|
|
#2581 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
Jeśli chodzi o oczekiawanie zaręczyn - dopniemy swego i będziemy odliczać dni do ślubu, potem znajdą się inne ważne sprawy i też będziemy odliczać np. ile czasu do narodzin potomka. Na tym odliczaniu zejdzie nam z pół życia (no bo jeszcze wnuki i ich osiągnięcia![]() ![]() ![]() Cytat:
Zresztą Euro 2012 ma być
|
||
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Ten temat jest od tego, żeby sobie pomarudzić. Ja z TZ (pogodziliśmy się!!!
|
#2583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poza tym wygadanie się i nienaciskanie swoją droga, ale o przyszłości przecież trzeba rozmawiać. |
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Zadomowienie
|
Moje marzenie o zaręczynach w Sylwka na 99% się nie spełni
![]() Jesteśmy ze soba 5 lat i nic ;( Inne pary są ze sobą krócej stażem i już się pozaręczały albo są juz małżeństwem.......a my?
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Zadomowienie
|
Gadalismy wczoraj i powiedział, że prawdopodobnie nie wyrobi z kasą
Mówiłam mu, że nie chce jakiegos droiego pierścionka z brylantami. Nie wiem co on planuje. A 21 lat będę mieć 21 grudnia Zawsze jestem wszędzie najmłodsza
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Eee jak to tylko kwestia kasy, to niedługo prawdopodobnie się oświadczy
|
|
|
|
#2589 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2590 |
|
Zadomowienie
|
Tak u nas to tylko kwestia kasy. Wiem, że mój TŻ chce mi się oświadczyc i być ze mną do końca życia heh
Oglądaliśmy już pierścienie i zorientował się już jakie mi się podobają.Widzę, że tu kilka dziewczyn ma zdanie, że jak para jest ze sobą 5 lat to się rozstanie albo będzie miała nieszczęśliwe małżeństwo, to głupota jakaś.... Co to za zabobony?![]() To ja prędzej mogę stwierdzić, że te co są ledwo ze swoimi rok i ze soba nie mieszkają, że będą miały nieszczęśliwe małżeństwo.
,,Stosunek do zwierząt jest najlepszą miarą naszego człowieczeństwa'' Edytowane przez malinka18222 Czas edycji: 2008-12-08 o 17:11 |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że dużą rolę gra wiek. Ja w wieku 17 czy 18 lat kiedy dopiero zaczynałam być z moim chłopakiem, ani nie myślałam, że kiedyś za niego wyjdę. Do tego trzeba dojrzeć i potrafić brać odpowiedzialność nie tylko za siebie, ale także drugiego człowieka, dlatego myślę, ze staż tu nie ma nic do rzeczy. (choć 5 lat to swoją drogą kupa czasu, prawie 1/4 mojego życia
|
|
|
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem staż ma tu dużo do rzeczy. Claris to pewne, że Ty i Twój Tż znacie się zdecydowanie lepiej niż te pary, które są ze sobą rok. Napewno dużo razem przeżyliście, dorastaliście razem, rozwijaliście siebie i swój związek. Mom zdaniem to dużo daje.
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację
Ja też czekam cierpliwie. Czekałam tyle lat to jeszcze z dwa mnie nie zbawią heh (bylebym sobie nie wykrakała)
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2595 | ||||
|
Raczkowanie
|
alez sie rozpisalyście....
![]() Cytat:
niech sie spieszy-niechce umrzec jakos stara panna ![]() Witamy Cytat:
wiec to dobry znak![]() Cytat:
Witamy ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2596 |
|
Przyczajenie
|
hmm mi się osobiście nie spieszy do ołtarza alle pierścionek można ponosić ;D ja jestem szczęśliwie zakochana jeszcze silniej moja połówka, bo stwierdził żebym się za rok spodziewała czegoś konkretnego...napewno zrobi to w najmniej spodziewanym momencie....
|
|
|
|
#2597 |
|
Wtajemniczenie
|
kurrrde tyle piszecie że szok, nie mam siły
![]() pół dnia się z netem routerem i dziwnymi innymi sprawami użerałam (jak np. z bramą domyślną i maską podsieci ;P) że już nie mam siły.. w każdym razie - sukces odniosłam a co do zwierząt - ja toleruję... i nic więcej. wiem że zaraz mi się pewnie oberwie, ale po prostu nie przepadam za nimi sama w domu bym nie chciała mieć ani psa, ani kota, choć w sumie to dziwne, bo jak byłam mała, to i papużki, i królik, i świnka morska, i ze 3 chomiki, i żółw wodny... a teraz.... nieee.......karmić to to trzeba, kąpać - a i tak śmierdzi jak dla mnie.... :P nieee, dziękuje bardzo ![]() niech sobie inni mają, ja chętnie się z takowym pupilkiem przywitam, nawet przecierpię chwilę jak mi poskacze po nogach czy wyliże buty ale za swoje własne serdecznie dziękuję.... ![]() tylko nie bijcie każdy ma prawo do własnego zdania
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Aelitka a masz
|
|
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
Aelitka-
![]()
|
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
i ode mnie
|
#2601 |
|
Wtajemniczenie
|
heheh
dobrze że to tylko wirtualnie ![]() ja się już pogodziłam sama ze sobą - kiedyś jeszcze chciałam udawać, że uwielbiam.....
|
|
|
|
#2602 |
|
Rozeznanie
|
Ja też lubię zwierzaki, ale zdaje sobie sprawę, ze jak na razie to za duża odpowiedzialność. Ale tak sobie z TŻ-tem marzymy, że kiedyś kupimy sobie goldena
|
|
|
|
#2603 |
|
Rozeznanie
|
Zwierzaczki fajna sprawa, ale jak mieszkają w domu to trzeba o nie dbać , żeby nie śmierdziało
|
|
|
|
#2604 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w domu zawsze byly zwierzeta: swinki, pies, papuzki, kanarek. siostra teraz przygarnela znalezionego kilkumiesiecznego kotka, ktory jak sie okazalo, mial polamane lapki
teraz opiekuje sie nim i maluch lata w gipsie dodam tez ze siostra tez juz ma jednego kota nie wyobrazam sobie domu bez zwierzakow ![]() jeszcze TZowi tego nie mowilam jeszce mi sie nie oswiadczy.. hihihi
|
|
|
|
#2605 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie wyobrażam sobie domu bez zwierzaków
Bardzo kocham zwierzaki. One są takie kochane, kochaja nas bezwarukowo, nie ważne ja wyglądamy i jakim mamy humor, kochają zawsze ![]() Mój TŻ też kocha zwierzaki przyznam, że sama go tym zaraziłam Jak będziemy mieć swój domek do naszego grona dołaczy psiak ze schroniska
,,Stosunek do zwierząt jest najlepszą miarą naszego człowieczeństwa'' Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 12:23 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja jestem bezwzględna i wyrodna, i nie chciałabym żeby mnie jakiekolwiek kiedykolwiek kochało ;D
po prostu się do tego nie nadaję ![]() ale nie brzydzę się aż tak bardzo i w domu gdzie są zwierzęta mogę bez problemu jeść chyba że pies siedzi przy stole i talerze liże....![]() tak samo obrzydza mnie jak ktoś "całuje" psa, łeeee!!.......
|
|
|
|
#2607 |
|
Rozeznanie
|
Wow, dziewczyny, ale sie watek od wczoraj rozrosl !!! Jestescie niemozliwe
![]() Witam wszystkie nowe, Ollliwka - syskiego naj, a madmuazell niech czyta lepiej inne watki, bo po prostu nie czuje klimatu :P ![]() Co do zwierzakow - my z TZ mamy marzenie w postaci buldoga francuskiego. Sa przeurocze i przeslodkie. Bedziemy im kupowac sweterki na zime i kochac z calego serca Kolejny powod, dla ktorego nie moge sie doczekac az to latanie w ta i z powrotem wreszcie dobiegnie konca ...Poza tym naczytalam sie pare dni temu na TVN24.pl , ze ostatnio cos stosunkowo wielu Polakow zostaje zawracanych do kraju na lotnisku Newark i teraz mam koszmary Co noc sni mi sie, ze mnie do niego nie wpuszcza. Tragedia.
|
#2608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My się rozumiemy, po co jęczeć facetowi.Cytat:
Cytat:
|
|
#2609 |
|
Rozeznanie
|
Ja też lubię zwierzaki, ale zdaje sobie sprawę, ze jak na razie to za duża odpowiedzialność. Ale tak sobie z TŻ-tem marzymy, że kiedyś kupimy sobie goldena.
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez kocham zwierzaki, mam psa i kota, a kiedyś dostałam od TŻta chomika, ale już zdechł. Marzy nam się drewniany domek z trawą dookoła i owczarek niemiecki. Pierwszy krok ku temu już poczyniony, bo własnie dzisiaj stałam się posiadaczką ziemską hehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

Bo tak jak niektóre mówiłam, że moze być bazarowy pierścionek albo nawet nakrętka od śrubki 
Jeśli chodzi o oczekiawanie zaręczyn - dopniemy swego i będziemy odliczać dni do ślubu, potem znajdą się inne ważne sprawy i też będziemy odliczać np. ile czasu do narodzin potomka. Na tym odliczaniu zejdzie nam z pół życia
Zresztą Euro 2012 ma być

i jak on widzi ze ktos ma kota czy psa to jesc mu sie odechciewa tam
i zostawlo mi cos takiego ze pytam sie od razu na wstepnie jak te sprawy wygladają hehe