![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
![]()
![]() |
#1472 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi o te cwiczenia pecherza czy piczki ![]() ![]() Wlasnie.... tez to sobie uswiadomilam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak ![]() ![]() to jest przerazajace ze one juz daja rozpakowywanie ![]() ![]()
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
czas leci jak szalony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak ![]() ![]() ![]() ja chce juz tulic moje malenswto w ramionach!!!!!!!! ![]()
#1476 |
Rozeznanie
|
Kathi, Katrin albo Didi ![]() Boze..... ja jestem 6 czy 7 w kolejce do rozpakowania ![]() ![]() ![]() Pakusia ja mam tak samo ![]() ![]()
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem 24 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Wtajemniczenie
|
Bercia ja mam pościel 100x135 i jest super dla maluszka
![]() anulka gratuluję córeczek ![]() haha i dobrze powiedziałaś lekarzowi ![]() Mell śliczne ubranka. Kojarzę te z H&M bo często tam bywam ![]() sashka fajnie że już Ci lepiej ![]() Widziałam Cię na NK ale nawet nie miałam chwilki żeby odwiedzić Twój profil jakaś dzisiaj zaganiana jestem. Cały dzień sprzątam ![]() Co do wózka to nie pomogę bo nie widzę świata poza moim coneco V4 ![]() no widzicie kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lecę lulu do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Bercia, Twoja gin przesadza, 2,5 kg miesięcznie mieści się przecież w normie, zwłaszcza że był to miesiąc świąteczny
![]() Esti, znając moje szczęście to cesarkę na życzenie wprowadzą od czerwca ![]() ![]() Anulka ale ekstra, gratuluję, będziesz miała od razu dwie córcie... ![]() ![]() Małgosia, o matko Ty też upadłaś? Ale na pewno wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
wypiłam właśnie glukozę, i zdecydowanie pół cytryny do środka to jest to
![]() ale osobiście wolę czekoladę albo ptasie mleczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie bardzo gorąco w ten całkiem nie zimny poranek
![]() ![]() ![]() ![]() A mój lekarz jest do 16 lutego na urlopie więc nawet pójść i wyżebrać zwolnienia nie mogę.... .... eh musiałam się pożalić, teraz mi trochę lepiej... więc biegnę do roboty
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj pobalowalam ![]() Swoja droga laski schudlam 2 kilo po odstawieniu perfidnych tabletek i po przejsciu na dietke a chodze najedzona ![]() A moge byc pierwsza nie ma sprawy Wcziraj mialam bratowa z wizyta i uslyszalam ze cycki to mi sie ogromne zrobily ale brzuszek to niewielki w porownaniu z MAxim jak chodzilam hihii Dzis biegamy caly dzien Rano do kolezanki Maxia a potem baba u nas bedzie po kwiatki pewnie na Dzien Babci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień Dobry! ![]() Moja psinka nie daje mi nawet przeczytać tego co napisałyście, ale dałam rade (oczywiście jak zwykle w skrócie ![]() ![]() Miłego dnia!
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Ciebie 2000 zł to może i nie dużo (ale to dla ciebie), ale jak zapłacisz za wózek 1000 zł a drugie tysiąc dasz na lokatę albo nawet na zwykłe konto oszczędnościowe i TO BĘDZIE TWOJEJ DZIDZI to pomyśl ile tego będzie za 10 lat? Bo przecież Twoje dziecko nie wypłaci tego za pół roku!!! Nie mów, że odkładanie po 50-100 zł mija się z celem ! Co miesiąc odłożyć na konto czy lokatę nawet 50 zł razy 12 miesięcy razy powiedzmy tylko 18 lat??? DLA MNIE KUPOWANIE DWÓCH WÓZKÓW (tylko ze względu na gusta Twoje i Tżta) TO FAKTYCZNIE MIJA SIE Z CELEM. Już pisałam, że mnie by było stać na wózek i za 5000zł i wcale nie "żulę" na dzidzi, ale nie kupię drogiego wózka, bo w to miejsce zabiorę latem moje maleństwo nad morze coby pooddychało jodem ![]() moje zdanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Kaalinaa, oj biedactwo
![]() ![]() Kathi, no to super że waga spadła a teraz jak masz dietkę to już w ogóle laska będziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() Anulka gratuluje dziewczynek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mell_xx boooskie ciuszki ![]() ![]() ![]() ![]() Sashko mi tez puchna nozki ![]() ![]() ![]() A co do wozeczka z tych dwoch to bezapelacyjnie Tako Jumper ![]() Kalinko nie daj sie w pracy! Pamietaj, ze jestes w ciazy i jesli trzeba to przypominaj o tym wszystkim! Nie wiem co Ci ludzie sobie wyobrazaja ![]()
![]() |
#1490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
...i nie jest to link do wózka koleżanki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie brzusie miłego dnai bo znów mnie gonią |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
![]() ja właśnie policzyłam, że ciąża to taka fajna sprawa która niby nic ale kosztuje masę kasy ![]() -sam gin jak do tej pory 700 zł -witaminy i badania itp 400 zł -szkoła rodzenia 300 zł -zakupy (bez wózka i łóżeczka) czyli jakby same ciuszki 500 zł -doliczmy jakiś ciążowy ciuch i specjalne kosmetyki i specjalne jedzenie (bo wiadomo to zachcianka to więcej owoców np. itd.) CO TO BĘDZIE JAK SIĘ TE DZIDZIAKI ZJAWIĄ NA ŚWIECIE? ![]() ![]() ![]() zbankrutujemy- hihihiihii |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
ost pisalam ze koniec z zakupami ale jak zob na allegro ciuszki Nexta dla Naszego synka to teraz sie zast czy nie zamowic
![]() Poki co mam je na oku ![]() Gabi a Ty myslisz ze jak kupilismy 2 wozki to juz Nas na kompeletnie nic nie bedzie stac nawet na wakacje ![]() ![]() ![]() A co do gondolik to mojej kuzynki synek ma 4 misesiace i juz go do spacerowki przesiadla bo nie chcial lezec nie wiem czy to dobrze ale w gondoli ciagle plakal ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-21 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
I jesli chodzi o lokaty to nam narosła spora sumka a podatek to tylko 19 procent a 80 jeszcze dostajesz takze sie opłaci!Ale do tego trzeba oszczednych ludzi
![]()
#1496 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to moja trzecia połowa ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-01-21 o 09:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zadomowienie
|
Wlasnie obliczylam sobie ile zostalo mi jeszcze do porodu i kurcze 104 dni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zadomowienie
|
Cześć kochane
![]() wróciłam juz z badań i tak jak się spodziewałam ta glukoza była straszna tzn ja już ją piłam z synkiem ale teraz nie mam takiej ochoty na słodycze a musiałam taki ulepek wypić feeeeeeeeeeeeeeeee dosyc że słodkie to jeszcze ma taki zapach bleeeeee oczywiscie wszyscy ludzie na poczekalni patrzyli na mnie jak to piłam ![]() ![]() ![]() mam dosć słodkiego na tydzień na objad gotuje zupke ogórkowa ![]() ![]() mam nadzieje że zabjie tą słodycz w sobie ![]() no i natknełąm się w laboratorium na taką babke którą znam i co powiedziała jak powiedziałam jej termin porodu że mam już duzy brzuch ale to żadna nowosć wszyscy tak mówią jakby to odemnie zależało choć powiem wam że w święta brzusio mi się powiekszył a teraz stoi w miejscu ![]() ![]() blondynaka przesli linak z tymi ciuszkami ![]() kathi nono 2 kg ![]() ![]() sashka zdrówka życzę ![]() esti , gosikk,pakusia,paiglot,ma lwa,gabrielo,anulka,malwa ,boszenak,kathi, blondynaka ,sashka i reszta ekipy buziaczki ![]() ![]() ![]()
#1500 |
Raczkowanie
|
matko dziewczyny z tym wózkiem to rzeczywiście jakaś ściema
![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle to ja jakoś sie boję kupować wózek na allegro nigdy nic nie wiadomo a to w końcu nie kosztuje 50 zł. Weszłam tam bo chciałam sie zorientowac czy sa tańsz na allegro niż w sklepie. A tu zonk ![]() ![]() ![]() Ale co tam podoba mi się i już, zaczynam zbierac hihihi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.