|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne są!!!
![]() |
#3573 | |
Zadomowienie
|
Dzieki kochane za opinie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak wybierałam suknie, pokazywałam fasony sukien ktore mi sie podobaja, to od razu babki w salonie powiedziały mi, ze dobrze ze chce ten fason, bo taki mi najbardziej pasuje. Dały mi do porownania inne, ale nieciekawie wygladałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka dobrze widzisz- Oborniki Śląskie
![]() M.a.r.t.a fajne te krasnale- nadają klimat miastu. Chociaż i bez tego Wrocław jest klimatyczny monai trzeba się ostro wziąć za pisanie, ja muszę jeszcze wytrzymałości na rozciąganie policzyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() musze faktycznie zmienic ten avatarek bo milosc do koni miloscia ale faktycznie zadek widac a to moze byc zle odbierane przez Was ![]() ![]() ![]() ![]() kasienka masz takie same wlosy jak ja faktcyznie i tyz czorne ![]() ![]() po 1 bede umalowana(nie maluje sie wogole) po 2 bede uczesana (myje wlosy wieczorem klade sie spac i dosc) po 3 bede w sukni (jeansy jeansy i jeansy kroluja) po 4 bede miala buty na obcasie(adidaski cichobiegi) i zaczne byc jego zona ![]() Cytat:
my pewnie koncem czerwca lub poczatkiem lipca pojdziemy do USC...tylko dziewczyny jak to jest?:ja sie urodzilam w Jasle, TZ w Kolaczycach,teraz oboje mieszkamy w KOlaczycach i tu tez slub.wiec skad wybieamy zaswiadczenie ze mozemy sie pobrac?z KOlaczyc???? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny Kochane, wczoraj odebralismy obraczki ![]() ![]() ![]() ![]() oto one ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy to kwestia lamp, ale parę razy w życiu byłam na solarium leżącym i w ogóle nie widziałam efektów... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() LilStar diabełku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bądź jak bulterier ![]() ![]() No smrodek jest taki drażniący dla nosa! ![]() Cytat:
![]() My wczoraj widzieliśmy się z jednym świadkiem, drugi przybyć nie mógł niestety, ale i tak popiliśmy sobie nieźle. Wracaliśmy o północy, ja w krótkim rękawku... Dzisiaj jestem pociągająca nosem i w ogóle od 6:30 spać nie mogę już ech... Idę oglądać na wspólnej. Potem wkleję fotke dekoracji na samochód ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczyny
![]() toverek83 zaświadczenie pobierzecie w kolaczycach tylko musisz mieć z jasła akt urodzenia za 22 złote.mam podobną sytuację pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy tu o obronach a ja dopiero za 2 lata- i to inzyniera ![]()
![]() |
#3580 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie najbardziej nam sie podobaly, klasyczne i zawsze modne ![]() ![]() czcionka taka nam sie spodobala od razu, najwyzej sie troche zetrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No widzisz, to daleko do siebie nie mamy! Ja mieszkam troszkę dalej, ale w Trzebnicy pracuję! A w Obornikach Śl. byłam ostatnio na koncercie irlandzkiej muzyki ![]() Cytat:
Dzięki Ci wielkie za komplementa! To ja widzę, że Ty taka raczej sportsmenka jesteś... ![]()
![]() |
#3583 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szeroki pewnie sa te Twoje???? a ja jeszcze mam pytanie do izazusi: co Ty studiujesz????japnistyke? ????o jejku to trudne musi byc.. Birchina ja juz na mysl o tym ze masz 8 dni do slubu dostaje biegunki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grawer to tylko do naszej wiadomosci przeciez ![]() nasze maja 5 mm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bardzo ładnie się prezentują!!! Klasyczne, proste i zawsze modne- tak jak pisałaś! ![]() A grawer... taki jak mój! ![]()
![]() |
#3586 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi podobają się te postacie, których część stopniowo zapada się pod ziemię, a reszta "wynurza się" z chodnika po drugiej stronie drogi ![]() Cytat:
![]() ![]() Pogoda, oczywiście, przepiękna, bo skonczył się długi weekend ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak szłam kiedyś pierwszy raz na solarium (leżące), babka na mnie popatrzyła i stwierdziła, że z moim kolorem skóry to mogę isć na 4 minuty ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny znalazlam taki filmik, cos strasznego
![]() http://www.smog.pl/wideo/18467/bojka_na_slubie/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A oto moja dekoracja na maske samochodu ![]() http://img225.imageshack.us/my.php?image=img0796op0.jpg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a grawer tez klasyczny ![]() dzieki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dekoracja swietna ![]() kurcze musze zamowic tablice do samochodu, tylko jakie ![]() a jakie Wy zamawiacie dziewczyny? standardowe, czy jakies smieszne typu "Już po chłopie" ? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-29 o 14:00 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kina pudełko bardzo mi się podoba, to serce w środku. Zastanawiałam się nad tablicami z naszymi imionami, ale na tej którą kupiłam te serduszka mi się bardzo spodobały. Toverku kupiłam w Wawie na giełdzie kwiatowej na Bakalarskiej. Jest tam taka sztuczna buda - sztuczne kwiaty, stroiki, ozdoby i tam to wypatrzyłam z mamą. Tak mi się jakoś spodobało. A kosztowało 30zł a kwiatuszki, które zostały u mamy te do klamek to 4,5 za sztukę a sztuk kupiłyśmy 4 ![]() Może i fajny pomysł, ale się nie skusiłam haha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Raczkowanie
|
ale super pomysl jestem za mama!!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 |
Wtajemniczenie
|
Biricchina jakbyś jechała takim biało czerwonym autkiem to gwarantowane iż ludzie by myśleli że jakiś VIP przyjechał
![]() toverek83 studiuje technologię chemiczną ale z japońskim miałam styczność na treningach karate ![]() kina2807 o takich obrączkach my właśnie myślimy- klasyka jest piękna asiuk ty nie dość że będziesz inżynier to jeszcze architektura ma coś ze sztuki- a ja co-ewentualnie będę mogła technologię zaprojektować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
nam tez sie wlasnie takie najbardziej podobaly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mega komedia jak dla mnie! Ale się uśmiałam!!! ![]() ![]() ![]() Najciekawsze jest to, że zamiast temu zapobiec, czy je rozdzielić- to stoją takie cioły naookoło i kręcą sobie filmik!!! Ja tam wrogów nie mam, więc taka sytuacja u mnie nie ma miejsca bytu! Największa żenada jak dla mnie to bijące się baby <a właściwie targające się za kłaki> ![]() Cytat:
Podoba mi się, ale zastanawiam się jak będzie na aucie wyglądać... ![]() Cytat:
Coś śmiesznego można wymyśleć!! Wiecie co?? Wracając do podziękowań dla rodziców... Kurczę chciałabym zrobić takie podziekowania, ale będę płakała jak bober ![]() Szybko się wzruszam w takich chwilach!!! Nie zdołam kompletnie nic powiedzieć!!! Jak ja to mogę rozwiązać???? Jak o tym piszę to już mi się płakać chce ![]() Pisałyście cos o takich śmiesznych wierszykach... ja tam poetką nie jestem i nie wiem co wymyśleć, może podrzucicie mi jakiegoś pomysła??? Albo napiszecie w jaki sposob wy bedziecie dziękowac?? Samo słowo dziekuje troche za mało! ![]() Im więcej o tym myślę, tym bardziej się martwię, że na nic nie wpadnę! Help ![]()
![]() |
#3597 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Sunseta to mój TŻ ma większość garniturów właśnie od nich, głównie dlatego, że te garnitury najbardziej odpowiadają mu krojem i wymagają najmniejszych przeróbek. W każdym razie za dużo na Sunset nie narzeka. Cytat:
Bieliznę wczoraj zamowiłam u Pani Marysi (nie podam nazwy sklepu bo nie wiem czy można, ale jak ktoś wchodził na lobby biuściastych to wie ![]() Kolczyki superzaste, buty zresztą też, chociaż strasznie wysokie. Cytat:
![]() Kamizelki nie zawsze są w komplecie, a ostatnio to chyba częściej ich nie ma niż są ![]() Co to za różnica z którego roku jest suknia, ważne, żeby Ci się podobała i zebyś się w niej dobrze czuła. Zresztą jestem pewna, że wyglądasz ślicznie, zresztą jak my wszystkie tutaj ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Raczkowanie
|
gosiunia znam ten wzrok kiedy pytam o wlasnie takie rozmiary cyckonosza a paniusie w sklepach tzw deski patrza szydercza i mowia nie mamy takich wogole na stanie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
![]()
Toverku chciałabym Cię poinformować, iż pyszczek konia jest zdecydowanie przyjemniejszym widokiem
![]() ![]() ![]()
#3600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() p.s.zmeinilam z mysla o Tobie....aby przyjemnie bylo czytac moje wypowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.