Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 21:35   #3601
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Chyba mogę powiedzieć, że low carb u mnie się dobrze sprawdza, podoba mi się to coraz bardziej i samopoczucie lepsze, bo nie czuję się taka przepełniona tymi węglami no i brzuch jakby bardziej płaski

Ładnie u Ciebie z kaloriami i B/T/W Może i ja jutro podlicze żeby się chociaż zorientować mniej więcej ile mi wychodzi Mnie dzisiaj TŻ kusił truflami i się nie dałam, ale za to obgryzłam mu czekoladę z loda
To super
zayyyebiste
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:17   #3602
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Ty miłośniczko orzechów I wracasz do tej zimnej Polski ja dzisiaj tak zmarzłam niby słońce było, a jednak to tylko pozory

Chyba mogę powiedzieć, że low carb u mnie się dobrze sprawdza, podoba mi się to coraz bardziej i samopoczucie lepsze, bo nie czuję się taka przepełniona tymi węglami no i brzuch jakby bardziej płaski

Daj spokój, ja z tymi orzechami to coś strasznego po prostu
Ja tak jak pisałam od jutra low carb pełną gębą, bo będę w końcu sama mieszkać, to będzie po mojemu O ile mnie mój mężczizna gdzieś nie wyciągnie, ale co tam, miałam już tydzień rozpusty, więc w razie czego nie dam się zwieść na pokuszenie poza tym on w miare rozumie moje dietowe fanaberie, jest wyrozumiały i kochany pod tym względem. Tzn, pod każdym jest, wiadomo Ale nie naśmiewa się z mojego dietowania czy nie wciska mi nic na siłe, czasem mnie podpuszcza, ale to dla śmiechu. Tylko dla mnie to już mniej smieszne, jak mi się strasznie chce czipsów
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:19   #3603
pipson
Zadomowienie

idealna figura jak dla mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mcal22XnxB1r4cmzeo1_1280.jpg (78,0 KB, 43 załadowań)
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:45   #3604
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
O bozzzziuniuuuu marzenie ale w życiu tak wyglądać nie będę, bo mam inną budowę...

Dostałam @ już wiem skąd to parcie na tą krówkę ale mnie skurcz brzucha nagle złapał... już sobie zapodałam ketonal, coby noc spokojnie przespać...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-26, 23:18   #3605
kisiej25
Tajka

Cytat:

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dostałam @ już wiem skąd to parcie na tą krówkę ale mnie skurcz brzucha nagle złapał... już sobie zapodałam ketonal, coby noc spokojnie przespać...
Ja mam skurcz brzucha dzisiaj chyba od węgli.
Ale nie zjadłam jakoś meeega dużo.
Wyszło 200g.
Ale i tak muszę zredukować, bo spać nie mogę z tego bólu.

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 23:32   #3606
bito77
Przyczajenie

1500 kalorii dziennie

Witam.
mam 24 lata 176 cm wzrostu i ważę 95 kg.

Czy dieta 1500 kcal dziennie (5 posiłków, mało cukru, 0 fast foodów)
nie wyniszczy mi organizmu skoro biegam 4 razy w tygodniu po 60 minut?
bito77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 01:51   #3607
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: 1500 kalorii dziennie

Nie wiemy jak wygląda Twój metabolizm, więc nikt nie da Ci odpowiedzi, że wyniszczy albo nie wyniszczy. Moim zdaniem 1500kcal w dniu treningowym to mało i mogłabyś w dniu, w którym biegasz, jeść np. 1700kcal.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 05:31   #3608
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Ostatecznie konsumuje łososia - Tż jednak udało się go "złowić" w sklepie
a ja jemu pół wieczora cukinie smażyłam tak jak lubi, cienkie plastry czyli smażenie i panierowanie prawie godzina a jedzenia 5 min było a ja nawet 1 plastra nie zjadłam

pispon jestem jak brzydkie kaczątko...po warstwą mięciutkiego tłuszczyku ukryty jest tytan z stali
Nerkowce w łamaniu silnej woli są lepsze jak rosyjskie służby wywiadowcze
A jak Ty te wszystkie kosmetyki do włosów spakujesz będzie dolata za nadbagaż

meeedzik wybij im z głowy takie myślenie, wybij
za hh

heroine

czbasia 5cm mówisz, w tym przypadku 5cm cieszy

Uwieeeelbiam łososia zazdraszczam

Paula
juuuhuuuu jak fajnie jest zobaczyć groszka i to w towarzystwie TŻ hihi. To na pewno wyjątkowe uczucie, ja się pewnie poryczę
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku

Pipson
z low carb nawet jakoś idzie, nie licze osttanio BWT, ale widzę po brzuchu że już jest bardziej płaski więc na pewno służy organizmowi ta zmiana
Kochana też mam problem z orzechami haha ja w ogóle uwielbiam PRZEGRYZAĆ ! :[
Ale dziennie odkładam sobie do miseczki np 30 pistacji ( najlepiej je, bo trzeba łupać i dłużej schodzi, niż np. nerkowce które od razu do buźki wskakują ) biorę przed kompa z kubkiem herbaty i zajdam. Ta dawka powinna wystarczy i być oki

Ja dziś w pracy od 8-15

śniad: 3 jajka na miękko ( babcineeeee )
2ś: jogurt naturalny
obiad: twarożek 200g + 2 kiełbaski drobiowe ( w pracy więc nic ciepłego )
podw: 30 pistacji
kolacja: kakao na gorzkim oczywiście

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2013-08-27 o 05:39
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 05:52   #3609
heroine86
Zakorzenienie

Dzieńńń dooobry baaardzo

TŻ pojechał do pracy, a ja oczywiście zasnąć już nie mogę dzisiaj ma dyżur, więc znów sama... chociaż o 17 przychodzi do mnie koleżanka i chyba upiekę parę muffinek... muszę czymś ją poczęstować

Kisiej, ja nie wiem czy od węgli... wczoraj mnie po piersi z kurczaka i sałatce przeżynało

Tinekk, strasznie mało tego jedzenia masz tu nie ma 1000 kcal nie przesadzaj w drugą stronę co to za kolacja gdzie warzywa? to wygląda niemalże jak Dukan
Stary 2013-08-27, 06:05   #3610
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Dzieńńń dooobry baaardzo

TŻ pojechał do pracy, a ja oczywiście zasnąć już nie mogę dzisiaj ma dyżur, więc znów sama... chociaż o 17 przychodzi do mnie koleżanka i chyba upiekę parę muffinek... muszę czymś ją poczęstować

Kisiej, ja nie wiem czy od węgli... wczoraj mnie po piersi z kurczaka i sałatce przeżynało

Tinekk, strasznie mało tego jedzenia masz tu nie ma 1000 kcal nie przesadzaj w drugą stronę co to za kolacja gdzie warzywa? to wygląda niemalże jak Dukan
Nie przepadam za warzywami na zimno, zazwyczaj jem w jakimś obiedzie typu leczo, albo surówka do obiadu lub na kanapkach ale jak omijam pieczywo i obiadu dziś ciepłego nie zjem to faktycznie nigdzie ich nie wepchałam..

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 06:22   #3611
ewelciaa144
Zakorzenienie

Ale się nie wyspałam to chyba przez pogodę, bo jest zimno i pochmurno

Medzik cudowna figura i jakie Ty masz szczuplutkie kostki i łydki
Paula Przecież Ty masz chudsze uda od Mariny zobacz jakie ona ma kolana brzydkie, a Ty takie śliczne szczuplutkie nóżki!
Cytat:
Daj spokój, ja z tymi orzechami to coś strasznego po prostu
Ja tak jak pisałam od jutra low carb pełną gębą, bo będę w końcu sama mieszkać, to będzie po mojemu O ile mnie mój mężczizna gdzieś nie wyciągnie, ale co tam, miałam już tydzień rozpusty, więc w razie czego nie dam się zwieść na pokuszenie poza tym on w miare rozumie moje dietowe fanaberie, jest wyrozumiały i kochany pod tym względem. Tzn, pod każdym jest, wiadomo Ale nie naśmiewa się z mojego dietowania czy nie wciska mi nic na siłe, czasem mnie podpuszcza, ale to dla śmiechu. Tylko dla mnie to już mniej smieszne, jak mi się strasznie chce czipsów
No widzisz to przez ten tydzień nadrobisz grzeszki wkacyjne, a potem już będzie ładna dietka super, że masz takiego TŻa to bardzo ważne, że Cię rozumie

Cytat:
I dla mnie

Cytat:
Nooo nareszcie teraz kilka dni niestety się pomęczysz, ale potem znowu 3 tygodnie spokoju za to mnie zaraz czekają bóle przedokresowe
No to skoro koleżanka wpadnie to trzeba upiec, ale bądź twarda

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-08-27 o 06:28
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-27, 06:31   #3612
heroine86
Zakorzenienie

Umyłam sobie łepetynykę i piję sobie kawkę

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Nie przepadam za warzywami na zimno, zazwyczaj jem w jakimś obiedzie typu leczo, albo surówka do obiadu lub na kanapkach ale jak omijam pieczywo i obiadu dziś ciepłego nie zjem to faktycznie nigdzie ich nie wepchałam..
To niedobrze... bo żadnych witamin nie dostarczasz... naprawdę bardzo ubogi ten Twój jadłospis.

Cytat:
Nooo nareszcie teraz kilka dni niestety się pomęczysz, ale potem znowu 3 tygodnie spokoju za to mnie zaraz czekają bóle przedokresowe
A daj spokój jak wstałam to zapomniałam, że mam @ bo mnie nie bolało, teraz się zaczyna... już wzięłam tabletki tylko kurde tak się "lekować" to też niedobrze

Cytat:
No to skoro koleżanka wpadnie to trzeba upiec, ale bądź twarda
Zamierzam
Stary 2013-08-27, 06:37   #3613
dzaga1989
Zakorzenienie

Czeeeeeeść Wstałam. W nocy chodziłam siku chyba z 2 razy (2gim razem TŻ mnie z kibelka ściągnął bo zasnęłam ) i mnie gorąco znów męczyło - pewnie dlatego do tej pory spałam.
Teraz wciągnęłam cappuccino i idę pewnie sobie śniadanie zrobię. Tinek mi ochoty na jajki narobiła więc pewnie będzie omlet gigant. Po tym capp nie mam już ochoty na słodkie bo miała być manna...

Cytat:
Suuuuper!!! zapewne to wielka radość zobaczyć takie małe "ziarenko"
Ale jak to sok pomidorowy do jarzynówki?
No to weź się TŻ zapytaj jak to Zniszczył mi normalnie moją jarzynówkę Powiem że w smaku nie jest zła. Ot, jak pomidorowa smakuje. Ale jakbym chciała zrobić pomidorową to bym taką zrobiła
Powiem Ci że jakoś się specjalnie nie wzruszyłam, po prostu taka nie jestem. Ale taką dumą mnie ten punkcik wypełnił. A TŻ wyrywał mi potem zdjęcie jak szalony żeby zobaczyć Nic dziwnego - dla nas obojga to nowa sytuacja

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Gratuluję!!! Niesamowite przeżycie zobaczyć, prawda?
Ja czułam niesamowite szczęście i wielką dumę. No i dobrze że...wszystko dobrze

Cytat:
Paula, co masz babuszki agafii ?
Pipsonku, a to ło: klik
Podoba mi się zapach, jednak jeśli chodzi o działanie to fakt, jest ok, ale moje włosy tak go piją że muszę dwa razy smarować. Dlatego pomyślałam wczoraj że nałożę rycynę to mi się kurde nie spłukała - po 2 dokładnych myciach szamponem
Jeszcze mam wieeeelką ochotę na GP, a u mnie to pod domem sprzedają w kiosku Ilekroć idę tamtędy to mam ochotę o niego poprosić
Stary 2013-08-27, 06:38   #3614
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja miałam Revalid w tabletkach, ale jak wzięłam nie po jedzeniu to aż muliło łee :/
Aaaa miałam dokładnie to samo. Dlatego później brałam tylko po jedzeniu. Natomiast w przypadku Skrzypowity nawet to nic nie dało - mdliło mnie po niej o każdej porze dnia i nocy Oddałam mamie.

Cytat:
Basia, Paula Bardzo Wam gatuluje pewnie super uczuie zobaczyć taką małą fasolkę
Mnie dzisiaj TŻ kusił truflami i się nie dałam, ale za to obgryzłam mu czekoladę z loda
Kocham trufleeee Zjadłabym, ale my cuksy rzadko kupujemy. Ja tylko czasem biorę w Biedrze te luzem jak są. Ostatnio na te mini Twixy/Marsy/itp. miałam chęć a tu cały czas Krówki i galaretki leżą
A widzisz, jednak low carb może służyć Cieszę się że i u Ciebie się sprawdził Też czułam to przepełnienie, ciężkość i takie...otępienie jakby. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić. A gdy zredukowałam ilość to wszystko mineło.
No a z Groszka się cieszymy baaaardzo TŻ tylko trochę przybity bo "rodzinna przepowiednia" się nie sprawdziła

Cytat:
Aaaa Ale ja chyba takiego brzucha nigdy nie będę miała
Chociaż teraz myślę że jak w ciąży się przyzwyczaję do nie picia alko to może po będę miała jednak szansę na takie płaskobrzusze

Cytat:
Aż się ucieszyłam Bo już niepokojące były te objawy przed i brak @
Jeju, zawsze cieszyłam się że nie mam aż tak silnych bóli podczas @. Natomiast moja koleżanka co miesiąc musiała chodzić na zastrzyk bo nawet Ketonal zawodził. Teraz jest w zagrożonej ciąży i już było sporo problemów

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Paula juuuhuuuu jak fajnie jest zobaczyć groszka i to w towarzystwie TŻ hihi. To na pewno wyjątkowe uczucie, ja się pewnie poryczę
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku
Ja dziś w pracy od 8-15
Ech...oby szybko zleciało Kochana
No dziękuję, dziękuję Cieszę sie że TŻ w ogóle ze mną poszedł, ale akurat mu zmiana podpasowała to z chęcią się ze mną wybrał. Tak jak pisałam - wyrywał to zdjęcie, studiował je wczoraj jak jakiś Einstein. Kurde to takie...zaskakujące Nigdy nie spodziewałam się że aż tak tym wszystkim się ucieszy

Cytat:
Dzieńńń dooobry baaardzo

Ahaha...przypomniał mi się dżingiel któregoś radia sprzed paru lat. Może Zetki, może RMFki
Ja dzisiaj sama do 15. Może w końcu narożnik przyjedzie I w końcu chałupa będzie w pełni ogarnięta.
TŻ prosił o muffiny na weekend więc u mnie też będą. Ale muszę wcześniej iść na wycieczkę do Pepco po formę. Oby tylko była, bo piszą w Internetach że one nie zawsze są.
Stary 2013-08-27, 06:56   #3615
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Czeeeeeeść Wstałam. W nocy chodziłam siku chyba z 2 razy (2gim razem TŻ mnie z kibelka ściągnął bo zasnęłam ) i mnie gorąco znów męczyło - pewnie dlatego do tej pory spałam.
Teraz wciągnęłam cappuccino i idę pewnie sobie śniadanie zrobię. Tinek mi ochoty na jajki narobiła więc pewnie będzie omlet gigant. Po tym capp nie mam już ochoty na słodkie bo miała być manna...
Heeeej
Jak to zasnęłaś na kiblu? nawet mi się to nie zdarzyło a chodzę po 3-4 razy w nocy
I u mnie chyba omlet będzie na śniadanie ale póki co kawusię piję i się delektuję

Cytat:
No to weź się TŻ zapytaj jak to Zniszczył mi normalnie moją jarzynówkę Powiem że w smaku nie jest zła. Ot, jak pomidorowa smakuje. Ale jakbym chciała zrobić pomidorową to bym taką zrobiła
Powiem Ci że jakoś się specjalnie nie wzruszyłam, po prostu taka nie jestem. Ale taką dumą mnie ten punkcik wypełnił. A TŻ wyrywał mi potem zdjęcie jak szalony żeby zobaczyć Nic dziwnego - dla nas obojga to nowa sytuacja
Ale bym się wściekła nie omieszkałabym wyrazić swojego niezadowolenia i frustracji ja w ogóle nie lubię jak ktoś mi się wtrąca do gotowania, bossszeee, staję się wtedy typową zołzą
I masz z czego być dumna a reakcja TŻ też pewnie dumny jak cholera

Cytat:
Ja tylko czasem biorę w Biedrze te luzem jak są. Ostatnio na te mini Twixy/Marsy/itp. miałam chęć a tu cały czas Krówki i galaretki leżą
Te mini Marsy i Snikersy były mega ja ostatnio kupiłam TŻ-towi takie kuleczki z cukrem strzelającym mówił, że pysznościowe a ja nie spróbowałam
Stary 2013-08-27, 06:57   #3616
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Aż się ucieszyłam Bo już niepokojące były te objawy przed i brak @
Jeju, zawsze cieszyłam się że nie mam aż tak silnych bóli podczas @. Natomiast moja koleżanka co miesiąc musiała chodzić na zastrzyk bo nawet Ketonal zawodził. Teraz jest w zagrożonej ciąży i już było sporo problemów
Też się ucieszyłam ale jak mnie zaczął boleć brzuch to już moje zadowolenie trochę osłabło wiesz, ja strasznie silnych nie mam, zazwyczaj tabletki pomagają... w ogóle mi się poprzestawiało z tym @, bo jeszcze ze 2 lata temu ja w ogóle nie odczuwałam, że mam @, ćwiczyłam, biegałam i nic mi nie było a teraz chyba się starzeję
Weź nie strasz

Cytat:
Ahaha...przypomniał mi się dżingiel któregoś radia sprzed paru lat. Może Zetki, może RMFki
Ja dzisiaj sama do 15. Może w końcu narożnik przyjedzie I w końcu chałupa będzie w pełni ogarnięta.
TŻ prosił o muffiny na weekend więc u mnie też będą. Ale muszę wcześniej iść na wycieczkę do Pepco po formę. Oby tylko była, bo piszą w Internetach że one nie zawsze są.
Ano bo to z radia ściĄgŁam
Wy jeszcze na ten narożnik czekacie? chociaż na takie rzeczy chyba się tyle czeka... moja mamcia też czekała jakoś 5-6 tygodni
W Pepco sama ostatnio widziałam formę i chciałam kupić ale kurde mam te sylikonowe i jakoś tak... odłożyłam choć nie powiem, że jednak bym przygarnęła

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-08-27 o 06:58
Stary 2013-08-27, 07:09   #3617
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
A daj spokój jak wstałam to zapomniałam, że mam @ bo mnie nie bolało, teraz się zaczyna... już wzięłam tabletki tylko kurde tak się "lekować" to też niedobrze
To oby ta dawka, którą wzięłaś pomogła a ten ketonal jest na receptę? Bo widzę, że Ci bardzo pomaga a ja się faszeruje zawsze No Spą albo Panadolem femina, a to mało pomaga pomaga

Cytat:
Zasnęłaś ? Ale mnie rozśmieszyłaś A ja nie mam pomysłu na śniadanie póki co zjadłam nekatrynkę, bo miała ochotę, a zaraz reszta

Cytat:
Kocham trufleeee Zjadłabym, ale my cuksy rzadko kupujemy. Ja tylko czasem biorę w Biedrze te luzem jak są. Ostatnio na te mini Twixy/Marsy/itp. miałam chęć a tu cały czas Krówki i galaretki leżą
A widzisz, jednak low carb może służyć Cieszę się że i u Ciebie się sprawdził Też czułam to przepełnienie, ciężkość i takie...otępienie jakby. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić. A gdy zredukowałam ilość to wszystko mineło.
No a z Groszka się cieszymy baaaardzo TŻ tylko trochę przybity bo "rodzinna przepowiednia" się nie sprawdziła
O tak, tak Twixy, Marsy, krówki uwielbiam Ja też rzadko mam takie cukierasy też ze względu na to, że są drogie kilka trufli, a do zapłacenia 11 zł Dokładnie czułam się tak samo jak Ty przepełniona i ciągle zmęczona, a teraz naprawdę to minęło może też pomogła pogoda, bo nie ma już takich upałów, ale i po brzuchu widzę, że jest zmiana

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Lecę na lumpki, bo dzisiaj dostawa i może coś upoluje wprawdzie jest to lumpek wyceniany i ceny niektóre odstraszają, ale może coś wpadnie Muszę się zbierać bo o 9 otwarcie, a ja jeszcze w piżamie, a kawałek mam z 20 minut w jedną stronę No, ale się poświęce

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-27, 07:18   #3618
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
To oby ta dawka, którą wzięłaś pomogła a ten ketonal jest na receptę? Bo widzę, że Ci bardzo pomaga a ja się faszeruje zawsze No Spą albo Panadolem femina, a to mało pomaga pomaga
No oby oby tak ketonal na receptę jest nospę biorę dodatkowo, bo działa rozkurczowo ale sama nic nie daje... znaczy bólu jako takiego nie uśmierzy

Cytat:
może też pomogła pogoda, bo nie ma już takich upałów, ale i po brzuchu widzę, że jest zmiana
To prawda mi już tak nie puchną nogi jak w tych upałach i jakoś tak ładniej wyglądają na wieczór

Cytat:
Lecę na lumpki, bo dzisiaj dostawa i może coś upoluje wprawdzie jest to lumpek wyceniany i ceny niektóre odstraszają, ale może coś wpadnie Muszę się zbierać bo o 9 otwarcie, a ja jeszcze w piżamie, a kawałek mam z 20 minut w jedną stronę No, ale się poświęce
Oooo, fajnie pochwal się później jak coś upolujesz ciekawego u mnie nie ma fajnych lumpków... znaczy może i są, ale strasznie drogo jest ostatnio zaszłam do jakiegoś i spodobała mi się jedna koszula, ale kosztowała 25 zł za tyle to ja prawie mam nową na targu jak popatrzyłam na ceny innych rzeczy to momentalnie stamtąd wyszłam za to u mojej mamy (znaczy w pobliskim mieście ) jest kilka super lumpków i jak teraz będę u rodziców to koniecznie się tam wybiorę a najlepsze, że ceny są tam śmiesznie niskie moja mama ma całą szafę lumpkowych łupów i to takich łaaadnych a niektóre nowe, z metkami a nie chce się podzielić, no więc się muszę sama tam pofatygować
Stary 2013-08-27, 07:18   #3619
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeej
Jak to zasnęłaś na kiblu? nawet mi się to nie zdarzyło a chodzę po 3-4 razy w nocy
Weeeeeź, w ogóle TŻ mi spokoju nie da. Miał niezły ubaw A no zasnęłam.Zamknęłam oczy (było ciemno, nie świeciłam światła nawet) i mi się przysnęło

Cytat:
Ale bym się wściekła nie omieszkałabym wyrazić swojego niezadowolenia i frustracji ja w ogóle nie lubię jak ktoś mi się wtrąca do gotowania, bossszeee, staję się wtedy typową zołzą
No nie omieszkałam i ja Piłowałam się na niego, ale wtedy mi wytknął że sok się zmarnuje i kasa w błoto pójdzie. Szczegół że sok kupił on sama nie wiem dla kogo Bo ja o niego nie prosiłam...
A w kuchni też lubię rządzić, ale czasem muszę spuścić z tonu bo jak czegoś nie wiem to bywa że pytam TŻ i wtedy on wściubia swój nochal we wszystko co robię, ale przynajmniej nie ma kulinarnej katastrofy

Cytat:
Te mini Marsy i Snikersy były mega ja ostatnio kupiłam TŻ-towi takie kuleczki z cukrem strzelającym mówił, że pysznościowe a ja nie spróbowałam
A nie wiem jakie, ale spróbowałabym

Cytat:
Weź nie strasz
Kurde właśnie później to przeczytałam i pomyślałam że to tak zabrzmi jak wyrok jakiś. Absolutnie nie chciałam żeby tak zabrzmiało Może to są w ogóle niezależne od siebie sytuacje. Kiedyś gdy się z nią przyjaźniłam to zawsze się skarżyła na te bóle. Teraz tylko mama mi o tych komplikacjach opowiada. A czym są spowodowane - tego nie wiem. Może jej waga też na to wpływa - wiem że ważyła 45kg a ma tyle wzrostu co ja

Cytat:
Wy jeszcze na ten narożnik czekacie? chociaż na takie rzeczy chyba się tyle czeka... moja mamcia też czekała jakoś 5-6 tygodni
W Pepco sama ostatnio widziałam formę i chciałam kupić ale kurde mam te sylikonowe i jakoś tak... odłożyłam choć nie powiem, że jednak bym przygarnęła
Moja mamuśka w Pierdzie kupiła silikonowe właśnie i tam chyba 6 muffin z jednej formy wychodzi. A ta Pepcowa taka wielka była (chyba na 24), ale chyba na mniejsze babeczki. Ja wezmę zapewną Pepcową bo w Pierdonce wtedy był jakiś przedświąteczny tydzień, stąd te wszystkie pierdółki do pieczenia, foremki, itp.
No i nam wyjdzie 5 tygodni z tym narożnikiem i wiesz...salon pusty, nowy TV i kino stoją ale nikt nie ogląda bo nawet nie ma gdzie tyłka posadzić. I tak się w sypialni dusimy na razie. No ale facio mówił że dziś już ma przyjechać do magazynu ten narożnik więc może przy odrobinie szczęście będzie na dziś wieczorem u nas.

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-27 o 07:20
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-27, 07:34   #3620
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Weeeeeź, w ogóle TŻ mi spokoju nie da. Miał niezły ubaw A no zasnęłam.Zamknęłam oczy (było ciemno, nie świeciłam światła nawet) i mi się przysnęło
O mamooo

Cytat:
No nie omieszkałam i ja Piłowałam się na niego, ale wtedy mi wytknął że sok się zmarnuje i kasa w błoto pójdzie. Szczegół że sok kupił on sama nie wiem dla kogo Bo ja o niego nie prosiłam...
A w kuchni też lubię rządzić, ale czasem muszę spuścić z tonu bo jak czegoś nie wiem to bywa że pytam TŻ i wtedy on wściubia swój nochal we wszystko co robię, ale przynajmniej nie ma kulinarnej katastrofy
Byyyzsyyynsu no to masz zupę pomidorowo-jarzynową pomidorówka z ziemniakami i groszkiem, tego jeszcze nie jadłam
No ja się mojemu TŻ-towi jak gotuje (co się zdarza rzadko) też nie wtrącam (choć korci mnie bardzo wtrącić swoje trzy grosze bo przecież ja wszystko wiem lepiej ). No ale leżę grzecznie na kanapie i czekam, bo wiem jak mnie takie coś wkurza

Cytat:
Kurde właśnie później to przeczytałam i pomyślałam że to tak zabrzmi jak wyrok jakiś. Absolutnie nie chciałam żeby tak zabrzmiało Może to są w ogóle niezależne od siebie sytuacje. Kiedyś gdy się z nią przyjaźniłam to zawsze się skarżyła na te bóle. Teraz tylko mama mi o tych komplikacjach opowiada. A czym są spowodowane - tego nie wiem. Może jej waga też na to wpływa - wiem że ważyła 45kg a ma tyle wzrostu co ja
Spoko nie ma co się tak nastawiać... nie mdleję wraz z przyjściem @ no i też nie uważam, że te bóle są jakieś straszne (pomijając ostatnią sytuację, ale to też nie wiadomo od czego). Uciążliwe bardzo, ale do przeżycia po tabletkach jest dobrze teraz mnie pobolewa, ale da się żyć
45 kg

Cytat:
Moja mamuśka w Pierdzie kupiła silikonowe właśnie i tam chyba 6 muffin z jednej formy wychodzi. A ta Pepcowa taka wielka była (chyba na 24), ale chyba na mniejsze babeczki. Ja wezmę zapewną Pepcową bo w Pierdonce wtedy był jakiś przedświąteczny tydzień, stąd te wszystkie pierdółki do pieczenia, foremki, itp.
No i nam wyjdzie 5 tygodni z tym narożnikiem i wiesz...salon pusty, nowy TV i kino stoją ale nikt nie ogląda bo nawet nie ma gdzie tyłka posadzić. I tak się w sypialni dusimy na razie. No ale facio mówił że dziś już ma przyjechać do magazynu ten narożnik więc może przy odrobinie szczęście będzie na dziś wieczorem u nas.
No te Pepcowe są takie duże i mi się łooone bardzo z tego względu podobały ja mam właśnie te na 6 sztuk ale kupiłam 2 od razu żeby się nie piep.rzyć z kilkakrotnym pieczeniem
Koniecznie porób zdjęcia jak już narożnik zagości w salonie

Idę w końcu zmontować tego omleta, bom zgłodniała tylko nie wiem czy na słodko czy na słono dylemat wagi wyższej
Stary 2013-08-27, 07:50   #3621
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
O mamooo

Cytat:
Byyyzsyyynsu no to masz zupę pomidorowo-jarzynową pomidorówka z ziemniakami i groszkiem, tego jeszcze nie jadłam
No ja się mojemu TŻ-towi jak gotuje (co się zdarza rzadko) też nie wtrącam (choć korci mnie bardzo wtrącić swoje trzy grosze bo przecież ja wszystko wiem lepiej ). No ale leżę grzecznie na kanapie i czekam, bo wiem jak mnie takie coś wkurza
Jak jeszcze były drzwi w kuchni to TŻ zamykał je przede mną gdy gotował Żebym zaraz nie krzyczała że za dużo śmietany/oliwy/za duża porcja/itp.Teraz też zostaję w pokoju i czekam na przysmaki
Hahahaha, no niezła wersja naprawdę. Ale ustaliliśmy że sam ją zje gdy mi nie będzie smakowała

Cytat:
45 kg
Ni mniej, ni więcej...
Pamiętam że gdy byłam w LO to jej ideałem ud było takie udo które w najgrubszym miejscu można dokładnie objąć dłońmi Wtedy to mnie tylko nakręcało do działania - że może i ja tak powinnam, że jestem gruba (nosiłam wtedy spodnie w rozm. 30 także ten...), że za dużo jem. Ale na myśleniu się jeszcze wtedy kończyło. A potem poznałam mojego eks...

Cytat:
No te Pepcowe są takie duże i mi się łooone bardzo z tego względu podobały ja mam właśnie te na 6 sztuk ale kupiłam 2 od razu żeby się nie piep.rzyć z kilkakrotnym pieczeniem
Koniecznie porób zdjęcia jak już narożnik zagości w salonie

Idę w końcu zmontować tego omleta, bom zgłodniała tylko nie wiem czy na słodko czy na słono dylemat wagi wyższej
Nom porobię
Pójdę może dzisiaj na spacer, może będą Od razu wezmę 2 blachy na ciacho bo też potrzebujemy.
No ja swojego pożarłam. Z 2 jaj, z pomidorem i bazylią Teraz biorę się za odcinek Revenge a potem chcę obejrzeć na MTV galę VMA. Wczoraj TŻ oglądał Terminatora i już nie chciałam mu zawracać głowy skoto na MTV to jeszcze ze sto razy puszczą. No i dziś leci o10

Aaaa jeszcze chciałam Cię zapytać o to jakiego kremu do twarzy używasz. Pewnie masz podobny typ do mojego, więc pomyślałam że może coś mi polecisz. Dotychczas miałam ten uniwersalny z Biedry ale on jest bardziej do całego ciała, ale przydałoby mi się coś do buzi. Ale tych kremów i producentów tyle że można oczopląsu dostać

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-27 o 07:54
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:16   #3622
meeedzik
Zakorzenienie

Hej ślicznoty dziękuję za miłe komplementy
Heroine boki mam z tyłu haha serio serio ale Tż mówi, że kocha moje boczki i sobie nie wyobraża jakby miało ich nie być wiem, że z przodu jestem płaska, że kości miednicowe mi odstają, ale boki niestety są
Ewelcia a w sumie łydki i kostki to mogłabym mieć grubsze, nie było by wtedy widac takiej śmiesznej różnicy między łydkami, a udami
Paula cieszę sie, że z maleństwem jest wszystko ok hehe co do bliźniaków to mnie w przyszłości też taki stres czeka, bo moja mama jest z bliźniaków i babcia też była, no i w rodzinie Tż też parę przypadków bliźniaczych było ale ja to chyba bym chciała
W ogóle tak piszecie o tej ciąży, że normalnie mi się śniło, że ja we ciąży jestem jejku, mokra się obudziłam

I ja muszę się przejść po lumpkach, chciałabym znaleźć jakąś kamizelkę ocieplaną, taka pikowaną, coby do pracy mieć do Niemiec.
Stary 2013-08-27, 08:59   #3623
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ni mniej, ni więcej...
Pamiętam że gdy byłam w LO to jej ideałem ud było takie udo które w najgrubszym miejscu można dokładnie objąć dłońmi Wtedy to mnie tylko nakręcało do działania - że może i ja tak powinnam, że jestem gruba (nosiłam wtedy spodnie w rozm. 30 także ten...), że za dużo jem. Ale na myśleniu się jeszcze wtedy kończyło. A potem poznałam mojego eks...
Oeeezu, co za laska przy takiej to tylko w kompleksy wpaść ja bym się pewnie zaczęła odchudzać... (co zresztą miało miejsce na 2 roku studiów... wprowadziłam się do akademika i musiałam dzielić pokój z laską chudą jak szczypior która w kółko powtarzała, że ma grube uda i przez nią wkręciłam się na dobre... zaczęło się liczenie kcal i ograniczanie wszystkiego do minimum ) niektóre laski mają naprawdę spaczony obraz idealnego ciała i manię chudości

Cytat:
Pójdę może dzisiaj na spacer, może będą Od razu wezmę 2 blachy na ciacho bo też potrzebujemy.
No ja swojego pożarłam. Z 2 jaj, z pomidorem i bazylią Teraz biorę się za odcinek Revenge a potem chcę obejrzeć na MTV galę VMA. Wczoraj TŻ oglądał Terminatora i już nie chciałam mu zawracać głowy skoto na MTV to jeszcze ze sto razy puszczą. No i dziś leci o10
Mi by się przydała kwadratowa blaszka, bo mam taką dużą i keksówkę, a takiej średniej nie no i czasem chcę upiec mniejsze ciacho i nie mam jak ja w ogóle lubię kupować kuchenne gadżety
Ja też pożarłam z plasterkiem szynki i łyżką serka wiejskiego, który się fajnie roztopił alem się nażarła zaraz się zbieram na zakupy po te składniki na muffinki
Ooo, aż też włączyłam TV
Stary 2013-08-27, 09:00   #3624
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa jeszcze chciałam Cię zapytać o to jakiego kremu do twarzy używasz. Pewnie masz podobny typ do mojego, więc pomyślałam że może coś mi polecisz. Dotychczas miałam ten uniwersalny z Biedry ale on jest bardziej do całego ciała, ale przydałoby mi się coś do buzi. Ale tych kremów i producentów tyle że można oczopląsu dostać
No właśnie nie używam nic specjalnego choć może powinnam, bo wiek już nienastolatkowy mam no ale jak mi służą to jakoś nie wydziwiam ja też używam tego uniwersalnego do całego ciała Nivea Soft, o ten:

Bardzo go lubię, jest mega wydajny i niedrogi ten z Biedry mi nie służył piekła mnie buzia po nim zużyłam na nogi
Z typowych do twarzy używałam tego:

i tego:

One są nawilżające i ja właśnie takich poszukuję, bo mam suchą cerę

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine boki mam z tyłu haha serio serio ale Tż mówi, że kocha moje boczki i sobie nie wyobraża jakby miało ich nie być wiem, że z przodu jestem płaska, że kości miednicowe mi odstają, ale boki niestety są
Serio tego nie widać mój TŻ też mi mówi, że kocha moje boczki
Stary 2013-08-27, 09:24   #3625
ewelciaa144
Zakorzenienie

Wróciłam i nic nie kupiłam nic mi sie nie podobało, pani akurat wieszała cudną parkę beżową i w dodatku mój rozmiar ja już biegnę po nią uradowana, patrze na metkę, a tam 59 zł od razu ją odłożyłam na miejsce

Cytat:
To prawda mi już tak nie puchną nogi jak w tych upałach i jakoś tak ładniej wyglądają na wieczór

Oooo, fajnie pochwal się później jak coś upolujesz ciekawego u mnie nie ma fajnych lumpków... znaczy może i są, ale strasznie drogo jest ostatnio zaszłam do jakiegoś i spodobała mi się jedna koszula, ale kosztowała 25 zł za tyle to ja prawie mam nową na targu jak popatrzyłam na ceny innych rzeczy to momentalnie stamtąd wyszłam za to u mojej mamy (znaczy w pobliskim mieście ) jest kilka super lumpków i jak teraz będę u rodziców to koniecznie się tam wybiorę a najlepsze, że ceny są tam śmiesznie niskie moja mama ma całą szafę lumpkowych łupów i to takich łaaadnych a niektóre nowe, z metkami a nie chce się podzielić, no więc się muszę sama tam pofatygować
O właśnie mi nogi też już nie puchną, a miałam z tym problem

W moim mieście też nie a żadnych fajnych lmpków tylko ten jeden, tam piorą ciuchy i prasują no i towar z anglii same "młodzieżowe" rzeczy np. H&M, River Island, Primark, ale często ceny z kosmosu i kolejki takie, że a reszta to takie małe gdzie naprawdę trudno coś upolować, bo są stare szmaty

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-27, 09:37   #3626
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie używam nic specjalnego choć może powinnam, bo wiek już nienastolatkowy mam no ale jak mi służą to jakoś nie wydziwiam
Ja sobie z KWC kilka spisałam (Garniera też zapisałam, poza tym jakiś Bielendy z Awokado, dwa Eveline, Ziaję Kozie Mleko). Zauważyłam że moja cera jest taka...szara i zmęczona. Więc muszę się zaopatrzyć w krem i może jakąś maseczkę zrobić raz czy dwa.

