|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
BAN stały
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Nadiak1 cieszę się, że wszystko w porządku i że wizyta poszła dobrze
![]() Małż poszedł biegać a Mila me drzemkę. Zjemy potem zupkę i idziemy na spacer. Szaro okropnie..ale trzeba się ruszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
ja dziś barszczyk czerwony po ukraińsku robiłam z mężem, pyszotka powiem wam
![]() widzę że ruchu nie ma, to dobrze że znalazłam sobie zajęcie ![]() seleniti - to trzymam kciukasy za dzisiejszą dżamprezkę z teściówką! ![]() ![]() czekam oczywiście z niiecierpliwością na relację ze spotkania!!! także nie trzymaj nas długo w ciekawości ![]() co do włosów - lepsza farba z amoniakiem niż jego zamiennikami, czytałam że to co wrzucają do niektórych farb "bez amoniaku" czasem gorsze niż on sam, tyle że właśnie wdychać nie powinnyśmy ![]() ![]() ![]() no i nawilżanie, nawilżanie, jeszcze raz nawilżanie. Idzie zima, lepiej nie będzie jak zostawisz to samo sobie ![]() ide sprzątać pokój, bo narobiłam niezłego bałaganu ciuchami ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-11-09 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
404 Not Found
|
A propo farbowania włosów, henną to chyba można prawda?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
Seleniti >> o kurcze... spotkanie z teściówką... koniecznie zdaj relacje jak było
![]() powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Wtajemniczenie
|
Emilia - najzdrowiej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poka poka tą z allegro ![]() Cytat:
![]() ![]() No i kochana ważniejsze - trzymam kciuki za imprezkę ![]() I wierzę, że będzie dobrze, także o żadnych ucieczkach nie ma mowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Wtajemniczenie
|
kasian- na początku nie miałam nic do doradzenia bo nie używam, ale przypomniało mi się o jednej firmie i wklejam ci linka, nie znam się na sladach ale ona tego forma... akurat w skladzie nie ma. Ogólnie zwróciłam uwagę na ta firmę i widzę że co trochę z niej wychodzą różne odżywki, a to do paznokci, a to do włosów i chyba się przyjmują
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-paznokci.html co do sukienki to nic specjalnego - materiał też mało weselny ale krój jak na babę w ciąży mi się podoba, czy brzuch bedzie czy nie wydaje mi się być ok ![]() http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-k...666152772.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Seleniti
![]() ![]() nadiak ciesze się że wizyta udana ![]() Byliśmy z Oskarem na IP - zapalenie gardła i zapalenie migdałków, początek anginy. Mamy antybiotyk i we wtorek na kontrolę. Zmykam do brzdąca będę wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My od rana sprzątamy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3881 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Madziula, Twój TŻ sprząta przy perfekcyjnej? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Zapomniałam się pochwalić. Załatwiłam ślubną sprawę. ![]() Zmieniłam w końcu dane w banku. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Rozeznanie
|
kasian- ja używałam kiedyś odżywki w formie lakieru z Joko nazywała się Bomba witaminowa i mi bardzo służyła, ale nie wiem jaki ma skład.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Wtajemniczenie
|
wow madziula
![]() wampirka- mnie cycki teraz się wypełniły i świetnie się prezentują więc chętnie dekolt założę, a jak coś to mama mi go zmniejszy, bo krawcowa ![]() Emilia- łeeej, przypomniałaś mi o tym bo u mnie na wymianie paszportu i dowodu poprzestało... ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-11-09 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Rozeznanie
|
Nikii89 - Byłam w 12t5d, niby z wymiarów dziecka wiek to 13t3d. Ale w mojej rodzinie rodzą się duże dzieci i mialam wcześniej owulację więc pewnie to o tym decyduje.
Szkoda małego, pewnie teraz marudzi i się męczy. Trzymaj się ![]() Edytowane przez nadiak1 Czas edycji: 2013-11-09 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Miało być na PM 2013. Zobaczyłam vampirkę i to mnie zmyliło. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w sumie dużej różnicy nie ma... tu pełno dziewczyn świeżo po ślubie a tam pełno przyszłych mamuś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muffinki kiedyś robiłam, ale wychodziły mi takie zbite, a nie delikatne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Seleniti jak spotkanie? ![]() Ja już wybrałam pokój dla dziecka. Będą naklejki z dżungli: malpki nad łóżeczkiem, a obok takie duże drzewo i zwierzątka ![]() ![]() A wczoraj spotkałam się z moją koleżanką i mówię do niej: pokażę Ci jaki już mam wielki brzuch. rozpinam kurtkę i pytam: wiadać już, że jestem w ciaży nie? ![]()
Edytowane przez Light Limara Czas edycji: 2013-11-09 o 16:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
CAROLYNA tez ogladam.na zalukaj ale osttanio non stop pisze ze serwer przeciazony.
Ja juz po zakupach. Nie jestem do koncs zadowolona. Nic w tych sieciowkach nie ma;/ Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3891 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Usg było 3 d po pięknie bo widać wszytko a szczególnie jak krew każdy przez cały organizm perełki ![]() Cytat:
Jestem dziś padnieta... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
MADZIUL gdzie ty takiego chlopa znalazlas sprzatajacego z perfekcyjna pania domu??? Ja np jej niw znosze
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- EMILA brawo za zalatwienie sprawy w banku. NADIAK super ze z dzidzia ok. I tak trzymaj! Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#3893 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale tutaj cisza, no nie poznaję wątku
![]() Cytat:
![]() ![]() A sukienka bardzo ładna, dołożysz jakąś biżuterię i fajne buty/torebkę i będzie super efekt ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety z kibicem to ciężko cokolwiek odkopać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja używałam te eveline sławne, ale tam też formaldehyd, więc szukam czegoś bez Cytat:
![]() A koleżanka szczera rzeczywiście ![]() Mąż właśnie kładzie Hanię, niestety musi tak wcześnie ostatnio chodzić spać, bo śpi tylko raz w dzień i już przed 19 pada dosłownie, wszystko jest be i tylko myśli o łóżeczku, więc nie ma co jej męczyć ![]() A my zaszalelismy i sobie zamówiliśmy pizzę na kolację, ale mają przywieźć za 1 h 20 min ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
LIGHT LIMARA super szczera masz kolezanke... hihih
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dzis na zakupach. kupiłam w h&m spodnie z pasem, leginsy oraz kurtke mama. powiem że jest spora rozmiarówka. mam Lkę, przy czym jest jeszcze na mnie sporo za duża. a normalnie noszę rozm. 44. jutro kolejny dzień na uczelni.... ![]() aaa i do gina chodze prywatnie. wolalabym na kase, ale nie ma nikog fajnego w miescie. też dostałam nr telefonu do mojego i mam dzwinić w raziue czego.... acha, a czy te przezierność mój gin zobaczy też podczas rutynowego usg, czy to sprawdzają tylko podczas prenatalnych?
![]() |
#3896 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no i jestem po.zakupach. w tych sklepach nic nie ma... w c&a dla kobiet w ciazy dno. Ktoras juz to pisala sama sie przekonalam.
W H&M tez kicha. Udalo mi sie kupic pare bluzeczek z bawelny w tally weil. Takko i sin say ale nie ma rewelacji. No i bylam w happy mum. Zdecydowanie lepsze rzeczy maja w sklepie internetowym niz w stacjonarnym ale ceny i tak kosmiczne. Ale zjadlam pyszny obiad i tera zleniuchuje z malzem. Milego wieczorku ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() Ja dopiero teraz mam chwilę, by zajrzeć do Was - tak jak mówiłam długi weekend - zjazd rodzinny znowu ![]() Ja do Rossmanna mam trochę km, więc zadzwoniłam do cioci, by kupiła mi kilka buteleczek, w które sobie przeleje szampon, balsam, odżywkę do szpitala. Nie zamierzam znowu brać całych pełnowartościowych produktów, bo to tylko miejsce zajmuje ![]() Dzisiaj też jakoś nie moc mnie naszła. Łebek boli, umarzłam dzisiaj, bo do południa z TŻ mieliśmy kilka załatwień. Teraz jeszcze zakupy robiliśmy, bo przecież, w poniedziałek wszystko zamknięte a we wtorek z samego rana nie będę po sklepach ganiać, i się pakować w 5 minut. Coś ciekawego ? ;-) Sel. jak tam wizyta bo mi sie rzuciło w oczy, ze dzisiaj nadszedł ten dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
Madziula sama się zdziwiłam bo zero objawów tylko ta gorączka, ale lekarza mi powiedział że jakbyśmy nie zareagowali na tą gorączkę to by się i katar i kaszel z czasem rozwinął. Po prostu pojechaliśmy wcześnie i to początek anginy to może się nie rozwinie.
Uważam , ale jednak z dzieckiem trzeba przebywać ![]() Pożycz mi swego TŻ do sprzątania , mój to nigdy nie sprzątał – oprócz odkurzania i czasem zmywania naczyń. I zazdroszczę że udało Ci się sprzedać suknię ślubną ja od 2 lat wystawiam na all i dupa ;/ a chyba aż taką złą nie miałam ?? :P Emilia gratuluję . Ja od 2 lat wybieram się aby w OFE zmienić dane i nic ![]() Hope bardzo fajna ta sukienka ja mam podobną tylko szarą , ale teraz może zainwestuję w jakąś z jaskrawym kolorem ![]() Light bardzo szczera ta koleżanka ![]() Kasian to w jakich godzinach Hanka ma drzemkę teraz ? U Nas czeka się 40-50min na pizzę . Ale u Was to masakra ;/ Ciekawe jak tam Seleniti po spotkaniu ?? Dziewczyny obiecuję , że będę o siebie dbała i uważała aby się nie zarazić. Ale przebywam z nim 24h więc może być trudno , a napiszę Wam taką ciekawostkę że jak Oskar ma gorączkę /chorobę i się wyleczy to ja potem męczę się ponad tydzień z katarem ![]() Teraz młody śpi , ale co jakiś czas słychać w niani jak marudzi… Pewnie znów całą noc będzie spał z Nami , bo nie widzę przekładania do łóżeczka bo wtedy co 15min musiałabym latać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.