American girls cz. VIII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-03, 16:47   #571
eveline01
Rozeznanie

Dot.: American girls cz. Viii

majaa swietnie wyglądasz moim zdaniem ta koszulka jest jak najbardziej ok!Figura też super gdzie ty masz kompleksy dziewczyno , nie jedna chcialaby wyglądac tak jak ty

mam jeszcze pytanie do Ciebie - mozesz pokazać staniczek ten ktory masz na sobie w załączonych zdjęciach? świetnie podkreśla Ci biust

Swoją drogą przyłączam się do akcji z odchudzaniem ! wieczorem podam wymiary

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:01   #572
MySSaaa
Zadomowienie

troszke dla milosniczek króliczkow Gadzety
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201640playboy_und_d&g.jpg (36,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg palms_playboy_pool.jpg (43,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg playboy.jpg (25,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pink_playboy_car.jpg (18,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gold_playboy_phone_2-thumb-450x337.jpg (23,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg playboy-ladies-1-pair-playboy-bunny-head-design-ankle-sock-in-4-colours-pink.jpg (37,5 KB, 3 załadowań)
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:03   #573
MySSaaa
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Playboy_bag1.jpg (49,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Playboy%20bunny.jpg (50,7 KB, 6 załadowań)
Stary 2009-02-03, 17:05   #574
MySSaaa
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wis00010.jpg (16,5 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kroliczki_Playboya_1777865.jpg (41,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg osbssesive_bunny.jpg (51,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg holly.jpg (36,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0cdd0b7934453e15c0e32812cd33f27e,14,1.jpg (30,4 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z5215362M.jpg (16,6 KB, 27 załadowań)
Stary 2009-02-03, 17:06   #575
LilyHoney
Zadomowienie

Maja, a mi się podoba połączenie tej bluzki z kamizelką no ale co by mi się na Tobie nie podobało. Jesteś mega laska no i bardzo ładna z twarzy nie można się na Ciebie napatrzeć

Krokodylek, dziękuje Jeśli chodzi Ci o kolor włosów ze studniówki to L'oreal casting słoneczny blond.

Eveline, odchudzanie i Ty?
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:07   #576
bangsa
Raczkowanie

tasia ja zawsze tylko sobie włosy obcinam.
innym jeszcze nie próbowłam,nie wiem co by z tego wyszło
ja zawsze jak poszłam do fryzmistrza to albo wychodziłam z włosami o połowe za krótkimi,albo nie obcieli mi praktycznie nic i zgadniali kase.Nigdy jeszcze nie byłam zadowolona po wyjściu od fryza.
Jak chodziłam na pokazy fryzur,to mi nieraz fajnie fryzurki wyczarowali,ale kiedys jak mi obcieli grzewke to myślałam ze sie pod ziemie zapadne...Tearz ufam tylko własnym rączkom

nanaaa dziekuje
własnie skonczyłam pierwsza serie TW i biore sie za druga ;]
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:09   #577
LilyHoney
Zadomowienie

O własnie też się zabieram za ćwiczenia teraz, może uda mi się zrobić i bunsy i brzuch bo jutro raczej nie będę mogła.
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:10   #578
MySSaaa
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f1c223ea581174e6f3bbce0b3df248e2,35,1.jpg (51,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ?k=NDUxMDMxMDIsNjYzMzc4&f=desert-racer-1-470.jpg (48,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tila-tequila-white-bikini-sex-hair.jpg (24,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tila_victoria.jpg (78,2 KB, 168 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Tila-Tequila-m03.jpg (42,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paris-hilton-talk-7-2-07.jpg (37,7 KB, 62 załadowań)
Stary 2009-02-03, 17:10   #579
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość

a do jakiej pracy chesz iść?
i najważniejsze co zrobiłaś że schudłaś 2kg?? i w jakim czasie?
Praca była w firmie sprzedajacej wynajmujacej szyldy reklamowe.No i pracowałabym jakby na informacji....odbierała telefony informowała klientów o cenach i tak dalej...

im wiecej ma sie do schuniecia tym szybciej sie chudnie.Jak wy wszystkie macie po 5 kilo do zrzucenia albo i mniej i jestescie szczuple a checie sie tylko umiesnic to jest wam trudniej.Dla mnie powiem szczerze te dwa kilo to nic zeby było widac u mnie efekt,potrzebuje schudnac conajmniej 5.Mam moze troszke brzuszek mniejszy, praktycznie nie widac.Co zrobiłam,jem mniej ,poprostu nakladam sobie mniejsze porcje,wieczorem staram sie szamac lekkie rzeczy typu salatka,i wieczorem chlebka nie jem ,pije cherbatke zielona i biala z czarnej zrezygnowałam i tak mniej wiecej od tygodnia.

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość

Orientuje sie moze któraś z was na czym polega praca jako doradca ? dostałam taką propozycje pracy,niby mogłabym pracowac kiedy bym chciała i niby dobrą kase można z tego mieć.Proponuje mi to koleżanka,wiec nie iwem czy moze w tym być jakas lipa ? co taki doradca robi ?
a to nie jest czasem praca akwizytora...bo oni zawsze tak zachwalaja ze godziny sobie dobierasz i wogle...

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

edit: podjęłam nie-męską decyzję dotyczącą wykobiecania sobie stylu i właśnie zaczęłam się rujnować finansowo
fajna?
Bardzo fajna mi sie taka bezowa marzy ze złota nitka.
Kiedys tam był w tv pogram rozmowy w toku i była kobieta aktorka jakas i miała podobna bluzke tylko ze na długi rekaw i własnie bezowa ze sciagaczem na dole i złota nitka od tamtej pory marze o niej....

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość

To co Ty robisz wredoto, ze chudniesz od pączków? A ja od miesiąca nawet kg nie schudłam

.
Wredota jest gruba a grubym osoba szczegolnbie z tym co najwieksze problemy maja z brzuchem najłatwije schudnac szczegolnie na poczatku.A co robie pisałam wyzej dodam jeszcze ze duuuzo wody pije i zrezygnowałam z napojow słodzonych

Cytat:
Przymierzałam wiele kamizelek i każda strasznie podkreśla brzuch i boczki, a w ołówkowej spódnicy mój tyłek jest straaaasznie szeroki
No, ale ołowkowe poprzymierzam jeszcze, no bo cio innego? Przeciez nie kupie sobie eleganckich kantów, za krótkich, do kostek?
A myslicie właśnie, ze do ołowka koszula nie do środka, ale na zewnątrz ok wygląda?
wiec ja mam kamizelke i swietnie mi boczki ukrywa tylko ze moja kamizelka konczy sie akurat jak zaczynaja sie spodnie.Kup sobie marynarke dłuzsza i bedzie dobrze.co do spodni ze sa na ciebie za krutkie wiele firm ma jakby podwojna rozmiarówke dla kobiet niskich i wysokich.Niske to te do 170 wysokie powyzej.Takze moze poszukaj spodni dla kobiet wysokich, w internecie szczeglnie sa takie sklepy.

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Musiałaś wyglądać uroczo

Gratulacje! U mnie ani drgnie (tak mi się wydaje, bo ja nie mam wagi nigdy nie miałam wagi, ważyłam się tylko na bilansach szkolnych i jak zakładałam wiązania do nart czy coś tam z nimi regulowałam ale skoro u mnie waga stoi w miejscu, to na chole** mi ona)

Wczoraj jeden chłopiec mówi do mnie na socjoterapii: może pani sobie zje coś bo wygląda pani jak chude ścierwo...
na to drugi - no może i chude ale kilka guzików od tej bluzeczki to bym pani usunął.
Miałam na sobie czarne rurki i beżową koszulę i z przerażeniem zerkałam czy mi się nic więcej nie rozpięło w tej koszuli.

oj ty szczuplaku z czego ty chcesz schudnac

a co do tych chlopcow to poprostu mnie zatkało ale jak widzisz nie mozesz pozwolic sobie na sexi stroj i to juz nie tylko dlatego zeby nie szokowac tylko dla własnego bezpieczenstwa i dlatego ja uwazam ze czasem naprawde trzeba sie opanowac co do stroju i nie pokazywac calemu swiatu ze jestem sexi tylko ubrac sie jak wymaga tego okazja.Jakby odzielic prace a raczej stroj do pracy od naszej osobowosci
Oczywiscie nie mowie do ciebie co do twojego dobrego gustu i umiejetnosci zachowania sie w kazdej sytuacji nie mam watpliwosci.

Cytat:
Dlatego szkoda byłoby mi 80 zł+ przesyłka za sweterek z atmo 30-40 zł mogę dać, więcej nie
Ale atmo ma ogólnie ładne wzory, na wiosnę chce sobie kupić panterkowe balerinki z atmo (tylko 30 zł) i worek (20 zł)
ja mam ten worek w panterke pewnie mowisz o tym samym.

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dziewczyny - można poprawić jakoś tytuł naszego wątku??? Bo mnie to Viii zamiast VIII wkurza,
Z konsolą Wii mi sie kojarzy, a nie z AG (wiem, czepiam się - w razie czego mam @, jestem usprawiedliwiona )
Mnie i bez okresu to wkurza ale zmienic sie nie da
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:11   #580
eveline01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Maja, a mi się podoba połączenie tej bluzki z kamizelką no ale co by mi się na Tobie nie podobało. Jesteś mega laska no i bardzo ładna z twarzy nie można się na Ciebie napatrzeć

Krokodylek, dziękuje Jeśli chodzi Ci o kolor włosów ze studniówki to L'oreal casting słoneczny blond.

Eveline, odchudzanie i Ty?

tak, tak i to zaczynam juz od dzisiaj do 9 lipca muszę mieć megaplaski brzuszek i szczuplejsze uda!!

a6w 8/42

Stary 2009-02-03, 17:12   #581
MySSaaa
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paris-hilton-thats-hot.jpg (39,0 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nicole-richie.jpg (37,2 KB, 49 załadowań)
Stary 2009-02-03, 17:17   #582
bangsa
Raczkowanie

milusiam nie wiem jeszcze co to za praca...powiedziała mi o niej moja koleżanka.Ustawie sie z nią,pogadam i sie dowiem.Ale prawde powiedziawszy nie będe miała pewnie czasu nawet na jakies dorabianie,bo tyle bede miała nauki jak mi sie 2-gi semestr zacznie
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:20   #583
nanaaaaa87
Zadomowienie

ehhh, napisalam takiego dlugasnego posta i mi sie skasowal wrrr

no teraz tylko napisze ze bangsa juz odpisalam i trzymam kciuki a okulary rewelacyjne, super w nich wygladasz i moim zdaniem powinnas kupic, bo pozniej bedziesz szukac i juz takich fajnych nie znajdziesz i nie bedziesz mogla odzalowac ze ich nie kupilas hehe ja tak zawsze mam

Maja super wygladasz, ale ja jestem malo obiektywna bo Ty mi sie we wszystkim podobasz

Vadi bluzeczka suuuuper, ja Cie widze do niej w waskich rureczkach

Klatka mi sie drugi zestaw z opisu bardziej podoba (chociaz to juz pewnie nie aktualne hehe)

Chii gratuluje i zazdroszcze zdanej sesji

milusiaa bravo za pierwsze efekty w odchudzaniu teraz juz bedzie z gorki zmotywowalas mnie tym hehe i ja po sesji od razu zaczynam odszczupalnie

no i mialam jeszcze duzo rzeczy napisac ale przez ten skasowany post zapomnialam co

wogole to jak Was czytalam i ktos napisal Beży w sensie kolor a ja przeczytalam bezy i mam teraz ochote na takie maksymalnie slodkie bezy hehe

dobra koniec przerwy uciekam sie dalej uczyc
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:28   #584
eveline01
Rozeznanie

tilla świetnie tu wygląda , z mojego punktu wdzenia wlasnie tak wygląda rasowa AG! chodzi mi o strój of course , choć figure też ma super

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1233677249

a6w 8/42

Stary 2009-02-03, 17:30   #585
milusiaam
Wtajemniczenie

http://www.allegro.pl/item537997298_...l.html#gallery
ładna tylko ze nie ma złotej nitki i nie taki model jest moim marzeniem
ale w sumie nie droga moze kupie...

http://www.allegro.pl/item537093037_...3.html#gallery
ta jst taka o jakiej marze ale dekolt mi sie nie podoba
Stary 2009-02-03, 17:33   #586
vadi
*sportaddict*

hehehe, Milusia, te 1. mam w obserwowanych
a 2. tez super!

http://www.allegro.pl/item540388228_^m^_swietna _niebieska_bluzeczka_kimo no_r_s_2901.html
fajna
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:43   #587
201704051255
Konto usunięte

http://www.allegro.pl/item540388228_...1.html#gallery ??
nie wolno ja mam remont kuchni na glowie, a nie bluzeczki

juz mi znowu brakuje 300zl do zmywarki... "sie wydało".. samo
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:45   #588
vadi
*sportaddict*

Skąd ja to znam ale w tym tyg Tż sam mi powiedział, żebym pokupowała coś sobie, zamiast do domu, więc mam zamiar zaszaleć
Stary 2009-02-03, 17:52   #589
kiiiciiia
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1233677056 powiedzcie mi gdzie taki kupie bo sie pochorowalam na jego widok

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:54   #590
vadi
*sportaddict*

tu http://www.allegro.pl/item541255390_...kroliczek.html

i tu http://www.allegro.pl/item542006131_...alentynki.html

i tu: http://www.allegro.pl/item530883701_...i_igratis.html

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-03 o 17:56
Stary 2009-02-03, 18:02   #591
kiiiciiia
Zakorzenienie

dzieki

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 18:21   #592
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
A od czego jest henna? Ja akurat maluję sie niemal codziennie, wieć nie muszę, ale henna to fajna sprawa, za 20 zł spokojnie kosmetyczka zrobi Ci brwi i rzęsy
do kosmetyczki to tylko naregulacje brwi chodze bo nie wiem czy by mi pasowało takiem cos. uzywam paletki do brwi ta z essence. i gdy nałoze jej za duzo to wygląda to karykaturalnie nie wiem czy to byłby dobry pomysł.. chociaż z rzesami to z checia ale jak bardzo to niszczy ? mam ich wale nie tak duzo a wolałabym zeby niiew wypadały

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
hehe ja nie mam @ i tez mnie wkurza..
Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

Mnie i bez okresu to wkurza ale zmienic sie nie da

no własnie nie wiem czemu tak wyszło..wpisałam VIII sprawdzałam jeszcze cofając strony i było VIII a zapisało się tak jakos dziwnie Viii nie mam pojecia dlaczego .. też mnie to strasznie denerwuje.

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Szczupłe?? miałam kiedyś Ale robię te bounsy i musi mi coś to poprawić kończyny.

Na solarium idę 1-2 razy w miesiącu na 8 - 10 minutek wygrzać się, bo jest to dla mnie super relaks. Wydaje mi się, że mimo, że chodzę rzadko, to wystarczy to żeby utrzymać taką opaleniznę. Jak na mnie to mocna opalenizna, nie lubię być bardziej brązowa.
Poza tym, co dzień smaruję się samoopalaczami - na buzię i dekolt i dłonie idzie Clarins Eau Lactee Auto Bronzante (kocham, a zostały mi może ze 3 kropelki, jestem teraz u rodziców, a tutaj nie ma żadnej perfumerii etc i będę chyba czekała do połowy lutego aż sobie kupię).
Na ciało używam albo Kolastyny w sprayu albo Garnier Ambre Solair i smaruję się też nutriliftem brązującym L'Oreala

Próbowałam z takim szerokim czerwonym paskiem i z czarnym, takim szerokim, trochę jak gorset, na gumie.
Marszczy mi się Chyba zostawię ją sobie do spania:P
piekna opalenizna taka złocista. nie wiem z czego ty chcesz chudnąc na nogach. na twoim miejscu chciała bym by troszke były bardziej zaokrąglone.nie obraź się ale jakos nie przepadam za tak chudymi

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
troszke dla milosniczek króliczkow Gadzety

booooskie

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 18:47   #593
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
a w ogole dzisiaj z tz robilismy jakies tam zdjecia i jestem po prostu zalamana swoimi wlosami to pewnie przyzwyczajenie do clipow ale bez wygladam tragicznie( juz nie moge sie doczekac kiedy znow je zaloze mam tak malo wlosow swooich( nie wyobrazam sobie juz zycia bez moich clipkow i tesknie za nimi!!

Mialam podobane odczucie, gdy poszlam na zmiane swoich przedluzanych i fryzjerka zdjela mi przedluzane i zostaly tylko moje . Przedluzane mam do pasa, swoje ledwo do zapiecia biustonosza, albo i krotsze i tak malo ich bylo. Strasznie lekko mi bylo na glowie . Nie mowie, ze moje sa zle, sa w bardzo dobrej kondycji, zdrowe, lsniace, nie lamia sie, nic sie nie kruszy, koncowki sie nie rozdwajaja. Ale przyznaje, ze sie do przedluzanych przywyczailam i lubie je bardzo . Jakos tak lepiej i bardziej kobieco sie z nimi czuje. No i mojemu mezowi podobaja sie niezmiernie .

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 18:55   #594
justyss
Wtajemniczenie

dziewczyny czy te sukienki japan style sa w rzeczywistosci takie piekne wyko[alam te za przyzwoita cene
jakbyscie widzialy mzoe rtreal foto bo na tym watku o japan style nie moge znalezc to wklejcie tu zastanawi sie nad jakas na walentynki bo TZ kazam mi wybrac sobie prezent

http://allegro.pl/item536128573_japa...a.html#gallery

http://allegro.pl/item546568919_luxu..._3_kolory.html

http://allegro.pl/item546847929_japa...e.html#gallery

Edytowane przez justyss
Czas edycji: 2009-02-03 o 18:58
justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 19:01   #595
eveline01
Rozeznanie

justyss ta panterka jest meeeeeega

a6w 8/42

Stary 2009-02-03, 19:05   #596
unrepeatable
Zakorzenienie

Witammmm xD wlasnie wrocilam z biblioteki i az paruje wiedza haha

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 19:05   #597
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
maja ale masz figure
z takimi nogami tez bym mogla nosic szorty w kant i z mankietami

ekstra kamizelka
Dzięki
widziałam Twoje ciałko na zdjęciach we wcześniejszych wątkach i było całkiem apetyczne, więc Ty w takich szortach wyglądałabyś chyba super.
Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
Maja świetna ta kamizelka ...strasznie mi sie podoba ...
i masz świetne nogi !! doskonałe jak dla mnie pokazuj je zanim bedzie za późno
nanaaa gdzie sie podziewasz ?? odpisuj mi na priva szybo
Pokazuję, pokazujęW spódnicach i sukienkach stale śmigam
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
zwoje Ci ujedrnie
Zwoje mam chyba jędrne akurat

Chii1986, gratulacje!
I trzyma dietkę, oczywiście nie dlatego żeby chudnąć bo jesteś super zgrabna, ale żeby Twoje zdrówko wróciło do dobrej formy.

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
majaa swietnie wyglądasz moim zdaniem ta koszulka jest jak najbardziej ok!Figura też super gdzie ty masz kompleksy dziewczyno , nie jedna chcialaby wyglądac tak jak ty

mam jeszcze pytanie do Ciebie - mozesz pokazać staniczek ten ktory masz na sobie w załączonych zdjęciach? świetnie podkreśla Ci biust

Swoją drogą przyłączam się do akcji z odchudzaniem ! wieczorem podam wymiary
Dzięki
Stanik jest firmy Esotique, dolores, http://www.subtelna.pl/produkt,Biust...s,75,4339.html, dokładnie taki jak ten

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Ale mi miło

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

im wiecej ma sie do schuniecia tym szybciej sie chudnie.Jak wy wszystkie macie po 5 kilo do zrzucenia albo i mniej i jestescie szczuple a checie sie tylko umiesnic to jest wam trudniej.

oj ty szczuplaku z czego ty chcesz schudnac

a co do tych chlopcow to poprostu mnie zatkało ale jak widzisz nie mozesz pozwolic sobie na sexi stroj i to juz nie tylko dlatego zeby nie szokowac tylko dla własnego bezpieczenstwa i dlatego ja uwazam ze czasem naprawde trzeba sie opanowac co do stroju i nie pokazywac calemu swiatu ze jestem sexi tylko ubrac sie jak wymaga tego okazja.Jakby odzielic prace a raczej stroj do pracy od naszej osobowosci
Oczywiscie nie mowie do ciebie co do twojego dobrego gustu i umiejetnosci zachowania sie w kazdej sytuacji nie mam watpliwosci.
To prawda, że im jest się szczuplejszym tym trudniej zrzucić cokolwiek. U mnie wagi ani drgnie.

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość

Maja super wygladasz, ale ja jestem malo obiektywna bo Ty mi sie we wszystkim podobasz
Merci
Ja też jestem mało obiektywna, zawsze jest coś na nie TŻ też nie jest obiektywny, bo on z kolei wszystkim się zachwyci

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
Vadi bluzeczka suuuuper, ja Cie widze do niej w waskich rureczkach
Ja też widze to z rureczkami
Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
http://www.allegro.pl/item540388228_...1.html#gallery ??
nie wolno ja mam remont kuchni na glowie, a nie bluzeczki
Boskaaaaa

Chcę ją!!

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość

piekna opalenizna taka złocista. nie wiem z czego ty chcesz chudnąc na nogach. na twoim miejscu chciała bym by troszke były bardziej zaokrąglone.nie obraź się ale jakos nie przepadam za tak chudymi
Nie obrazam się. To nawet dla mnie komplement
Stary 2009-02-03, 19:06   #598
justyss
Wtajemniczenie

piekna panterka tylko ze oni chca sprzedac ta zielona ktora jest fee

http://allegro.pl/item538714559_f_12...m.html#gallery
slodziutki szkoda tylko ze takie krotkie

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 19:07   #599
milusiaam
Wtajemniczenie

justys musze cie zmartwic ale napewno nie sa takie piekne.
czesto zdarza sie tak ze dziewczyny zamawiają np zimowy płaszcz a dostaja go w kopercie a4 nie wiem jak z tymi sukienkami.ale moze zapytaj na japan style tam dziewczyny napewno zamawiały ta sukienke bo kiedys widziałam nawet.ale juz nie znajde tego posta. jak ja zamowilam sobie bluzeczke z japan to znacznie odbiegała od zdjec ,praktycznie inna bluzka tzn wzor ten sam ale...i pozatym musisz byc bardzo malutka do tych spodniczek i bluzek.Bo te bluzki sa szyte na drobniutkie japonki a nie na normalne europejki.Czyli najlepiej 160 wzrostu i 50 kg wagi i to raczej gorna granica:

dziewczyny a jak wam sie podoba moj nabytek?
chciałabym umiec tak szybko zarabiac jak wydaje kase...
albo wygrac chocby milion w lotka,mialabym reszte potrzebnej kasy na wybudowanie domu a reszte wydałabym na ubrania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12329.jpg (64,7 KB, 32 załadowań)
Stary 2009-02-03, 19:09   #600
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
justyss ta panterka jest meeeeeega
Justys, ta panterkowa jest po prostu przewspaniała

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości