![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]() |
#182 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: Butter, a tekst kumpla TŻ to naprawdę... porażka po prostu ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-14 o 15:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz dajemy sobei trochę wiecej luzu. Ja tam nawet lubię jak czasem sam wyjdzie....Czyżbym sie przyzwyczaiła do samotnych weekendowych wieczorów ![]() ![]()
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wiosnę mocne, nasycone kolory ora zkontrasty zestawiane z takich kolorów: oranże, żółcie , zielienie. Do tego fuksja i nadal kobaltowy. No i czen + biel mocno sie trzymja. I dzięki bogu, bo takich mocnych kulorków to ja nie lubie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezdzę też z chłopakami....bo lubię sie zmęczyć na czarnych trasach ![]() Cytat:
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
No włąśnie jestem z siebie baardzo dumna, i nieskromnie przyznam, ze zdaniem stylisty dobór fryzury, makijaz, ciuchy, kolory - nic nie zmieniac, jest super. Fajnei usłyszec ze swój własny wypracowany styl jest doceniany przez stylistkę z 15-letnim stażem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz prawo być dumna ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zmykam do domu.
Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jednak wiecie, od kilku dziewczyn już słyszałam, że tak robią. Po zakupach chowają na dno szafy, a później wmawiają, że przecież to pokazywały, albo że to stary ciuch. Ogólnie interesujące zjawisko.... ![]() Co do zakupów w sieciówkach to możliwość zwrotu w ciągu iluś tam dni jest naprawdę fajna (jeśli oczywiście wykluczymy zjawisko, że ktoś chodzi w tych ciuchach). Dużo osób kupuje pod wpływem chwili, a później okazuje się, że rzecz wogóle nie pasuje do nas, naszej garderoby, ponadto często mierzymy w pośpiechu, w sztucznym świetle, więc zwroty to naprawdę dobre rozwiązanie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po za tym takie spotkanie to świetna sprawa, chętnie bym na nie poszła. Tylko do kogoś kompetentnego, a nie takiego pajacykowa z którego tvn na siłę robi gwiazdę. Co do wychodzenia na nocne imprezy i spotkania ze znajomymi to praktycznie zawsze idziemy razem. Sami wychodzimy na typowo babskie i męskie spotkania i żadnemu z nas to nie przeszkadza, co więcej bardzo nam się podoba takie rozwiązanie. Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-14 o 16:58 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Nie mam siły Was czytać w związku z tym życze udanego wieczoru i udanej jutrzejszej pogawędki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
chciałam się przywitać i powiedzieć że żyje i własnie się zabieram za pisanie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
co do imprez to ja mam tak, że ja nie chcę na jakąś iść, a znajomi nas namawiają to później okazuje się, że impreza była super
![]()
#194 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
przyszlam w sumie powiedziec dobranoc
wlasnie worcilam do domu i padam na twarz do tego jestem po awanturze z TZ i paru wylanych lzach i czuje sie okropnie - a TZ poki co nie mam ochoty w ogole ogladac bo ostatnio staje sie przy nim klebkiem nrewow chyba wymiekam dobranoc
#195 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, co tu taka cisza dziś? Gdzie są wszyscy?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc
ja jestem ale nie ma z kim gadac to sie nie odzywam
#197 | ||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Fantastycznie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja siostra w swoim poprzednim małżeństwie miała jeszcze ciekawsze zjawisko- wszystko, ale to wszystko kupowała w promocji ![]() ![]() ![]() L_V gratuluję udanej wizyty u stylisty ![]() ![]() ![]() DZIEŃ DOBRY ![]() eDIT Co do kolorów na wiosnę, to akurat tuniki ostatnio kupiłam, w takim złamanym pomarańczu, soczystej zieleni, bo jak do tej pory mam zazwyczaj wszystko czarne, białe i szare ![]() Jeszcze co do towarzystwa mężczyzn na imprezach....też zazwyczaj spędzałam czas z facetami, ale cholera zawsze okazywało się, że np. pan X to nie zupełnie tak bezinteresownie się ze mną bawi, ze mną pije, ze mną spędza czas imprezowo....i wtedy głupia sprawa jak wyjść z tej sytuacji, nie wdać się w nic a jednocześnie nie stracić kolegi- towarzysza zabaw. Teraz najlepszym towarzyszem moich imprez jest Tżet i chwała mu za to, że nadąża i jest moim najlepszym kompanem ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-15 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie się wczoraj obkupiliśmy z TŻ ![]() Ja: płaszczyk, 2 pary rurek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu....aaaa... ja nie mogę czytać ile się kto obkupił na wyprzedażach ...buuhuuu... ![]() ![]() Dziewczyny, chyba dostałam jakiegoś uczulenia. Oczy mam jak basset... i ciągle łzawią... ale nie mam nic nowego-żadnego nowego kosmetyku... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaro cudowne łupy, aż mi lepiej że ktoś oprócz mnie się obłowił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No tez się cieszę z tych zakupów, aż mi lepiej ![]() Jedne rurki za 125, drugie za 95. Cytat:
![]() Butter, widze po Tobie że musisz się wybrać na jakieś zakupy, i koniec. Stanowczo potrzebujesz nowego ciucha. Dla własnego zdrowia psychicznego ![]() ![]() Oj, a nie zapalenie spojówek? ![]() Edit: Ale puchy ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-15 o 09:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie...Ty też to widzisz, że muszę? To chyba faktycznie pojadę!! Tylko cholerka jasna nie mam kiedy ![]() ![]() ![]() ![]() Co do oczu, to zastanawiam się czy to nie od pyłu gipsowego, bo wczoraj szlifowaliśmy pokój ![]() Przeglądam wątek o styczniowych łupach na modzie...aż mnie skręca ![]() EDIT: Jest jeszcze jedna rzecz: w nowej sypialni będę mieć szafę, komodę z szufladami i garderobę! Muszę mieć co trzymać w nich... ![]() ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-15 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Svinecko ![]() Porzucaj może trochę miesem na wątku to Ci się lepiej zrobi ![]() Zara to ładnie zaszaleliście. Ja zakupy będe robiła dopiero pod koniec lutego czyli jak będą wiosenne kolekcje, czyli zapłacę za 3 rzeczy fortunę ![]() ![]() Cytat:
![]() Rozpadnie się jeszcze...albo i co ![]()
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-15 o 11:58 Powód: tradycyjnie post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Dzindybry
![]() Wy tu o zakupach ciuchowych,a ja nie wiem kiedy sobie cos kupię...bo teraz chyba mi sie jakis syndrom urzadzania wlaczyl i interesują mnie tylko rzeczy do doomuuu ![]() a jak mi syndorm minie to razem z kasą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz mi przypomniałaś ze moje lutowe zakupy stoją pod znakiem zapytania ![]() Co jest dobrym planem ![]()
![]() |
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale teraz muszę zaspokoić swój 'pypeć' na jakąś szmatkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A właśnie..Butter dzięki za info o pesto ![]() ![]() Dopiero wczoraj udało nam sie zjeśc spagetti z czerwonym i jest bombastyczne. Dodałam pierś z kury podsmarzoną w kawaleczkach na oliwie i oliwki ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Btw; wy tu ciągle używacie określenia "ale puchy", nie znam go O_o Że pustka, nuda, czy co?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.