![]() |
#2371 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie bylo mnie dlatego,ze ostatnio cos mi zle jest... Nie wiem co sie dzieje... macie czasem tak,ze nby wszystko powinno byc w porzadku a jednak w glebi duszy czujecie,ze nie jest.. mam wrazenie,ze najlepsze lata zycia juz za mna...ze sie starzeje i wogole.. tearz zostalo mi tylko urodzic dziecko i pracowac do 65 i potem umrzec.. bylam na imprezie ostatnio i bylam jedna ze starszych i jakos mnie to zdolowalo. TZ ma problemy w pracy i tez chodzi poddenarwowany ostatnio i to tez nie pomaga.. Z jednej strony chce wracac do polski a z drugiej sie boje, z jednej stronyc bardzo chce a z drugiej nie chce.. sama nie wiem czego chce... ale powialo optymizmem pewnie ode mnie, koncze bo zaraz was w dola wpedze.. ![]()
![]() |
#2372 | ||
Raczkowanie
|
na pewno wypali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cisza jak nie wiem ![]() ![]() jak by tak Ciebie zassało Malinko na plotkowy na chwilkę dłużej, to nam napisz co u Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bylam dzis na szkoleniu, o którym wspominałam wczoraj. Było bardzo udane, profesjonalnie przeprowadzone i o ciekawej - dla mnie - tematyce. Poza tym okazało się, ze zawiązałam przy okazji szkolenia ciekawe kontakty ![]() ![]() Niestety strasznie dzis przemarzłam i rozbolała mnie glowa, wiec teraz grzeje sie herbatka i chyba nafaszeruje sie jakimis witaminkami, bo nie mam czasu i ochoty na chorowanie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zadomowienie
|
Mango-Weź nas nie strasz tylko powiedz o co dokładniej chodzi
Anyway życzę Ci powrotu do pełni zdrowia ![]() Yerba,Ewuś-ciekawy koncept z przebierankami na sylwka. I ile zabawy ![]() Też sie zastanawiam co by tu zrobić acz na razie pozostaje obca obalenia mitycznego pół litra na wprost do lustra.. W Vav. klasycznie nie obyło sie bez 'niespodzianek' ![]() Mamy połowę trasy za sobą aż tu nagle rozbrzmiewa telefon od sekretarki z radosną wieścią,że pan dr jest na zwolnieniu lekarskim do końca tygodnia. Mimo tego wraz z matką wk....rwione do granic możliwości zawędrowałyśmy TAM. Przyjął mnie inny lekarz jego asystent,w celu pierwszej przymiarki tych nieszczęsnych dwojga koron. Facet rzeczowy,zaproponował.,że rozpocznie negocjacje z owym,a temat aby tak ustawił grafik sobie i technikowi,abym załatwiła porcelanki w ciągu tygodnia na 3-ech wizytach ,bo inaczej wykończę sie i fizycznie,psychicznie i finansowo. przy okazji trochę pozwiedzam (i nie tylko ![]() Na koniec 'pocieszył' mnie,że mam przestać schizować ze wstydu na studiach,bo jak mi założą wiadomą szufladkę (de facto w okolicach połowy stycznia jeśli tamten kapryśny brzuchacz okaże krztę dobre woli ;f) to mimo estetyki uśmiechu mowę przez pierwszy okres będę mieć do kitu ![]() Bosko^^ Dziś zrobiłam se wolne,dla dobra snu i zakupów ![]() Na pierwszy ogień poszła torebka i długie czarne lakierowane oficerki. Te ostatnie stanowią rzecz poniekąd kontrowersyjną (jak przeczytałam na tymże portalu,kojarzy sie z stylem kurtyzan ![]() Czwartek z kolei zapowiada się pod hasłem zszarganych nerwów przez panią K,które zapowiedziała ostre restrykcje dla tych co dostarczyli po terminie konspekty niespełniające wymogów "technicznych" ![]() Co by tu jeszcze rzec.. Dobranoc ! xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
yerba - no zassało teraz jestem tylko na plotkowym dla plus size
![]() ![]() ![]()
#2375 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a może jednak coś Ci sie trafi, jeszcze dużo czasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wpadaj do nas też czasem ![]() dobry wieczór ![]() dziś długi dzień miałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz życzę Wam miłych snów ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-12-10 o 22:31 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||||||||
Zadomowienie
|
hej ho dziewoje
![]() Cytat:
izuś Ty tez by sie mogla czasem odezwac,he?;> i Ty tez dawaj znaki zycia czesciej,nooooo ![]() Cytat:
![]() przestan, nie mysl tak w ogole, jeste młodą laską świeżo po ślubie, ktora ma wszystko przed soba ![]() Problem nigdy nie lezy wieku tylko w podejsciu... popracuj troche nad podejsciem, zwroc uwage na ludzi starszych od Ciebie ktorzy zyja jak chca nie przejmujac sie w ogole wiekiem ![]() Kazdy ma czasem tego typu obawy, ja rowniez nie raz mysle, ze zycie przecieka mi przez palce i juz nic ciekawego mnie w nim nie spotka... ALe to na pewno nieprawda ![]() Cytat:
![]() co do powrotu, trzeba czasu - zastanocie sie wsplne, rozwazcie plusy i minusy. Racjonalnie, ale rowniez kierujac sie "sercem". Na pewno dojdziesz do tego czego tak naprawde chcesz... moze pomysl w ten sposb: "czego nie chce? Czy bardziej bede tesknic za Polska zostajac w Szkocji czy moze jednak bardziej bede zalowac szkockich perspektyw bedac w rodzinnym kraju...?" Cytat:
![]() Cytat:
![]() kuruj sie kochana ![]() Cytat:
![]() Powodzenia dzis na uczelni i nie martw sie warszawskimi przebojami bo tak masz niewielki wplyw w sumie na przebieg sprawy ![]() Cytat:
![]() odzywaj sie czesciej ![]() Cytat:
![]() Booooze ja to mam ostatnio zycie, niedlugo zgubie gdzies glowe chyba.... Po kolei i pokrotce: we wtorek mialam kolo, ktore bylo megatrudne poszlo mi tragicznie. Obawiam sie, ze nie zalicze ![]() we wtorek zgubilam dowod osobisty (na szczescie tylko dowod, reszte dokumentow mam), ale skapnelam sie dopiero wczoraj. dzis zglosilam i teraz miesiac bede czekala na nowy... Grrr tylko sie stresuje teraz czy nikt np.kredytu na ten zgubiony nie wziac...ale mam nadzieje, ze nie... ![]() Na jutro mam troche roboty do szkoly, a nie mam ani sil ani checi.... mam nadzieje, ze uda mi sie zrobic choc troche... Z pozytywow: nie pracuje dzis i niedlugo weekend... ech ostatnio mam w zyciu pecha jakiegos, wszystko idzie jak po grudzie...mam nadzieje, ze niebawem ta tendencja sie odwroci i spotka mnie jakies szczescie... ![]() Milego dnia, bede sie jeszcze odzywac pewnie ![]() ![]() Buźka ![]()
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
to się odzywam
![]() dzisiaj patrzę na konto studenckie a tam przyznali mi stypednium w końcu i zwiększyli kwotę o 100 zł ![]() ![]()
#2378 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Myślałam że będę miała więcej do nadrabiania a tu prawie nic ![]() Wpadłam się przywitać ![]() Sporo się dzieje,ale nie mam czasu się rozpisywać ![]() Miłego wieczorku,dobranoc ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczynki
![]() dzisiaj wieksza czesc dnia spedzilam chodzac po sklepach - szukam kurtki i choruje na spodnice w kratke, ale jakos nie moge znalezc takiej jaka bym chciala miec... ![]() spotkalam sie dzis z trzema kolezankami i ogolnie caly dzien bylam poza domem. nie wspomne ze obiad zjadlam o 21 ![]() ![]() dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak będziesz miała więcej czasu to melduj dokładniej co tam u Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cichutko tu było wiec dopiero teraz piszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jutro rano idę do dermatologa, później na uczelnię (ale zajęć pewnie jak zwykle nie będzie) a następnie kupić większość prezentów (mam nadzieję ![]() dobranoc Kochane ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
aczkolwiek najlepiej sie podpytac jeszcze, zeby miec pewnosc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale wiem cos o tym - tez jak juz sie zdecyduje,ze chce cos kupic,a nie tylko ogladac to okazuje sie, ze tak naprawde niczego odpowiedniego w sklepach nie ma :P Cytat:
![]() aktywistka z Ciebie, ze ho ho :P ![]() Cytat:
dzis bylam w Urzedzie i zaginiecie mozna zglosic 24h do tylu czyli jakby zgloszone jest ze zginal w srode. naprawde zgubilam go z pewnoscia we wtorek z tym, ze dopiero nastepnego dnia sie zorientowalam bo w sumie dowodu nie uzywam za czesto. wiec jesli od srody ktos sie nim poslugiwal to juz wiadomo,ze nie ja bo zagubienie zgloszone. Natomiast jesli ktos zrobil z nim cos we wtorek to gorzej.... pozostaje mi wierzyc,ze nikt go we wtorek nie wykorzystal do niecnych celow... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez ide jutro, w ramach wfu ![]() BO na impreze jakos nie mam ochoty, bedzie trzeba sie jakos zgrabnie wymigac ![]() Cytat:
![]() Nic nie zrobilam dzis konkretnego, dzien przeznaczylam na regeneracje. zreszta pogoda taka,ze tylko sie zaszyc pod kocykiem co tez z checia czynilam przez wiekszosc dnia:P Dobranoc kochane, milego piateczku zycze ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że sobie odpoczęłaś, bo nalezy Ci sie ![]() Zaraz mykam na to szkolenie ![]() Wpadłam Wam napisać jaką wczoraj miałam przygodę. Otóż ok. 23.30 chcialam zamknac drzwi wejsciowe na zamek i kierowac sie w strone lozka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam bo sie spoznie ![]() Milego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
tylko daję znać, że żyję - odezwę się bardziej rozpisowo ;D po południu ;*
#2384 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki,
juz jestem, obiecuje ze postaram sie czesciej odzywac. troche mialam balagan w glowie ostatnio ale jzu chyba powoli jest lepiej, przynajmniej tak mi sie wydaje . fajnie ze juz piatek, wieczorem idziemy z TZ do sasiadow szkotow dogadac sie co do swiat bo zaprosili moich rodzicow na kolacje jak tu beda! ![]() w sobote Tz ma firmowa impreze a ja sie umowilam z kolega ktorego juz 2 lata nie widzialam! zniknal ktoregos dnia poprostu,nie odbieral tel,myslalam ze do Polski wrocil ale okazalo sie,ze przezyl tragedie osobista i chcial poprostu zniknac.. Teraz juz mu lepiej i zaczyna powoli wracac ''do zywyc''. to tyle narazie,zycze wam milego dnia i weekendu PS. Co kupujecie Tacie pod choinke? ja nie mam pomyslu totalnie..Ile razy mozna kupowac perfum, aftershave, skarpety,krawaty itp.. ![]()
#2385 |
Zakorzenienie
|
kurde ja nie jestem w stanie czytać nawet... idę na prześwietlenie płuc zaraz bo padam na twarz płuca piersi brzuch i wszytsko po koleji
![]() Ewusia, jabłuszko - no mi babki tłumaczyły, ale jakoś nie załapałam, że trzeba przynieść zaświadczenie że podjeło się studia w ciągu roku od ukończenia to wypłacą druga połowę (jestem na prywatnej- może dlatego tak dziwnie jest)
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak w ogóle to witam ![]() nie odzywam się bo źle się u mnie dzieje i tak jakoś weny nie mam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Spaza dziękuję
![]()
#2388 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki
![]() Weekend rozpoczęty,bo mój wydzial ma dzis wolne,wiec siedze w pokoju i sie lenie ![]() ![]() ![]() Moj obiad sie własnie gotuje,czekam az sie ugotuje ![]() ![]() Jakoze wczoraj dostałam stypendium-kupiłam wreszcie klipy do włosów-zobaczymy jak to sie bedzie w ogole nosiło,troche sie boje,bo ja sie okaze ze zle to 150 zł jestem w plecy ![]() Jeszcze ten weekend,przyszły tydzien i lece do rodziny na Święta ![]() ![]() Milego Dnia ![]()
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś z imprezki się nie wykręcę, ale może będzie nieco spokojniejsze niż zwykle ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Agolku (gdzieś mi wcięło Twojego posta) super ze już lepiej ![]() ![]() ![]() ale jestem zmęczona po zakupach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę posprzątać po obiedzie i się trochę ogarnąć bo niedługo parę osób przyjdzie do mnie, a później może gdzieś na piwko skoczymy ![]() miłego piąteczku ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-12-12 o 15:26 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() na dworze masakra,leje i wieje i jest paskudnie... zycze wam milego weekendu! ![]()
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
Agolku- miłego posiedzenia
![]() Kochane witam! ![]() Jestem w takim dobrym humorze, ze szok! Alle od początku ^^ Pamiętacie co pisałam o moim finansowym kryzysie? Wszystko jest si, chociaż dochodizlo do tego, zewsklepie płaciłam 5 groszówkami (TŻ zierał całe zyciedo puszki ^^). Eh no coz- szacunek do pieniadza nabyłam ^^ No i..wszkole wszystko pozaliczane, we wtorek jeszcze tylko mięśniówka z anatomii i mam spokoj. Za 8 dni jadę do domu@! ![]() W ogole co do wyplaty... Pracowałam jeden dzień a...naliczyli mi za całąakcję! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio kupilam sobie podrobke perfum (Davidoffa) imuszepowiedziec, ze jestem mile zaskoczona... Zapach trwaly i w 99% taki sam ^^ Podrabiane są 2 nuty ^^ Ale ciiii... ![]() Dzisiaj cały dzień w sumie przełaziłam z mamą TŻ-a ^^ Zamiast do drogerii, biblioteki, sklepu tołaziłam z nią po sklepach, itp ;D Uwielbiam tę kobietę ![]() Jadę za chwilę do TŻ-a domu pizze robić i tam sobie wszamiemy (nie posiadamy u siebie piekarnika *__*). PS. apropo mojego przyjazdu na Śląsk - teeedziołchy ze Śląska! jakies spotkanie? ![]() Lecę słonka;* Mango - odezwij się, myślę, że nie tylko ja się martwię!
#2393 |
Zadomowienie
|
Widzę,że mowa o fitnessie..
![]() Zapisałam się nań w ramach wuefu i do dziś nie dotarłam. trza będzie wreszcie wybrać sie do studium z usprawiedliwieniem ![]() Na wczorajszych warsztatach luz,bo niczego nie sprawdziła xD (nie podaliśmy adresata..) ,i 90 min prawiła wykład o poprawnej formie przypisów.. Poza tym, uraczono nas wieścią,że w pon. kolokwium na wiedzy o coolturo.. stricte rola mitu i jakieś lektury współczesnych antropologów. Tak czy owak chyba się nie zmobilizuję..;] Dziś odwołali pewien wykład i tyle o ile się wyspałam ^^ Z racji 6-cio miesięcznicy wypatroszenia i faktu,że jeszcze zipię (choć czasem wolałabym przeciwnie, ale pomińmy tę kwestię,bluźnienie to ponoć grzech;>) wybyłam na słodki lunch i zakupy za ostatki mikołajkowej krwawicy. Padło na coś z biżuterii,tunikę i 2 bluzko-piżamki ,co o tych ostatchnich 20 min. jak ciota stałam i się zastanawiałam którą,w ogóle korciło mnie na następną z wizerunkiem Cookie Monster'a lecz..(juro gdy kur zapieje i bateria naładuje mogę zaprezentować fotky jakby ktoś zechciał ;] ) W ogóle spostrzegłam,że ten nałóg kupowania niebezpiecznie mi się pogłębia.. Jak tylko rodzina wspomoże ( ![]() ![]() A propos miałam w Galerii B nie lada incydent. Powoli zbierałam się do wyjścia. ,nagle rozbrzmiewa się głos w megafonach,że jest groźba wybuchu pożaru i proszę opuścić budynek ![]() Myśl,która I-sza zaświtała mi w głowie to 'nie mam kurtki' (była wraz z bluzą szatni u góry,pozostał mi zwiewny -shirt) No to podążam za tłumem, 5 min stoję w ziąbie, ubrawszy 'pidżamkę, z papierową metką ![]() Owszem ,nie powiem _^_ Do szpiku przemarzła kroczę mimo apokaliptycznej wizji łun ognia po kurtałkę. Chwilę potem, ogłaszają komunikat,że alarm odwołano..Ze stoickim pokojem i obawą o zdrowie swych płuc udaję się na pociąg. Ja wam mówię, ten pożar to kara za grzechy była. Za wszechobecną konsumpcję,zgniliznę (kto by za komuny pomyślał żeby w piątek takie rzeczy wyprawiać) brak Boga po prostu O! ![]() Dobranoc ; D |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Raczkowanie
|
Ja mialam dzis szalony dzien
![]() Szkolenie bylo swietne i jestem bardzo zadowolona. Pozniej zawedrowalam na taki wernisaz, spotkalam troche znajomych i wogole fajnie bylo. A teraz jestem padnieta i zmykam powoli spac, wiec wybaczcie, ze tak skrotowo... ![]() Schism - jestem pewna, ze przyjdzie czas gdy bedziesz sie cieszyc, ze jeszcze zipiesz ![]() ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-12-12 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zadomowienie
|
bonsoir
![]() yerba - ale mialas przygode z tymi drzwiami, hihi ![]() ![]() ciesze sie, ze kolejny udany dzien za Toba ![]() agolku - ciesze sie, ze juz lepiej u Ciebie ![]() ![]() ![]() malinko - zdrowiej kochana ![]() spazo - w koncu sie odezwalas, jak fajnie ![]() ![]() orzeszku - oby tz przyjechal do Ciebie ![]() ewusiu - ja po fitnesie jestem pozytywnie zmeczona, to lubie ![]() ![]() ![]() udanej imprezki ![]() a i gratuluje pracy ![]() nefruś - ciesze sie bardzo, zes w dobrym humorze ![]() ![]() schism - od poczatku roku nie pojawilas sie na wfie? Ale masz caloroczne zwolnienie czy tak po prostu Ci sie nie chcialo? Co do zakupoholizmu ja usiluje z tym walczyc bo rowniez wydaje mi sie, ze za duzo kasy puszczam, zaczac oszczedzac najwyzsza pora...:P Wrzuc jutro zdjecia nowych nabytkow bom ciekawa ![]() A co do falszywego alarmu to w GB nie mialam okazji doswiadczyc, ale w Klifie zdarzalo mi sie to juz kilka razy ![]() U mnie dzien w miare spokojny, tego mi trzeba. Choc juz przeraza mnie troche wizja przyszlego zalatanego tygodnia...pocieszam sie, ze tylko ten tydzien i 2tygodniowa przerwa, odpoczynek chociaz od szkoly... humor slaby dosc, ale ludze sie ze niedlugo moze sam z siebie jakos sie poprawi... poza tym mysle wciaz jak tu popracowac nad dobra organizacja czasu...macie jakies patenty na to,zeby o niczym nie zapominac i nie robic zbyt wiele na ostatnia chwile? zeby majac duzo obowiazkow znalezc tez czas na odpoczynek nie zaniedbawszy tychze obowiazkow? echh... No nic, nie smece dluzej ![]() ![]() ![]() Oby do Swiat,dobranoc ![]()
#2396 |
Raczkowanie
|
Madame, co do organizacji czasu - sprawdza się chyba taka prosta sprawa jak kalendarz - organizer. I wszystko sobie ladnie zapisywac, kazdy termin i kazda sprawe. Wtedy widać co, gdzie i kiedy no i o niczym nie zapominasz. No chyba ze zapomnisz zapisac
![]() ![]() Tak poza tym to masz strasznie duzo na glowie, wiec nie dziwie sie, ze jestes zmęczona tym wszystkim.... Jednak dwa kierunki + praca to sporo. Ale na pewno jakos to wszystko dobrze zorganizujesz. No i wypoczywaj i wysypiaj się, bo tego Ci trzeba... Sport to dobry odpoczynek i regeneracja(!) Np pare minut biegu (a jak ktos ma kondycje to parenascie). Główna zaleta to taka, ze mozna sie wybrac pobiegac akurat wtedy kiedy masz czas i potrzebe ![]() A ja dzis troszke pospałam, ale sasiad wymieniał drzwi, wiec zbudzila mnie bezczelna wiertarka.. Wczoraj poszlam spac dopiero przed 3, bo wciagnal mnie jakis film... No i niestety pospalam sobie tylko do 9.30 teraz musze porobic pare spraw na komputerku, a pozniej jade do babci i wieczorkiem na jakas komedie do kina ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja zaraz idę na obiad z TŻ-tem,no a potem pewnie do niego pójdziemy ![]() W szkole już ostatnie zaliczanie,jeszcze parę ocen niewiadomych,ale mam nadzieję,że wszystko dobrze pójdzie,bo nie są najlepsze... Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
Spaza - no chcę iść na PŚ to wiem, że tam jest termin składania, ale to muszę dostarczyć zaświadczenie za to pół semestru co mam teraz, a mi chodzi o te 5 rat za 3 rok nauki, czyli to co powinna mi obecna uczelnia wypłacić
![]() ![]() Ewuś - taki efekt działania moich sterydów tu pomagają tam szkodzą ![]() nefre - fajna taka teściowa ![]() ![]() schism - ja tak kiedyś miałam z kupowaniem kosmetyków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jabłuszko - próbuję zdrowieć ![]() a my z rodzinką nie kupujemy prezentów - rodzice powiedzieli że jak coś to oni chcą coś robionego, dziadkowie to samo... więc my z siostrą tylko dostajemy ![]() a ja dzisiaj zamówiłam laptopa do domu - lepszy od mojego obecnego cholera jedna ![]() ![]() ![]()
#2399 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Skarby
![]() Agolku - no to fajnie ze mama podpowiedziała Ci prezent ![]() ![]() Jabłuszko, Yerbuś- ale jesteście zapracowane kobietki ![]() ![]() Nefruś- cieszę się strasznie ze masz dobry humor już ![]() ![]() Schism - ale miałaś przygodę w tej galerii ![]() ![]() Aguś -trzymam kciuki za ocenki ![]() Malinko - na PŚ idziesz? a od czego to skrót? ![]() ![]() właśnie dochodzę powoli do siebie po wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jabluszko, swietny awatarek! Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, ja wstalam niedawno,czuje sie bardzo srednio po wczorajszej imprezie, mam problem z zoladkiem i troche skacowana jestem a na dodatek okres dostalam.. ![]() za jakies 2 h uderzam z Tztem na miasto,on idzie na firmowa impreze a ja polazic po sklepach w poszukiwaniu ostatnich prezentow a potem z kumplem na kawe. Zapowiada sie mily dzien, zebym tylko sie jakims cudem lepiej poczula.. udanego wam zycze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.