Cytat:
Wróciłam i nic nie kupiłam nic mi sie nie podobało, pani akurat wieszała cudną parkę beżową i w dodatku mój rozmiar ja już biegnę po nią uradowana, patrze na metkę, a tam 59 zł od razu ją odłożyłam na miejsce
O jaaaa...59zł Kurde to gdyby na bazarku sprzedawali parki (chociaż nigdy nie widziałam tam, niestety) to na pewno koło 60-70zł by kosztowały
Najbardziej w SH (zwłaszcza tych małych) irytują mnie ceny ciuchów z Primarka. Czasem te babki myślą że jak z Anglii to już warte majątek. A przecież koszulka basicowa z Atmo kosztuje pewnie mniej niż 3 funty (jeszcze kilka lat temu kupowałam za 1 funt
Stary 2013-08-27, 09:39   #3627
meeedzik
Zakorzenienie

Paula z kremów do twarzy polecam te nowe garniera hydra adapt w tubce mam dwa ten w różowej i w pomarańczowej i ten klik jak dla mnie jest świetny, dobrze nawilża, ale też szybko się wchłania więc pod podkład jak najbardziej się nada
Bo zaś ten drugi krem-żel jest jakiś taki lepki, że muszę po nim myć ręce, choć na twarzy spisuje się ok, niby dynamizujący czy jakoś tak
W ogóle lubię kremy garniera, kiedyś kupowałam taki klik to był mój ideał, chyba z 4-5 lat używałam, a ostatnio nigdzie go nie mogę dostać jest jeszcze taki sam tylko w jasnoróżowym opakowaniu, tez jest super

Heroine bo od przodu nie widać tych boczków, ale w spodniach obcisłych wystają, uwierz mi, bo wiem co mówię ;p nawet moje koleżanki które ważą około 70kg widzą u mnie te boczki i mówią, że mimo ich i tak chuda jak szkapa jestem
Stary 2013-08-27, 09:40   #3628
kisiej25
Tajka

mam ochotę się ubrać w worek i obudzić z miniejszym brzucholem
otóż ubrałam spodnie, które normalnie były dobre.
Dobre dobre. Nigdzie się nie wbijały ani nic.
Masakra
Przebrałam je na jeansy na gumce, bo coś niewyobrażalnego.
plus brzuch mnie dziwnie boli. Jakby miał wielkiego siniaka. No i trzeba przyznać, ze się powiększył.
wygląda obecnie jak w ciąży.
czuję się gruba, tłusta i nic na mnie dobrze nie leży.
Węgle ? Nie wiem, co jest, bo nie jadłam ani słodyczy, ani lodów, ani fast-foodów. Nic takiego bardzo niezdrowego nie powpadało.
Nie założę normalnych spodni, bo boli + wszystko się wylewa.
Przed dwoma tygodniami, gdy patrzyłam rano w lustro, podobałam się sobie.
Teraz znowu wrócił stan, że wyglądam źle, a mój brzuch wcale nie jest "do przyjęcia", jak wtedy sobie mówiłam.

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:46   #3629
meeedzik
Zakorzenienie

Paula mi zaś kremy ziaji nie pasują, miałam już oliwkowy, kozie mleko z nagietka itp, ale dla mnie są one za tłuste wyglądam jakbym buzie margaryną posmarowała
A i ten jeszcze miałam, tez bardzo fajny był chyba trzy rodzaje z niego już kupowałam, nawet przeciwzmarszczkowy wszystkie bardzo podobne do siebie ja lubię takie które nawilżają, ale szybko się wchłaniają

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Kisiej może obecna dieta Ci nie służy? za dużo białka? nie mam pojęcia, ale ja wiem, że jak jem ściśle białkowe posiłki, nawet na kolację, to brzuch mam jakiś wzdęty i nie rezygnuję nawet z chleba na kolację
Stary 2013-08-27, 09:51   #3630
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaaa...59zł Kurde to gdyby na bazarku sprzedawali parki (chociaż nigdy nie widziałam tam, niestety) to na pewno koło 60-70zł by kosztowały
Najbardziej w SH (zwłaszcza tych małych) irytują mnie ceny ciuchów z Primarka. Czasem te babki myślą że jak z Anglii to już warte majątek. A przecież koszulka basicowa z Atmo kosztuje pewnie mniej niż 3 funty (jeszcze kilka lat temu kupowałam za 1 funt
Dokładnie Wiem, że parki nigdzie nie dostanę w takiej cenie no, ale to jednak używana i ta cena to przesada Właśnie, właśnie w Primarku można dostać fajne ciuchy za małe pieniądze (szkoda, że w Polsce nie ma ) a w lumpkach się tak cenią marzy mi się wyprawa do Primarka

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Paula z kremów do twarzy polecam te nowe garniera hydra adapt w tubce mam dwa ten w różowej i w pomarańczowej i ten klik jak dla mnie jest świetny, dobrze nawilża, ale też szybko się wchłania więc pod podkład jak najbardziej się nada
Bo zaś ten drugi krem-żel jest jakiś taki lepki, że muszę po nim myć ręce, choć na twarzy spisuje się ok, niby dynamizujący czy jakoś tak
W ogóle lubię kremy garniera, kiedyś kupowałam taki klik to był mój ideał, chyba z 4-5 lat używałam, a ostatnio nigdzie go nie mogę dostać jest jeszcze taki sam tylko w jasnoróżowym opakowaniu, tez jest super
O właśnie miałam kupić ten z hydra adapt, ale do cery tłustej widziałam, że chyba w Biedronce są tańsze to musze się wybrać bo teraz używam kozie mleko do cery suchej skłonnej do zmarszczek bo był kiedyś jako gratis do balsamu i potem się świece cała jak reflektor

29.09
0/3,3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości