Panny Młode 2008 cz.II - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-28, 22:31   #3571
monai
Rozeznanie

GG do monai
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale Wrocław słynie z małych krasnali, które są poukrywane w różnych zakątkach centrum miasta. I tak np. przed naszym USC jest taka parka tuż koło drzwi

jaaakie ładne pozytywne bardzo
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 22:32   #3572
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja raczej nie będę miała siły, ale jakby co to partner wyciągnie go zza lady i..
Ważna realizacja planu!!

Cytat:
Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale Wrocław słynie z małych krasnali, które są poukrywane w różnych zakątkach centrum miasta. I tak np. przed naszym USC jest taka parka tuż koło drzwi
Słyszałam, ale osobiście nie widziałam!
Śliczne są!!!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 00:13   #3573
magda_222
Zadomowienie

GG do magda_222

Dzieki kochane za opinie Gdzie ja bym takie doradztwo znalazła jak nie tutaj
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Ależ piękna ta Twoja nowa suknia *_* ale taka wielka jest na dole czy tylko na tym zdjęciu?
Jest duza, tak jak na zdjeciu, ale ja jestem chuda ( 48 kg, 167 cm) i ta suknia mnie troszke poszerza, mam takie kobiece kształty, w biodrach fajne wciecie, mam cycki (ktorych nie posiadam ). Jest idealna... kurde no wiem, ze sie zachwycam, ale strasznie sie w niej zakochałam
Jak wybierałam suknie, pokazywałam fasony sukien ktore mi sie podobaja, to od razu babki w salonie powiedziały mi, ze dobrze ze chce ten fason, bo taki mi najbardziej pasuje.
Dały mi do porownania inne, ale nieciekawie wygladałam.

NASZ DZIEŃ :
magda_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 06:28   #3574
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kasieńka dobrze widzisz- Oborniki Śląskie Wprawdzie dopiero od 27grudnia 2007 ale właśnie teraz tam mieszkam.Ceny nieruchomości nieporównywalnie niższe niż we Wrocławiu, a z drugiej strony do stolicy Dolnego Śląska rzut beretem. No i ta cisza ,spokój...
M.a.r.t.a fajne te krasnale- nadają klimat miastu. Chociaż i bez tego Wrocław jest klimatyczny
monai trzeba się ostro wziąć za pisanie, ja muszę jeszcze wytrzymałości na rozciąganie policzyć sporo tego a pogoda zachęca do spacerów
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 06:44   #3575
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
kasienka jak ty focha strzelisz to ja mawashigeri kopnę
toverek taaa wszystkie nasz odstraszasz:p

Co do obrony to mówią: pięć minut wstydu dyplom na całe życie

Dziewczyny po 20 czerwca ja wkleję zdjęcia mojej kiecki i liczę na pomoc;-) Buty już mam- miałam je zanim zamówiłam sukienkę.
jak dobrze że jest to forum i wizażanki, no i Ty toverku dobrze że jesteś bo przynajmniej nie ma tłoku (połowę odstraszasz ;p
WY niedobrelobuziary !!!!
musze faktycznie zmienic ten avatarek bo milosc do koni miloscia ale faktycznie zadek widac a to moze byc zle odbierane przez Wasgdyby byl tlok to prosze sie do mnie zglaszac chetnie wpadne na forum i rozprosze te niedobreoczywisci e zartuje.....i jeszcze troche ode mnie a propo obrony-mialam 2 lipca-wchodze pan dziekan pyta:pani Ewelino!skad Pani do nas przyjechala??!!ja mowie ze stad i stad!a on fajnie!!!!zadal mi jedno,podkreslam jedno pytanie i obrona na 5nie martwcie sie bedzie dobrze.
kasienka masz takie same wlosy jak ja faktcyznie i tyz czornea buzke masz tylko ciemniejsza tzn karnacjea suknia pierwsza klasa,ja to bym siepewnie w takiej zabila i dlatego mam na malym kole i buty na malym obcasie..TZ mowi ze dzien slubu przejdzie do historii bo:
po 1 bede umalowana(nie maluje sie wogole)
po 2 bede uczesana (myje wlosy wieczorem klade sie spac i dosc)
po 3 bede w sukni (jeansy jeansy i jeansy kroluja)
po 4 bede miala buty na obcasie(adidaski cichobiegi)
i zaczne byc jego zona

Cytat:
bardzo ladne te krasnale...keidys ktos powiedzial ze krasnal to kicz ale ja sie nie zgadzam..wystarczy odpowiednie ustawienie go w odpowiednim miejscu i juz jest oki doki...a z czego one sa???
my pewnie koncem czerwca lub poczatkiem lipca pojdziemy do USC...tylko dziewczyny jak to jest?:ja sie urodzilam w Jasle, TZ w Kolaczycach,teraz oboje mieszkamy w KOlaczycach i tu tez slub.wiec skad wybieamy zaswiadczenie ze mozemy sie pobrac?z KOlaczyc????
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 06:57   #3576
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
jakie slodkie

dziewczyny Kochane, wczoraj odebralismy obraczki , jak je w domu przymierzylismy, to nie chcialo nam sie ich sciagac,a tu jeszcze 3 miesiace czekac trzeba, zeby je legalnie zalozyc

oto one
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03291.JPG (67,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03292.JPG (63,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03302.JPG (118,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03306.JPG (92,2 KB, 21 załadowań)

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 06:59   #3577
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
aaaa zapomniałam spytać Ciebie o to solarium nigdy nie byłam na takim stojącym ale słyszałam pozytywne opinie w sumie na solarium byłam pewnie z 5 razy przy czym tylko raz (3 wizyty z rzędu) udało się uzyskać jakikolwiek efekt ;p ale na ślub mam zamiar być łądnie i równo opalona...
Więc pytania: gdzie i za ile i jakie wrażenia?
Drogo no... ale ja byłam obok domu, w Wilanowie i za 10 minut zapłaciłam 20zł!! fakt faktem, że widzę efekt, ale to sporo za drogo. Ale jest taka sieć Galaxy, tam też jest solarium stojące i chyba 1,40 za minutę, tylko jak dla mnie za daleko trochę.
Nie wiem czy to kwestia lamp, ale parę razy w życiu byłam na solarium leżącym i w ogóle nie widziałam efektów...

Cytat:
Napisane przez brawurkaaa Pokaż wiadomość
ta druga fotografia co wkleiłaś to własnie moja sukienka tylko że ja właśnie kupuje ja razem z bolerkiem który jest w sumie w komplecie z ta suknia. Ja zrezygnowałam z takiego zdobienia a będę miała inne które sobie wybrałam. Poniżej wklejam zdjęcia sukni z bolerkiem, trochę niewyrazne ale niestety nie mam innego. Co sadzicie o takim połączeniu??
Mnie się strasznie podoba!!

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
No więc zebrałam się na odwagę i wklejam swoje zdjęcie w sukni (ale nie moim egzemplarzu, tylko na przymiarce) oraz gorset na zbliżeniu.
Acha, na ramiączkach będą jeszcze kwiatuszki
Piękna, romantyczna sukienka

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Do tej pory jeszcze nie pokazalam wam mojej sukni... a wiecie dlaczego, normalnie troche mam obawy... bo model jest z roku ubiegłego i to nie jest nowosc. Ale tylko w tej czułam sie wyjątkowo. Zdjecie załączam modelki. Ja mam włosy taki brąz z tycjanem, długośc do łopatki. Jak myślicie włosy upięte czy rozpuszczone, zaznaczam ślub 25.10.
Jedno zdjecie zalaczam w kolorze ecru bo sukienka jest bardziej widoczna. moja bedzie biała i bez tych zamiączek. co myślicie?
Piękna! A w jakiej fryzurze będziesz się lepiej czuła?

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja sobie kupier sparzyłam właśnie na leżącym. Na stosjącym nic mi nie było, delikatnie i stopniowo się opalałam

Tylko nie przesadzaj z tym solarium Powinno się zrobić parę dni przerwy pomiędzy jedną wizytą a drugą.
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Biricchina prosze Cie uważaj na solarium-pracowałam na studiach w salonie i powiem Ci że powinnaś pójść dopiero pojutrze żeby skóra mogła odpocząć. 2 godzinki po opalanku do kąpielii nawilżanie to podstawa.co do stojących łóżek to są one z reguły mocniejsze od leżących także zaleca się sesje początkowo po 5 minut stopniowo zwiększając, obserwując skórę, jednak najdłuższa sesja nie powinna przekraczać 12 minut.najlepiej spytać w salonie o moc lamp i wtedy zdecydowaćteż jestem sstałym bywalcem a mój TZ mówi na mnie Diabeł
Macie racje, pójdę dopiero jutro. Zostało 8 dni do ślubu nie mogę sobie pozwolić na czerwoną bądź schodzącą skórę
LilStar diabełku mi babka powiedziała, że z moją karnacją na 10 minut mogę, więc poszłam.

Cytat:
Napisane przez magda_222 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja juz po łowach Zmieniłam suknie Tamtej juz nawet nie mierzyłam, innych tez nie chciałam mierzyc, ale dały mi tak dla pewnosci. Od razu jak ta ubrałam to wiedziałam, ze to TA JEDYNA. Z tamta to było tak, ze ja wyszłam z salonu to od razu miałam watpliwosci. Teraz jestem pewna, ze to na pewno ta. Jest przepiekna az sie doczekac slubu nie moge. Aaaaa... lepiej juz nic nie pisze.

Dodatkowo kupiłam suknie na poprawiny (tez cudowna) i garniak dla TZ. Jak go ubrał to byłam w szoku, az mi sie płakac zachciało Taki przystojny.

Tu moja sukieneczka ( na żywo jeszcze ładniejsza, tu nie widac tych pieknych zdobien i koronki na dole) i dla porownania jeszcze raz ta co pierwsza wybrałam ( jednak nie zawsze pierwszy wybor najlepszy ). I jeszcze prosze poradzcie mi jakie buty do tego wybrac, sa prawie identyczne, tylko jedne sa z dodatkiem satyny.

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-100-pl.jsp

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...e_-p-54-pl.jsp
O matko cudowna!! Super wybór! Butki doradzałabym skórzane do niej.

Cytat:
magda_222 cieszę się, że wybrałaś-jest piękna

Dziewczyny ile macie zapowiedzi wypisanych przez księdza bo ja tylko 2 a znajoma twierdzi, że powinny być 3-ale ksiądz chyba wie lepiej bo już zgłupiałam
Kiedyś były 3, teraz 2. U TŻ proboszcz tylko je wywiesił a u mnie czytali zapowiedzi przez 2 niedziele o 18 czyli nie ma tu żadnych reguł.

Cytat:
Kurczę jestem zestresowana jutrzejszym dniem ale będę twarda i się wykłóce, że nie mam zamiaru za nic mu dodatkowo płacić.
Powiem Ci tak:

Bądź jak bulterier nie daj się

Cytat:
Ja tak zacznę śmierdzieć od końca lipca.
No smrodek jest taki drażniący dla nosa!

Cytat:
Pięknie to wygląda. Wrocław to bardzo klimatyczne miasto

My wczoraj widzieliśmy się z jednym świadkiem, drugi przybyć nie mógł niestety, ale i tak popiliśmy sobie nieźle. Wracaliśmy o północy, ja w krótkim rękawku...
Dzisiaj jestem pociągająca nosem i w ogóle od 6:30 spać nie mogę już ech...

Idę oglądać na wspólnej. Potem wkleję fotke dekoracji na samochód

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 07:02   #3578
LilStar
Wtajemniczenie

Witam Dziewczyny

toverek83 zaświadczenie pobierzecie w kolaczycach tylko musisz mieć z jasła akt urodzenia za 22 złote.mam podobną sytuację
pozdrawiam
Stary 2008-05-29, 07:05   #3579
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
TZ mowi ze dzien slubu przejdzie do historii bo:
i zaczne byc jego zona
to tak jak w moim przypadku

Wy tu o obronach a ja dopiero za 2 lata- i to inzynierajak dotrwam bo mnie juz wykanczaja te studia...

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 07:06   #3580
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
jakie slodkie

dziewczyny Kochane, wczoraj odebralismy obraczki , jak je w domu przymierzylismy, to nie chcialo nam sie ich sciagac,a tu jeszcze 3 miesiace czekac trzeba, zeby je legalnie zalozyc

oto one
piekniusnie bardzo mi sie podobajapodob ne do moich tylko roznica jest w tym ze moje maja pasek takie przeciecie przez srodek...grawer macie widze czcionka pisana..tez piekna..chcialam ytaka ale pani powiedziala ze sie szybciej zetrze..zaluje ze wybralismy drukowana jakos taksztywnie wyglada
Cytat:
Witam Dziewczyny

toverek83 zaświadczenie pobierzecie w kolaczycach tylko musisz mieć z jasła akt urodzenia za 22 złote.mam podobną sytuację
pozdrawiam
aha czyli z KOłaczycdziekuje:ro lleyes:
Stary 2008-05-29, 07:09   #3581
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
piekniusnie bardzo mi sie podobajapodob ne do moich tylko roznica jest w tym ze moje maja pasek takie przeciecie przez srodek...grawer macie widze czcionka pisana..tez piekna..chcialam ytaka ale pani powiedziala ze sie szybciej zetrze..zaluje ze wybralismy drukowana jakos taksztywnie wyglada
dzieki Toverku
takie najbardziej nam sie podobaly, klasyczne i zawsze modne, a poza tym pieknie wygladaja na palcu
czcionka taka nam sie spodobala od razu, najwyzej sie troche zetrze

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 07:12   #3582
kasienka1985
Zakorzenienie

Wink Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Kasieńka dobrze widzisz- Oborniki Śląskie Wprawdzie dopiero od 27grudnia 2007 ale właśnie teraz tam mieszkam.Ceny nieruchomości nieporównywalnie niższe niż we Wrocławiu, a z drugiej strony do stolicy Dolnego Śląska rzut beretem. No i ta cisza ,spokój...

No widzisz, to daleko do siebie nie mamy!
Ja mieszkam troszkę dalej, ale w Trzebnicy pracuję!
A w Obornikach Śl. byłam ostatnio na koncercie irlandzkiej muzyki
Cytat:
i jeszcze troche ode mnie a propo obrony-mialam 2 lipca-wchodze pan dziekan pyta:pani Ewelino!skad Pani do nas przyjechala??!!ja mowie ze stad i stad!a on fajnie!!!!zadal mi jedno,podkreslam jedno pytanie i obrona na 5nie martwcie sie bedzie dobrze.
kasienka masz takie same wlosy jak ja faktcyznie i tyz czornea buzke masz tylko ciemniejsza tzn karnacjea suknia pierwsza klasa,ja to bym siepewnie w takiej zabila i dlatego mam na malym kole i buty na malym obcasie..TZ mowi ze dzien slubu przejdzie do historii bo:
i zaczne byc jego zona
Hehehe pozazdrościć takiej obrony!
Dzięki Ci wielkie za komplementa!
To ja widzę, że Ty taka raczej sportsmenka jesteś...

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-05-29, 07:13   #3583
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
dzieki Toverku
takie najbardziej nam sie podobaly, klasyczne i zawsze modne, a poza tym pieknie wygladaja na palcu
czcionka taka nam sie spodobala od razu, najwyzej sie troche zetrze
jak sie zetrze to Wam pewnie poprawia..mowie Ci zaluje ze mam drukowana bo jest taka zwyczajna nie ma tego czegos w sobie....ale wazne ze sa obraczki...
szeroki pewnie sa te Twoje????
a ja jeszcze mam pytanie do izazusi: co Ty studiujesz????japnistyke? ????o jejku to trudne musi byc..
Birchina ja juz na mysl o tym ze masz 8 dni do slubu dostaje biegunki
Stary 2008-05-29, 07:18   #3584
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
jak sie zetrze to Wam pewnie poprawia..mowie Ci zaluje ze mam drukowana bo jest taka zwyczajna nie ma tego czegos w sobie....ale wazne ze sa obraczki...
szeroki pewnie sa te Twoje????
no wlasnie, najwazniejsze sa obraczki
grawer to tylko do naszej wiadomosci przeciez
nasze maja 5 mm

Mąż i żona...
Stary 2008-05-29, 07:18   #3585
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
jakie slodkie

oto one

No bardzo ładnie się prezentują!!!
Klasyczne, proste i zawsze modne- tak jak pisałaś!
A grawer... taki jak mój!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 07:26   #3586
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Fajowe
Mi podobają się te postacie, których część stopniowo zapada się pod ziemię, a reszta "wynurza się" z chodnika po drugiej stronie drogi

Cytat:
monai trzeba się ostro wziąć za pisanie, ja muszę jeszcze wytrzymałości na rozciąganie policzyć sporo tego a pogoda zachęca do spacerów
Skądś to znam Ja liczyłam takie rzeczy dla stali w kratownicy i w słupie żelbetowym. Ciekawa sprawa, ale nic z tego nie pamiętam
Pogoda, oczywiście, przepiękna, bo skonczył się długi weekend

Cytat:
i zaczne byc jego zona
U mnie ciut podobnie, z tym że włosy zawsze myję rano i suszę suszarką (ale ukladam rękami ). No i maluję się codziennie, i to dość mocno, choć ostatnio nie mam zapału

Cytat:
Ładne, klasyczne Jeśli dobrze pójdzie, to dziś wkleję swoje

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Macie racje, pójdę dopiero jutro. Zostało 8 dni do ślubu nie mogę sobie pozwolić na czerwoną bądź schodzącą skórę
LilStar diabełku mi babka powiedziała, że z moją karnacją na 10 minut mogę, więc poszłam.
Dobrze, że jednak pójdziesz jutro
Jak szłam kiedyś pierwszy raz na solarium (leżące), babka na mnie popatrzyła i stwierdziła, że z moim kolorem skóry to mogę isć na 4 minuty Lampy były jednak tak mocne, że i tak byłam czerwona

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Wy tu o obronach a ja dopiero za 2 lata- i to inzynierajak dotrwam bo mnie juz wykanczaja te studia...
Ja się, na szczęście, załapałam na system jednostopniowy (czy jak to się tam nazywa). Robię dyplom magisterski, a tytuł będę miała razem z inżynierem

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 07:27   #3587
kina2807
Zakorzenienie

dziewczyny znalazlam taki filmik, cos strasznego

http://www.smog.pl/wideo/18467/bojka_na_slubie/

Mąż i żona...
Stary 2008-05-29, 07:28   #3588
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
jakie slodkie

oto one
Piękne, klasyczne obrączki. A pudełeczko

Cytat:
Birchina ja juz na mysl o tym ze masz 8 dni do slubu dostaje biegunki
Ja też się już trochę denerwuję, ale czuję straszną radość w serduszku

A oto moja dekoracja na maske samochodu

http://img225.imageshack.us/my.php?image=img0796op0.jpg

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-05-29, 07:28   #3589
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
No bardzo ładnie się prezentują!!!
Klasyczne, proste i zawsze modne- tak jak pisałaś!
A grawer... taki jak mój!
dzieki
a grawer tez klasyczny
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ładne, klasyczne Jeśli dobrze pójdzie, to dziś wkleję swoje
dzieki, czekam na Twoje

Cytat:

dzieki Kochana, pudeleczko mowisz, ze Ci sie podoba, takie zwykle jak dla mnie

dekoracja swietna
kurcze musze zamowic tablice do samochodu, tylko jakie

a jakie Wy zamawiacie dziewczyny? standardowe, czy jakies smieszne typu "Już po chłopie" ?

Mąż i żona...

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-29 o 14:00 Powód: post pod postem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 07:37   #3590
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:

bez komentarza...glupie baby
Cytat:

Ja też się już trochę denerwuję, ale czuję straszną radość w serduszku

bardzo ladna na allegro kupilas???
Stary 2008-05-29, 07:45   #3591
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
dzieki Kochana, pudeleczko mowisz, ze Ci sie podoba, takie zwykle jak dla mnie

dekoracja swietna
kurcze musze zamowic tablice do samochodu, tylko jakie

a jakie Wy zamawiacie dziewczyny? standardowe, czy jakies smieszne typu "Już po chłopie" ?
Cytat:
bez komentarza...glupie baby

bardzo ladna na allegro kupilas???
Bardzo dziękuję

Kina pudełko bardzo mi się podoba, to serce w środku. Zastanawiałam się nad tablicami z naszymi imionami, ale na tej którą kupiłam te serduszka mi się bardzo spodobały.

Toverku kupiłam w Wawie na giełdzie kwiatowej na Bakalarskiej. Jest tam taka sztuczna buda - sztuczne kwiaty, stroiki, ozdoby i tam to wypatrzyłam z mamą.
Tak mi się jakoś spodobało. A kosztowało 30zł a kwiatuszki, które zostały u mamy te do klamek to 4,5 za sztukę a sztuk kupiłyśmy 4 Moja pomysłowa mama miała pomysł taki żebyśmy przy samochodzie ślubnym powiesili przy klamkach wstążeczki biało-czerwone i flagę Polski przyczepili, bo w dzień ślubu mistrzostwa europy w piłce się zaczynają.
Może i fajny pomysł, ale się nie skusiłam haha

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-05-29, 07:51   #3592
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Moja pomysłowa mama miała pomysł taki żebyśmy przy samochodzie ślubnym powiesili przy klamkach wstążeczki biało-czerwone i flagę Polski przyczepili, bo w dzień ślubu mistrzostwa europy w piłce się zaczynają.
Może i fajny pomysł, ale się nie skusiłam haha
hiihhiih no rzeczywiscie mama ma szalone pomysly

Mąż i żona...
Stary 2008-05-29, 07:55   #3593
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
hiihhiih no rzeczywiscie mama ma szalone pomysly
ale super pomysl jestem za mama!!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 07:58   #3594
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Biricchina jakbyś jechała takim biało czerwonym autkiem to gwarantowane iż ludzie by myśleli że jakiś VIP przyjechał No i w sumie wiele by się nie pomylili. Mistrzostwa Europy ehh.. i znów będzie jazda jak Polska odpadnie w przedbiegach;0

toverek83 studiuje technologię chemiczną ale z japońskim miałam styczność na treningach karate Fajna sprawa
kina2807 o takich obrączkach my właśnie myślimy- klasyka jest piękna
asiuk ty nie dość że będziesz inżynier to jeszcze architektura ma coś ze sztuki- a ja co-ewentualnie będę mogła technologię zaprojektować
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 08:05   #3595
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
kina2807 o takich obrączkach my właśnie myślimy- klasyka jest piękna
nam tez sie wlasnie takie najbardziej podobaly i od razu widac, ze to obraczka

Mąż i żona...
Stary 2008-05-29, 08:05   #3596
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

Straszne???
Mega komedia jak dla mnie! Ale się uśmiałam!!!
Najciekawsze jest to, że zamiast temu zapobiec, czy je rozdzielić- to stoją takie cioły naookoło i kręcą sobie filmik!!!
Ja tam wrogów nie mam, więc taka sytuacja u mnie nie ma miejsca bytu!
Największa żenada jak dla mnie to bijące się baby <a właściwie targające się za kłaki>

Cytat:

Bardzo ciekawa!
Podoba mi się, ale zastanawiam się jak będzie na aucie wyglądać...

Cytat:
Ooooo, bardzo ciekawy pomysł!
Coś śmiesznego można wymyśleć!!

Wiecie co?? Wracając do podziękowań dla rodziców...
Kurczę chciałabym zrobić takie podziekowania, ale będę płakała jak bober
Szybko się wzruszam w takich chwilach!!!
Nie zdołam kompletnie nic powiedzieć!!!

Jak ja to mogę rozwiązać????
Jak o tym piszę to już mi się płakać chce
Pisałyście cos o takich śmiesznych wierszykach...
ja tam poetką nie jestem i nie wiem co wymyśleć, może podrzucicie mi jakiegoś pomysła???
Albo napiszecie w jaki sposob wy bedziecie dziękowac??
Samo słowo dziekuje troche za mało!

Im więcej o tym myślę, tym bardziej się martwię, że na nic nie wpadnę!

Help

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-05-29, 08:10   #3597
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
No tak no tak... w sece pewnie??? TŻ i tak sie uparl i jeszcze raz pojdziemy do vistuli zebym zobaczyla te swietne materialy i kroje
trochę Twojego TŻ-a rozumiem Vistula ma bardzo fajne garnitury i materiał też jest super. Zresztą mój TŻ jest taki sam, wprawdzie Vistula mu nie pasuje ale zawsze szuka odpowiedniej tkaniny.

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
My kupiliśmy garnitur z LaVarda (niestety na ich stronie nie ma akurat tego modelu) za 600 zł. Bardzo dobry materiał i super leży. Do tego dwie koszule, spinki do mankietów i krawat kaskadowy. Chciałam na początku musznik, ale garnitur nie ma kamizelki, więc stanęło na krawacie. Wygląda niesamowicie elegancko.

Nie polecam Wam firmy Sunset Suits. Moja mama tam pracuje i wiem jakie mają wyroby. Niektóre są dobre (te drooogie), ale duża część to po prostu chłam. Jak już to idźcie wybierać z kimś, kto się zna na materiałach, bo możecie strasznie przepłacić. Koszul nie polecam tańszych niż 100 zł. Lepsze na targu się trafiają.
W sumie to powinnam Wam Sunset polecać, bo moja mam znowu wypłaty nie dostanie, ale naprawdę dwa razy się zastanówcie zanim coś kupicie.
Wczoraj razem z rodzicami pojechałam po garnitur dla taty i trafiliśmy na promocję La Varda, więc tata zakupił od razu dwa Jeden na ślub córeczki a drugi do pracy, fajnie nam się trafiło.
Co do Sunseta to mój TŻ ma większość garniturów właśnie od nich, głównie dlatego, że te garnitury najbardziej odpowiadają mu krojem i wymagają najmniejszych przeróbek. W każdym razie za dużo na Sunset nie narzeka.

Cytat:
jak oglądałam w SS garnitury w cenie 500 zł to był materiał w ogóle bez wełny, sztuczny i tak średnio mi się podobały jakościowo i wszystkie miały te 2 rozporki z tyłu ;/. W Warszawie w CH Wileńskim jest jakby ktoś szukał

A ja wczoraj buszowałam po KDT też znalazłam super bieliznę... załączniki: buty i biżuteria - 2 wersje łańcuszkowe - co myślicie?
widziałam też pasującą bransoletkę chyba dokupię. Zamiast łańcuszka może być też sztywna okrągła struna lub myślałam o wersji z muślinową tasiemką -sprawdzę wszystko
Rozporki z tyłu i to dwa jak dla mnie super, najbardziej nie lubię garniturów zupełnie bez rozcięć.
Bieliznę wczoraj zamowiłam u Pani Marysi (nie podam nazwy sklepu bo nie wiem czy można, ale jak ktoś wchodził na lobby biuściastych to wie), mam nadzieję tylko, że stanior będzie dobry bo już mam dość poszukiwań i spojrzeń "jak na debila" gdy pytam o 65 D lub E

Kolczyki superzaste, buty zresztą też, chociaż strasznie wysokie.

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, wiem... ale nie mam głowy. wyniki moich badań nie są dobre, czeka mnie dalsza diagnostyka wiec mam doła
Piszecie o garniturach. Mój TZ ma 198cm wzrostu i jest b szczupły i nigdzie nie było grnitury. Zamówiliśmy surdut szyty na maire za 1400 zł ( z kamizelką w komplecie) i podobno kamizelki sa zawsze w komplecie, wiec dziwi mnie to co piszecie.
Do tej pory jeszcze nie pokazalam wam mojej sukni... a wiecie dlaczego, normalnie troche mam obawy... bo model jest z roku ubiegłego i to nie jest nowosc. Ale tylko w tej czułam sie wyjątkowo. Zdjecie załączam modelki. Ja mam włosy taki brąz z tycjanem, długośc do łopatki. Jak myślicie włosy upięte czy rozpuszczone, zaznaczam ślub 25.10.
Jedno zdjecie zalaczam w kolorze ecru bo sukienka jest bardziej widoczna. moja bedzie biała i bez tych zamiączek. co myślicie?
Wszystko będzie dobrze
Kamizelki nie zawsze są w komplecie, a ostatnio to chyba częściej ich nie ma niż są
Co to za różnica z którego roku jest suknia, ważne, żeby Ci się podobała i zebyś się w niej dobrze czuła. Zresztą jestem pewna, że wyglądasz ślicznie, zresztą jak my wszystkie tutaj
Cytat:
Napisane przez magda_222 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja juz po łowach Zmieniłam suknie Tamtej juz nawet nie mierzyłam, innych tez nie chciałam mierzyc, ale dały mi tak dla pewnosci. Od razu jak ta ubrałam to wiedziałam, ze to TA JEDYNA. Z tamta to było tak, ze ja wyszłam z salonu to od razu miałam watpliwosci. Teraz jestem pewna, ze to na pewno ta. Jest przepiekna az sie doczekac slubu nie moge. Aaaaa... lepiej juz nic nie pisze.

Dodatkowo kupiłam suknie na poprawiny (tez cudowna) i garniak dla TZ. Jak go ubrał to byłam w szoku, az mi sie płakac zachciało Taki przystojny.

Tu moja sukieneczka ( na żywo jeszcze ładniejsza, tu nie widac tych pieknych zdobien i koronki na dole) i dla porownania jeszcze raz ta co pierwsza wybrałam ( jednak nie zawsze pierwszy wybor najlepszy ). I jeszcze prosze poradzcie mi jakie buty do tego wybrac, sa prawie identyczne, tylko jedne sa z dodatkiem satyny.

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-100-pl.jsp

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...e_-p-54-pl.jsp
Nowa suknia ma ładniejszy dół, chociaż nie powiem, żeby aż tak diametralnie różniła się od tej pierwszej Skoro jednak czujesz się w niej lepiej to ok. Tylko wytrwaj w swojej decyzji
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 08:13   #3598
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

gosiunia znam ten wzrok kiedy pytam o wlasnie takie rozmiary cyckonosza a paniusie w sklepach tzw deski patrza szydercza i mowia nie mamy takich wogole na stanie!
Stary 2008-05-29, 08:19   #3599
kasienka1985
Zakorzenienie

Wink Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Toverku chciałabym Cię poinformować, iż pyszczek konia jest zdecydowanie przyjemniejszym widokiem

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-05-29, 08:23   #3600
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Toverku chciałabym Cię poinformować, iż pyszczek konia jest zdecydowanie przyjemniejszym widokiem
i ja tez tak uwazam
p.s.zmeinilam z mysla o Tobie....aby przyjemnie bylo czytac moje wypowiedzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości