|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
BAN stały
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Nadiak1 cieszę się, że wszystko w porządku i że wizyta poszła dobrze
Małż poszedł biegać a Mila me drzemkę. Zjemy potem zupkę i idziemy na spacer. Szaro okropnie..ale trzeba się ruszyć
|
|
|
|
#3872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
ja dziś barszczyk czerwony po ukraińsku robiłam z mężem, pyszotka powiem wam
widzę że ruchu nie ma, to dobrze że znalazłam sobie zajęcie ![]() seleniti - to trzymam kciukasy za dzisiejszą dżamprezkę z teściówką! ona na pewno też przeżywa, także obie będziecie dziś spięte jak baranie jaja ![]() czekam oczywiście z niiecierpliwością na relację ze spotkania!!! także nie trzymaj nas długo w ciekawości ![]() co do włosów - lepsza farba z amoniakiem niż jego zamiennikami, czytałam że to co wrzucają do niektórych farb "bez amoniaku" czasem gorsze niż on sam, tyle że właśnie wdychać nie powinnyśmy moje włosy kiedyś rzeczywiście uratowało olejowanie. Ostatnio robię je już tylko sporadycznie. Na końcówki jak nie chcesz podciąć to polecam po prostu sławny już olejek arganowy, w ostateczności jakiś jedwab ale on tylko wizualnie poprawi sprawę ja też mam suche końce włosów, noszę przy sobie olejek i po prostu jak je chce ogarnąć to kropelka, rozetrzeć i na włosy no i nawilżanie, nawilżanie, jeszcze raz nawilżanie. Idzie zima, lepiej nie będzie jak zostawisz to samo sobie a nawilżające produkty dodatkowo ogarną elektryzowanie się przy golfach, czapkach szalikach. ide sprzątać pokój, bo narobiłam niezłego bałaganu ciuchami
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-11-09 o 15:17 |
|
|
|
#3873 |
|
404 Not Found
|
A propo farbowania włosów, henną to chyba można prawda?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Seleniti >> o kurcze... spotkanie z teściówką... koniecznie zdaj relacje jak było
![]() powodzenia |
|
|
|
#3875 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilia - najzdrowiej
no ale to dla "solidnych" - w sensie że jak np lubisz kłaść się wieczorem po kąpieli z mokrymi włosami spać (ja tak mam) to przy hennie odradzam... no, chyba że masz ciemną pościel henna szybko się zmywa i "puszcza" dla mnie z uwagi na rzadkie używanie suszarki odpada, ale jak ktos zaraz po umyciu suszy to polecam.
|
|
|
|
#3876 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poka poka tą z allegro Cytat:
![]() No i kochana ważniejsze - trzymam kciuki za imprezkę zdaj nam koniecznie relacje! I wierzę, że będzie dobrze, także o żadnych ucieczkach nie ma mowy ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3877 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
a włosy myję wieczorkiem i czekam aż wyschną bo mam kręcone i suszarka robi im krzywdę.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3878 |
|
Wtajemniczenie
|
kasian- na początku nie miałam nic do doradzenia bo nie używam, ale przypomniało mi się o jednej firmie i wklejam ci linka, nie znam się na sladach ale ona tego forma... akurat w skladzie nie ma. Ogólnie zwróciłam uwagę na ta firmę i widzę że co trochę z niej wychodzą różne odżywki, a to do paznokci, a to do włosów i chyba się przyjmują
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-paznokci.html co do sukienki to nic specjalnego - materiał też mało weselny ale krój jak na babę w ciąży mi się podoba, czy brzuch bedzie czy nie wydaje mi się być ok ![]() http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-k...666152772.html |
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Seleniti
za spotkanie "oko w oko" ![]() nadiak ciesze się że wizyta udana W którym tygodniu byłaś na wizycie ?? Bo ja 13t1d i dzidzia też miała wymiary 7,1 cm Byliśmy z Oskarem na IP - zapalenie gardła i zapalenie migdałków, początek anginy. Mamy antybiotyk i we wtorek na kontrolę. Zmykam do brzdąca będę wieczorkiem
|
|
|
|
#3880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nikki tylko bardzo uważaj na siebie, angina zaraźliwa cholera, niby można leczyć w ciąży antybiotykiem, ale lepiej zapobiegać Ale to wiesz Ja już mam obsesję z myciem rąk przy Olafie, ale wciaż zakatarzony ![]() My od rana sprzątamy Tzn zaraz po spacerze w kałużach, serio potrzebuje kalosze
|
|
#3881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Madziula, Twój TŻ sprząta przy perfekcyjnej?
|
|
|
#3882 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Zapomniałam się pochwalić. Załatwiłam ślubną sprawę. ![]() Zmieniłam w końcu dane w banku. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3883 |
|
Rozeznanie
|
kasian- ja używałam kiedyś odżywki w formie lakieru z Joko nazywała się Bomba witaminowa i mi bardzo służyła, ale nie wiem jaki ma skład.
|
|
|
|
#3884 |
|
Wtajemniczenie
|
wow madziula
brawa dla męża! musisz go dzisiaj wynagrodzić :Pwampirka- mnie cycki teraz się wypełniły i świetnie się prezentują więc chętnie dekolt założę, a jak coś to mama mi go zmniejszy, bo krawcowa takze jesli tylko material i krój będą git to będę zadowolona.Emilia- łeeej, przypomniałaś mi o tym bo u mnie na wymianie paszportu i dowodu poprzestało... o banku w ogole nie pomyslalam.
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-11-09 o 17:06 |
|
|
|
#3885 |
|
Rozeznanie
|
Nikii89 - Byłam w 12t5d, niby z wymiarów dziecka wiek to 13t3d. Ale w mojej rodzinie rodzą się duże dzieci i mialam wcześniej owulację więc pewnie to o tym decyduje.
Szkoda małego, pewnie teraz marudzi i się męczy. Trzymaj się Edytowane przez nadiak1 Czas edycji: 2013-11-09 o 17:08 |
|
|
|
#3886 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Miało być na PM 2013. Zobaczyłam vampirkę i to mnie zmyliło. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w sumie dużej różnicy nie ma... tu pełno dziewczyn świeżo po ślubie a tam pełno przyszłych mamuś
|
|
|
#3888 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muffinki kiedyś robiłam, ale wychodziły mi takie zbite, a nie delikatne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się, że wszystko w porządku. Czemu wydawało Ci się, że chłopiec? Widziaaś "coś"![]() Seleniti jak spotkanie? ![]() Ja już wybrałam pokój dla dziecka. Będą naklejki z dżungli: malpki nad łóżeczkiem, a obok takie duże drzewo i zwierzątka ja ja bym chciała, żeby już był przynajmniej luty...![]() A wczoraj spotkałam się z moją koleżanką i mówię do niej: pokażę Ci jaki już mam wielki brzuch. rozpinam kurtkę i pytam: wiadać już, że jestem w ciaży nie? a ona: po brzuchu nie, bo w sumie ja też mam taki duży, ale po twarzy widać, jest grubsza i Cię wypryszczyło... Kocham ją za szczerość :d
Edytowane przez Light Limara Czas edycji: 2013-11-09 o 17:34 |
|||
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
CAROLYNA tez ogladam.na zalukaj ale osttanio non stop pisze ze serwer przeciazony.
Ja juz po zakupach. Nie jestem do koncs zadowolona. Nic w tych sieciowkach nie ma;/ Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3891 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Usg było 3 d po pięknie bo widać wszytko a szczególnie jak krew każdy przez cały organizm perełki ![]() Cytat:
Jestem dziś padnieta... |
|||||
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIUL gdzie ty takiego chlopa znalazlas sprzatajacego z perfekcyjna pania domu??? Ja np jej niw znosze
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- EMILA brawo za zalatwienie sprawy w banku. NADIAK super ze z dzidzia ok. I tak trzymaj! Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#3893 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale tutaj cisza, no nie poznaję wątku
![]() Cytat:
A sukienka bardzo ładna, dołożysz jakąś biżuterię i fajne buty/torebkę i będzie super efekt tylko jaki kolor dla blondynki bo Tobie każdy by pasował Cytat:
zdrówka dużo dla Was! Cytat:
swoją drogę musiał się nieźle zmobilizować przy tej perfekcyjnej Niestety z kibicem to ciężko cokolwiek odkopać Cytat:
![]() Cytat:
Ja używałam te eveline sławne, ale tam też formaldehyd, więc szukam czegoś bez Cytat:
![]() A koleżanka szczera rzeczywiście Mąż właśnie kładzie Hanię, niestety musi tak wcześnie ostatnio chodzić spać, bo śpi tylko raz w dzień i już przed 19 pada dosłownie, wszystko jest be i tylko myśli o łóżeczku, więc nie ma co jej męczyć ![]() A my zaszalelismy i sobie zamówiliśmy pizzę na kolację, ale mają przywieźć za 1 h 20 min w naszej małej mieścinie czas dłuższy niż w poznaniu a ja będę gruba
|
||||||
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
LIGHT LIMARA super szczera masz kolezanke... hihih
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dzis na zakupach. kupiłam w h&m spodnie z pasem, leginsy oraz kurtke mama. powiem że jest spora rozmiarówka. mam Lkę, przy czym jest jeszcze na mnie sporo za duża. a normalnie noszę rozm. 44. jutro kolejny dzień na uczelni.... ![]() aaa i do gina chodze prywatnie. wolalabym na kase, ale nie ma nikog fajnego w miescie. też dostałam nr telefonu do mojego i mam dzwinić w raziue czego.... acha, a czy te przezierność mój gin zobaczy też podczas rutynowego usg, czy to sprawdzają tylko podczas prenatalnych?
|
|
#3896 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no i jestem po.zakupach. w tych sklepach nic nie ma... w c&a dla kobiet w ciazy dno. Ktoras juz to pisala sama sie przekonalam.
W H&M tez kicha. Udalo mi sie kupic pare bluzeczek z bawelny w tally weil. Takko i sin say ale nie ma rewelacji. No i bylam w happy mum. Zdecydowanie lepsze rzeczy maja w sklepie internetowym niz w stacjonarnym ale ceny i tak kosmiczne. Ale zjadlam pyszny obiad i tera zleniuchuje z malzem. Milego wieczorku ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Ja dopiero teraz mam chwilę, by zajrzeć do Was - tak jak mówiłam długi weekend - zjazd rodzinny znowu Na szczęście jest o wiele lepiej niż we Wszystkich Świętych. Ja do Rossmanna mam trochę km, więc zadzwoniłam do cioci, by kupiła mi kilka buteleczek, w które sobie przeleje szampon, balsam, odżywkę do szpitala. Nie zamierzam znowu brać całych pełnowartościowych produktów, bo to tylko miejsce zajmuje ![]() Dzisiaj też jakoś nie moc mnie naszła. Łebek boli, umarzłam dzisiaj, bo do południa z TŻ mieliśmy kilka załatwień. Teraz jeszcze zakupy robiliśmy, bo przecież, w poniedziałek wszystko zamknięte a we wtorek z samego rana nie będę po sklepach ganiać, i się pakować w 5 minut. Coś ciekawego ? ;-) Sel. jak tam wizyta bo mi sie rzuciło w oczy, ze dzisiaj nadszedł ten dzien
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula sama się zdziwiłam bo zero objawów tylko ta gorączka, ale lekarza mi powiedział że jakbyśmy nie zareagowali na tą gorączkę to by się i katar i kaszel z czasem rozwinął. Po prostu pojechaliśmy wcześnie i to początek anginy to może się nie rozwinie.
Uważam , ale jednak z dzieckiem trzeba przebywać ![]() Pożycz mi swego TŻ do sprzątania , mój to nigdy nie sprzątał – oprócz odkurzania i czasem zmywania naczyń. I zazdroszczę że udało Ci się sprzedać suknię ślubną ja od 2 lat wystawiam na all i dupa ;/ a chyba aż taką złą nie miałam ?? :P Emilia gratuluję . Ja od 2 lat wybieram się aby w OFE zmienić dane i nic ![]() Hope bardzo fajna ta sukienka ja mam podobną tylko szarą , ale teraz może zainwestuję w jakąś z jaskrawym kolorem ![]() Light bardzo szczera ta koleżanka ![]() Kasian to w jakich godzinach Hanka ma drzemkę teraz ? U Nas czeka się 40-50min na pizzę . Ale u Was to masakra ;/ Ciekawe jak tam Seleniti po spotkaniu ?? Dziewczyny obiecuję , że będę o siebie dbała i uważała aby się nie zarazić. Ale przebywam z nim 24h więc może być trudno , a napiszę Wam taką ciekawostkę że jak Oskar ma gorączkę /chorobę i się wyleczy to ja potem męczę się ponad tydzień z katarem ![]() Teraz młody śpi , ale co jakiś czas słychać w niani jak marudzi… Pewnie znów całą noc będzie spał z Nami , bo nie widzę przekładania do łóżeczka bo wtedy co 15min musiałabym latać. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

za spotkanie "oko w oko"

Nikki tylko bardzo uważaj na siebie, angina zaraźliwa cholera, niby można leczyć w ciąży antybiotykiem, ale lepiej zapobiegać

powiem, że dzidziuś go przegłosował 
zdrówka dużo dla Was!
w naszej małej mieścinie czas dłuższy niż w poznaniu