|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Ja właśnie swojemu maluję
, ale bezbarwną odżywką, bo chcę go oduczyć obgryzania i dłubania przy skórkach i efekty nawet są...widac poprawę.Za moją dobrą radą, zaczął tez myć twarz żelem do mycia ,a nie mydlem....używa toniku i balsamu po goleniu...także akcja "spa" się udała
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
no wiem przeziębiona jestem wybaczcie kliwia dzięki za linki poczytam
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-16 o 12:57 |
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda nie maluję mu paznokci odżywką, ale zmuszam go do mycia twarzy żelem (on najlepiej myłby samą wodą i czasem tak myje...to mu mówię, że to żadne mycie, tylko rozciąga ten tłuszcz po buzi, a potem wyciera w ręcznik to się ze mną sprzecza że nie...). I mu też mówię, że te wszystkie syfy ma właśnie od tego, że tak myje buzie - znaczy wodą opłukuje![]() Czasem sam mi powie, żebym mu przemyła twarz tonikiem, ale to bardzo rzadko. Do kremu pod oczy i pomadki ochronnej się nie przekonał
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, bez przesady dziewczynki Moj Ukochany sam dba o swoje paznokcie i zawsze ma ładniutkie. Kiedyś umył buźkę swoją moim żelem, ale on ma takie swoje kosmetyki które stosuje,że nie trzeba kombinować Krem pod oczy hehe . Nie dziwie się,że sie nie przekonał , a do pomadki to w ogóle Nie wyobrażam sobie mojego TŻ jak pomadką buźkę smaruje wśród np. jakiegoś kolegi hehe. Ja ma coś na w okolicach ust, to kupiłam kiedyś Trybiotyk i mu zostawiłam , czasmi sama smarowałam na chorutkie miejsce.
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-16 o 12:56 |
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tż stosuje pomadkę ochronną
ale krem pod oczy Ostatnio chciał jakiś krem do buzi właśnie ode mnie. Ja stosuję do buzi krem z apteki, więc mu go nie dałam, mam jeden z avona który mnie lekko uczula, i mówię by tym posmarowal, tylko niech do oczu nie dopjezdza, to mu się odechcialo smarowania ;] Musze mu kupić jakąś serię for men. Co do brwi to ja swojego maltretuje pęsetą ![]() Wściekłły jest na mnie i krzyczy, ale wtedy ja krzycze ze wyglada jak stary dziad! Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-16 o 12:55 |
|
|
|
#1626 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bielizna powinna pasować kolorystycznie do sukni, bo moze się zdarzyć, ze niechcący ujrzy światło dzienne (mysle o staniku of course ) pończochy też. Pytanie do wakacyjnych panien młodych: zakładacie pończochy? Elcia pokaż Cytat:
na widok garniaka nr. 2, to dla mnie idealne ubranie dla młodego ![]() Kasiaher niestety, nie podobają mi się wszystkie typowe buty ślubne plastikowemu, białemu obcasowi mówię stanowcze nie Cytat:
p.s. jeszcze nie wiem czym pojedziemy do slubu, ale mam nadzieję że fajną czarną bryką Cytat:
Anula Cytat:
daj sie chłopakowi wykazać... (oczywiście wcześniej zakup wszystkie ozdoby i najlepiej zrób szkic ! )Cytat:
kiedyś dałam w prezencie zestaw olejków i kadzidełek o zabawnych i jednoznacznie brzmiących nazwach ,,gorąca noc", ,,kamasutra" itp. albo różowe kajdanki, żel durex-a , albo kup w aptece takie tabletki polepszajace doznania i fajnie opakuj z dopiskiem ,,magiczne tabletki" z jakąś śmieszną instrykcją dawkowania
|
||||||
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie ta przesada niby Ma wory pod oczami, to mu powiedziałam, żeby sobie krem pod oczy kupił - to nie, bo on nie jest babą... A jak marudzi, że ma usta suche i mu chcę pomóc i posmarować pomadką, to też marudzi, że to takie tłuste, jakby na wpół zastygnięty tłuszcz z rosołu miał na ustach ![]() Tak to jest jak chce się dobrze.... kliwia krem do twarzy może być, a pod oczy to już nie?
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-01-16 o 12:57 |
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to okład z piersi na oczy, a nie krem ![]()
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
gold fish no jakoś nie wyobrażam sobie żeby Tz brat dekorował auto. tymabrdziej moja siotra - ze względu na dziecko, chociaż może coś się uda.
![]() Jeśli zrobię ten stroik jak myślę, to nie powinno byc problemu z jego montażem, bo zbyt skomplikowany to on nie jest ![]() Ale jak to mówią "chcesz by było dobrze - zrób sam '
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Stripi czema na zdjecia albumów
apropo rękodzieła to ostatnio byłam w Empiku i znalazłam tam duży wybów materiałów papierniczych w tym nożyczki! akurat jedne były odpakowane więc wyjęłam kawałek kartki sprawdziłam jak tną. Rewelacja a tu sa linki do podobnych + dziurkacz http://www.allegro.pl/item520953060_..._gwiazdka.html http://www.allegro.pl/item526575578_...victorian.html moze komuś się przyda pomyslałam że można nimi obciąć wszystkie krawędzie np. winietek albo zawieszek na wódkę
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
gold fish ja mam nożyczki tnące ze wzorkiem sztuk 3
Pończochy do koscioła zakładam, jak mi na weselu będzie gorąco to ściaągnę. Ale jakby nie wiem jaki był upał do Kościoła nie wypadałoby póśc bez rastop ![]() Edit, musiałam zrestartować komputer, bo już myślałam ze mi wizaz zablokowali Na szczęście działa.rosette o w takiej etoli CIe widzę, ale nie za bardzo wlochatej
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-16 o 13:54 |
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
no nareszcie pojawiła się SCIO, Paulina gdzie żeś była jak Cię nie było!!!! Tęskniłam za Tobą ![]() Co z mieszkaniem jak mama ???? Jak przygotowania!!!!??? Pończochy pewnie założę hmmm chociaż rajstopy są wygodniejsze... Pamiętacie jak pisałam Ci o tej babce z gabinetu kosmetycznego że zadzwoniła do mnie i mi dziękuje za pracę??Okazało się że dziś dzwoni ona do mnie i mówi "No Pani Izo gdzie Pani jest pozałatwiała sobie Pani sprawy?"a ja mówię, że nie bo dzwoniła Pani do mnie i mówiła że dziękuje mi itd... a ona mówi , że bardzo mnie przeprasza ale w takim razie pomyliły jej się numery telefonów... nooo i mówi że mnie bardzo przeprasza ale ona wzięła ten numer z połączeń odebranych z danego dnia a w tym dniu dzwoniła do niej inna dziewczyna a tamtej chciała podziękować a mnie zatrudnić :P |
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za mną nie tęskniłaś Ja powiem szczerze,że wolę pończoszki SUPER!!!Czyli można powiedzieć że masz pracę tak?? |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to |
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy
bosh zawału bym, dostała po takim telefonie No to załatwiaj szybko wszytsko!
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ dzięki mnie zaczął dbać o cerę. Wcześniej mył buzię mydłem
podczas porannego prysznica.Potem kupiłam mu taki żel apteczny do mycia buzi i krem nawilżający. A jak jakiś czas temu wyskoczyły mu takie brzydkie na czole, to kupiłam mu effaclar k kremik i żel. Raz namówiłam na peeling kawitacyjny u kosmetyczki, był zły jak szedł, a jak wracał to mówił, że jeszcze tam wróci No i raz na jakiś czas maseczka z zielonej glinki
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tęsknie za Wszystkimi !!! ale Paulina nie była tu chyba z 3 tygodnie???!!! |
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy85 gratuluję pracy
Ale kierowniczka dała plamę powinna sobie telefon spisać z CV albo na kartce zapisać dokładnie, a nie tak jak jej się wydawało...na chybił trafił.
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo jeszcze ja jej CV donosiłam z nowym numerem telefonu. Bo mam nowy numer. Ale się wkurzyłam zaraz się rozryczę!!!!! Smażyłam rybę mojemu tacie i Paulinie a potem sobie... im wyszła dobra a mnie spaliła się cała a w środku była surowa!!! Jestem wściekła na siebie, wywaliłam ta rybę do kosza i teraz nie jem obiadu -straciłam apetyt!!!! |
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden dzień postu może
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy załatw wszytsko i trzymam kciuki
ojoj, a Paulina to siostra?to zabierz jej rybe |
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina to córka mojego brata , która mieszka u nas bo tu chodzi do szkoły do technikum do 2 klasy.
Sama chciała dać mi pól ryby ale ja nie chciałam!!!! :P jestem zła! i idę do szkoły na 16. |
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
azzis doczytałam. ja nie wiem kremowac sobie tz twarz to potrafi, ale nie widze go w roli wklepywasza opuszkami palców kremu pod oczy
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Wtajemniczenie
|
daysy jak chcesz kupić w Dandzie te zaproszenia to mozesz juz isć bo dowieźli
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Jejka jeszcze troszkę i dwa dni wolne od pracy
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za info ![]() Dobra spadam do szkoły papa
|
|
|
|
|
#1650 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
no pewnie co słychać?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no może być gorąco, ale bez to szybciej mi się stopy odparzą i obetrą wiec chyba będę zmuszona założyć Cytat:
załatwiaj kobieto wszystko, taka feralna pomyłka, ale nie możesz stracić szansy na taką pracę
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-01-16 o 16:22 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

poczytam
i czasem tak myje...to mu mówię, że to żadne mycie, tylko rozciąga ten tłuszcz po buzi, a potem wyciera w ręcznik
to się ze mną sprzecza że nie...). I mu też mówię, że te wszystkie syfy ma właśnie od tego, że tak myje buzie - znaczy wodą opłukuje

) pończochy też.
Mam dosc na dzisiaj
No i coś czuję że jak go sama będę dekorować to o 7 rano będę musiała

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)