![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Chyba tylko za Sephora colorful palette -paleta czterech cieni w kolorach różu i fioletu -ubytek minimalny.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
1. GOSH - Loose Powder Translucent: sypki puder transparentny; zostało ok. 20-30%. 2. VIRTUAL - Puder Sypki: kolor 023 naturalny; dostałam go w prezencie, otworzyłam z ciekawości i raz wypróbowałam więc ubytek prawie zerowy. 3. BOURJOIS - Puder Brązujący: kolor 51; mam dwie, więc jedną chętnie oddam; nowa zafoliowana (na zdjęciu folia raczej nie widoczna). 2. MARY KAY - Medium-Coverage Foundation: kolor 100 Ivory; ubytek ok. 5-
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
wobec tego przechodze na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. szminka maybelline sugar plum ice 412-została większosc-pewnie 70% kolor taki beż z różem 2. cień szary mieniący się, cantare, cały 3. lakier mocno mieniący nowy, kupiony tydz temu i raz użyty, Golden Rose, wazny do 2010, kolor taki miedziano-różowy - napisz mi tylko jaki to numer, bo mam podobnie wyglądający a nie chcę żeby okazał się to ten sam odcień Jeżeli jesteś zainteresowana tonikami, to może będziesz chętna na tonik Lisanel - zostało ok. 30%.
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2008-04-19 o 10:56 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#41 | |||
Zakorzenienie
|
Buzichocho przepraszam, ale czekoladka już nieaktualna. Pozdrawiam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Za to co wymieniłam wyżej pomadki Stila raczej nie opłaca mi się oddawać, a nic innego u Ciebie nie znalazłam, co by mi się przydało. Jeżeli więc nadal będziesz zainteresowana taką wymianką, o jakiej pisałyśmy wcześniej to pisz. ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
no dobrze, niech bedzie
![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Mała dokładka - podnoszę wątek i zapraszam.
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za
2. VIRTUAL - Puder Sypki: kolor 023 naturalny; dostałam go w prezencie, otworzyłam z ciekawości i raz wypróbowałam więc ubytek prawie zerowy. 1. EVELINE - Tusz Do Rzęs: kolor czarny; użyty dwa razy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
3. DERMACOL: odcień nr 213; użyty dwa razy punktowo jako korektor; ubytek max. 1%. 1. THE BONNE BELL COMPANY - Błyszczyk Do Ust: kolor jak na zdjęciu, na ustach transparentny; zapach arbuza; w smaku słodki; użyty dwa razy. 3. L'OREAL PARIS - Glam Shine 6H: kolor 103 - Forever Nude (jasny róż opalizujący na złoto); użyty 3-4 razy. 2. DEBORAH - Coverstick: korektor do twarzy z witaminą A, C i E; kolor nr 8 (jasny, zółtawy beż); użyty dwa razy, uytek znikomy - jak na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
znalazlabys cos w moich watkach za:
1. GOSH - Loose Powder Translucent: sypki puder transparentny; zostało ok. 20-30%. 2. VIRTUAL - Puder Sypki: kolor 023 naturalny; dostałam go w prezencie, otworzyłam z ciekawości i raz wypróbowałam więc ubytek prawie zerowy. 2. L'OREAL PARIS - Glam Shine Juice: kolor 48 - Hydtating (bezbarwny w wielokolorowymi drobinkami); użyty raz. 3. L'OREAL PARIS - Glam Shine 6H: kolor 103 - Forever Nude (jasny róż opalizujący na złoto); użyty 3-4 razy.
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. L'OREAL PARIS - Glam Shine Juice: kolor 48 - Hydtating (bezbarwny w wielokolorowymi drobinkami); użyty raz.
3. L'OREAL PARIS - Glam Shine 6H: kolor 103 - Forever Nude (jasny róż opalizujący na złoto); użyty 3-4 razy. cos u mnei?
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Może cos u mnie za filtr Vichy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
1. THE BONNE BELL COMPANY - Błyszczyk Do Ust: kolor jak na zdjęciu, na ustach transparentny; zapach arbuza; w smaku słodki; użyty dwa razy.
2. L'OREAL PARIS - Glam Shine Juice: kolor 48 - Hydtating (bezbarwny w wielokolorowymi drobinkami); użyty raz. 3. L'OREAL PARIS - Glam Shine 6H: kolor 103 - Forever Nude (jasny róż opalizujący na złoto); użyty 3-4 razy. 3. DERMACOL: odcień nr 213; użyty dwa razy punktowo jako korektor; ubytek max. 1%. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. nowy brokatowy błyszczyk do ust H&M(RAZ SPRóBOWANY) 2. Błyszczyk szminka avon w "kostce lodu"kolor jak na fotu prawie nowa tylko lekko spr kolor. Czekam na decyzję. ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
DERMACOL: odcień nr 213 THE BONNE BELL COMPANY
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
1. THE BONNE BELL COMPANY - Błyszczyk Do Ust: kolor jak na zdjęciu, na ustach transparentny; zapach arbuza; w smaku słodki; użyty dwa razy.
2. L'OREAL PARIS - Glam Shine Juice: kolor 48 - Hydtating (bezbarwny w wielokolorowymi drobinkami); użyty raz. 3. L'OREAL PARIS - Glam Shine 6H: kolor 103 - Forever Nude (jasny róż opalizujący na złoto); użyty 3-4 razy. może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zerknełam na Allegro i na oferte apteki internetowej i sama pomadka La Roche Posay jest w cenie filtra Vichy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
Chętnie się wymienie wysyłam pw z adresem
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Cześć znajdziesz coś za
GOSH - Loose Powder Translucent: sypki puder transparentny; zostało ok. 20-30%. DERMACOL: odcień nr 213; użyty dwa razy punktowo jako korektor; ubytek max. i chętnie za któryś błyszczyk L'OREAL PARIS - Glam Shine Juice: kolor 48 - Hydtating (bezbarwny w wielokolorowymi drobinkami); użyty raz. 3. L'OREAL PARIS - Glam Shine 6H: kolor 103 - Forever Nude (jasny róż opalizujący na złoto); użyty 3-4 razy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.