![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Hej dziewczyny
![]() Bylysmy jednak u lekarza bo kaszel nie przechodzil, byl wrecz coraz gorszy, no i niestety - zapalenie krtani i antybiotyk ![]() ![]() Szanowna pani doktor nawet w gardlo nie zajrzala bo nie mogla znalezc patyka ![]() Zdjecia cudne a Pietraszko po fryzjerze - ![]() ![]()
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
![]() Szczescie w nieszczesciu, ze Lili przy niej zakaszlala a ten kaszel dosc charakterystyczny jest. Inaczej kazalaby dawac calpol ![]() ![]()
#1415 |
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie to co piszesz o służbie zdrowia w UK;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
albo jakas fajna gra komputerowa Cytat:
czytalam ten artykul co wkleilas a te panstwowe rozlozone w czasie to tez nie glupie, tylko ciekawe co na to przychodnie, w mojej to by peplały strasznie, ale ja na wsi mieszkalam tylko, ze w krajach gdzie bardzo dbaja o dzieci tez sa te szczepionki np tu w de tez podobnie szczepia do nas a nawet jest wiecej tych szczepien jedynie w skandynawiijesli dobrze pamietam to pierwsze szczepienie po 3 msc zycia ale juz nie pamietam dokladnie i tu tylko 5w 1 czy 6w1 ciekawe czy w ogole tu mozna zazyczyc sobie osobno Cytat:
no i jestes bardzo Kochana, to wspaniałe co robisz dla siostry ![]() Cytat:
ale u dzieci moze wystapic bezobjawowe zapalenie płuc, wtedy się nie da wysłuchac tylko zdjecie rtg wykryje moze napomknij o tym lekarzowi Moje Dzidzi spadło z kanapy na głowke prosto ja byłam obok obrócilam sie na sekundę, ma straszną śliwę na czole,, tak mi Jej szkoda, mam taki żal do siebie ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- aniuuu zdrówka dla Malutkiej wesele mi sie marzy, chciałam bardzo biala suknię i to, ze będzie fajna zabawa i cała rodzina w jednym miejscu wszyscy, marzyłam sobie jak to bedzie wyglądać ale wiem, że nie zrobimy już pewnie nigdy Nati zrobię, takie jakie sobie wymarzy Co do wakacji chciałam w tym roku do Chorwacji, pierwsze takie prawdziwe wakacje, ale chyba nas nie będzie stać, urlop to 2 pierwsze tygodnie lipca ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- aniuuu zdrówka dla Malutkiej wesele mi sie marzy, chciałam bardzo biala suknię i to, ze będzie fajna zabawa i cała rodzina w jednym miejscu wszyscy, marzyłam sobie jak to bedzie wyglądać ale wiem, że nie zrobimy już pewnie nigdy Nati zrobię, takie jakie sobie wymarzy Co do wakacji chciałam w tym roku do Chorwacji, pierwsze takie prawdziwe wakacje, ale chyba nas nie będzie stać, urlop to 2 pierwsze tygodnie lipca |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
ANiu ZDROWIA DLA MALUTKIEJ!!
co do urlopu...chciałabym pojechac nad morze...ale choć jeździmy od 3 lat do Karwiii...to wciąż nie mogę natrafić na fajne i tanie kwatery.....poza tym razcej nas nie stać teraz. więc zostaje nam tylko wyjazd na mazury do rodziców na działkę.i to raczej w sierpniu.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
![]() nie mam siły, niedobrze mi, spać mi się chce, chyba legnę koło mojego Bąka, bo czuję, że jak tego nie zrobię to zaraz zemdleję :/ doszłam tylko do opowieści hope i nawet nie wiem, co napisać. Straszne jest to, co piszesz ale niestety wiem, co czujesz, bo u mnie podobna sytuacja z bratem. Najgorsze jest to, że rodzice od niego niczego nie wymagają. Szczególnie mama, on może wszystko i Jemu wszystko się wybacza, bo "jest chory". Także Kochana, ściskam Cię mocno ![]() pytałaś o kieckę, ja rozm.38 to miałam dawno, oj dawno temu :/ także nie pomogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
byłyśmy na spacerze, ale jakiś taki wiatr mroźny, wróciłyśmy i słońce wyszło
![]() a Hania mi jakoś pokasłuje ![]() Ifwka współczuję kłótni z mamą:/ nie dziwie się, że Ci przykro było:/ neti cudnie miałaś to wszystko zaplanowane ![]() Debrah dla mnie żadna kontrowersja ![]() ewulkaa cudny bukiet ![]() hope współczuję ![]() ![]() sukienki bym Ci bardzo chętnie pożyczyła, ale pewnie zmieściła być się do niej razem z Dadolem i Tż ![]() ania zdrówka dla Lili ![]() dialog. Hania zrobiłaś qpe? tak idziemy się przebrać nie ![]()
#1420 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a dziś to wogóle wyszłam wcześniej z pracy i poszłam spać z małym bo myślałam,że trupem padnę tak mi słabo było Cytat:
a dla Ciebie dziewczyno wielkie brawa że widzisz problem, że bolą Cię pewne rzeczy i że chcesz to zmienić! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Hope, jeśli o sukienkę chodzi, to mam dwie - jedna na ramiączkach, halkę ma pod spodem a na niej coś a'la tiul, w pudrowym różu wszystko, tylko pewnie w cyckach by była za mała, rozm. 36 (nosiło się kiedyś
![]() I obie sa podcinane pod biustem ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-04-09 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie wszystko było na tip top, udało się w 100% tak, jak chciałam (no, może w 95%, bo 2 dni przed ślubem Oliwka porwała mi ucho i nie mogłam założyć takich tuneli, jakie chciałam, musiałam się ratować innymi, bo mi mega spuchło...), ale jednak najpiękniejszym dniem w moim życiu był 07.02.2013 i nic tego dnia nie przebije. ![]() No ale, tak jak mówię, wesele się udało, wszyscy się świetnie bawili, więc poszło generalnie dobrze. Fajnie się to teraz wspomina. Już niedługo rok. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Black pamiętam Twój dzień
![]() ![]() ale ten czas leci a ja mam za kilka dni mam 13 rocznicę ![]() Bokeh, krewetki świeze w lidlu kupiłaś? ja dzis mialam smaka tz polecial a teraz jak na nie patrze to mi słabo się robi ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Hope, slonce szukaj na allegro gaci obciskajacych brzuch, dziala cuda na wesele jak znalazl tylko kup sobie ladne zeby nie bylo jak na Briget Jones ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Lurker ;)
|
Dziewczyny czy tez jestescie takie placzliwe po ciazy? Wlasnie rycze na Teen Mom Poland...
#1425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki za pracę i ślub ![]() Ania, zdrówka dla Lilci ![]()
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2014-04-09 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja mama tak miała w ciąży - wymyślała, co to by też nie zjadła, a jak już było gotowe, to nie mogła na to patrzeć. Ja wręcz przeciwnie - miałam niewiele zachcianek, ale jak już się coś trafiło, pochłaniałam, jakby to był mój ostatni posiłek ![]() Cytat:
Zamierzam dziś wieczorem obejrzeć zaległy odcinek Gry o Tron. Jaram się ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nie mam czasu , siły, energii. Choróbsko mnie złapało. Nie spodziewałam się , że będzie tak ciężko ![]() ![]() Na dodatek Zuzka ma odparzenie ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-04-09 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj tłok i ruch
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W dzień nawet ok, po nurofenie, ale po jakichś 4h przestawał działać i skakała temperatura do 38. Dawałam wtedy paracetamol. Jak gorączka spadała pocił się okropnie. Teraz śpi, oby już nic się nie dzło ![]()
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
hej jest mi tak źle że nie jestem z Wami ale mam taką masakrę na uczelni że po prostu mam ochotę ryczeć i zostawić to wszystko ;(
litel ja jestem bardzo płaczliwa a teraz w tej drugiej ciąży to w ogóle przeżywam zmasowany atak płaczliwości kurcze też martwie się o fewcie
#1431 |
Zakorzenienie
|
nie no pocytowalam pieknie z 4 stron, kliknelam na cos i mi wszystko poszlo w piz.du!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- to tak ogolnie - zdjecia cudne! zdrowka dla chorowitkow tych malych i tych duzych no i tyle pamietam ![]() aha - Hope - maskara z ta twoaja sis ![]() bylismy dzis na spontanicznych zakupach - kupilismy mlodemu w koncu kapciochy. befado. sa super. sa atak super ze od razu kupilismy mu 2 pary, bedzie na zas ![]() a i w wyprzedazowej biedzre trafilismy na mega wyprzedaz - kupilam 2pak dad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo mi nie zacytowało, little tak płaczę częściej i więcej po ciąży..
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-04-09 o 20:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Ja tez wyjec pociazowy
![]() Dziewczyny kurde wlasnie dzisiaj spotkalam mojego bylego przyszlego niedoszlego - wprowadza sie z dziewczyna do mojej klatki pietro wyzej ![]() ![]() W ogole wczoraj moja mami pilnowala Pietraszka a ze byla umowiona z kolezanka a opieka naf zuczkiem wlasciwie w ostatniej chwili jej wypadla to powiedzialam, zeby ta kolezanke do nas zaprosila. No i kurcze wyobrazcie sobie ze ta kobita przyniosla wielka pake pampersow, jogurtow dla dzieci, 3 kaszki bobovity, sloiczki, dziewczyny mialam lzy w oczach, kobieta ktora tak naprwde pierwdzy raz w zyciu widzialam!!! Nie moglam sie nadziekowac ![]() Aniu zdrowka dla malej ![]() Ide bo musze dzisiaj wyslac minimum 3 arkusze ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1435 |
Raczkowanie
|
![]() Witam się, po zmianie czasu jestem tak nieogarnięta, ze szok. Filipowi się wszystko poprzestawiało, dopiero dzisiaj jako tako dzień normalnie wyglądał. Drzemki przestawione, na noc chodził spać o 23, tak mi ten poprzedni tydzien dał w kość, że ze zmęczenia, aż mi zimno wyszło na ustach ![]()
#1436 |
Zakorzenienie
|
Poczytalam...ale padam i ide spac...
MARSI ja w ciąży miałam jedyna zachcianke.....mandarynki ., codziennie wsuwalam nawet po 2 kg... Nie wiem czy pamietacie ale dojadalam ostatnie juz jak mialam skurcze co 5 min i wyjeżdżałam do szpitala ![]() ![]() ZDRÓWKA CHOROWITKOM, ZAPRACOWANYM SZYBKIEGO KONCA ROBOTY I DO ŁOZECZKA. HOPE..WSPÓŁCZUJE I ŻYCZĘ DUŻO SILY. FEWCIU KOCHANA ODEZWIJ SIE... CHARLIZZ...TRESELLEO..MEN EQ....któraś pominełam? BREJ NOCKI KOBITKI! ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-09 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Hej. Nie odzywałam się dziś bo porządki mnie pochłonęły. W sumie miałam iść już spać ale widzę że nadal martwicie się o Fewcie. Ezzo pisała tu na forum że ma od niej wieści że Fewcia jest po prostu zajęta i czasu brak. Mam nadzieję że Was uspokoiłam.
Dobranoc.
#1438 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Najpierw info od FEWCI, odpisała mi dzis rano, ufffff ![]() cytat: Nie wiem, jak sie nazywam. Mam mnsóstwo pracy, za chwile egzamin gimnazjalny, a moi uczniowie nie ułatwiaja. Jutro dodatkowo mamy wizyte u ortopedy w zwiazku z naszymi bioderkami. Mam juz dosc lekarzy ale w wiadomej sprawie widze światełko w tunelu. Przekaz prosze dziewczynom, ze ostatniod oba jest dla mnie za krótka. Takze, na szczescie nic złego u niech sie nie dzieje ![]() ![]() teraz nadrabiam ![]() DEBRAH, zaczytałam sie w blogu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę usnąć...:banghead:
SYLWIA..po kieliszeczku? ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do wzruszan https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater mnie rozczulił ten filmik... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.