|
|
#481 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Scent Bar VII
BigMamo ja też jestem z Lublina
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
to kup białe satynowe prześcieradełko do dziecięcego łózeczka. Ksiądz się nie kapnie ...
![]() Edit: A takie 80 letnie panie mogą dobre ciasta piec i mogą być całkiem fajne (serio) - nie ważne ile lat ma ciało, ważne ile ma dusza
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-30 o 20:50 |
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
D Druga rzecz, zazwyczaj ledwo wyjmę ciasto z pieca to ono dostaje nóg, albo dematerializuje się w inny sposób. Często zanim zdążę dobrze spróbować zostaje blacha bez zawartości ![]() Tylko się nie śmiejcie, ale jak jest dłuższy weekend, albo święta, to bułki też sama piekę, bo lubię świeże
|
|
#484 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
U mnie w bloku jakieś same nerwowe, no i mnie nie lubią Cytat:
to chyba tylko ja jestem taka nie zorganizowana że nawet posprzątać chaty nie mam kiedy- a co dopiero piec...
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ja z Lublina jestem okresowo (jak zajadę) ![]() Zasadniczo to obecnie jestem Kresa Wschodnia ![]() A tak "wogle" to z Galicji Cytat:
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-30 o 21:48 |
|
|
|
|
#486 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja używam Miracle Touch MF w najjaśniejszym odcieniu Creamy Ivory, który jest u nas oczywiście niedostępny, ale od czego jest All. Odcień dla mnie idealny. Aż dziwne, że u nas tak ciężko z tymi jaśniutkimi
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Moze ci zazdroszczą czegoś ?
Cytat:
Bo lubi. Ale u mnie jest przytulniej
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różowieje toto i ciemnieje w miarę upływu dnia, paskuda Chyba się przerzucę na mineralne Melkmeisje a propos tej galaretki z wątku zapachowego to jest to cudo z opisywanej już tutaj szeroko linii Luxe Noir Sephory Służy głownie do masażu i oprócz obłędnego zapachu ma paskudne drobinki, ale ja tyle wiem z macania, powinny się posiadaczki wypowiedzieć Ja mam tylko balsam którym się jutro wysmaruję, bo w końcu znalazłam coś ze srebrnymi nie złotymi drobinkami i do tego dołożę kapkę Glorii mojej ukochanej
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2008-12-30 o 21:15 |
|
|
|
|
#489 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Może męża? ![]() Cytat:
![]() Ja mam kolegę który twierdzi że okien w mieszkaniu nie mył od 5 lat, więc chyba się mieszczę w normie...
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=rozwydrzona;1027126 1]Ja mam w lutym dopiero
![]() Samonośne czyli bez ramiączek, bardotki? ja też chyba taki nabędę... ale dopiero zacznę szukać po przeróbkach krawcowej, bo trza zaszyć to rozdarcie i podnieść trochę górę, bo odstaje... ooooj, ile bym dała, żeby mieć rozmiar C...[/quot Rozwydrzona! Gdzie mogłabym zobaczyć twoją kreację, nie wiem jak inne obejrzały,a jestem tak ciekawa,że aż przebieram nogami
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2008-12-30 o 21:49 |
|
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
bodajże 2 strony wstecz
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
|
#493 |
|
grozi wypollizowaniem
|
haha! no jeszcze jego nie było na wizazu
![]() Mam juz kosz i nawet napełniłam go brudami ![]() Potrzebuję jeszcze kropidło i serwetę
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
Polly, kiedy ta kolęda?
|
#495 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a butki jak wysokie?
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
edyta, dziękuję
|
#498 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie mam pojęcia, ale jak się dowiem to już będzie za późno
w ogóle ten krakow to prowincja- nie mają tu automatycznych kropideł tylko trza mieś własnego wiechcia
|
|
#499 | ||
|
BAN stały
|
Może być
![]() Cytat:
Lecę parę stron wstecz, bo gópi nie zapisałem przepisu, a może przygotuję coś na Sylwestra? ![]() Och, ach... moje notowania wzrosną Cytat:
![]() --- Rozdrapałem strupek na nosie i teraz to już na maksa "wyjściowo" wyglądam
|
||
|
|
|
#500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
butki mają jakieś 6 cm - nie są niebotyczne, ale jak na moje możliwości to i tak kosmos |
||
|
|
|
#501 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Kiedys póbowałam podjąć próbę usiłowania zapoznania się z jego twórczością w lokalnej bibliotece ale oprócz Sztukmistrza nic nie było....ale podobał mi się Sztukmistrz jako książka nie jako on sam- niezły z niego Sztukmistrz był swoją drogą
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz sobie korektor i podkład kupić i będzie OK ![]() Kolezanka w pracy sie skarżyła, że mąz jej ciągle podbiera - a jak mu chce kupić dobrany do jego cery (bo on ma znacznie ciemniejszą) to się obraża Polly - co ty tam znowu gmyrasz przy avie? Mąż miał być, ale nie za kratkami ....
|
|
#503 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
A może zdjęcie Cytat:
Różowieje na mnie ten paskud i i tak jest ciut za ciemny A teraz jestem siwa i muszę jeszcze bardziej uważać z makijażem ![]() Ja z mineralnymi podkładami się nie polubiłam Korektory, pudry i róże Everyday Minerals - super. Ale podkłady... nieee. Zaglądałaś już na www.everydayminerals.com ? Mają tam mnóstwo kolorów dla bladziochów. Cytat:
|
|
#504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się najbardziej spodobał w wersji only for men czyli machineria "co podniesie z nizin i postawi ku przodowi" Cudny jest ten tekst Cytat:
warto zrobić, bo nie jest skomplikowane, a jest pyszne. Ta chrupiąca skórka u góry i lekko ciągnąca i rozpływająca się reszta (o ile lubi się brownie) ![]() Cytat:
Ja pewnie będę mieć piżama party we własnym mieszkaniu, bo moje trzydziestoparoletnie zwłoki nie chcą się doleczyć kaszlą i kichają na przemian, posmarkując do taktu
|
|
#505 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Swoją drogą bardzo interesująca książka, taka inna i niedzisiejsza Czasami mam takie napady szału - nie ma wówczas litości dla niedoskonałego lica ![]() Cytat:
Mam taki dwustronny, antybakteryjny korektor Oriflame, zobaczymy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
też to zauważyłeś?
![]() najpierw zwijała się w rulon, a teraz staje słupka. Musi się bardzo tym księdzem denerwować, bidula
|
#507 | |||
|
BAN stały
|
Ale Ty słodko do mnie przemawiasz
![]() Cytat:
No i czy zamiast malin (mam chyba tylko takie zasłoikowane) mogą być drylowane wiśnie?A ciasto najlepsze pewnie zaraz po wyjęciu? No ale z gorącą blachą nie będę biegł do siostry ![]() Cytat:
Ale... odpada problem kreacji i takie tam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#508 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
)A tak wciąga, że jasna dupa normalnie żyć się nie da, chociaż nie wiem czy jakiś facet byłby to w stanie przeczytać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i pójdź tu człowieku do wanny...
|
|
|
#509 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja serio wrzucę w avatar Monikę Belucci. Moje notowania wzrosną. Gryksiu będzie o mnie śnił po nocach, ach och! No chyba, że mu się Monika nie podoba.![]() Cytat:
![]() Dziękuję Aguś. Cytat:
Ale przecież nie mogę cały czas spać (ach, eteru mi dajcie! ). Będzie dobrze (powtarzam to sobie ciągle ostatnio, więc musi się spełnić).A sukienka bardzo ładna. Kurczę, gdzie się podziały te czasy, gdy na studniówki się niemal suknie balowe wkładało. ![]() Cytat:
Albo na Allegro. Tam jest wszystko.![]() Cytat:
|
|
|
#510 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nigdy nie miałem zaufania do książek liczących więcej niż dwie części ![]() Cytat:
![]() Monica jest boska
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.

Odcień dla mnie idealny. Aż dziwne, że u nas tak ciężko z tymi jaśniutkimi

Ciekawe jak wyszło, bo zapach zwabił sąsiadkę, która wracała do domu

Mąż miał być, ale nie za kratkami ....

(o ile lubi się brownie)
)