|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Daj spokój, ja z tymi orzechami to coś strasznego po prostu Ja tak jak pisałam od jutra low carb pełną gębą, bo będę w końcu sama mieszkać, to będzie po mojemu O ile mnie mój mężczizna gdzieś nie wyciągnie, ale co tam, miałam już tydzień rozpusty, więc w razie czego nie dam się zwieść na pokuszenie poza tym on w miare rozumie moje dietowe fanaberie, jest wyrozumiały i kochany pod tym względem. Tzn, pod każdym jest, wiadomo Ale nie naśmiewa się z mojego dietowania czy nie wciska mi nic na siłe, czasem mnie podpuszcza, ale to dla śmiechu. Tylko dla mnie to już mniej smieszne, jak mi się strasznie chce czipsów
|
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
|
idealna figura jak dla mnie
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
O bozzzziuniuuuu
![]() Dostałam @ już wiem skąd to parcie na tą krówkę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3605 | |||
|
Tajka
|
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
Ale nie zjadłam jakoś meeega dużo. Wyszło 200g. Ale i tak muszę zredukować, bo spać nie mogę z tego bólu.
|
|
#3606 |
|
Przyczajenie
|
1500 kalorii dziennie
Witam.
mam 24 lata 176 cm wzrostu i ważę 95 kg. Czy dieta 1500 kcal dziennie (5 posiłków, mało cukru, 0 fast foodów) nie wyniszczy mi organizmu skoro biegam 4 razy w tygodniu po 60 minut? |
|
|
|
#3607 |
|
Copyraptor
|
Dot.: 1500 kalorii dziennie
Nie wiemy jak wygląda Twój metabolizm, więc nikt nie da Ci odpowiedzi, że wyniszczy albo nie wyniszczy. Moim zdaniem 1500kcal w dniu treningowym to mało i mogłabyś w dniu, w którym biegasz, jeść np. 1700kcal.
|
|
|
|
#3608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwieeeelbiam łososia zazdraszczam ![]() Paula juuuhuuuu jak fajnie jest zobaczyć groszka i to w towarzystwie TŻ hihi. To na pewno wyjątkowe uczucie, ja się pewnie poryczę ![]() Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku ![]() Pipson z low carb nawet jakoś idzie, nie licze osttanio BWT, ale widzę po brzuchu że już jest bardziej płaski więc na pewno służy organizmowi ta zmiana ![]() Kochana też mam problem z orzechami haha ja w ogóle uwielbiam PRZEGRYZAĆ ! :[ Ale dziennie odkładam sobie do miseczki np 30 pistacji ( najlepiej je, bo trzeba łupać i dłużej schodzi, niż np. nerkowce które od razu do buźki wskakują ) biorę przed kompa z kubkiem herbaty i zajdam. Ta dawka powinna wystarczy i być oki ![]() Ja dziś w pracy od 8-15 śniad: 3 jajka na miękko ( babcineeeee )2ś: jogurt naturalny obiad: twarożek 200g + 2 kiełbaski drobiowe ( w pracy więc nic ciepłego ) podw: 30 pistacji kolacja: kakao na gorzkim oczywiście
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2013-08-27 o 06:39 |
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńńń dooobry baaardzo
![]() TŻ pojechał do pracy, a ja oczywiście zasnąć już nie mogę dzisiaj ma dyżur, więc znów sama... chociaż o 17 przychodzi do mnie koleżanka i chyba upiekę parę muffinek... muszę czymś ją poczęstować ![]() Kisiej, ja nie wiem czy od węgli... wczoraj mnie po piersi z kurczaka i sałatce przeżynało ![]() Tinekk, strasznie mało tego jedzenia masz tu nie ma 1000 kcal nie przesadzaj w drugą stronę co to za kolacja gdzie warzywa? to wygląda niemalże jak Dukan
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale się nie wyspałam
to chyba przez pogodę, bo jest zimno i pochmurno Medzik cudowna figura ![]() Paula Przecież Ty masz chudsze uda od Mariny zobacz jakie ona ma kolana brzydkie, a Ty takie śliczne szczuplutkie nóżki! ![]() Cytat:
I dla mnie Cytat:
za to mnie zaraz czekają bóle przedokresowe ![]() No to skoro koleżanka wpadnie to trzeba upiec, ale bądź twarda ![]()
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-08-27 o 07:28 |
||
|
|
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Umyłam sobie łepetynykę i piję sobie kawkę
![]() Cytat:
Cytat:
jak wstałam to zapomniałam, że mam @ bo mnie nie bolało, teraz się zaczyna... już wzięłam tabletki tylko kurde tak się "lekować" to też niedobrze ![]() Zamierzam
|
||
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeść
) i mnie gorąco znów męczyło - pewnie dlatego do tej pory spałam.Teraz wciągnęłam cappuccino i idę pewnie sobie śniadanie zrobię. Tinek mi ochoty na jajki narobiła więc pewnie będzie omlet gigant. Po tym capp nie mam już ochoty na słodkie bo miała być manna...Cytat:
Powiem Ci że jakoś się specjalnie nie wzruszyłam, po prostu taka nie jestem. Ale taką dumą mnie ten punkcik wypełnił. A TŻ wyrywał mi potem zdjęcie jak szalony żeby zobaczyć ![]() Ja czułam niesamowite szczęście i wielką dumę. No i dobrze że...wszystko dobrze Pipsonku, a to ło: klik Podoba mi się zapach, jednak jeśli chodzi o działanie to fakt, jest ok, ale moje włosy tak go piją że muszę dwa razy smarować. Dlatego pomyślałam wczoraj że nałożę rycynę to mi się kurde nie spłukała - po 2 dokładnych myciach szamponem Jeszcze mam wieeeelką ochotę na GP, a u mnie to pod domem sprzedają w kiosku
|
|
|
#3614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oddałam mamie.Cytat:
A widzisz, jednak low carb może służyć Cieszę się że i u Ciebie się sprawdził Też czułam to przepełnienie, ciężkość i takie...otępienie jakby. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić. A gdy zredukowałam ilość to wszystko mineło.No a z Groszka się cieszymy baaaardzo Aaaa Ale ja chyba takiego brzucha nigdy nie będę miała Chociaż teraz myślę że jak w ciąży się przyzwyczaję do nie picia alko to może po będę miała jednak szansę na takie płaskobrzusze Cytat:
Jeju, zawsze cieszyłam się że nie mam aż tak silnych bóli podczas @. Natomiast moja koleżanka co miesiąc musiała chodzić na zastrzyk bo nawet Ketonal zawodził. Teraz jest w zagrożonej ciąży i już było sporo problemów Cytat:
![]() No dziękuję, dziękuję Cieszę sie że TŻ w ogóle ze mną poszedł, ale akurat mu zmiana podpasowała to z chęcią się ze mną wybrał. Tak jak pisałam - wyrywał to zdjęcie, studiował je wczoraj jak jakiś Einstein. Kurde to takie...zaskakujące Nigdy nie spodziewałam się że aż tak tym wszystkim się ucieszy ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj sama do 15. Może w końcu narożnik przyjedzie I w końcu chałupa będzie w pełni ogarnięta.TŻ prosił o muffiny na weekend więc u mnie też będą. Ale muszę wcześniej iść na wycieczkę do Pepco po formę. Oby tylko była, bo piszą w Internetach że one nie zawsze są.
|
|
|
#3615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to zasnęłaś na kiblu? a chodzę po 3-4 razy w nocy ![]() I u mnie chyba omlet będzie na śniadanie ale póki co kawusię piję i się delektuję Cytat:
I masz z czego być dumna ![]() Cytat:
ja ostatnio kupiłam TŻ-towi takie kuleczki z cukrem strzelającym a ja nie spróbowałam
|
|||
|
|
|
#3616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz chyba się starzeję ![]() Weź nie strasz ![]() Cytat:
Wy jeszcze na ten narożnik czekacie? chociaż na takie rzeczy chyba się tyle czeka... moja mamcia też czekała jakoś 5-6 tygodni W Pepco sama ostatnio widziałam formę i chciałam kupić ale kurde mam te sylikonowe i jakoś tak... odłożyłam choć nie powiem, że jednak bym przygarnęła
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-08-27 o 07:58 |
||
|
|
|
#3617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nie mam pomysłu na śniadanie póki co zjadłam nekatrynkę, bo miała ochotę, a zaraz reszta ![]() Cytat:
uwielbiam Ja też rzadko mam takie cukierasy też ze względu na to, że są drogie kilka trufli, a do zapłacenia 11 zł Dokładnie czułam się tak samo jak Ty przepełniona i ciągle zmęczona, a teraz naprawdę to minęło może też pomogła pogoda, bo nie ma już takich upałów, ale i po brzuchu widzę, że jest zmiana ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Lecę na lumpki, bo dzisiaj dostawa i może coś upoluje wprawdzie jest to lumpek wyceniany i ceny niektóre odstraszają, ale może coś wpadnie Muszę się zbierać bo o 9 otwarcie, a ja jeszcze w piżamie, a kawałek mam z 20 minut w jedną stronę No, ale się poświęce
|
|
|
#3618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ketonal na receptę jest ale sama nic nie daje... znaczy bólu jako takiego nie uśmierzy Cytat:
![]() Cytat:
pochwal się później jak coś upolujesz ciekawego u mnie nie ma fajnych lumpków... znaczy może i są, ale strasznie drogo jest ostatnio zaszłam do jakiegoś i spodobała mi się jedna koszula, ale kosztowała 25 zł za tyle to ja prawie mam nową na targu jak popatrzyłam na ceny innych rzeczy to momentalnie stamtąd wyszłam ) jest kilka super lumpków i jak teraz będę u rodziców to koniecznie się tam wybiorę a najlepsze, że ceny są tam śmiesznie niskie moja mama ma całą szafę lumpkowych łupów i to takich łaaadnych a niektóre nowe, z metkami więc się muszę sama tam pofatygować
|
|||
|
|
|
#3619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo ja o niego nie prosiłam...A w kuchni też lubię rządzić, ale czasem muszę spuścić z tonu bo jak czegoś nie wiem to bywa że pytam TŻ i wtedy on wściubia swój nochal we wszystko co robię, ale przynajmniej nie ma kulinarnej katastrofy ![]() Cytat:
Kurde właśnie później to przeczytałam i pomyślałam że to tak zabrzmi jak wyrok jakiś. Absolutnie nie chciałam żeby tak zabrzmiało ![]() Cytat:
No i nam wyjdzie 5 tygodni z tym narożnikiem i wiesz...salon pusty, nowy TV i kino stoją ale nikt nie ogląda bo nawet nie ma gdzie tyłka posadzić. I tak się w sypialni dusimy na razie. No ale facio mówił że dziś już ma przyjechać do magazynu ten narożnik więc może przy odrobinie szczęście będzie na dziś wieczorem u nas.
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-27 o 08:20 |
||||
|
|
|
#3620 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ja się mojemu TŻ-towi jak gotuje (co się zdarza rzadko) też nie wtrącam (choć korci mnie bardzo wtrącić swoje trzy grosze ![]() Cytat:
nie mdleję wraz z przyjściem @ no i też nie uważam, że te bóle są jakieś straszne (pomijając ostatnią sytuację, ale to też nie wiadomo od czego). Uciążliwe bardzo, ale do przeżycia po tabletkach jest dobrze teraz mnie pobolewa, ale da się żyć ![]() 45 kg Cytat:
ja mam właśnie te na 6 sztuk ![]() Koniecznie porób zdjęcia jak już narożnik zagości w salonie ![]() ![]() Idę w końcu zmontować tego omleta, bom zgłodniała tylko nie wiem czy na słodko czy na słono dylemat wagi wyższej
|
||||
|
|
|
#3621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żebym zaraz nie krzyczała że za dużo śmietany/oliwy/za duża porcja/itp.Teraz też zostaję w pokoju i czekam na przysmaki ![]() Hahahaha, no niezła wersja naprawdę. Ale ustaliliśmy że sam ją zje gdy mi nie będzie smakowała ![]() Ni mniej, ni więcej... Pamiętam że gdy byłam w LO to jej ideałem ud było takie udo które w najgrubszym miejscu można dokładnie objąć dłońmi Wtedy to mnie tylko nakręcało do działania - że może i ja tak powinnam, że jestem gruba (nosiłam wtedy spodnie w rozm. 30 także ten...), że za dużo jem. Ale na myśleniu się jeszcze wtedy kończyło. A potem poznałam mojego eks... Cytat:
![]() Pójdę może dzisiaj na spacer, może będą No ja swojego pożarłam. Z 2 jaj, z pomidorem i bazylią Teraz biorę się za odcinek Revenge a potem chcę obejrzeć na MTV galę VMA. Wczoraj TŻ oglądał Terminatora i już nie chciałam mu zawracać głowy skoto na MTV to jeszcze ze sto razy puszczą. No i dziś leci o10 Aaaa jeszcze chciałam Cię zapytać o to jakiego kremu do twarzy używasz. Pewnie masz podobny typ do mojego, więc pomyślałam że może coś mi polecisz. Dotychczas miałam ten uniwersalny z Biedry ale on jest bardziej do całego ciała, ale przydałoby mi się coś do buzi. Ale tych kremów i producentów tyle że można oczopląsu dostać
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-27 o 08:54 |
||
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ślicznoty
dziękuję za miłe komplementy Heroine boki mam z tyłu ale Tż mówi, że kocha moje boczki i sobie nie wyobraża jakby miało ich nie być wiem, że z przodu jestem płaska, że kości miednicowe mi odstają, ale boki niestety są ![]() Ewelcia a w sumie łydki i kostki to mogłabym mieć grubsze, nie było by wtedy widac takiej śmiesznej różnicy między łydkami, a udami Paula cieszę sie, że z maleństwem jest wszystko ok ale ja to chyba bym chciała ![]() W ogóle tak piszecie o tej ciąży, że normalnie mi się śniło, że ja we ciąży jestem I ja muszę się przejść po lumpkach, chciałabym znaleźć jakąś kamizelkę ocieplaną, taka pikowaną, coby do pracy mieć do Niemiec.
|
#3623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy takiej to tylko w kompleksy wpaść ja bym się pewnie zaczęła odchudzać... (co zresztą miało miejsce na 2 roku studiów... wprowadziłam się do akademika i musiałam dzielić pokój z laską chudą jak szczypior która w kółko powtarzała, że ma grube uda i przez nią wkręciłam się na dobre... zaczęło się liczenie kcal i ograniczanie wszystkiego do minimum ![]() Cytat:
no i czasem chcę upiec mniejsze ciacho i nie mam jak ja w ogóle lubię kupować kuchenne gadżety ![]() Ja też pożarłam z plasterkiem szynki i łyżką serka wiejskiego, który się fajnie roztopił zaraz się zbieram na zakupy po te składniki na muffinki ![]() Ooo, aż też włączyłam TV
|
||
|
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak mi służą to jakoś nie wydziwiam ja też używam tego uniwersalnego do całego ciała Nivea Soft, o ten:Bardzo go lubię, jest mega wydajny i niedrogi piekła mnie buzia po nim ![]() zużyłam na nogi ![]() Z typowych do twarzy używałam tego: ![]() i tego: ![]() One są nawilżające i ja właśnie takich poszukuję, bo mam suchą cerę Cytat:
mój TŻ też mi mówi, że kocha moje boczki
|
||
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam i nic nie kupiłam
nic mi sie nie podobało, pani akurat wieszała cudną parkę beżową i w dodatku mój rozmiar ja już biegnę po nią uradowana, patrze na metkę, a tam 59 zł od razu ją odłożyłam na miejsce Cytat:
W moim mieście też nie a żadnych fajnych lmpków tylko ten jeden, tam piorą ciuchy i prasują no i towar z anglii same "młodzieżowe" rzeczy np. H&M, River Island, Primark, ale często ceny z kosmosu i kolejki takie, że a reszta to takie małe gdzie naprawdę trudno coś upolować, bo są stare szmaty
|
|
|
#3626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O jaaaa...59zł Kurde to gdyby na bazarku sprzedawali parki (chociaż nigdy nie widziałam tam, niestety) to na pewno koło 60-70zł by kosztowały Najbardziej w SH (zwłaszcza tych małych) irytują mnie ceny ciuchów z Primarka. Czasem te babki myślą że jak z Anglii to już warte majątek. A przecież koszulka basicowa z Atmo kosztuje pewnie mniej niż 3 funty (jeszcze kilka lat temu kupowałam za 1 funt
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Paula z kremów do twarzy polecam te nowe garniera hydra adapt w tubce
mam dwa ten w różowej i w pomarańczowej i ten klik jak dla mnie jest świetny, dobrze nawilża, ale też szybko się wchłania więc pod podkład jak najbardziej się nada Bo zaś ten drugi krem-żel jest jakiś taki lepki, że muszę po nim myć ręce, choć na twarzy spisuje się ok, niby dynamizujący czy jakoś tak ![]() W ogóle lubię kremy garniera, kiedyś kupowałam taki klik to był mój ideał, chyba z 4-5 lat używałam, a ostatnio nigdzie go nie mogę dostać jest jeszcze taki sam tylko w jasnoróżowym opakowaniu, tez jest super ![]() Heroine bo od przodu nie widać tych boczków, ale w spodniach obcisłych wystają, uwierz mi, bo wiem co mówię ;p nawet moje koleżanki które ważą około 70kg widzą u mnie te boczki i mówią, że mimo ich i tak chuda jak szkapa jestem
|
|
#3628 | ||
|
Tajka
|
mam ochotę się ubrać w worek i obudzić z miniejszym brzucholem otóż ubrałam spodnie, które normalnie były dobre.Dobre dobre. Nigdzie się nie wbijały ani nic. Masakra ![]() Przebrałam je na jeansy na gumce, bo coś niewyobrażalnego. wygląda obecnie jak w ciąży. ![]() czuję się gruba, tłusta i nic na mnie dobrze nie leży. ![]() Węgle ? Nie wiem, co jest, bo nie jadłam ani słodyczy, ani lodów, ani fast-foodów. Nic takiego bardzo niezdrowego nie powpadało. ![]() Nie założę normalnych spodni, bo boli + wszystko się wylewa. ![]() Przed dwoma tygodniami, gdy patrzyłam rano w lustro, podobałam się sobie. Teraz znowu wrócił stan, że wyglądam źle, a mój brzuch wcale nie jest "do przyjęcia", jak wtedy sobie mówiłam.
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Paula mi zaś kremy ziaji nie pasują, miałam już oliwkowy, kozie mleko z nagietka itp, ale dla mnie są one za tłuste
wyglądam jakbym buzie margaryną posmarowała A i ten jeszcze miałam, tez bardzo fajny był chyba trzy rodzaje z niego już kupowałam, nawet przeciwzmarszczkowy wszystkie bardzo podobne do siebie ja lubię takie które nawilżają, ale szybko się wchłaniają ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Kisiej może obecna dieta Ci nie służy? za dużo białka? nie mam pojęcia, ale ja wiem, że jak jem ściśle białkowe posiłki, nawet na kolację, to brzuch mam jakiś wzdęty i nie rezygnuję nawet z chleba na kolację
|
#3630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, właśnie w Primarku można dostać fajne ciuchy za małe pieniądze (szkoda, że w Polsce nie ma marzy mi się wyprawa do Primarka ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

Mnie dzisiaj TŻ kusił truflami i się nie dałam, ale za to obgryzłam mu czekoladę z loda 

I wracasz do tej zimnej Polski
ja dzisiaj tak zmarzłam niby słońce było, a jednak to tylko pozory 

już wiem skąd to parcie na tą krówkę

za hh

dzisiaj ma dyżur, więc znów sama... chociaż o 17 przychodzi do mnie koleżanka
nie przesadzaj w drugą stronę
gdzie warzywa?
to chyba przez pogodę, bo jest zimno i pochmurno 
za to mnie zaraz czekają bóle przedokresowe

tylko kurde tak się "lekować" to też niedobrze
) i mnie gorąco znów męczyło - pewnie dlatego do tej pory spałam.

Cieszę się że i u Ciebie się sprawdził
I w końcu chałupa będzie w pełni ogarnięta.
ale póki co kawusię piję i się delektuję 

a najlepsze, że ceny są tam śmiesznie niskie