Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 15:11   #3001
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
A nie? Od zawsze mam duże cycki i jakoś nigdy nie kochałam ich zbytnio Wole jak sa takie "przeciętne" po schudnięciu
ja tam wole takie jak mam i wolalabym zeby nie spadly (ani nie rosly juz), chociaz jak teraz mam przerwe w pigulkach to troszki zmalaly

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
Caringtonowskie wesele- stryj mojego meza posiada ogromny pałac weselny, gdzie odbywają sie imprezki na 300 osob rodem z serialu Dynastia. Nazywam ten odłam rodziny Caringtonami na czesc Super Bogacza Blake'a z serialu
aaa oczywiscie ze ogladalam Dynastie i uwielbialam ja ale rzeczywiscie takie imprezki to nuuda i sztywniactwo

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

super, cieszę się, że przypasił
baardzo!!
Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Nagle przychodzi taki czas, że serce podchodzi do gardła, a piękny widok budzi myśl: chciałabym to pokazać małemu człowieczkowi. I nie wiadomo skąd się bierze nagle taka właśnie myśl. I ta myśl powoduje nagle jakiś głód w sercu. I już nie ma przebacz... ma być dzidziol i koniec. Dla mnie zaskakujące było to, że na mnie i na TŻta przyszło dokładnie w tym samym momencie.
to na pewno jakis znak Kochana

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10512130]

to super!!!! dzielne z nas dziewczyny- ospie sie nie dajemy!!!!!
u mnie ogolnie nie jest zle...juz mnie bardziej nie wysypało, a to co mam ładnie zasycha, tylko troszke słaba jestem ale to pewnie od temperaturki
[/quote]

Gabi musisz sie jeszcze po chorobie dluugo oszczedzac, moja mama sie dzis wypytala w przychodni i 3 tygodnie to trzeba bardzo uwazac zeby sie nie przeziebic bo skutki moga byc bardzo powazne: zapalenie pluc, zapalenie miesnia sercowego, stawow itp. Organizm po ospie oslabiony jest nawet do 2,5 miesiaca wystraszyla mnie dzis mamcia, ale w poniedzialek chyba rusze do pracki

Cytat:
Z całego serca życzę, aby Wam się udało...
My na początku chcieliśmy z mężem zrobic imprezę na 4 osoby - młodzi i świadkowie, ale... uznaliśmy, że rodzice, którzy bardzo dobrze nam życzą, są szczęśliwi, że nam dobrze itd itp na pewno chcieliby uczestniczyć w tym, dla nas jakże ważnym momencie. Obydwoje silne osobowości, ale jak powiedzieli "Dzieciaki, to Wasz dzień, my po prostu przyjdziemy i będziemy cieszyć się z Wami" za co należy im sie szacunek
fajnych macie rodzicow

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Ja byłam po Guari, pamiętam jak krzyczała żebym się nie pchała a Nulka po mnie
zgadza sie to tylko jeszcze 2 breloczki i ja

Cytat:
rozumiem proces, tylko skąd wiesz czy nie mam odpowiedniej diety do wrostu mięsni-przezde wszystkim liczy się białko, którego przyjmuje dużo- za dużo węgli i tłuszczu to wiem, ale białka nie oszczędzam
ja jak cwiczylam 3 razy w tygodniu to oprocz tego ze staralam sie spozywac malo cukrow to jeszcze po kazdym treningu pilam taka jakby odzywke, takie bialko (o smaku bananowym pyyycha) z mleczkiem wymieszane i zauwazylam ze ladnie to zadzialalo na moje miesnie nie pilam 3 razy dziennie jak to na opakowaniu pisalo (to chyba dla kulturystow) tylko 3 razy w tygodniu, po treningu

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 15:15   #3002
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
E tam marne, fajne! Ja mam ciut "ostrzejsze" linie tylko
aaaa
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość

u lala ja też chcem takie ile nad nimi pracowałaś ja do lutego
od kilku lat regularnie ćwiczę hantlami 2 kg co któryś dzień macham
Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość

ja jak cwiczylam 3 razy w tygodniu to oprocz tego ze staralam sie spozywac malo cukrow to jeszcze po kazdym treningu pilam taka jakby odzywke, takie bialko (o smaku bananowym pyyycha) z mleczkiem wymieszane i zauwazylam ze ladnie to zadzialalo na moje miesnie nie pilam 3 razy dziennie jak to na opakowaniu pisalo (to chyba dla kulturystow) tylko 3 razy w tygodniu, po treningu
a jak to wygląda?masz jaką nazwę link lub coś?
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 15:24   #3003
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie marne przy Twoich
Paulinko, sliczne masz ramiona!!! ja marze o takich

chyba jeszcze dzis zaczne cwiczyc na lapki, hantelki juz mam wlasnie po 2 kg

Cytat:
u lala ja też chcem takie ile nad nimi pracowałaś ja do lutego postanowiłam że zapisuje się na aerobic albo siłownię

Myślicie że na co lepiej
zalezy co bardziej lubisz ja uwielbiam fitness, ale nie taki typowy aerobik, tylko takie polaczenie: troche stepu itp + troche cwiczen silowych na miesnie. Np. chodzilam na pilates lub TBS raz-dwa w tyg + raz w tyg step/fatburning (lub na odwrot). Zwykle jak sie zapisujesz na fitness to jest rowniez silownia za darmo przed/po zajeciach, wiec tez mozna skorzystac i np. troche wiecej pocwiczyc na rece, ja tak robilam

ja uwielbiam fitness bo lubie cwiczyc w rytm muzyki, no i jakos bardziej mnie motywuja zajecia w grupie

Cytat:

a jak to wygląda?masz jaką nazwę link lub coś?
to jest taki proszek, ktory zawiera 80% czystego bialka, zwykle jest o jakims smaku. Miesza sie z mlekiem lub woda i wychodzi taki shake, ja dodawalam lyzeczke mala cukru i bylo pyycha zaraz Ci przesle na PW link do allegro gdzie kupowalam

mysle ze to jest zdrowe, polecaja takie bialko na wielu forach dotyczacych silowni itp. Tylko ze kulturysci tego duzo pija, ja tak jak pisalam - po treningach

Stary 2009-01-16, 15:27   #3004
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinko, sliczne masz ramiona!!! ja marze o takich

chyba jeszcze dzis zaczne cwiczyc na lapki, hantelki juz mam wlasnie po 2 kg

zalezy co bardziej lubisz ja uwielbiam fitness, ale nie taki typowy aerobik, tylko takie polaczenie: troche stepu itp + troche cwiczen silowych na miesnie. Np. chodzilam na pilates lub TBS raz-dwa w tyg + raz w tyg step/fatburning (lub na odwrot). Zwykle jak sie zapisujesz na fitness to jest rowniez silownia za darmo przed/po zajeciach, wiec tez mozna skorzystac i np. troche wiecej pocwiczyc na rece, ja tak robilam

ja uwielbiam fitness bo lubie cwiczyc w rytm muzyki, no i jakos bardziej mnie motywuja zajecia w grupie

to jest taki proszek, ktory zawiera 80% czystego bialka, zwykle jest o jakims smaku. Miesza sie z mlekiem lub woda i wychodzi taki shake, ja dodawalam lyzeczke mala cukru i bylo pyycha zaraz Ci przesle na PW link do allegro gdzie kupowalam

mysle ze to jest zdrowe, polecaja takie bialko na wielu forach dotyczacych silowni itp. Tylko ze kulturysci tego duzo pija, ja tak jak pisalam - po treningach
dzięki Nulka to może sobię kupię

co do ramion dziękujęostatnio ćwiczę mniej ale 1 w tygodniu zawsze
chciałabym tylko częściej chodzić na siłkę, a nie mam zabardzoczasu,ale może cos przeknuję
Stary 2009-01-16, 15:28   #3005
mmagdaa_p
Zakorzenienie

[quote=*nulka*;10514008

[/quote]

no właśnie zdaje mi się że ćwiczenia w grupie są bardziej motywujące
chodziłam kiedyś na step i mi się podobało

Zdam tylko wszystkie egzaminy i ruszam na podbój

Dziewczyny, widziałyście gdzieś w sklepach lakiery opi Niby na all są ale się zastanawiam czy może gdzieś jeszcze
Stary 2009-01-16, 15:39   #3006
AsikS
Zakorzenienie

Wygonili mnie z pracy już o 14:00 bo nie było na czym pracować, wszystko powynoszone, echo odbijało się po ścianach.
Byłam tak padnięta że musiałam na godzinę się położyć.

Teraz dochodzę do siebie.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 15:40   #3007
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Wygonili mnie z pracy już o 14:00 bo nie było na czym pracować, wszystko powynoszone, echo odbijało się po ścianach.

hello

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 16:14   #3008
joanaros
Zakorzenienie

W końcu weekend
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 16:18   #3009
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Nulka to może sobię kupię

co do ramion dziękujęostatnio ćwiczę mniej ale 1 w tygodniu zawsze
chciałabym tylko częściej chodzić na siłkę, a nie mam zabardzoczasu,ale może cos przeknuję
Paulinko, przy cwiczonkach tylko 1 raz w tygodniu masz takie sliczne rece? moglabys napisac jakie konkretnie cwiczonka wykonujesz i po ile powtorzen?

Cytat:
no właśnie zdaje mi się że ćwiczenia w grupie są bardziej motywujące
chodziłam kiedyś na step i mi się podobało

Zdam tylko wszystkie egzaminy i ruszam na podbój

Dziewczyny, widziałyście gdzieś w sklepach lakiery opi Niby na all są ale się zastanawiam czy może gdzieś jeszcze
ja polecam, baardzo lubie fitness na silce nie moge sie zmotywowac

lakiery OPI bywaja czesto na targach kosmetycznych i to w fajnych cenach w Wawie beda pod koniec lutego takie targi, nie wiem jak u Ciebie...

Cytat:

Asia juz ma ferie

a ja sie wykapalam, umylam glowe i teraz zabieram sie za rozsylanie CV po szkolach mam nadzieje ze ktos przygarnie Nulaka

Stary 2009-01-16, 16:18   #3010
Tanyia
Zakorzenienie

No właśnie Witam weekendowo

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 16:20   #3011
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:
Gabi musisz sie jeszcze po chorobie dluugo oszczedzac, moja mama sie dzis wypytala w przychodni i 3 tygodnie to trzeba bardzo uwazac zeby sie nie przeziebic bo skutki moga byc bardzo powazne: zapalenie pluc, zapalenie miesnia sercowego, stawow itp. Organizm po ospie oslabiony jest nawet do 2,5 miesiaca wystraszyla mnie dzis mamcia, ale w poniedzialek chyba rusze do pracki

Ty mnie nie strasz kobieto bo ja w pracy mam non stop kontakt z chorymi....jak mnie kto zarazie to normalnie w wywoływaczu utopie

zgadza sie to tylko jeszcze 2 breloczki i ja
dobrze, ze chociaz Wy pilnujecie kolejki, bo ja sie pogubiłam...

Cytat:

zebys Ty jutro kochana sie z zakwasami nie obudziła po tych męczarniach....
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 16:51   #3012
candace1
Zakorzenienie

Mój kanebiak leci
Już się go doczekać nie moge
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 16:51   #3013
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
J

no ja urodziłas na studiach to miał okazję się nasłuchać madrości

Jejku na pierwszym roku
Ja jestem na drugim i nie wyobrażam sobie mieć narazie męza a co dopiero dziecka
chyba jeszcze nie dorosłam
Cytat:
ja jestem juz po studiach i tez sobie nie wyobrazam bycia mamcia
..
Dziewczyn y..ja też wtedy nie dorosam do bycia mamą..tak się po prostu ułożyło..a musiałam szybko dorosnąć.. ale z perspektywy lat myślę że jestem lepszą mamą dla córeczki ,którą urodziłam mając lat 30 niż wtedy dla synka gdy byłam bardzo młodą dziewczyną..ale za to synek wychowany na studiach i od dziecka obeznany z życiem i imprezami studenckimi jest teraz naprawdę madrym, odpowiedziałnym i samodzielnym facetem.. i zawsze taki był.. a córeczka która od momentu pojawienia się na świecie od razu stała się księżniczką jako jedyna dziewczynka w rodzinie męża..jest mało samodzielna i rozpieszczona.. syn musiał sobie radzić sam bo rodzice studiowali a córeczka ma teraz na swoje posługi nie tylko oboje rodziców na każde wezwanie ale i starszego o 11 lat brata ,który jest gotowy do posługi na każde jej wezwanie.. więc sama nie wiem co jest lepsze..młodsi rodzice uczą dziecko samodzielności a starsi bardzo rozpieszczaja..
Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
hihi przepraszam , ale musze to powiedzieć, przerażasz mnie z odchudzaniem...........
Nie wiem kochana jakiego jesteś wzrostu.....
Ja zawsze miałam 90/60/90 i wazyłam 55 kg mam 169 cm.
Po ciąży, jak karmiłam przez 17 m-cy piersią schudłam i miałam takie wymiary jak nigdy w zyciu. Przestałam i sytuacja zaczęła się stabilizowac i wracać, że tak powiem do normy. Teraz właściwie tylko wzrost mi się nie zmienił
Powiem Ci tak, pewnie potwierdzą to inne mamy, jesli chcesz miec dziecko - ciąża zmienia budowę kobiety, teraz jakbym się zakatowała na amen nie osiągnę w pasie 60 cm. Nie ma takiej opcji. Więc warto spaść do 34, żeby potem nigdy nie móc tego włozyć ? Wydaje mi się, że strasznie sie na tym skupisz....
Choc sama mówisz że jestes siebie świadoma swojej atrakcyjności ale....
To strasznie mało.....
Jak pisałam waga nie ma przełożenia na wygląd - waże teraz około 60, w biodrach i w pasie mam więcej niż "katalogowe" 60/90.
Kobiety często gubi to, że chcą się podobac innym kobietom. A większość facetów woli laski z tym i owym np. Kurnikowa .
Dlatego nie chcę byc chudsza i nosić 36 bo straciłabym to "co tygryski lubią najbardziej" - najlepszy i najzgrabniejszy tyłek na świecie
mimo, że muszą go nosic "grube uda"
No niestety nie mogę się z Tobą do konca zgodzić..urodziłam dwoje dzieci... nigdy się nie odchudzałam i mam rozmiar 34.. i zawsze taki miałam.. w każdej ciąży straszliwie tyłam.. po ok 25 kg.. zmieniałam się nie do poznania.. dzieci rodziły się ważąc ponad 3 kg a ja zaraz po porodzie bez żadnych cwiczeń wracałam do swojej wagi.. zawsze miałam wąskie biodra i mówiono mi że po ciąży i porodzie to się zmieni ale nic się nie zmieniło..a co do tego co tygryski lubia to nigdy nie narzekałam na brak powodzenia pomimo wagi poniżej 50 kg ( chyba wszystko jest kwestią gustu i tego czegoś co się ma w sobie..)
Stary 2009-01-16, 17:05   #3014
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:

Czyli Asik na urlopie..
Cytat:

a ja sie wykapalam, umylam glowe i teraz zabieram sie za rozsylanie CV po szkolach mam nadzieje ze ktos przygarnie Nulaka
Myślę że znajdziesz pracę bez problemu przynajmniej u mnie jest jeszcze duże zapotrzebowanie na nauczycieli angielskiego..takze spoko..będziesz przebierała w ofertach..a do jakiego typu szkół składasz? Ja polecałabym tylko szkołę średnią..
Stary 2009-01-16, 17:12   #3015
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
No niestety nie mogę się z Tobą do konca zgodzić..urodziłam dwoje dzieci... nigdy się nie odchudzałam i mam rozmiar 34.. i zawsze taki miałam.. w każdej ciąży straszliwie tyłam.. po ok 25 kg.. zmieniałam się nie do poznania.. dzieci rodziły się ważąc ponad 3 kg a ja zaraz po porodzie bez żadnych cwiczeń wracałam do swojej wagi.. zawsze miałam wąskie biodra i mówiono mi że po ciąży i porodzie to się zmieni ale nic się nie zmieniło..a co do tego co tygryski lubia to nigdy nie narzekałam na brak powodzenia pomimo wagi poniżej 50 kg ( chyba wszystko jest kwestią gustu i tego czegoś co się ma w sobie..)
a to Ty tez taka drobinka jestes... jak to dobrze ze nie ja jedna...
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 17:19   #3016
eszton 1
Zadomowienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10515445]a to Ty tez taka drobinka jestes... jak to dobrze ze nie ja jedna...[/quote]
No nie Ty jedna..i jeśli masz złudzenia że przytyjesz to się mylisz..niektórym ta sztuka się nigdy nie udaje
Stary 2009-01-16, 17:22   #3017
Guarana
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
może to kolano

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
z Lipka nie wolno sie smiac Moja Alfonsica niby nieobecna, ale jak trzeba to przyjedzie bronic
Jestem, zwarta i gotowa

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10511452]

a tak wogóle to podasz mi na pw swoj adres??? breloczek juz na wykonczeniu, jeszcze z pol godzinki i bedzie gotowy do wysłania[/quote]
Chyba zbliża się moja kolej

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10511638]ja?? niesamowita???[/quote]

Cytat:
to i do mojego coraz blizej? dla kogo teraz bedziesz dziergac?
A jak myślisz

Cytat:
P.S.
Która stosowała na własnej skórze AURIDERM????
Ja

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10512130]
własnie za bardzo nie pamietam kto byl drugi.... guarana???[/quote]
Ja

Cytat:
Ja byłam po Guari, pamiętam jak krzyczała żebym się nie pchała a Nulka po mnie
jestes czwarta w kolejce po Tobie Nulka jako piąta. Krzyczałam dla zasady

Cytat:
pewnie marne przy Twoich
Na solo z Tobą nie wychodzę
Guarana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 17:48   #3018
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyn y..ja też wtedy nie dorosam do bycia mamą..tak się po prostu ułożyło..a musiałam szybko dorosnąć.. ale z perspektywy lat myślę że jestem lepszą mamą dla córeczki ,którą urodziłam mając lat 30 niż wtedy dla synka gdy byłam bardzo młodą dziewczyną..ale za to synek wychowany na studiach i od dziecka obeznany z życiem i imprezami studenckimi jest teraz naprawdę madrym, odpowiedziałnym i samodzielnym facetem.. i zawsze taki był.. a córeczka która od momentu pojawienia się na świecie od razu stała się księżniczką jako jedyna dziewczynka w rodzinie męża..jest mało samodzielna i rozpieszczona.. syn musiał sobie radzić sam bo rodzice studiowali a córeczka ma teraz na swoje posługi nie tylko oboje rodziców na każde wezwanie ale i starszego o 11 lat brata ,który jest gotowy do posługi na każde jej wezwanie.. więc sama nie wiem co jest lepsze..młodsi rodzice uczą dziecko samodzielności a starsi bardzo rozpieszczaja..

a ja wtedy będąc w wieku 21 poczułam, że ciąża jest to cos czego pragnę najbardziej na świecie. Wzięłam dziekankę i poświęciłam swojemu dziecku max czasu, którego teraz bym nie miała bo warunki zycia są inne. Trzeba po zwolnieniu wrócic do pracy, nie ma urlopów wychowawczych.....
Wychowaywałam ją "sama" 3 lata, starałam się na miare swoich mozliwosci i wiedzy mądrze i rozsądnie uczyc zycia. Jestem z niej dumna i uważam że ukształowałam wspaniałą osobowość. Byłam zaborczą matką - w sensie chciałam sama robić wszystko nie wyręczając się babciami. A czasem nie pozwalając im na żadne interwencje. I nie żałuję. przynajmniej na razie ....

Chyba źle mnie zrozumiano . Wiem, że są kobietki drobinki, bo mam takie przyjaciółki, ale niektórym metabolizm zmienił sie tak po ciązy, że teraz ważą 45 kg w porywach i marzą żeby przytyć, bo nie znoszą swojej chudości.
Piszesz, że zawsze taki miałas i sie nie odchudzałaś a to jest zupełnie cos innego niż na siłę chore odchudzanie kosztem zdrowia. Bo co innego być drobną subtelną kobietką a co innego wieszakiem. I o to mi chodzi, bo sa takie desperatki - chore na anoreksję np. Każdy ma swój punkt widzenia i wizję siebie.
hihi prowadzi wyjątkowo zdrowy tryb życia i ważne, że jest szczęśliwą i zadowoloną z życia dziewczyną a nie suchą wiecznie sfrustrowaną głodną i chorą kobietą. każdy może się zmienić fizycznie - przytyc -szczególnie przy problemach zdrowotnych i naturalnie, że jesli dba o siebie i dobre samopoczucie bedzie chciał odzyskac figurę. Tez to robię. Tylko to chciałam podkreslić. I nie mysle o kobietach noszących rozmiar 34 że są bleeeeee

W ciązy przytyłam 12 kg. Córcia tez miała ponad 3 kg. Nie odchudzałam się, nie ćwiczyłam po niej, samo spadło, że tak powiem. ale gdybym teraz z 38 chciała wejśc w rozmiar 34 przy swoim wzroście wygladałabym ...koszmarnie. Więc zdecydowanie wybieram 38 i swój tyłek. Nie jestem gruba, jestem szczupła i nawet jak spadłam wagowo do 58 kg nie miałam dawnych wymiarów w pasie ani w biodrach, mnie się budowa zmieniła i tym mamkom które znam też. Dlatego mówiłam, o tym, że "większość" może to potwierdzić.
I waga taka czy inna, rozmiar taki czy inny nie dyskwalifikuje w żaden sposób atrakcyjności. Sama uwielbiam wyrzeźbione ciało, miałam takie i żałuje, że było, a nie jest. Ale im dłużej tu jestem tym bardziej czuję się "zobowiązana" do przywrócenia dawnej sprawności i sylwetki.

aż żałuję, że wywołałam takie zamieszanie..... ale czasem opatrznie zrozumie się to co piszący ma na mysli......

Edytowane przez bmoniq
Czas edycji: 2009-01-16 o 17:52
bmoniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 17:48   #3019
Konto usunięte

Cytat:
No nie Ty jedna..i jeśli masz złudzenia że przytyjesz to się mylisz..niektórym ta sztuka się nigdy nie udaje
w sumie to juz dawno straciłam nadzieje, bo sądząc po ilosciach jedzenia ktore pochłaniam powinnam wygladac jak wielorybica...

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Dzień dobry

dobry

Chyba zbliża się moja kolej

si, si, dokładnie

jestes czwarta w kolejce po Tobie Nulka jako piąta. Krzyczałam dla zasady
skoro Reesiak jest 4ta, Nulka 5ta, Ty jestes 2ga to kto jest 3ci???? wybrałas sobie juz wzorek????

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 17:57   #3020
Guarana
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10515874]skoro Reesiak jest 4ta, Nulka 5ta, Ty jestes 2ga to kto jest 3ci???? wybrałas sobie juz wzorek????[/quote]
No właśnie, kto jest trzeci
Nie wiem jaki mam wybrać wzorek Kotka nie mogę, bo mój psiak by nie przeżył takiej zniewagi. Zaproponuj coś
Stary 2009-01-16, 17:59   #3021
bmoniq
Zakorzenienie

habibku odebrałam balsam dla psa i wysmarowałam jej łapki
Jak ładnie pachną jej girki
Powiedz mi proszę jak często używac tego balsamu????
Stary 2009-01-16, 18:17   #3022
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
hello
Hello

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
W końcu weekend
Ano

Cytat:
Asia juz ma ferie
Tak. A jak wrócę to będę miała nowe, czyste, pachnące biuro.

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
No właśnie Witam weekendowo
Hej

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10514758]
zebys Ty jutro kochana sie z zakwasami nie obudziła po tych męczarniach....[/quote]

Myślę że mi to nie grozi. Uwielbiam ruch. Czuję się świetnie po takich ćwiczeniach fizycznych. Gorzej wypoczywam jak jestem zmęczona psychicznie. Namówiłam Mamcię i w przyszłym tygodniu jedziemy do Wrocka na parę dni do Rodzinki.

Cytat:
Czyli Asik na urlopie..
Oł jeeee...

Anusiu, Guaranko, Sis - doszły rybki. Nie oclili ich. Ale opakowanie jest do luftu, bo się nie domyka.

Zapakuję do Was i wyślę w poniedziałek przesyłki. Opakowanie pozostawię sobie tym bardziej że felerne się trafiło.
Stary 2009-01-16, 18:24   #3023
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie, kto jest trzeci
Nie wiem jaki mam wybrać wzorek Kotka nie mogę, bo mój psiak by nie przeżył takiej zniewagi. Zaproponuj coś
jak sie nie zgłosi to Ania bedzie 3cia...bo ja nie pamietam... kochana masz tyle wzorków do wybory- niekoniecznie to musi byc breloczek lub zakładka...moze chcesz jakiegos kwiatusia do powieszenia na scianie, albo krowe... poskakaj sobie po folderkach
Stary 2009-01-16, 18:37   #3024
AsikS
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10516364]jak sie nie zgłosi to Ania bedzie 3cia...bo ja nie pamietam... kochana masz tyle wzorków do wybory- niekoniecznie to musi byc breloczek lub zakładka...moze chcesz jakiegos kwiatusia do powieszenia na scianie, albo krowe... poskakaj sobie po folderkach[/quote]

1. Hihi,
2. Guaranka,
3. Paulinka,
4. Sis,
5. Nuleczka
Stary 2009-01-16, 18:55   #3025
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Mój kanebiak leci
Już się go doczekać nie moge
mój leci od poniedziałku

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10515874]
skoro Reesiak jest 4ta, Nulka 5ta, Ty jestes 2ga to kto jest 3ci???? wybrałas sobie juz wzorek????[/quote]

no właśnie kto

Cytat:
Anusiu, Guaranko, Sis - doszły rybki. Nie oclili ich. Ale opakowanie jest do luftu, bo się nie domyka.

Zapakuję do Was i wyślę w poniedziałek przesyłki. Opakowanie pozostawię sobie tym bardziej że felerne się trafiło.

nie oclili? Przecież całkiem sporo kosztowały

Cytat:
1. Hihi,
2. Guaranka,
3. Paulinka,
4. Sis,
5. Nuleczka
jesteś nieoceniona
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 19:15   #3026
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:

nie oclili? Przecież całkiem sporo kosztowały

jesteś nieoceniona
Nie. Puścili wolno.

Ma sie te karasie.
Stary 2009-01-16, 19:18   #3027
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:

opakowanie mam w nosie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10516364] poskakaj sobie po folderkach[/quote]
Poskakałam i chcę taki:
http://picasaweb.google.pl/gabcia81/...77160231363666

Cytat:
1. Hihi,
2. Guaranka,
3. Paulinka,
4. Sis,
5. Nuleczka

Cytat:
mój leci od poniedziałku
Snieżyce były, doleci
Stary 2009-01-16, 19:19   #3028
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
opakowanie mam w nosie

Poskakałam i chcę taki:
http://picasaweb.google.pl/gabcia81/...77160231363666

Snieżyce były, doleci

Ja też mam w nosie, tylko uważam że za tę cenę nie powinno być takie tandetne, byle jakie opakowanie. Dziewczyny - dzisiaj zaczynam testy. Idę na królika doświadczalnego.

Piękny ten breloczek.

Dziękuję.
Stary 2009-01-16, 19:23   #3029
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 19:27   #3030
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

ja polecam, baardzo lubie fitness na silce nie moge sie zmotywowac

lakiery OPI bywaja czesto na targach kosmetycznych i to w fajnych cenach w Wawie beda pod koniec lutego takie targi, nie wiem jak u Ciebie...
taaa u mnie w ciemnogrodzie to pewnie nie ma takiego dobrodziejstwa jak targi kosmetyczne

A wiesz może więcej coś o tych w Warszawie Planuję po feriach wybrać się na małe zakupy to może bym poczekała aż do tych targów

Kto się pisze

Cytat:

tak strzeliłam że to kolano ale ja nie jestem alfą i omegą w te klocki trzeba by się Ranki zapytać

Cytat:
Ja też mam w nosie, tylko uważam że za tę cenę nie powinno być takie tandetne, byle jakie opakowanie. Dziewczyny - dzisiaj zaczynam testy. Idę na królika doświadczalnego.

Piękny ten breloczek.

Dziękuję.
testuj kochana

Jak się sprawdzą to może i ja zainwestuję

wiecie to jest straszne- przez 2 godziny nie miałam neta jak oni mogli mi to zrobić

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości