Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 12:23   #1621
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
HEJ
Dziewczyny tylko TŻ nie malujcie paznokci czasem
Ja właśnie swojemu maluję , ale bezbarwną odżywką, bo chcę go oduczyć obgryzania i dłubania przy skórkach i efekty nawet są...widac poprawę.

Za moją dobrą radą, zaczął tez myć twarz żelem do mycia ,a nie mydlem....używa toniku i balsamu po goleniu...także akcja "spa" się udała

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:23   #1622
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

no wiemprzeziębiona jestem wybaczciekliwia dzięki za linki poczytam

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-16 o 12:57
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:46   #1623
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja właśnie swojemu maluję , ale bezbarwną odżywką, bo chcę go oduczyć obgryzania i dłubania przy skórkach i efekty nawet są...widac poprawę.

Za moją dobrą radą, zaczął tez myć twarz żelem do mycia ,a nie mydlem....używa toniku i balsamu po goleniu...także akcja "spa" się udała
Widzę, że działasz podobnie jak ja Co prawda nie maluję mu paznokci odżywką, ale zmuszam go do mycia twarzy żelem (on najlepiej myłby samą wodą i czasem tak myje...to mu mówię, że to żadne mycie, tylko rozciąga ten tłuszcz po buzi, a potem wyciera w ręcznik to się ze mną sprzecza że nie...). I mu też mówię, że te wszystkie syfy ma właśnie od tego, że tak myje buzie - znaczy wodą opłukuje
Czasem sam mi powie, żebym mu przemyła twarz tonikiem, ale to bardzo rzadko.
Do kremu pod oczy i pomadki ochronnej się nie przekonał

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:52   #1624
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Widzę, że działasz podobnie jak ja Co prawda nie maluję mu paznokci odżywką, ale zmuszam go do mycia twarzy żelem (on najlepiej myłby samą wodą i czasem tak myje...to mu mówię, że to żadne mycie, tylko rozciąga ten tłuszcz po buzi, a potem wyciera w ręcznik to się ze mną sprzecza że nie...). I mu też mówię, że te wszystkie syfy ma właśnie od tego, że tak myje buzie - znaczy wodą opłukuje
Czasem sam mi powie, żebym mu przemyła twarz tonikiem, ale to bardzo rzadko.
Do kremu pod oczy i pomadki ochronnej się nie przekonał

hehe, bez przesady dziewczynki Moj Ukochany sam dba o swoje paznokcie i zawsze ma ładniutkie. Kiedyś umył buźkę swoją moim żelem, ale on ma takie swoje kosmetyki które stosuje,że nie trzeba kombinować A jeśli ma coś na buźce to szybko znika naszczęście Myślę,że brwi troszkę musi wyrównać , ale nie do przesady

Krem pod oczy hehe . Nie dziwie się,że sie nie przekonał , a do pomadki to w ogóleNie wyobrażam sobie mojego TŻ jak pomadką buźkę smaruje wśród np. jakiegoś kolegi hehe. Ja ma coś na w okolicach ust, to kupiłam kiedyś Trybiotyk i mu zostawiłam , czasmi sama smarowałam na chorutkie miejsce.

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-16 o 12:56
Stary 2009-01-16, 12:54   #1625
kliwia
Zakorzenienie

mój Tż stosuje pomadkę ochronną

ale krem pod oczy

Ostatnio chciał jakiś krem do buzi właśnie ode mnie. Ja stosuję do buzi krem z apteki, więc mu go nie dałam, mam jeden z avona który mnie lekko uczula, i mówię by tym posmarowal, tylko niech do oczu nie dopjezdza, to mu się odechcialo smarowania ;]

Musze mu kupić jakąś serię for men.

Co do brwi to ja swojego maltretuje pęsetą
Wściekłły jest na mnie i krzyczy, ale wtedy ja krzycze ze wyglada jak stary dziad!

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-16 o 12:55
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:56   #1626
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
witam
Dzisiaj miałam dobry dzień do załatwiania spraw ślubnych. Zarezerwowaliśmy lokal na przyjęcie. Facet za dużo jedzenia weźmie tylko 105 zł od osoby. Dzięki temu możemy zaprosić więcej osób Lokalik jest mały ale przytulny.
Zamówiliśmy też obrączki- zwykłe tradycyjne z nacięciami, a że mieliśmy swoje złoto to wyjdzie nam to niedrogo.

