  Podjadania?  Surowej kiełbasy i bekonu?  Fuuuuuj  zresztą nawet jakby to zjadliwe było to i tak nie byłoby takiej możliwości bo kamery wszędzie są  Ale tyle co ja się napatrzyłam jak się robi te kiełbasy  mam obrzydzenie  ogólnie za kiełbaskami nie przepadam, ale teraz to będę tylko jeść taką swojską zrobioną przez mojego tatę  Inne, adijos  No siostra pracowała praktycznie cały czas, bo ma kontrakt, a ja niestety przez agencję... więc miałam przestoje i niestety sama wtedy siedziałam w pokoju... nuda na całego  Cytat: 
  Też w życiu nie jadłam szparagów  w ogóle kiedyś wujek mówił mi, że są niedobre i jakoś tak mi to w pamięci ugrzęzło  wygląd też nie zachęca do kupna, a tym bardziej do konsumpcji  no i też bym nie wiedziała jak się za to zabrać, przyrządzić by było zjadliwe  ale skoro tak polecasz to może w końcu się skuszę  może mi posmakują :P 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

haha
 haha  to się przejadę do tego Wrocka do Ciebie i osobiście Ci przyłożę
 to się przejadę do tego Wrocka do Ciebie i osobiście Ci przyłożę 

TŻ mnie wkurzył bo dawno pił i mu się głupawa włączyła, a potem szereg fochów. No ale każdy musi odreagować
 TŻ mnie wkurzył bo dawno pił i mu się głupawa włączyła, a potem szereg fochów. No ale każdy musi odreagować