Clinique Pore Minimizer Instant Perfector

• 27 października 2010 o 18:16
    super!!!
    Jak dla mnie ideał! Natychmiastowo wygładza, matuje, rozjaśnia skórę i ukrywa/minimalizuje pory, a efekt utrzymuje się cały dzień, bez żadnych poprawek. Podkład ładnie się rozprowadza na tym kosmetyku. A czasami w ogóle rezygnuję z podkładu, bo skóra tak ładnie wygląda ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 12 maja 2010 o 9:47
    Taki sobie
    Zaleta tego produktu jest ładny odcień, który do pewnego stopnia kryje niedoskonałości, jednak można zapomnieć, by na niego nałożyć jeszcze podkład, roluje się. Używam go tylko na czoło,matuje, jednak zdecydowanie za dużo w nim silikonów.Dla dziewczyn o tłustej cerze, które chcą matu i leciutkiego krycia będzie w sam raz. Wydajny. Używam tego produktu od:rok Ilość zużytych opakowań:jedno
  • 4 maja 2010 o 11:33
    gdyby nie te silikony
    Kupiłam ten produkt,żeby pozbyć się ,choćby wizualnie widocznych porów i ten kosmetyk radzi sobie z tym wyśmienicie.Latem stosowałam tylko PM punktowo i moja buzia wyglądała na nieskazitelną,niestety po jakimś czasie pogorszyła mi się cera.Okazało się,że silikony mnie zapychają,dlatego nie kupię ponownie.Używam tego produktu od: lipiec 2009 Ilość zużytych opakowań: niedokoncozne jedno
    MdM
    28 marca 2010 o 15:39
    swietny
    Produkt ten radzi sobie z rozszerzonymi porami doskonale, o ile nie mamy ich za duzo. Ja mam duzo i wtedy radzi sobie dobrze, ale nie wysmienicie. Od razu po nalozeniu faktycznie widac roznice, ale po kilku godzinach wchlania sie on, badz znika i juz takiego efektu nie ma. Uwazam, ze pod podklad/puder duzo lepiej sie naklada, poniewaz nie zmienia sie kolor pudru (w przypadku, gdy nie sa one identyczne, a z reguly Clinique jest jasniejszy). Nie zatyka porow, ma naturalny odcien (mam jasniejszy). Dla mnie nie jest zbyt wydajny, uzywam od miesiaca i zuzylam juz prawie pol tubki, ktora ma zaledwie 15ml. Moze uzywam go za duzo, ale mam tyle rozszerzonych porow, ze jak go biore mniej, nie ma satysfakcjonujacego mnie efektu. Jest bardzo lekki, w ogole go nie widac. Wchodzi w pory, ale niewidocznie, zakrywajac je w sposob bardzo naturalny. Czy matuje nie wiem, bo nie mam z tym problemow i nie oczekuje od niego matowania, ale faktycznie wyglada swiezo i nie jest w ogole tlusty. Posiada silikony, ktore moga zapychac, ale ja nie mam sklonnosci do zapychania, wiec nie robi mi to roznicy. Dla osoby z mala iloscia rozszerzonych porow okaze sie idealny, wiec zdecydowanie polecam. :ehem: Acha na zdjeciu u gory jest inny produkt niz w opisie. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 27 lutego 2009 o 21:42
    Spełnia swoje zadanie na 5.
    Bardzo lubię ten kosmetyk, mimo, że nie mam doświadczenia w stosowaniu tego typu produktów. Nie jest on bez wad, z czasem jego działanie słabnie. Jednak od razu po aplikacji jest super. Wygładza pory, widocznie je zmniejsza i naturalizuje. Konsystencja dosyć przyjemna, po nałożeniu skóra jest naprawdę gładka i aksamitna. Jest bardzo wydajny. Minusy to cena i wąska gama kolorystyczna. Czasem mam wrażenie, że jest dosyć tłusty i zastanawiam się czy nie zatyka porów. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4