|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
|
2 | 3,57% |
| Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
3 | 5,36% |
| Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
24 | 42,86% |
| Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
22 | 39,29% |
| Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
5 | 8,93% |
| Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Hejo
Ja wizażuję, mężul biega ![]() Jadę na ratki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeden z moich faworytów imienia dla dziewczynki Anoula ,Miki Ślubik zbliża się .... Cytat:
Cytat:
![]() Lubię polskie piosenki. Pobujacie się ![]() Dzastin Fajnie że zadowolona jesteś z wyprawy ![]() Trele Ja bym skorzystała z tej sesji Zwariowane serduszko Navington cadet to na razie mój typ number 1.Prosty,klasyczny,lekki. Może mi się jutro uda go oglądnąć to napiszę relację ![]() I widzę że polecasz.Fajnie usłyszeć opinię ![]() Fajne zakupy ![]() Lineczka wyprawka się powiększa ![]() Niunia Twój tż nieugięty co do zakupów Aaby Jak z każdym wózkiem są i plusy i minusy Rybka Dzieć się lajtuje. Na pewno wszystko ok tunieczka hejo |
||||
|
|
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Właśnie sobie sprawdziłam na pierwszej stronie. Wybacz gafę
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam!! ja bym chyba tyle przez tydzień nie zrobiła
|
|
|
|
|
#1474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To u Was tak w tygodniu się ślub bierze cały tydzień imprezowania![]() W naszych okolicach to co najwyżej piątek wchodzi w grę Domi Czyli już rzeźnia z goleniem ![]() Fajna piłeczka Cytat:
![]() Cytat:
Ja stosuję krem do depilacji
|
||||
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
Nie no, zazdroszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się osobiście Marcelina nie podoba |
|
|
|
|
#1477 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co się stało?? Dziękuję za kciuki tym które trzymały
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
aaa, nawet mi sie gadać nie chce..
wybieramy z mężem to mieszkanie do wynajęcia większe póki czekamy na swoje włąsne... no własnie i jak w ogłoszeniu wszystko jest super pięknie to potem sie okazuje że np. czynsz 600 wynajem 800 i kaucja 3 tys :/ no dla mnie to jakaś żenada brać taką kaucje za mieszkanie do odświeżenia bez mebli :/ no ale nic .. szukamy i szukamy i jak są fajne to przekłamane, w tych ogłoszeniach to masakra jakaś.. :/ byliśmy dzisiaj podpisać umowę i się okazło ze umowa tylko na 6 miesięcy, kaucja 1000 ale czynsz 550 plus wynajem 1000 ( choć w ogłoszeniu było inaczej) to nie bede płaciła 1500 za dwa pokoje wcale nie jakieś ekstra. I w każdy dzień jak mam chwil,e wolnego jeździmy i oglądamy i dupa. normalnie szału można dostać.. albo fajne było, na rok można wynając kasa super i okolica tak samo a tu co? bez dzieci.... no szlag. zostało nam 10dni, jak nic nie znajdziemy to niestety śpimy pod mostem ;( ale to Wam napisze że nie bedzie mnie kilka dni zebyście sie nie martwiły eh.. to sie pożaliłam
|
#1479 |
|
Konto usunięte
|
Ja tylko na sekundkę, nie mam ostatnio czasu przysiąść i Was nadrobić
![]() Namówiłam dziś męża na zakupy w Pepco- jest 50% taniej na dużą cześć ubrań dla maluszków. Kupiłam pierwsze body i koszulkę dla synia- po 4,99zł. I jedną małą butelkę ze smoczkiem. Mam zamiar karmić piersią jak poprzednio, ale pewnie się przyda czasami. |
|
|
|
#1480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Eh jak ja nie lubię tak odpisywać bo połowę pominę,części nie odpowiem.
Cytat:
Ale jak ja to mówię mobilna jestem jeszcze mega i czasem zapomnę i biegnę gdzieś ,wyskoczę z łóżka jak opętana.A później sobie sama popukam ![]() anka O takiej masce jeszcze nie słyszałam.Trzeba wypróbować ![]() Serduszko Nio rośnie rośnie ![]() Paulina Gimnastyka w ciąży wskazana ale rzeczywiście coraz ciężej się powyginać ![]() Cytat:
![]() Madzik ![]() Ryba ja bym kotki wyczyściła i będziesz mieć spokój z takimi zachowaniami.Moja kotka tak się nie zachowywała przed operacją.Chyba nie chcesz żeby Ci posikała pokoik bo będzie zaznaczać teren?Trele Tą pielęgniarkę to ![]() Cytat:
![]() Znam ten ból gorącego samochodu.Masakrejszyn ![]() Mężul mnie rozpieszcza robi mi kolację znowu.....a ja sobie siedzę
|
|||
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak kciuki wizażowe mają moc
|
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Chyba nie dlugo zaczne sie myc w salonie w misce siedzac na kanapie.. ciezko mi sie myc pod prysznicem szczegolnie jak musze sie schylic ![]() A i jeszcze jedno, czy to mozliwe zeby mnie juz teraz mala uciskala gdzies tam bo mam dzisiaj takie problemy z oddychaniem jakis nigdy nie mialam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41695046]Ja tylko na sekundkę, nie mam ostatnio czasu przysiąść i Was nadrobić
![]() Namówiłam dziś męża na zakupy w Pepco- jest 50% taniej na dużą cześć ubrań dla maluszków. Kupiłam pierwsze body i koszulkę dla synia- po 4,99zł. I jedną małą butelkę ze smoczkiem. Mam zamiar karmić piersią jak poprzednio, ale pewnie się przyda czasami.[/QUOTE] za zakupy ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
.Też tak mam że nie raz wyskoczę z łóżka jak z procy dopiero po chwili dociera do mnie że w ciąży jestem. A gdybyście mnie widziały jak biegne otwierać rodzicom drzwi w domu zapominam się nooo...
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to chyba też sobie zakupię, bo maszynka w grę nie wchodzi a depilacja woskiem, ciężko samej. |
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba zaryzykuję. Poza tym mam kuzynke która w zeszłym roku rodziła zimą i mam nadzieję że coś mi zaproponuje ale jak na razie to się nie wychyla. Trochę mi przykro bo jak ona była w ciązy to ciągle do niej dzwoniłam i jak coś jej miałam oddać dla dziecia bo wcześniej kupiłam to jej od razu mowiłam żeby kasy nie wywalała. Jednak w drugą stronę to nie działa . Tyle razy wspominałam że mnie boli kręgosłup i muszę sobie kupić tego rogala do spania (którego ona ma) i nic..... cisza... Obiecałam sobie że też nie będę szaleć jeżeli chodzi o jej synka bo zawsze kiedy do niej jechaliśmy to kupowałam fajne i droższe prezenty. No to się wyżaliłam .....![]() Prześcieradła kupiłam niebieskie jedno jasne i drugie ciemniejsze, tak są pakowane. Białe też były 2 szt po 29zł ale przy maluszku białe wydały mi się mało praktyczne. |
|
|
|
|
#1486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() JA JUŻ PO WIZYCIE!!! Jestem bardzo szczęśliwa, moja córeczka waży 420g, jest zdrowa i bardzo ruchliwa A i widzieliśmy jak sobie słodko kciuka ssała![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- |
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane za troskę
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Rybka wiem co czujesz, jak my z TŻ szukaliśmy mieszkania to też masakra była. I tak cieszcie się bo za wynajem u Was wychodzi dość tanio. W Krakowie za kawalerkę trzeba zapłacić okolo 1000 miesięcznie
|
|
|
|
#1490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nanusia Śliczna ta pościel
Krakowie to bym zobaczyła w galerii ale nie znam płci a będę przed wizytą. Też mam problem niewidocznych żył u mnie zawsze lewa ciutkę lepsza ![]() Cytat:
Co to jest kuracja Bacha? I tez słyszałam właśnie o herbatce a nie o owocach Cytat:
Helena nie( zdrobnienie HELA Jak dla mnie oczywiście Do jakiej miejscowości uderzacie we Francji? Ale piękna u długa podróż poślubna. ![]() Nam się nie udało do dzisiaj zrealizować takiej porządnej podróży,no w sumie byliśmy 3 dni nad Rożnowem ze znajomymi i też fajnie wspominam.A marzyło mi si Lazurowe Wybrzeże ![]() Cytat:
Twoje kicie nie wychodzą na zewnątrz w ogóle?Załatwiają się tylko do kuwety? Fajnie to zabrzmiało I ogóle z rozpędu Wam głupoty powypisywałam pewnie ale co tam |
|||
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1492 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaka karme dajesz?Zeby polepszyc stan futra, wazne jest odzywianie i kwasy omega. Mozesz podwac dodatkowo strzykawka ok 2 ml dziennie oleju z pestek winogron albo lnianego.Po ok 2-3 tygodniach powinno byc juz lepiej. Moje wychodza na dwor, do ogrodka, ale nie zalatwiaja sie w nim. Zawsze przychodza sie wysikac i ida dalej pospac na trawce. Ryba- zmien moze weta. Jakie ma kotka wyniki nerkowe?Wspolczuje przebojow z mieszkaniem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() nemosek-co masz na mysli piszac''wyczyscic kotki''? No ja przytylam juz prawie 10 kg, pomimo duzej porcji ruchu. Ale w tej ciazy ruszam sie wiecej niz w pierwszej, bo nie chce przytyc znow 20 kg, ciezko to bylo zrzucic.Tzn. wiekszosc poszla latwo ale ostatnie 5 kg mozolnie. Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-07-08 o 21:32 |
|||
|
|
|
#1493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałoby się powiedzieć a nie mówiłam ![]() ryba Przybij piątkę my szukamy czegoś do kupienia.Przeglądam portale,oglądamy, zastanawiamy się, a ja juz powoli mam kwadratową głowę Cześć mieszkań już nieaktualna, a ogłoszenia dalej na stronach,strata czasuW końcu coś znajdziecie ![]() Już mam taki mętlik że chcę to mieć za sobą. Dużo by opowiadać ale goni nas czas,tz ma wazne papiery na kredyt do 13 lipca, do tego dochodzi tłumaczenie papirków i do końca tygodnia musimy zadecydować co z jednym mieszkaniem.Istna maniana ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Ja najlepiej wspominam Veet, ale kupuję go od czasu do czasu na promocji bo drogi. Cytat:
![]() Dzięki za kciuki co do kredytu i tż rozmawiał z nią tylko telefonicznie. Zawsze jak sobie człowiek coś zaplanuje to pod górkę.Wcześniej się orientowaliśmy i na pewno problemu z wzięciem nie będzie także chociaż jedna rzecz do przodu. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- To tak potocznie sobie nazwałam czyli sterylizacja,bo kastracja to tak typowo z kocurami mi się kojarzy ale chyba do kotek też się używa tego terminu nie? ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- De Ale Ty dbasz o te swoje "pociechy" Lepsze go domu nie mogły sobie wymarzyć |
|||
|
|
|
#1494 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mało tego jak teraz leciałam do mojej sis to nawet jej pozdrowień nie przekazali nie wspomne że byłoby miło gdyby dzieciaczek jakąś głupia laurke albo zdjęcie dla cioci przekazał. Siostra tak sie wściekła że koniec z paczkami i ubranka powędrują dla ludzi którzy tego potrzebują.Teraz było tylko pytanie czy dużo rzeczy sobie kupiłam w Usa . No szlag by to.....Cytat:
420g to już kawał baby Cytat:
|
|||
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Rybko, znam Twój ból. My jak szukaliśmy w Krakowie i oglądaliśmy oferty za 1700zł, dwa pokoiczki na 34m2 to myślałam, ze mnie szlag trafi
![]() Szukajcie intensywnie. My znaleźliśmy dzięki gum.tree. Naprawdę były lepsze oferty niż na innych serwisach. I taka rada: zanim gdzieś jechaliśmy robiliśmy wywiad przez telefon: kiedy ostatnio odnawiane, jakie ogrzewanie, jakie okna itp. I jak wywiad wychodził kiepsko - nawet nie jechaliśmy
|
|
|
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
A ja po wizycie
Marcelek cały i zdrowy, fikał koziołki <3
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------
|
|
|
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak się zastanawiam czy w stacjonarnym w Szczecinie będą takie rzeczy..chociaż nigdy tam czegoś takiego nie widziałam..
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rybko ale przeboje z mieszkaniami
mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć fajne gniazdko za rozsądną cenę ![]() Cytat:
wiedziałam, że tak będzie!!Pochwal się ciuszkami ![]() Cytat:
świetne wieści super Podobaja się Wam te zasłonki?? Zastanawiam się czy nie zamówić dla Majeczki ![]() http://www.littlewoodsireland.ie/but...=%2fb%2f101176 Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-08 o 22:26 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Co sądzicie?
podziwiam!! ja bym chyba tyle przez tydzień nie zrobiła
cały tydzień imprezowania

Niestety będę musiała się położyć, zrobić badania, bo to raczej odezwały się nerki. Mówiłam jej o weselu i na razie kazała kupić No-spę i brać w razie większych bóli. Opowiadała, że jakiś czas temu miała sytuację, że dziewczynę złapała kolka nerkowa w dzień ślubu i tylko w kościele dała radę wytrzymać, a na weselu już leżała w szpitalu
przed operacją.Chyba nie chcesz żeby Ci posikała pokoik 
w ręce parzyło i dosłownie paluszkami przekręcałam i zmieniałam biegi 

i tż rozmawiał z nią tylko telefonicznie. Zawsze jak sobie człowiek coś zaplanuje to pod górkę.