|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
hmmm
się mnie pytasz? dziękujeCytat:
Ja jednak wziełam się za sprzatanie mojego pokoju i czasami tak tu do Was zaglądamAelitka a Ty do nauki, czyy co tam masz robić Co sobie głowe zawracasz salami i terminami, będzie trzeba to się znajdzie i jedno i drugie! a ja czuję po tym co Twój TŻ mówi, że Wasze zaręczyny blisko ))
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2008-12-18 o 13:04 |
|
|
|
|
#3092 |
|
Rozeznanie
|
Myillusion - to ja mysle ze moze gdzies w tej całej scenerii swiateczno sylwestrowej porozmawiaj z nim o tym na czym Ci zalezy - czyli jego opinii o Waszej przyszłosci (moze on uwaza ze skoro mowi 'kocham'to wystarczy?)- na pewno bedziesz spokojniej spała i optymistyczniej patrzyła na swiat!!!!!
Lady Magnolia - serdeczne gratulacje!!! hmm dla mnie to nie jest dziwne, i w tym temacie akurat najmniej licza sie powinnosci, co ludzie powiedza itp...tylko to co serce i... rozum podpowiada, wymienilam te 2 rzeczy bo milosc miloscia, ale czasem naprawde nie ma sie (chocby i tymczasowo) warunkow finansowych na myslenie o slubie i zyciu razem... a wiekszosc facetów łączy zareczyny z decyzja o slubie i wspolnym zyciu!!!! a te wszystkie 'wypadałoby', 'bo wszyscy...' to tylko czynia nas nieszczesliwymi, i pozbawiaja optymizmu!!! |
|
|
|
#3093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też starucha jestem, 3 krzyżyk prawie ![]() ![]() a ja powinnam czytać książkę do pracy... uhhhh..... i nie mów mi tak, bo zacznę się nakręcać i będzie źle, jak nic z tego nie będzie ! ![]() luffka - mój tż dobrze wie, jakie ja mam zdanie na ten temat, i w gruncie rzeczy ja też wiem, że nie zrobi niczego wbrew sobie. jeśli uważa, że to nie ten czas, to czegokolwiek bym nie mówiła - nic to nie zmienie
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Zadomowienie
|
Claris wszystkiego naj naj naj
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha skąd taki pomysł?? ![]() ja już mam dziecko w domu ![]() ps swoją drogą to pewnie że bym chciała, ale nie wiem czy już teraz ![]() zawsze myślałam, że tak 25 lat i będę mamą.... ehh
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-12-18 o 14:16 |
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Weszlam na Twój profil zobaczyć ile masz latek (nie skumałam do końca z tymi trzema krzyżykami
) patrze, a co Aelitka robi? Przegląda wątek mamusie czerwcowe cos tam.... bez komentarza
|
|
|
|
#3098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż znałam takiego, który w wieku 28 lat, mimo, ze miał wlasną kawalerkę, to meiszkał z rodzicami, bo nawet wodę na herbatę przypalał, no i jak to jego matka mówila "jak on by sobie beze mnie poradził!" Zostawało mu na rękę miesięcznie jakieś 550 zł i twierdził wiecznie, że dla niego to nawet za dużo, bo przecież prócz piwa mu nic niepotrzeba ;/Cytat:
13-godzinną I większość spędziliśmy u mnie w mieszkaniu gadająć Kawiarnia do której wyskoczyliśmy na ciastko też jeszcze istnieje ![]() Cytat:
Niech pwoażnie weźmie to pod uwagę Ze mnie znajomi żartowali, jak mówiłam,ze zaczynamy szukać, a jak jedna i druga koleżanka pojeździła ze mną w poszukiwania sal, to zmieniły zdanie ![]() Claris zdrówka, pieniążków i wszystkiego o czym tylko marzysz
|
|
#3099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ups ![]() ale mogę to wyjaśnić.... ![]() zaczęłam czytać jak moja mama była w ciąży, pojawiły się problemy i szukałam wsparcia ;P i tak mi już zostało bardzo fajne dziewczyny......ps chilanes - a macie już miejsce na wesele? bo patrzę i widzę, że data już jest... swoją drogą fajna
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-12-18 o 14:22 |
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
nie zarezerwowane niestety jeszcze
a data się chyba przesunie na sierpień
|
#3101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja teraz w sierpniu idę na ślub i wesele przyjaciółki.. już o tym wspominałam... byłam u niej ostatnia i mało nie padłam z zazdrości, oni mieszkają w 4 (dwóch braci i ich narzeczone), i akurat trafiłam na dzień po oświadczynach tego drugiego ![]() więc było wesoło ![]() no i oni mają już salę od ho ho... chyba od roku??? nie wiem czy nie pomieszałam.. ale długo w każdym razie
|
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj praktyki w przedszkolu od rana a podnosiłam się z łóżka 25min. ![]() a to nie jest w cytacie ![]() Mój TŻ zarabiał 970 - 980 złociszy na miesiąc jeszcze dwa miesiące temu a od tamtego czasu żadnej pracy nie ma bo nigdzie nie chcą go przyjąć , no a ma prawie 26 lat i jest po zarządzaniu
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2008-12-18 o 16:05 |
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
a moj TZ zarabiał wiecej, ale zmienil prace na jeszcze lepsza. A jest mgr informatyki i programowania
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie duzo się uczysz przy nim i przy swoich dzieciach będziesz miała łatwiejchilanes dziękuję za życzonka |
|
|
|
|
#3105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no w domu mam.. ale niestety studiuję w innym mieście i już tęsknie za nią bardzo, bo fajna jest ![]() a dzieci zawsze lubiłam, nauczyć się co nieco zdążyłam przy moim bracie (młodszych ode mnie o 11 lat dla odmiany.... ;P) więc przy siostrze już doświadczona byłam ![]() mój tż w ogóle nie pracuje i mnie to denerwuje (ja też nie pracuję, ale już bym nie dała rady, od października ), niby jeszcze się nie obronił, ale grrrrr, czeka chyba na to jak na zbawienie.... ;/
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
LadyMagnolia, gratuluję
|
|
|
|
#3107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie zaręczyny bardzo mi się podobają - romantyczne i przemawiające prosto do serca
|
|
|
|
|
#3109 |
|
BAN stały
|
taa i ja czekam jestem z moim TŻ 5 lat,rozmawiałam z nim na ten temat,on nie chce nigdy ślubu wiec nie mam co się łudzić że kiedykolwiek się zaręczymy ...
|
|
|
|
#3110 |
|
Wtajemniczenie
|
może jeszcze zmieni zdanie
a może będzie skłonny zrobić to dla Ciebie?... spooko ps masz intrygujący podpis - dziewczyny z reguły liczą odwrotnie podoba mi się
|
|
|
|
#3111 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiesz ja zawsze byłam szczupła nie dawno ważyłam 50 kg przy wzroście 167 i czułam się strasznie chudo,teraz waże 54 i też nie czuje się z tym dobrze wolałabym więcej,no masz racje wiekszość dziewczyn się odchudza,przeglądałam tutaj bardzo dużo wątków,i czasmi zastanawiam się dlaczego te dziewczyny się odchudzają,naprawde nie mają z czego,kobiece kształty i troche ciałka jest bardzo sexi,niż wystające kości
Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2008-12-18 o 20:43 |
|
|
|
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
a zgodzę się z tobą
![]() ja same nawet nie wiem ile ważę, podejrzewam że coś w okolicach 60kg(ostatnio pewnie ponad ), ale wg mnie bardziej liczy się jakość niż ilość i jeśli ktoś ma zadbane, wysportowane ciałko to tylko pozazdrościć (i zazdroszczę )
|
|
|
|
#3113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczne i romantyczne oświadczyny w miejscu pierwszej randki super kochana...tez tak chce![]() Claris wszystkiego naj naj naj i dużo miłościskąd ja to znam ![]() ale grunt to sie tym nie zadręczać, juz sie przyzwyczaiłam (staram sie) a "zgrubnięcie" kiedyś samo przyjdzieA co do wigilii i świąt to widze że nie mam co narzekać, no to byle do "po wigilii" i pasteki a Cześć Wszystkim bo sie nie przywitałam, buziaki
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2008-12-18 o 21:20 |
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje poleczko
|
|
|
|
#3115 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Może nawet i lepiej aby nie doszlo u was do zaręczyn,a tym bardziej do ślubu,bo tworzycie bardzo niedojrzały związek.
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty tera tu?
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
|
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
????????????????????/
to tyle mojego do poprzedniego postu madmuazuelle ![]() dzień dobry i do zobaczenia, ja padam z nóg - wróciłam od kumpeli przed 3 (autem byłam! ) i usypiam
|
|
|
|
#3119 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cieszę się, bo dziś już piątek, a w środę wigilia ![]() szkoda tylko, że bez śniegu.... Dzisiaj idę jeszcze dokupić TŻ dalszą część prezentu. Ciekawe które z Was zaręczą się w Święta ![]() madmuazelle na jakiej podstawie Ty tak do Anitki12345 ?
|
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaa podziwiam czasem Twoją "spostrzegawczość" ![]() madmuazelle jak kameleon jest wszędzie ![]() Cytat:
![]() A po Świętach pewnie połowa czekajacych wróci z pierścionkami
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-12-19 o 09:00 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

się mnie pytasz? dziękuje
,to co ja mam powiedziec - 25.
Ja jednak wziełam się za sprzatanie mojego pokoju i czasami tak tu do Was zaglądam
Co sobie głowe zawracasz salami i terminami, będzie trzeba to się znajdzie i jedno i drugie! a ja czuję po tym co Twój TŻ mówi, że Wasze zaręczyny blisko

o nic wiecej mi nie chodzilo.
...