Mam pytanie co do bielizny, czy jak któraś z was ma sukienkę ecru to bieliznę tez tego koloru? Co z pończochami, bo one są chyba tylko w białym kolorze nie? To ma jakieś znaczenie? Bo dla mnie w sumie nie, ale nie chcę, aby goście pamiętali z przyjęcia tylko moje niewłaściwie dobrane pończochy
Stokrotko Super cena też bym tak chciała
bielizna powinna pasować kolorystycznie do sukni, bo moze się zdarzyć, ze niechcący ujrzy światło dzienne (mysle o staniku of course ) pończochy też.

Pytanie do wakacyjnych panien młodych: zakładacie pończochy?

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
musze sie pochwlaic dzis przyszedl moj welon!!!!
Elcia pokaż

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
A ja jutro dzwonię do salony mody męskiej w Częstochowie wypytać się o dwa garniaki jakie nam się podobają, może w sobotę pojechalibyśmy poprzymierzać jakby były rozmiary.
.
na widok garniaka nr. 2, to dla mnie idealne ubranie dla młodego

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
buciki ktore wypatrzyła co myslicie
Kasiaher niestety, nie podobają mi się wszystkie typowe buty ślubne plastikowemu, białemu obcasowi mówię stanowcze nie ...

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
a moj Tz wymyslil ze pojedziemy dwuosobowym autkiemznalezlsimy takie zabytkowe alfa romeojest piekny ale sama nie wiema Wy macie juz auta do slubu?
Atomufko tez bym tak chciała pan młody za kierownicą, stylowe autko, odkryty dach i mój welon powiewający na wietrze p.s. jeszcze nie wiem czym pojedziemy do slubu, ale mam nadzieję że fajną czarną bryką

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
Z tego co juz zalatwilam -chodzi o kwesteie formalne to moge Wam opowiedziec co i jak i gdzie do slubu konkordatowego:
..................
I to chyba tyle-jak cos mi sie przypomni to dopisze
dzieki Dominda , spisałam sobie wszystkie informacje. Przeraża mnie to. Musze sie w końcu wybrać do mojej parafi.

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Dzisiaj sie zalamala Mam dosc na dzisiaj
Anula na pewno wszystko się wyjaśni

Cytat:
Teraz sobie myślę, kiedy by ten smaocvhód dekorować No i coś czuję że jak go sama będę dekorować to o 7 rano będę musiała
Ponadto przecież samochody z orszaku weselnego też by musiały dostac po wstążce na klamki czy antenkę
Kliwia z tego co wiem to swiadek najczęściej dekoruje samochód daj sie chłopakowi wykazać... (oczywiście wcześniej zakup wszystkie ozdoby i najlepiej zrób szkic ! )

Cytat:
Dziewczyny jutro jadę na panieński, chyba wypadało by chociaz jakąs bielizne na noc poślubną kupić czy coś związnego ze slubem ?
Podpowiedzcie coś
Kasiaher , bielizna zawsze sie przyda, najlepiej seksowne stringi
kiedyś dałam w prezencie zestaw olejków i kadzidełek o zabawnych i jednoznacznie brzmiących nazwach ,,gorąca noc", ,,kamasutra" itp. albo różowe kajdanki, żel durex-a , albo kup w aptece takie tabletki polepszajace doznania i fajnie opakuj z dopiskiem ,,magiczne tabletki" z jakąś śmieszną instrykcją dawkowania

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:56   #1627
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, bez przesady dziewczynki Moj Ukochany sam dba o swoje paznokcie i zawsze ma ładniutkie. Kiedyś umył buźkę swoją moim żelem, ale on ma takie swoje kosmetyki które stosuje,że nie trzeba kombinować A jeśli ma coś na buźce to szybko znika naszczęście Myślę,że brwi troszkę musi wyrównać , ale nie do przesady

Krem pod oczy hehe . Nie dziwie się,że sie nie przekonał , a do mpomadki to w ogóle
No co Gdzie ta przesada niby
Ma wory pod oczami, to mu powiedziałam, żeby sobie krem pod oczy kupił - to nie, bo on nie jest babą...
A jak marudzi, że ma usta suche i mu chcę pomóc i posmarować pomadką, to też marudzi, że to takie tłuste, jakby na wpół zastygnięty tłuszcz z rosołu miał na ustach
Tak to jest jak chce się dobrze....

kliwia krem do twarzy może być, a pod oczy to już nie?

