|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Hej dziewczyny
Bylysmy jednak u lekarza bo kaszel nie przechodzil, byl wrecz coraz gorszy, no i niestety - zapalenie krtani i antybiotyk Oby tylko pomogl ![]() Szanowna pani doktor nawet w gardlo nie zajrzala bo nie mogla znalezc patyka Zdjecia cudne a Pietraszko po fryzjerze -
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Szczescie w nieszczesciu, ze Lili przy niej zakaszlala a ten kaszel dosc charakterystyczny jest. Inaczej kazalaby dawac calpol
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie to co piszesz o służbie zdrowia w UK;/
|
|
|
|
#1416 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo jakas fajna gra komputerowa Cytat:
czytalam ten artykul co wkleilas a te panstwowe rozlozone w czasie to tez nie glupie, tylko ciekawe co na to przychodnie, w mojej to by peplały strasznie, ale ja na wsi mieszkalam tylko, ze w krajach gdzie bardzo dbaja o dzieci tez sa te szczepionki np tu w de tez podobnie szczepia do nas a nawet jest wiecej tych szczepien jedynie w skandynawiijesli dobrze pamietam to pierwsze szczepienie po 3 msc zycia ale juz nie pamietam dokladnie i tu tylko 5w 1 czy 6w1 ciekawe czy w ogole tu mozna zazyczyc sobie osobno Cytat:
no i jestes bardzo Kochana, to wspaniałe co robisz dla siostry Cytat:
ale u dzieci moze wystapic bezobjawowe zapalenie płuc, wtedy się nie da wysłuchac tylko zdjecie rtg wykryje moze napomknij o tym lekarzowi Moje Dzidzi spadło z kanapy na głowke prosto ja byłam obok obrócilam sie na sekundę, ma straszną śliwę na czole,, tak mi Jej szkoda, mam taki żal do siebie ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- aniuuu zdrówka dla Malutkiej wesele mi sie marzy, chciałam bardzo biala suknię i to, ze będzie fajna zabawa i cała rodzina w jednym miejscu wszyscy, marzyłam sobie jak to bedzie wyglądać ale wiem, że nie zrobimy już pewnie nigdy Nati zrobię, takie jakie sobie wymarzy Co do wakacji chciałam w tym roku do Chorwacji, pierwsze takie prawdziwe wakacje, ale chyba nas nie będzie stać, urlop to 2 pierwsze tygodnie lipca ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- aniuuu zdrówka dla Malutkiej wesele mi sie marzy, chciałam bardzo biala suknię i to, ze będzie fajna zabawa i cała rodzina w jednym miejscu wszyscy, marzyłam sobie jak to bedzie wyglądać ale wiem, że nie zrobimy już pewnie nigdy Nati zrobię, takie jakie sobie wymarzy Co do wakacji chciałam w tym roku do Chorwacji, pierwsze takie prawdziwe wakacje, ale chyba nas nie będzie stać, urlop to 2 pierwsze tygodnie lipca |
||||
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
ANiu ZDROWIA DLA MALUTKIEJ!!
co do urlopu...chciałabym pojechac nad morze...ale choć jeździmy od 3 lat do Karwiii...to wciąż nie mogę natrafić na fajne i tanie kwatery.....poza tym razcej nas nie stać teraz. więc zostaje nam tylko wyjazd na mazury do rodziców na działkę.i to raczej w sierpniu.
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam siły, niedobrze mi, spać mi się chce, chyba legnę koło mojego Bąka, bo czuję, że jak tego nie zrobię to zaraz zemdleję :/ doszłam tylko do opowieści hope i nawet nie wiem, co napisać. Straszne jest to, co piszesz ale niestety wiem, co czujesz, bo u mnie podobna sytuacja z bratem. Najgorsze jest to, że rodzice od niego niczego nie wymagają. Szczególnie mama, on może wszystko i Jemu wszystko się wybacza, bo "jest chory". Także Kochana, ściskam Cię mocno ![]() pytałaś o kieckę, ja rozm.38 to miałam dawno, oj dawno temu :/ także nie pomogę
|
|
|
|
#1419 |
|
Wtajemniczenie
|
byłyśmy na spacerze, ale jakiś taki wiatr mroźny, wróciłyśmy i słońce wyszło
![]() a Hania mi jakoś pokasłuje ![]() Ifwka współczuję kłótni z mamą:/ nie dziwie się, że Ci przykro było:/ neti cudnie miałaś to wszystko zaplanowane ![]() Debrah dla mnie żadna kontrowersja ewulkaa cudny bukiet hope współczuję nawet nie wiem co i jak Ci poradzić sukienki bym Ci bardzo chętnie pożyczyła, ale pewnie zmieściła być się do niej razem z Dadolem i Tż ![]() ania zdrówka dla Lili dialog. Hania zrobiłaś qpe? tak idziemy się przebrać nie
|
#1420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dziś to wogóle wyszłam wcześniej z pracy i poszłam spać z małym bo myślałam,że trupem padnę tak mi słabo było Cytat:
a dla Ciebie dziewczyno wielkie brawa że widzisz problem, że bolą Cię pewne rzeczy i że chcesz to zmienić! |
|||
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, jeśli o sukienkę chodzi, to mam dwie - jedna na ramiączkach, halkę ma pod spodem a na niej coś a'la tiul, w pudrowym różu wszystko, tylko pewnie w cyckach by była za mała, rozm. 36 (nosiło się kiedyś
); a druga bez ramiączek (tzn. przyszyłam prześwitujące, ale spokojnie można odpruć), niebieska w białe kropeczki i na dole pod spodem wychodzi biała koronka, tylko ta jest dużo krótsza, rozm. 38.I obie sa podcinane pod biustem
Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-04-09 o 16:49 |
|
|
|
#1422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sala prosta, delikatnie przystrojona, ale ze świetnym jedzeniem, suknia to był pierwszy rzut okiem na allegro i od razu znaleziona, fryzura - prosty krok, do tego diadem, a makijaż sama robiłam. Wiedziałam, czego chciałam i jak to ma wyglądać, jeśli chodzi o mój "outfit". Bardzo mi się podobało, jak wyglądał mój TŻ, ale w jego przypadku było tak samo - upatrzony fason garnituru, znaleziony w 30 minut od rozpoczęcia poszukiwań... Kwiaty układała mi florystka, zdałam się na jej gust i wyszły piękne, sama nie robiłam bukietu ani nie projektowałam go. U mnie wszystko było na tip top, udało się w 100% tak, jak chciałam (no, może w 95%, bo 2 dni przed ślubem Oliwka porwała mi ucho i nie mogłam założyć takich tuneli, jakie chciałam, musiałam się ratować innymi, bo mi mega spuchło...), ale jednak najpiękniejszym dniem w moim życiu był 07.02.2013 i nic tego dnia nie przebije. ![]() No ale, tak jak mówię, wesele się udało, wszyscy się świetnie bawili, więc poszło generalnie dobrze. Fajnie się to teraz wspomina. Już niedługo rok. I jednocześnie 6 lat razem z Łukaszem, ehhh, jak ten czas leci. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Black pamiętam Twój dzień
pamiętam też jak żeśmy się zastanawiały jak u Hje i jak evel pisala,ze muzykę słychać![]() ale ten czas leci a ja mam za kilka dni mam 13 rocznicę Bokeh, krewetki świeze w lidlu kupiłaś? ja dzis mialam smaka tz polecial a teraz jak na nie patrze to mi słabo się robi ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Hope, slonce szukaj na allegro gaci obciskajacych brzuch, dziala cuda na wesele jak znalazl tylko kup sobie ladne zeby nie bylo jak na Briget Jones
|
|
|
|
#1424 |
|
Lurker ;)
|
Dziewczyny czy tez jestescie takie placzliwe po ciazy? Wlasnie rycze na Teen Mom Poland...
|
#1425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki za pracę i ślub Ania, zdrówka dla Lilci
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2014-04-09 o 18:09 |
|
|
|
|
#1426 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mama tak miała w ciąży - wymyślała, co to by też nie zjadła, a jak już było gotowe, to nie mogła na to patrzeć. Ja wręcz przeciwnie - miałam niewiele zachcianek, ale jak już się coś trafiło, pochłaniałam, jakby to był mój ostatni posiłek ![]() Cytat:
Zamierzam dziś wieczorem obejrzeć zaległy odcinek Gry o Tron. Jaram się
|
|||
|
|
|
#1427 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nie mam czasu , siły, energii. Choróbsko mnie złapało. Nie spodziewałam się , że będzie tak ciężko Na dodatek Zuzka ma odparzenie
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-04-09 o 20:33 |
|
|
|
#1429 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj tłok i ruch
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Michał dzisiaj biegł i upadł, zarył ustami o podłogę Krew się lała Cytat:
![]() W dzień nawet ok, po nurofenie, ale po jakichś 4h przestawał działać i skakała temperatura do 38. Dawałam wtedy paracetamol. Jak gorączka spadała pocił się okropnie. Teraz śpi, oby już nic się nie dzło
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 |
|
Zadomowienie
|
hej jest mi tak źle że nie jestem z Wami ale mam taką masakrę na uczelni że po prostu mam ochotę ryczeć i zostawić to wszystko ;(
litel ja jestem bardzo płaczliwa a teraz w tej drugiej ciąży to w ogóle przeżywam zmasowany atak płaczliwości kurcze też martwie się o fewcie
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
nie no pocytowalam pieknie z 4 stron, kliknelam na cos i mi wszystko poszlo w piz.du!
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- to tak ogolnie - zdjecia cudne! zdrowka dla chorowitkow tych malych i tych duzych no i tyle pamietam ![]() aha - Hope - maskara z ta twoaja sis dla mnie jestes wielka a mamie naleza sie solidne baty!!!bylismy dzis na spontanicznych zakupach - kupilismy mlodemu w koncu kapciochy. befado. sa super. sa atak super ze od razu kupilismy mu 2 pary, bedzie na zas ![]() a i w wyprzedazowej biedzre trafilismy na mega wyprzedaz - kupilam 2pak dad
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1433 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo mi nie zacytowało, little tak płaczę częściej i więcej po ciąży..
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-04-09 o 21:09 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wyjec pociazowy
![]() Dziewczyny kurde wlasnie dzisiaj spotkalam mojego bylego przyszlego niedoszlego - wprowadza sie z dziewczyna do mojej klatki pietro wyzej bylo.....kurde dziwnie za to moj maz jak wyskoczyl w swojej marynarce odwalony, do wawy jechal, to tamtemu galy wyszly hehe smiac mi sie chcialoW ogole wczoraj moja mami pilnowala Pietraszka a ze byla umowiona z kolezanka a opieka naf zuczkiem wlasciwie w ostatniej chwili jej wypadla to powiedzialam, zeby ta kolezanke do nas zaprosila. No i kurcze wyobrazcie sobie ze ta kobita przyniosla wielka pake pampersow, jogurtow dla dzieci, 3 kaszki bobovity, sloiczki, dziewczyny mialam lzy w oczach, kobieta ktora tak naprwde pierwdzy raz w zyciu widzialam!!! Nie moglam sie nadziekowac ![]() Aniu zdrowka dla malej ![]() Ide bo musze dzisiaj wyslac minimum 3 arkusze ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
Witam się, po zmianie czasu jestem tak nieogarnięta, ze szok. Filipowi się wszystko poprzestawiało, dopiero dzisiaj jako tako dzień normalnie wyglądał. Drzemki przestawione, na noc chodził spać o 23, tak mi ten poprzedni tydzien dał w kość, że ze zmęczenia, aż mi zimno wyszło na ustach
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytalam...ale padam i ide spac...
MARSI ja w ciąży miałam jedyna zachcianke.....mandarynki ., codziennie wsuwalam nawet po 2 kg... Nie wiem czy pamietacie ale dojadalam ostatnie juz jak mialam skurcze co 5 min i wyjeżdżałam do szpitala a tak to mnostwo rzeczy mi sie chcialo ale jak tz kupowal to mi sie odechciewalo, wiec po jakims czasie to juz nawet nie słuchał czego to ja bym nie zjadła...tylko codziennie mandarynki...w domu codzien 2kg a jeszcze tesciu nie raz mi donosilz kilogramek ![]() ZDRÓWKA CHOROWITKOM, ZAPRACOWANYM SZYBKIEGO KONCA ROBOTY I DO ŁOZECZKA. HOPE..WSPÓŁCZUJE I ŻYCZĘ DUŻO SILY. FEWCIU KOCHANA ODEZWIJ SIE... CHARLIZZ...TRESELLEO..MEN EQ....któraś pominełam? BREJ NOCKI KOBITKI! ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-09 o 21:49 |
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Nie odzywałam się dziś bo porządki mnie pochłonęły. W sumie miałam iść już spać ale widzę że nadal martwicie się o Fewcie. Ezzo pisała tu na forum że ma od niej wieści że Fewcia jest po prostu zajęta i czasu brak. Mam nadzieję że Was uspokoiłam.
Dobranoc.
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
Najpierw info od FEWCI, odpisała mi dzis rano, ufffff cytat: Nie wiem, jak sie nazywam. Mam mnsóstwo pracy, za chwile egzamin gimnazjalny, a moi uczniowie nie ułatwiaja. Jutro dodatkowo mamy wizyte u ortopedy w zwiazku z naszymi bioderkami. Mam juz dosc lekarzy ale w wiadomej sprawie widze światełko w tunelu. Przekaz prosze dziewczynom, ze ostatniod oba jest dla mnie za krótka. Takze, na szczescie nic złego u niech sie nie dzieje teraz nadrabiam DEBRAH, zaczytałam sie w blogu ![]() |
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę usnąć...:banghead:
SYLWIA..po kieliszeczku? ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#1440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do wzruszan https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater mnie rozczulił ten filmik... i tak bardzo często się wzruszam, chociaz przed ciaza tez potrafilam sie popłakac na home make over
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

Oby tylko pomogl 

!

); a druga bez ramiączek (tzn. przyszyłam prześwitujące, ale spokojnie można odpruć), niebieska w białe kropeczki i na dole pod spodem wychodzi biała koronka, tylko ta jest dużo krótsza, rozm. 38.
Sala prosta, delikatnie przystrojona, ale ze świetnym jedzeniem, suknia to był pierwszy rzut okiem na allegro i od razu znaleziona, fryzura - prosty krok, do tego diadem, a makijaż sama robiłam.
Kwiaty układała mi florystka, zdałam się na jej gust i wyszły piękne, sama nie robiłam bukietu ani nie projektowałam go.
bylo.....kurde dziwnie