|  2013-10-05, 10:13 | #1 | 
| Zakorzenienie | PAŹDZIERNIK kosmetyki naturalne, Clinique, Collistar, Revlon, IsisPharma

Nieaktualne John Masters Organics, Shine On - Odżywka bez spłukiwania, zostało około 20%, tylko za coś pilnego, KLIK Love2Mix Organic, Krem-żel do ciała mega nawilżenie Morela i Gruszka, zostało około 40%, KLIK Organic Shop, Masło do ciała biała czekolada, pozostało jakieś 50-60%, KLIK Sesa, mydło odżywcze do włosów, odkrojona połówka, KLIK Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika, KLIK Edytowane przez esterie Czas edycji: 2013-11-10 o 15:07 | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 10:14 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: PAŹDZIERNIK kosmetyki naturalne, Clinique, Collistar, Revlon, IsisPharma

Clinique Pore Minimizer Instant Perfector, preparat zwężający pory, zostało ok. 50%, KLIK IsisPharma, Glyco-A 12% AHA Peeling, nowy w kartoniku, tylko za coś pilnego, KLIK Edytowane przez esterie Czas edycji: 2013-11-10 o 15:07 | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 10:35 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Może znalazłabyś coś u mnie m.in. za dowolnie wybrane kosmetyki naturalne i błyszczyki?   
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 10:48 | #5 | 
| Wtajemniczenie | 

Podoba mi się tyle rzeczy, że najpierw bym prosiła o informację, czy cokolwiek podoba Ci się u mnie   . | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 11:04 | #6 | 
| Rozeznanie | 

John Masters Organics, Shine On - Odżywka bez spłukiwania, zostało około 20%, tylko za coś pilnego, KLIK Sesa, mydło odżywcze do włosów, odkrojona połówka, KLIK Dowolnie wybrane kosmetyki naturalne ze sklepu Biolander (o wartości 50-150 zł - w zależności od tego co wybiorę od Ciebie) Artego Argan Oil Premium Serum, profesjonalne serum do włosów olej arganowy, 65/100 ml, KLIK Poza wątkiem mam szampon i odżywkę Natura Siberica objętość i nawilżenie, dwa rodzaje J'adore Diora, Tous, DKNY Golden Delicious, maskę NaturVital aloesową i aloesowy szampon Equilibra  Z naturalnej pielęgnacji jeszcze glinkę, korund, czarne mydło, mydło Aleppo, wody termalne i wiele innych   Byłabyś czymś zainteresowana? Edytowane przez camilleanne Czas edycji: 2013-10-05 o 11:06 | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 11:22 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: zawsze tam gdzie Ty... 
				Przekupka: 163 pkt  / 100% pozyt. | 

witaj, znajdziesz coś u mnie za serum z olejkiem arganowym Artego oraz olejek Alterra?   
				__________________ "Czas robi swoje, a Ty człowieku?..." H.Murakami wymiana-ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1252356  wymiana- kosmetyki:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post87214768 | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 11:24 | #9 | 
| Rozeznanie | 

Cały czas ich używam, a więc proponuję odlewki   Natura Siberica, Naturvital - po ok. 100 ml Equilibra - 50-75 ml Golden Delicious - do ustalenia | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 11:50 | #10 | 
| koci świat | 

hej   coś u mnie za róż mineralny i mydełko sesa ??? | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 11:54 | #11 | 
| BAN stały | 

Coś u mnie za: Maybelline, mascara Rocket Volum Express, nowa, Gliss Kur marrakesh oil & coconut ekspresowa maska regeneracyjna, użyta 2 razy, Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika, ? | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 12:16 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Kurcze podoba mi się Isis Pharma i przejrzałam Towja wish: miałabym odlewkę Si Lolita - ile tego jest nie wiem (mam z wymiany), mogę zrobić zdjęcie (ale to maleństwo raczej nie pokryłoby wartości peelingu), lub tusz do rzęs Mary Kay. Byłabys zainteresowana?

__________________ Wymienię: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273535 Poszukuję: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post42372633 | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 12:48 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2013-10-05, 13:03 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

Może znjadziesz coś u mnie za : John Masters Organics, Shine On - Odżywka bez spłukiwania, zostało około 20%, tylko za coś pilnego, KLIK Planeta Organica, nawilżająca maseczka do twarzy, zostało ok 80%, KLIK Love2Mix Organic, Krem-żel do ciała mega nawilżenie Morela i Gruszka, zostało około 40%, KLIK Odpisz proszę u mnie   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-10-05, 13:29 | #16 | 
| Rozeznanie | 

cos za Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika,?

| 
|     |   | 
|  2013-10-05, 14:37 | #17 | ||||||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Niestety nic ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat: ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Niestety nic | ||||||||
|     |   | 
|  2013-10-05, 14:50 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

Niestety nadal nic mi się nie przyda. Będę zaglądać   | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 15:47 | #19 | 
| Zadomowienie | 

cos u mnie za serum artego? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720453 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-10-05, 15:47 | #20 | 
| Rozeznanie | 

znajdziesz coś u mnie?

| 
|     |   | 
|  2013-10-05, 17:46 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

nie mam nic z Twojej wishlisty ale może jednak coś sobie wybierzesz za  Sesa, mydło odżywcze do włosów, odkrojona połówka, KLIK Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika, KLIK 
				__________________ SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 17:58 | #22 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: zawsze tam gdzie Ty... 
				Przekupka: 163 pkt  / 100% pozyt. | 

nic więcej nie znajdę, także ja jednak podziękuję

__________________ "Czas robi swoje, a Ty człowieku?..." H.Murakami wymiana-ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1252356  wymiana- kosmetyki:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post87214768 | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 18:42 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

coś za  Clinique Pore Minimizer Instant Perfector, preparat zwężający pory, zostało ok. 50%, KLIK Planeta Organica, nawilżająca maseczka do twarzy, zostało ok 80%, KLIK i paletkę revlon ? 
				__________________ Nowy wątek  wszystko do manicure hybrydowego -  hybrydy SEMILAC i nie tylko, lampy UV, naklejki, topy bazy, tipsy, zestaw manicure japoński itp. | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 19:12 | #26 | 
| Raczkowanie | 

Znajdziesz coś u mnie za: Love2Mix Organic, Krem-żel do ciała mega nawilżenie Morela i Gruszka, zostało około 40%, KLIK Organic Shop, Masło do ciała biała czekolada, pozostało jakieś 50-60%, KLIK | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 19:48 | #27 | 
| Wtajemniczenie | 

hejhej, może coś u mnie? podoba mi się Twoja pielęgnacja   mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715982 | 
|     |   | 
|  2013-10-06, 19:46 | #29 | 
| Zadomowienie | 

niestety nic

__________________ "You've got something I need, In this world full of people there’s one killing me And if we only die once I wanna die with you" Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post75739756   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.