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-01-16 o 12:57
Stary 2009-01-16, 12:59   #1628
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
No co Gdzie ta przesada niby
Ma wory pod oczami, to mu powiedziałam, żeby sobie krem pod oczy kupił - to nie, bo on nie jest babą...
A jak marudzi, że ma usta suche i mu chcę pomóc i posmarować pomadką, to też marudzi, że to takie tłuste, jakby na wpół zastygnięty tłuszcz z rosołu miał na ustach
Tak to jest jak chce się dobrze....

kliwia krem do twarzy może być, a pod oczy to już nie?

to okład z piersi na oczy, a nie krem

Stary 2009-01-16, 12:59   #1629
kliwia
Zakorzenienie

gold fish no jakoś nie wyobrażam sobie żeby Tz brat dekorował auto. tymabrdziej moja siotra - ze względu na dziecko, chociaż może coś się uda.
Jeśli zrobię ten stroik jak myślę, to nie powinno byc problemu z jego montażem, bo zbyt skomplikowany to on nie jest
Ale jak to mówią "chcesz by było dobrze - zrób sam '
Stary 2009-01-16, 13:04   #1630
gold-fish
Zakorzenienie

Stripi czema na zdjecia albumów

apropo rękodzieła to ostatnio byłam w Empiku i znalazłam tam duży wybów materiałów papierniczych w tym nożyczki!

akurat jedne były odpakowane więc wyjęłam kawałek kartki sprawdziłam jak tną. Rewelacja
a tu sa linki do podobnych + dziurkacz

http://www.allegro.pl/item520953060_..._gwiazdka.html

http://www.allegro.pl/item526575578_...victorian.html

moze komuś się przyda pomyslałam że można nimi obciąć wszystkie krawędzie np. winietek albo zawieszek na wódkę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-01-16, 13:39   #1631
kliwia
Zakorzenienie

gold fish ja mam nożyczki tnące ze wzorkiem sztuk 3
Pończochy do koscioła zakładam, jak mi na weselu będzie gorąco to ściaągnę.
Ale jakby nie wiem jaki był upał do Kościoła nie wypadałoby póśc bez rastop

Edit, musiałam zrestartować komputer, bo już myślałam ze mi wizaz zablokowali Na szczęście działa.

rosette o w takiej etoli CIe widzę, ale nie za bardzo wlochatej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg etola.jpg (21,1 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-16 o 13:54
Stary 2009-01-16, 14:02   #1632
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
gold fish ja mam nożyczki tnące ze wzorkiem sztuk 3
Pończochy do koscioła zakładam, jak mi na weselu będzie gorąco to ściaągnę.
Ale jakby nie wiem jaki był upał do Kościoła nie wypadałoby póśc bez rastop

Edit, musiałam zrestartować komputer, bo już myślałam ze mi wizaz zablokowali Na szczęście działa.

rosette o w takiej etoli CIe widzę, ale nie za bardzo wlochatej
ładna ta etola

Stary 2009-01-16, 14:09   #1633
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć
no nareszcie pojawiła się SCIO, Paulina gdzie żeś była jak Cię nie było!!!! Tęskniłam za Tobą
Co z mieszkaniem jak mama ???? Jak przygotowania!!!!???

Pończochy pewnie założę hmmm chociaż rajstopy są wygodniejsze...

Pamiętacie jak pisałam Ci o tej babce z gabinetu kosmetycznego że zadzwoniła do mnie i mi dziękuje za pracę??Okazało się że dziś dzwoni ona do mnie i mówi "No Pani Izo gdzie Pani jest pozałatwiała sobie Pani sprawy?"a ja mówię, że nie bo dzwoniła Pani do mnie i mówiła że dziękuje mi itd... a ona mówi , że bardzo mnie przeprasza ale w takim razie pomyliły jej się numery telefonów...

nooo i mówi że mnie bardzo przeprasza ale ona wzięła ten numer z połączeń odebranych z danego dnia a w tym dniu dzwoniła do niej inna dziewczyna
a tamtej chciała podziękować a mnie zatrudnić :P
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:14   #1634
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć
no nareszcie pojawiła się SCIO, Paulina gdzie żeś była jak Cię nie było!!!! Tęskniłam za Tobą
Co z mieszkaniem jak mama ???? Jak przygotowania!!!!???

Pończochy pewnie założę hmmm chociaż rajstopy są wygodniejsze...

Pamiętacie jak pisałam Ci o tej babce z gabinetu kosmetycznego że zadzwoniła do mnie i mi dziękuje za pracę??Okazało się że dziś dzwoni ona do mnie i mówi "No Pani Izo gdzie Pani jest pozałatwiała sobie Pani sprawy?"a ja mówię, że nie bo dzwoniła Pani do mnie i mówiła że dziękuje mi itd... a ona mówi , że bardzo mnie przeprasza ale w takim razie pomyliły jej się numery telefonów...

nooo i mówi że mnie bardzo przeprasza ale ona wzięła ten numer z połączeń odebranych z danego dnia a w tym dniu dzwoniła do niej inna dziewczyna

a za mną nie tęskniłaś Ponczoszki są wygodniejsze przy korzystaniu z toalety Ja powiem szczerze,że wolę pończoszki SUPER!!!Czyli można powiedzieć że masz pracę tak??

Stary 2009-01-16, 14:15   #1635
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:

ale czad no to świętuj, świętuj

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-01-16, 14:17   #1636
kliwia
Zakorzenienie

Daysy bosh zawału bym, dostała po takim telefonie
No to załatwiaj szybko wszytsko!
Stary 2009-01-16, 14:18   #1637
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
daysy Bosh zawału bym, dostała po takim telefonie :d
no to załatwiaj szybko wszytsko!
hihi

Stary 2009-01-16, 14:21   #1638
popscene
Wtajemniczenie

Mój TŻ dzięki mnie zaczął dbać o cerę. Wcześniej mył buzię mydłem podczas porannego prysznica.
Potem kupiłam mu taki żel apteczny do mycia buzi i krem nawilżający. A jak jakiś czas temu wyskoczyły mu takie brzydkie na czole, to kupiłam mu effaclar k kremik i żel. Raz namówiłam na peeling kawitacyjny u kosmetyczki, był zły jak szedł, a jak wracał to mówił, że jeszcze tam wróci No i raz na jakiś czas maseczka z zielonej glinki
Stary 2009-01-16, 14:25   #1639
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
a za mną nie tęskniłaś Ponczoszki są wygodniejsze przy korzystaniu z toalety Ja powiem szczerze,że wolę pończoszki SUPER!!!Czyli można powiedzieć że masz pracę tak??

Tęsknie za Wszystkimi !!!
ale Paulina nie była tu chyba z 3 tygodnie???!!!
Stary 2009-01-16, 14:33   #1640
azzis
Zakorzenienie

Daysy85 gratuluję pracy
Ale kierowniczka dała plamę powinna sobie telefon spisać z CV albo na kartce zapisać dokładnie, a nie tak jak jej się wydawało...na chybił trafił.

Stary 2009-01-16, 14:47   #1641
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Daysy85 gratuluję pracy
Ale kierowniczka dała plamę powinna sobie telefon spisać z CV albo na kartce zapisać dokładnie, a nie tak jak jej się wydawało...na chybił trafił.

Nooo jeszcze ja jej CV donosiłam z nowym numerem telefonu.
Bo mam nowy numer.

Ale się wkurzyłam zaraz się rozryczę!!!!!
Smażyłam rybę mojemu tacie i Paulinie a potem sobie... im wyszła dobra a mnie spaliła się cała a w środku była surowa!!! Jestem wściekła na siebie, wywaliłam ta rybę do kosza i teraz nie jem obiadu -straciłam apetyt!!!!
Stary 2009-01-16, 14:54   #1642
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo jeszcze ja jej CV donosiłam z nowym numerem telefonu.
Bo mam nowy numer.

Ale się wkurzyłam zaraz się rozryczę!!!!!
Smażyłam rybę mojemu tacie i Paulinie a potem sobie... im wyszła dobra a mnie spaliła się cała a w środku była surowa!!! Jestem wściekła na siebie, wywaliłam ta rybę do kosza i teraz nie jem obiadu -straciłam apetyt!!!!
jeden dzień postu może

Stary 2009-01-16, 14:54   #1643
domi7ks
Zakorzenienie

Daysy załatw wszytsko i trzymam kciuki
ojoj, a Paulina to siostra?to zabierz jej rybe

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:58   #1644
Daysy85
Zakorzenienie

Paulina to córka mojego brata , która mieszka u nas bo tu chodzi do szkoły do technikum do 2 klasy.
Sama chciała dać mi pól ryby ale ja nie chciałam!!!! :P jestem zła! i idę do szkoły na 16.
Stary 2009-01-16, 14:59   #1645
kliwia
Zakorzenienie

azzis doczytałam. ja nie wiem kremowac sobie tz twarz to potrafi, ale nie widze go w roli wklepywasza opuszkami palców kremu pod oczy
Stary 2009-01-16, 15:02   #1646
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
azzis doczytałam. ja nie wiem kremowac sobie tz twarz to potrafi, ale nie widze go w roli wklepywasza opuszkami palców kremu pod oczy
mojemu Tz słuzy oliwka Hipp, łagodzi skóre i bardzo długo mi pachnie jak dziecko

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 15:03   #1647
kasiaher
Wtajemniczenie

daysy jak chcesz kupić w Dandzie te zaproszenia to mozesz juz isć bo dowieźli
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 15:21   #1648
Emilia211
Zakorzenienie

Jejka jeszcze troszkę i dwa dni wolne od pracy Mało klientów dzisiaj w pracy.

Stary 2009-01-16, 15:27   #1649
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
daysy jak chcesz kupić w Dandzie te zaproszenia to mozesz juz isć bo dowieźli

Dzieki za info
Dobra spadam do szkoły papa
Stary 2009-01-16, 16:19   #1650
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc

pamieta mnie jeszcze ktos
no pewnie co słychać?

Cytat:
moja koleżanka miała szal taki podobny własnie ecry świetnie to wyglądało tylko troszke jej tak nie wygodnie było.
Dziewczyny jutro jadę na panieński, chyba wypadało by chociaz jakąs bielizne na noc poślubną kupić czy coś związnego ze slubem ?
Podpowiedzcie coś
no fajna bielizna, albo gadzet erotyczyny będzie dobrym prezetem

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Wściekłam się ostatnio na salon, w którym kupuję suknię ślubną. Jak pewnie część z Was pamięta, zamówiłam suknię juz w sierpniu, więc miała dotrzeć do Poznania na przełomie listopada i grudnia. Jak dzwoniłam do salonu na początku grudnia, to pani mi powiedziała, że paczka z suknią przyjdzie 10 grudnia, to jeszcze przed Świętami zrobimy przymiarkę. Przymiarki oczywiście nie było, więc w tym tygodniu zadzwoniłam po raz kolejny. Usłyszałam, że mają jakiś problem z transportem i ta paczka jeszcze do nich nie dotarła (miesiąc opóźnienia ), ale pani zadzwoniła do tej firmy w Anglii, która szyje suknię i okazało się, że w połowie przyszłego tygodnia paczka będzie już na pewno w Poznaniu. Zaczynam mieć czarne myśli i jestem wściekła, że płacę tyle pieniędzy za tą suknię a tak to wszystko wygląda. Stwierdziłam, że jak do przyszłego piątku nie zadzwonią do mnie, że suknia już dotarła, to w sobote udam się tam osobiście i przestanę być miła. Na szczęście mam do ślubu jeszcze 4 miesiące, więc te przymiarki nie są aż takie pilne, ale z drugiej strony do czego to podobne?! Zaczynam się obawiać, że może ta suknia zaginęła gdzies albo inne straszne rzeczy
nie martw się, na pewno sukienka dotrze, spokojnie poczekaj

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
witajcie
my mamy teraz robote od rana dlatego nie mozemy wyjechac, jak tylko sie z tym uporamy, to jedziemy, takze milego weekendu i 3majcie kciuki za nasza podroz bo jedziemy 500 km a drogi sa niektore bleee

calusy muaa
w takim razie zaciskam kciuki, szerokiej drogi

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a myślałyście o tym, żeby jakoś poprawić cerę waszych TŻtów przed tym dniem? W ogóle planujecie go lekko przypudrować czy coś?
mój w zasadzie ma śliczną buzie, to mi predzej niespodzianki na twarzy wyskocza niż jemu, taka to niesprawiedliwość. W kazdym razie coś tam mu sama w domu zaaplikuje, będę robić peelingi, kupie mu jakiś krem do twarzy dla facetów i przymusze żeby zaczął używać. Do kosmetyczki go nie zaciągne, ale na pewno będę musiała coś z jego dłońmi zrobić, żeby ładnie się prezentowały. Co do pudru to myślę, że u niego to nie przejdzie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Pytanie do wakacyjnych panien młodych: zakładacie pończochy?
no może być gorąco, ale bez to szybciej mi się stopy odparzą i obetrą wiec chyba będę zmuszona założyć

Cytat:

ale jaja załatwiaj kobieto wszystko, taka feralna pomyłka, ale nie możesz stracić szansy na taką pracę

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-01-16 o 16:22
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości