![]() |
#1081 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Ja mialam we wtorek robiona glukoze...wypilam ja na 5 razy...smak mi nie podszedl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moze niech ten lekarz jeszcze raz Ci na skierowanie na ten cukier, co??? Moze cos zle wyszlo???? Superzabula dzieki ![]() Super ciuszki ![]() ![]()
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Aha, czyli da się wypić? Ja jeszcze nie robiłam testu obciążeniowego. I jakie wyniki Ci wyszły?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
przy obciazeniu 75 mg 95mg/dl przy normie ponizej 90 dzwonilam do gina mam 2 tyg diety stosowac - zero slodyczy owocow bialego pieczywa a potem powtorka jak cisnienie mi skoczy do szpitala Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2009-01-16 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez gosikk_s Czas edycji: 2009-01-16 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zadomowienie
|
Mi wyszlo tak: na czczo 74 po godzinie 120 (50g glukozy), norma u mnie jest 70-140, wiec chyba ok
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj kupilam sobie pojemnik na mocz i tampony. I zrobie tak jak mowila. Moze faktycznie moje wyniki moczu beda lepiej wygladac ![]()
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
a jakie mialas obciazenie glukoza??? bo to tez wazne przy 50g wynik ten jest jak najbardziej w normie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
widzisz u mnie tak wyglądało poprzednio jak byłam czyli w 16 tc i będąc wczoraj (20 tc) właśnie dałam mu sznsę ale nie stety on jej nie wykorzystał ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tobie wychodzą liczne bakterie i nabłonki? Bo jeśli tak to faktycznie spróbuj z tamponem, może pomoże. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
hurrrra czy wy zauważyłyście że już potrafię odpisywać wielocytem
![]() ![]() ![]() zmykam na obiadek |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
nie wiem ile zaplace za te sukienki ale samo uszycie kosztuje ok 600-700zl zalezy jaki fason i material
![]() ![]() Tż kupil wkoncu garnitur ![]() ![]() ![]() Esti Quinny Buzz jest super ja wybralam 3 kolowy w tym 2 kola pompowane a mozna teraz to 3 kolo wymienic aby tez bylo mozna napompowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zadomowienie
|
gratulacje!!!! :d
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Gosikk_s w odpowiedzie na twoje cyt :phi troche teorii
Glukoza - stężenie glukozy w surowicy krwi, oznaczone 60 minut po zażyciu 50g glukozy, poniżej 140 mg% jest wartością prawidłową; przy poziomach cukru między 140 a 180 mg% należy wykonać test obciążenia 75g glukozy; - jeżeli test przesiewowy (obciążenie 50g glukozy) jest nieprawidłowy, a wynik testu diagnostycznego (obciążenie 75g glukozy) jest prawidłowy lezy poniezej 90mg% w 32. tygodniu ciąży ponowny test diagnostyczny. Tyle teorii |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zadomowienie
|
O rany, zaś tyle naszkryfałyście hi, hi
![]() DIDI84 - gratulacje córeczki, super zdjątka, takien wyraźne. Fionka21 - Życze Ci szybkiego powrotu do zdrówka. U mnie niestety bez zmian kwestia imienia. Ani ja ani Tż nie chcemy ustąpić. ![]() gosikk_s - No to my razem zwariujemy na punkcie ruchów naszych kruszyn PRZEWRAŻLIWONE MAMUŚKI!!. Mój synus też tak nisko wojuje, max kończy nad pępkiem. maugoszatka - szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki, zaczniesz urządzać pokoik dla nowego lokatora ![]() ![]() Małgosia ![]() ![]() Gabi - a w ilo piętrowym bloku mieszkasz, współczuje Ci tego tachania, takie chodzenie w mig pozwoli Ci wrócić do formy. A swoją drogą nie potrafię sobie wyobrazić jak sobie poradzisz z wniesieniem wózia do piwnicy, i gondoli na górę. kokoin - o rany....., co za idiotyczny lekarz, więc problemy z nim zaczeły się od czasu kiedy Tż zaczął z Tobą chodzić? Może on jakoś wybitnie Cie lubi, a Tż to przeszkoda dla niego. ![]() ![]() blondynkapoznan - a macie tylko ślub cywilny? czy kościelny też? Oby było już wszystko dobrze z suknią, ładne kolorki wybrałaś. Ja tez miałam w swojej sukni koronkę tylko moja kosztowała aż 80zł za metr. Svinecka - Ja również Cie witam. Mi by się podobał ten wózek co Tobie gdyby nie te przednie podwójne kółka, wolałabym pojedyncze. sashka20 - dobrze słońce że nie masz gorączki, kuruj się!! Ale masz kochanego braciszka, ja też takiego mam ![]() boszenka69 - I jak po badaniach? Miłej nauki, chociaż ta czynność mało kiedy bywa miła. Katrin1 - Mój Tż jest identyczny, pierwszy nigdy reki do zgody nie wyciągnie, taki uparciuch z niego. Mój maluch tez przesiaduje po mojej prawej stronie brzuszka. manolita - Chłopaczki górą!! A ta V3 to starszy model teraz jego zastępcą jest V4 i ma poprawione wady V3, Esti kiedyś mi to tłumaczyła. Puki co jest u mnie nr.1 wśród wóziorków. esti1984 - Hipp, muszę sobie gdzies w sklepie poniuchać, czy i mi przypadna do gustu. A powiem Ci że imię Maja też jest śliczne, mi się zawsze Maja marzyła, takie cieplutkie i radosne imię. Rzeczywiście masz śliczny mały, zgrabny brzusio. I jesli byś już znała wymiary tej gondolki od V4 to napisz, tez jestem ciekawa, czy aż taka maleńka. malutka_24 - dobrze że sobie popłakałaś, mi łzy zawsze pomagają, zawsze mi jakoś lżej wtedy. To Ty masz za zadanie szukać wóziora z wąskimi kołami, powodzenia. paula_26 - Brevi jest śliczny, nawet podobny konstrukcją do V4 coneco tylko cena hmmmm.... lekko wysoka. Karola_82 - Quinny super jest, miałąm okazje powozić dzieciaczka w nim, jest zwinny, obrotny i lekki tylko ta cena zabija. Wydaje mi się że V4 jest bardzo podobny a w Quinny płaci się tylko za markę. Ja też mam w poniedziałek te badanie. wrrrr.... nic przyjemnego nas nie czeka. Kathi75 - wyniki nie są takie złe Kasiu, bo lekko powyżej normy, tylko ten cukier, przez który czekają Cię ciężkie 2 tygodnie, bez rarytasków i takich tam pyszności. |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Raczkowanie
|
puk puk a co tu atak cicho ???? Gdzieście się podziały????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Rozeznanie
|
Gosik mam tego wiele w moczu. Njawiecej to bakterii i tych nablonkow. A napewno cos mam w pecherzu. Bo gdy siusiu robie to troche piecze. Oczywiscie z wrazenia zapomnialam powiedziec o tym ginowi
![]() Kokoin to wtedy inna sprawa. W przypadku mojego gina to byla jedna taka beznadziejna wizyta. A Ciebie juz byly takie dwie i to pod rzad....Wiec chyba warto zastanowic sie nad zmiana lekarza. A tak sie zastanawiam o co temu twojemu ginowi chodzi??? Ehhh... ![]() dziekuje za rade ![]() Marika kuruje sie jakos ![]() ![]() ![]() Musze zmykac. Tz zaraz bedzie w domu. Zjemy obiadek i jedziemy na male zakupki ![]() Do wieczorka ![]() ![]()
#1101 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy w Quinny placi sie za firme ale oni daja duzo rzeczy do wozka darmowo ja mialam moskitiere, folie na deszcz,laczniki do fotelika, torbe a nawet spiwor
![]() ![]() a wracajac do badania moczu to gin mi mowil "srodkowy strumien po podmyciu" ![]() ![]() Marika 2121 tak mamy tylko cywilny ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-16 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [quote=Svinecka;10509897]esti jaki malutki!!!!!! ![]() ja jutro zaczynam 14 tydz i mam dwa razy taki jak Ty Sory ze spytam ale ty chyba traktujesz ciaze jak wyscig o najwiekszy brzuch tak?chyba nie o to chodzi w tym forum!!!A skoro ty masz taki strasznie duzy to napewno bedziesz maiła tkanke tłuszczowa 10 razy wieksza niz esti!Sory ale denerwuja mnie takie komentarze do zdjec Cytat:
![]()
![]() |
#1103 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
to fakt
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdjęcie zrobione na szybkiego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zadomowienie
|
kokoin - no ginek dziwny, a masz zamiar go zmienić? Szkoda że płaci się im tyle kasy a oni potrafią być tacy opryskliwi i zmierzli.
sashka20 - mój brat też się zapowiada na troskliwego chrzestnego, dzwoni dziennie i pyta jak się czuje itd. i czy ma mi dostarczyć do domku świeże pączusie albo kołaczyki (pracuje w piekarni) ![]() malwa1234 - ja już też myśle nad tym żeby po porodzie szybko stracić zbędne kg. jeszcze nie ma ich dużo ale przybędzie, a w sierpniu mój braciszek ma wesele więc wypadałoby mi wyglądać jak człowiek he, he. Ale czas pokaże. Teraz najważniejsze to żebyśmy wszystkie dotrwały do swoich terminów i wtedy jak będzie po wszystkim zaczniemy się martwić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Malutka widze ze brzusio juz tez masz dosyc duzy a ja sie postaram jutro wkleic fote zob mojego kolosa.
![]() Moj Tż twierdzi ze brzusio teraz rosnie z dnia na dzien hihihi ![]() widze ze na Naszym forum nadal duzo przewaga chlopcow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
gosikk_s to tak jak u nas
![]() ja identycznie w domku w dresach a scislej w geterkach ciazaowych, bo naciagne je pod cyce i strasznie wygodnie ![]() ![]() ![]() Esti no brzuszek troszke podrosl ![]() ![]() a co do imionka to jesli wam sie podoba Nicole i powiedzieli ze tak zarejestruja to po klopocie, chcociaz wiem ze ludzia bedzie sie trudno przyzwyczaic do takiego imienia i beda mowic Nikola... Kokoin wspolczuje ze trafilas na takiego lekarza.... wiem jak to potrafi byc wkurzajace taka obojetnosc i laska lekarza ze cie przyjal... co z tego ze za to placisz wrrrr manolita moje gratulacje ![]() ![]() sashka20 jak mozesz!!! jasne ze tesknilysmy ![]() ![]() kuruj sie kochana! co do ulozenia to sie nie martw... ja sie mohego pytalam o ta kuleczke, bo mowie mu ze mi sie robi kuleczka i sie zastanawiam jaka to czesc ciala ![]() ![]() ![]() ciuszki ekstra ![]() ![]() didi moje gratulacje !!! a jaka duza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() superzabula zazdroszcze tzta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tak jak piszesz najwazniejsze zeby dotrwac do porodu bez problemu i ze zdrowa dzidzia malutka 24 sliczny big brzusio a ktory to tydzien?
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
tez chce wkleic zdjecie ale niestety nie mam kabla od aparatu i dupa!Zreszta ostatnio poprosiłam mojego tza zeby mi zrobił zdjecie to takie zrobił ze mnie ciezko poznac chyba on nie wie co to jest zoom niedługo cos mnie trafi
#1110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.