|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
My naszej polonistce, oddaliśmy przed świętami żeby ona nam sprawdziła i teraz przez ferie mieliśmy popoprawiać. Myślę, że jeszcze będziesz mogła pozmieniać pozycje. Ja przynajmniej wywaliłam już pare pozycji żeby mieć więcej czasu na opracowanie tych ciekawszych. Nie ma chyba jakiś reguł co do tego ile pozycji ma być w lit. podmiotu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Tak też myślałam, że można zmieniać. Chciałam się tylko upewnić.
![]() W ogóle jaka maniana... Na jutro mam zapowiedzianą pracę klasową z historii. 15 osób z mojej klasy jedzie na wycieczkę. Poszliśmy do faceta czy w związku z tym moglibyśmy przełożyć a on się nie zgodził ![]() ![]() Cóż, chyba pozostaje zrobić sobie jutro wolne... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstęp się tworzy nadal.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zrobilam porzadki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
No, zawsze ściągam na historii :P Przeważnie biorę ściągi od koleżanki z klasy, która kseruje wszystkie str z których ma być spr. Niestety jutro nie będzie jej w szkole. Tego jest ponad 60 str - z tej ilości zawsze był test, ale jutro mają być otwarte pytania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Wtajemniczenie
|
ilo16na - ja tego typu broszek nie lubię, wzeszłym roku były takie przy każdym swetrze
![]() Ale przyznam, że wersję "naręczną" ![]() ![]() EDIT: Paula, a w jakim celu kamerzysta ma Was odróżniać?
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać" [Ernest Hemingway] 30.37.45 75.74.50 Edytowane przez Nikaa1990 Czas edycji: 2009-01-28 o 13:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
uff. wstęp gotowy.. tylko ciekawe czy przejdzie u polonistki bo ona nam będzie wszystko sprawdzać
![]() na 16:50 idę do lekarza na bilans.. przed tym do skrzynki, a z powrotem przejdę się do 2 sklepów zrobić mamie zakupy.. przy okazji się trochę poruszam bo tylko siedzę z tym tyłkiem w domu w ogóle na świeże powietrze nie wychodzę.. dotlenię się przynajmniej i te moje szare komóreczki ![]() Flames co do historii to ja też nie lubię tego przedmiotu, nie potrafię się w ogóle nauczyć tego wszystkiego, jakoś mi do głowy historia nie wchodzi.. a jak wejdzie to po kartkówce i tak zarz mam pustą głowę ;p teraz uciekam powoli, zawitam do Was później ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-28 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Rozeznanie
|
No kamerzystów jest przecież wielu, klas tez jest dużo, a skąd kameramen ma wiedzieć, kto w jakiej klasie jest?
A ja dzisiaj w szkole miałam Dzień pt. Arabskie Inspiracje i miałam występ tańca brzucha ![]() Chłopcy szczena w dół z podziwy, dziewczyny - z zazdrosci ![]()
#910 |
Zakorzenienie
|
Laski... dostałyście w szkole takie kody (tzn hasła) na jakieś swoje konto z deklaracją maturalną? Wiecie na jakiej stronie się z tym loguje?
![]() ![]()
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Grudniowa, na stronie oke , pewnie oke.krakow.pl
![]() ![]() Wczoraj musiałam to sama rozkminić, łącznie z dzwonieniem do wychowawczyni po hasło ![]() ![]() Jest taka okropna pogoda, a ja mam dodatek mam @ i wszystko naokoło mnie denerwuje. ![]()
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2009-01-28 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
maszyna, nie człowiek
|
A nam nic ne dali. Siedzimy w tej szkole, czuję, że juz nc mi do głowy nie wchodzi. Dziś zamierzam się uczyć choć trochę, bo jutro w końcu sprawdzian z XXlecia miedzywojennego :P
#913 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wstałam o 7 na jazde (!). mialam miec 2h, mialam 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wypieram chorobę z mojej podświadomości ![]() Ja jeszcze nie potwierdziłam deklaracji maturalnej. Kazali nam w szkole OSTATECZNIE do poprzedniego piątku. Ale stwierdziłam, że mam ich wszystkich pupie, w końcu oficjalnie jest powiedziane, że potwierdzanie i zmiany do 7 lutego, tak? A ja się nadal waham nad poziomem angielskiego. Będę musiała pod koniec ferii do sekretariatu skoczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no oczywiscie, ja Ci tego pod zadnym pozorem nie zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
no ja łykam jakieś witaminy, bo wszyscy w domu chorzy (grypa) a ja jakoś bym nie chciała przeleżeć w łóżku tych ferii...
macie tak czasem, że nie wiecie kompletnie nic? taka pustka w głowie i brak pomysłu na to co się będzie robić w danym momencie, co się powinno powiedzieć i w ogóle w "co wpaść"? |
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne zdjęcia. ![]() ![]() Ehh. Kolejny dzień zmagań z dekoracją... Dziś już zdążyliśmy ją porwać i pognieść. ![]() Idę dziewczyny do nauki, zostały mi ostatnie 2 dni przed feriami. Zresztą i tak myślami ciągle jestem na studniówce i przy dekorowaniu sali, ale muszę coś zajrzeć, tak na wszelki wypadek... Potem w ferie zrobię sobie plan pracy. To idę, bo za godzinę TŻ przychodzi. Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-01-28 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam od fryzjera..
ehh wlosy wyszly za jasne ale juz nic nie zrobie ![]() (sama kupowalam farbe ![]() A moja krawcowa to ja zabije-moja kiecka 2 dni przed jest w 2 czesciach.. ![]() I gotowa bedzie dopiero w piatek kolo poludnia ![]() Pokazac wlosy?
![]() |
#919 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
NA zyczenie.
Nie patrzcie na makijaz-robilam o godzinie 9 rano a od tego czasu nie jadlam nic nawet ![]() Jest dobrze czy zle? Czy ja znow marudze ![]()
![]() |
#921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ładnie ![]() Sama bym z chęcią pofarbowała włosy, nawet wiem na jaki kolor, ale boję się efektu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Acha i dzis byly prostowane pol minuty prostownica- w piatek beda porzadnie prostowane ![]() (wiec zakladam ze bedzie duzo lepiej ![]() Czyli znow marudze-normalka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Ilona, śliczny kolor.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ ma już ferie? Sesja się skończyła? ja się uporałam z 200 stronami książki o Andersenie. pozaznaczałam to co mi potrzebne. jeszcze 300 zostało. przjerzałam też kilka innych książek, które mogłabym wrzucić do literatury przedmiotu, ale niestety nie ma tam tego, co szukam. więc póki co mam 2 książki, które tam dam. i głównie o Andersenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() JA najwiekszy zal mam do koloru wlasnie ze nie wyszedl. Ale ja mam zanizona samoocena po prostu ![]() W piatek i tak bede laska ![]() Fryzurka jest ok-krotsza jak lubie i z przodu dluzsza jak lubie ![]()
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Ale ten Lechu bełkocze. ![]() ![]() Widziałam go już rano, jak jechał z Wroc. przez moją wieś. Szłam na przystanek, a tu słyszę syreny. Myślę sobie, co jest, a tu konwój z Lechem. ![]() ![]() Potem w szkole pełna rewizja, sprawdzali zgodność dokumentów, przeszukiwali torebki i w ogóle. Lechu wparował z BORowcami o 13, najpierw dyrektor opowiadał mu o historii naszej szkoły i w ogóle jaka to nasza szkoła wspaniała. ![]() ![]() ![]() W końcu sam zabrał głos, co drugiego słowa nie rozumiałam. ![]() ![]() ![]() ![]() Reasumując ![]() ![]() ![]() ![]()
#927 |
Zakorzenienie
|
jeeeej, u mnie wmiescie byl prezydent ze 2 lata temu. i mial jakis przemarsz przed ratuszem, a moje liceum jest zaraz obok i jako najstarsze w Polsce mialo witac prezydenta. wydelegowano kilka klas w tym moją i szlismy na stary rynek. na szczęście było to tylko stanie i gapienie sie, zadnych kontroli ani nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie ściskał niczyjej ręki. ![]() ![]()
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mówił : "To jest mlask mlask nieudolne rządzenie mlask i dlatego mlask mamy kryzys" ? ![]()
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() On w tym wszystkim próbował być dyplomatyczny, bo nie wymieniał żadnych nazwisk, nazw partii tylko "poprzedni rząd", "obecny rząd". xD A na początku zaznaczył, że on nie jest w żadnej partii, więc jest ponad podziałami. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.