|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
|
|
|
|
#3572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne są!!!
|
|
#3573 | |
|
Zadomowienie
|
Dzieki kochane za opinie
![]() Cytat:
). Jest idealna... kurde no wiem, ze sie zachwycam, ale strasznie sie w niej zakochałam Jak wybierałam suknie, pokazywałam fasony sukien ktore mi sie podobaja, to od razu babki w salonie powiedziały mi, ze dobrze ze chce ten fason, bo taki mi najbardziej pasuje. Dały mi do porownania inne, ale nieciekawie wygladałam. |
|
|
|
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńka dobrze widzisz- Oborniki Śląskie
Wprawdzie dopiero od 27grudnia 2007 ale właśnie teraz tam mieszkam.Ceny nieruchomości nieporównywalnie niższe niż we Wrocławiu, a z drugiej strony do stolicy Dolnego Śląska rzut beretem. No i ta cisza ,spokój...M.a.r.t.a fajne te krasnale- nadają klimat miastu. Chociaż i bez tego Wrocław jest klimatyczny monai trzeba się ostro wziąć za pisanie, ja muszę jeszcze wytrzymałości na rozciąganie policzyć sporo tego a pogoda zachęca do spacerów
|
|
|
|
#3575 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lobuziary !!!!musze faktycznie zmienic ten avatarek bo milosc do koni miloscia ale faktycznie zadek widac a to moze byc zle odbierane przez Was gdyby byl tlok to prosze sie do mnie zglaszac chetnie wpadne na forum i rozprosze te niedobre oczywisci e zartuje.....i jeszcze troche ode mnie a propo obrony-mialam 2 lipca-wchodze pan dziekan pyta:pani Ewelino!skad Pani do nas przyjechala??!!ja mowie ze stad i stad!a on fajnie!!!!zadal mi jedno,podkreslam jedno pytanie i obrona na 5 nie martwcie sie bedzie dobrze.kasienka masz takie same wlosy jak ja faktcyznie i tyz czorne a buzke masz tylko ciemniejsza tzn karnacje a suknia pierwsza klasa,ja to bym siepewnie w takiej zabila i dlatego mam na malym kole i buty na malym obcasie..TZ mowi ze dzien slubu przejdzie do historii bo:po 1 bede umalowana(nie maluje sie wogole) po 2 bede uczesana (myje wlosy wieczorem klade sie spac i dosc) po 3 bede w sukni (jeansy jeansy i jeansy kroluja) po 4 bede miala buty na obcasie(adidaski cichobiegi) i zaczne byc jego zona ![]() Cytat:
my pewnie koncem czerwca lub poczatkiem lipca pojdziemy do USC...tylko dziewczyny jak to jest?:ja sie urodzilam w Jasle, TZ w Kolaczycach,teraz oboje mieszkamy w KOlaczycach i tu tez slub.wiec skad wybieamy zaswiadczenie ze mozemy sie pobrac?z KOlaczyc???? |
||
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny Kochane, wczoraj odebralismy obraczki ![]() oto one
|
|
|
|
|
#3577 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fakt faktem, że widzę efekt, ale to sporo za drogo. Ale jest taka sieć Galaxy, tam też jest solarium stojące i chyba 1,40 za minutę, tylko jak dla mnie za daleko trochę.Nie wiem czy to kwestia lamp, ale parę razy w życiu byłam na solarium leżącym i w ogóle nie widziałam efektów... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() LilStar diabełku mi babka powiedziała, że z moją karnacją na 10 minut mogę, więc poszłam.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bądź jak bulterier ![]() No smrodek jest taki drażniący dla nosa! Cytat:
![]() My wczoraj widzieliśmy się z jednym świadkiem, drugi przybyć nie mógł niestety, ale i tak popiliśmy sobie nieźle. Wracaliśmy o północy, ja w krótkim rękawku... Dzisiaj jestem pociągająca nosem i w ogóle od 6:30 spać nie mogę już ech... Idę oglądać na wspólnej. Potem wkleję fotke dekoracji na samochód
|
|||||||||
|
|
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczyny
![]() toverek83 zaświadczenie pobierzecie w kolaczycach tylko musisz mieć z jasła akt urodzenia za 22 złote.mam podobną sytuację pozdrawiam
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy tu o obronach a ja dopiero za 2 lata- i to inzyniera jak dotrwam bo mnie juz wykanczaja te studia...
|
|
#3580 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() podob ne do moich tylko roznica jest w tym ze moje maja pasek takie przeciecie przez srodek...grawer macie widze czcionka pisana..tez piekna..chcialam ytaka ale pani powiedziala ze sie szybciej zetrze..zaluje ze wybralismy drukowana jakos taksztywnie wygladaCytat:
|
||
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie najbardziej nam sie podobaly, klasyczne i zawsze modne czcionka taka nam sie spodobala od razu, najwyzej sie troche zetrze
|
|
|
|
|
#3582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz, to daleko do siebie nie mamy! Ja mieszkam troszkę dalej, ale w Trzebnicy pracuję! A w Obornikach Śl. byłam ostatnio na koncercie irlandzkiej muzyki Cytat:
Dzięki Ci wielkie za komplementa! To ja widzę, że Ty taka raczej sportsmenka jesteś...
|
|
#3583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szeroki pewnie sa te Twoje???? a ja jeszcze mam pytanie do izazusi: co Ty studiujesz????japnistyke? ????o jejku to trudne musi byc.. Birchina ja juz na mysl o tym ze masz 8 dni do slubu dostaje biegunki
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grawer to tylko do naszej wiadomosci przeciez nasze maja 5 mm |
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bardzo ładnie się prezentują!!! Klasyczne, proste i zawsze modne- tak jak pisałaś! A grawer... taki jak mój!
|
|
#3586 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi podobają się te postacie, których część stopniowo zapada się pod ziemię, a reszta "wynurza się" z chodnika po drugiej stronie drogi ![]() Cytat:
Ja liczyłam takie rzeczy dla stali w kratownicy i w słupie żelbetowym. Ciekawa sprawa, ale nic z tego nie pamiętam ![]() Pogoda, oczywiście, przepiękna, bo skonczył się długi weekend ![]() Cytat:
). No i maluję się codziennie, i to dość mocno, choć ostatnio nie mam zapału ![]() Cytat:
Jeśli dobrze pójdzie, to dziś wkleję swoje ![]() Cytat:
Jak szłam kiedyś pierwszy raz na solarium (leżące), babka na mnie popatrzyła i stwierdziła, że z moim kolorem skóry to mogę isć na 4 minuty Lampy były jednak tak mocne, że i tak byłam czerwona ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny znalazlam taki filmik, cos strasznego
![]() http://www.smog.pl/wideo/18467/bojka_na_slubie/ |
|
|
|
#3588 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A oto moja dekoracja na maske samochodu http://img225.imageshack.us/my.php?image=img0796op0.jpg |
||
|
|
|
#3589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a grawer tez klasyczny ![]() dzieki ![]() Cytat:
, takie zwykle jak dla mniedekoracja swietna kurcze musze zamowic tablice do samochodu, tylko jakie ![]() a jakie Wy zamawiacie dziewczyny? standardowe, czy jakies smieszne typu "Już po chłopie" ? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-29 o 15:00 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3590 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kina pudełko bardzo mi się podoba, to serce w środku. Zastanawiałam się nad tablicami z naszymi imionami, ale na tej którą kupiłam te serduszka mi się bardzo spodobały. Toverku kupiłam w Wawie na giełdzie kwiatowej na Bakalarskiej. Jest tam taka sztuczna buda - sztuczne kwiaty, stroiki, ozdoby i tam to wypatrzyłam z mamą. Tak mi się jakoś spodobało. A kosztowało 30zł a kwiatuszki, które zostały u mamy te do klamek to 4,5 za sztukę a sztuk kupiłyśmy 4 Moja pomysłowa mama miała pomysł taki żebyśmy przy samochodzie ślubnym powiesili przy klamkach wstążeczki biało-czerwone i flagę Polski przyczepili, bo w dzień ślubu mistrzostwa europy w piłce się zaczynają.Może i fajny pomysł, ale się nie skusiłam haha
|
|
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
ale super pomysl jestem za mama!!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:
|
|
|
|
#3594 |
|
Wtajemniczenie
|
Biricchina jakbyś jechała takim biało czerwonym autkiem to gwarantowane iż ludzie by myśleli że jakiś VIP przyjechał
No i w sumie wiele by się nie pomylili. Mistrzostwa Europy ehh.. i znów będzie jazda jak Polska odpadnie w przedbiegach;0toverek83 studiuje technologię chemiczną ale z japońskim miałam styczność na treningach karate Fajna sprawakina2807 o takich obrączkach my właśnie myślimy- klasyka jest piękna asiuk ty nie dość że będziesz inżynier to jeszcze architektura ma coś ze sztuki- a ja co-ewentualnie będę mogła technologię zaprojektować
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
nam tez sie wlasnie takie najbardziej podobaly
|
|
|
|
#3596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mega komedia jak dla mnie! Ale się uśmiałam!!! Najciekawsze jest to, że zamiast temu zapobiec, czy je rozdzielić- to stoją takie cioły naookoło i kręcą sobie filmik!!! Ja tam wrogów nie mam, więc taka sytuacja u mnie nie ma miejsca bytu! Największa żenada jak dla mnie to bijące się baby <a właściwie targające się za kłaki> ![]() Cytat:
Podoba mi się, ale zastanawiam się jak będzie na aucie wyglądać... ![]() Cytat:
Coś śmiesznego można wymyśleć!! Wiecie co?? Wracając do podziękowań dla rodziców... Kurczę chciałabym zrobić takie podziekowania, ale będę płakała jak bober ![]() Szybko się wzruszam w takich chwilach!!! Nie zdołam kompletnie nic powiedzieć!!! Jak ja to mogę rozwiązać???? Jak o tym piszę to już mi się płakać chce ![]() Pisałyście cos o takich śmiesznych wierszykach... ja tam poetką nie jestem i nie wiem co wymyśleć, może podrzucicie mi jakiegoś pomysła??? Albo napiszecie w jaki sposob wy bedziecie dziękowac?? Samo słowo dziekuje troche za mało! ![]() Im więcej o tym myślę, tym bardziej się martwię, że na nic nie wpadnę! Help
|
|
#3597 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trochę Twojego TŻ-a rozumiem Vistula ma bardzo fajne garnitury i materiał też jest super. Zresztą mój TŻ jest taki sam, wprawdzie Vistula mu nie pasuje ale zawsze szuka odpowiedniej tkaniny.Cytat:
Jeden na ślub córeczki a drugi do pracy , fajnie nam się trafiło.Co do Sunseta to mój TŻ ma większość garniturów właśnie od nich, głównie dlatego, że te garnitury najbardziej odpowiadają mu krojem i wymagają najmniejszych przeróbek. W każdym razie za dużo na Sunset nie narzeka. Cytat:
Bieliznę wczoraj zamowiłam u Pani Marysi (nie podam nazwy sklepu bo nie wiem czy można, ale jak ktoś wchodził na lobby biuściastych to wie ), mam nadzieję tylko, że stanior będzie dobry bo już mam dość poszukiwań i spojrzeń "jak na debila" gdy pytam o 65 D lub EKolczyki superzaste, buty zresztą też, chociaż strasznie wysokie. Cytat:
Kamizelki nie zawsze są w komplecie, a ostatnio to chyba częściej ich nie ma niż są ![]() Co to za różnica z którego roku jest suknia, ważne, żeby Ci się podobała i zebyś się w niej dobrze czuła. Zresztą jestem pewna, że wyglądasz ślicznie, zresztą jak my wszystkie tutaj ![]() Cytat:
Skoro jednak czujesz się w niej lepiej to ok. Tylko wytrwaj w swojej decyzji
|
|||||
|
|
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
gosiunia znam ten wzrok kiedy pytam o wlasnie takie rozmiary cyckonosza a paniusie w sklepach tzw deski patrza szydercza i mowia nie mamy takich wogole na stanie!
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Toverku chciałabym Cię poinformować, iż pyszczek konia jest zdecydowanie przyjemniejszym widokiem
|
#3600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() p.s.zmeinilam z mysla o Tobie....aby przyjemnie bylo czytac moje wypowiedzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

pozytywne bardzo

Wprawdzie dopiero od 27grudnia 2007 ale właśnie teraz tam mieszkam.Ceny nieruchomości nieporównywalnie niższe niż we Wrocławiu, a z drugiej strony do stolicy Dolnego Śląska rzut beretem. No i ta cisza ,spokój...
lobuziary !!!!
oczywisci e zartuje.....i jeszcze troche ode mnie a propo obrony-mialam 2 lipca-wchodze pan dziekan pyta:pani Ewelino!skad Pani do nas przyjechala??!!ja mowie ze stad i stad!a on
fajnie!!!!zadal mi jedno,podkreslam jedno pytanie i obrona na 5