American girls cz. VIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-10, 10:32   #2311
milusiaam
Wtajemniczenie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
z zagranicznych zamówień z CMall

Milusiam dlaczego? Jasne że pokażę, ale zanim dostanę....... Poczta okropnie działa :/
niusia bo ja sie zawiodłam juz nie raz tobie tego nie zycze nie wiem ile dałas za te ciuszki moje dwie bluzeczki byly dosc tanie naszczescie ale znacznie odbiegaly od wygladu bluzek w rzeczywistosci ,juz nawet nie mowie o jakosci no bo czego sie spodziewac za 25 zł chociaz z drugiej strony teraz sa takie wyprzedaze ze za 25 zł mozna kupic swietna bluzke
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 10:47   #2312
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Cytat:
Napisane przez Madziolek123 Pokaż wiadomość

a może któras z was wie jak radzic sobie z worami pod oczami??? bo ja nie mam bladego pojecia jak, a mam taki problem...
Wydaje mi się, że te zależy od tego czy są to sińce czy poprostu opuchlizna. Na opuchnięte powinna wystarczyć maska żelowa albo domowym sposobem- schłodzona łyżeczka i przefiltrowane herbatki, kompresy z naparu świetlika, chabru, zielonej herbaty a przede wszystkim więcej snu A jeśli to sińce to już trochę gorzej bo to raczej problem z gromadzeniem się w nadmiarze krwi i naczynkach. Podobno dobrą kuracją na to są okłady ze zmielonej kory dębu i rumianku (łyżeczka na łyżeczkę) zalane gorącą wodą. Tylko, że ta kuracja powinna trwać około 4-6 tyg

_________________________ ________

Przy okazji muszę Wam podziękować za motywację W końcu się za siebie wzięłam i "biorę udział" w Waszej akcji, tylko że w ukryciu

Z pasji do gotowania http://dietetycznie-fantastycznie.blogspot.com/

Edytowane przez *MaYa*
Czas edycji: 2009-02-10 o 10:50 Powód: literówka
*MaYa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 10:51   #2313
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Masz chyba bardzo umięśnione ciałko, bo ja mam bardzo podobne wymiary, jestem wyższa, ważę mniej ale...nie wygladam tak proporcjonalnie i fajnie:/

Właśnie to próbowałam alle....chyba przydałabym mi się suwmiarka, bo ja w tym miejscu gdzie mam się złapać nie mam z ogóle takiego nawet fałda skórnego(??) Ale zaraz zrobię jeszcze raz dokładniej
Maja, to ja Ci wyjaśnie w koncu czemu tak jest Bo jesteś za chuda!!! Laski, które mają 160-170 mają takie wymiary jak Ty i wyglądają ładnie i proporcjonalnie Jeżeli trochę byś nabrała ciałka zamiast sie odchudzać biodra nie wydawałabyby Ci sie takie szerokie, lecz zrobiłyby się proporcjonalne do reszty ciała
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 10:56   #2314
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

dziewczyny czytacie zbronie na modzie na Modzie? ostra dyskusja się tam toczy
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:00   #2315
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Vadi moje guru a wiec tak musze bardziej ujędrnic ramiona, poprawic posladki i wysmuklić talie mniej więcej wiem jakie powinny byc typy cwiczen ale dokladnie co do czego jak widze te machin7y na silowni to juz nie :P
Ja jade po kolei na wszystkich machinach na siłowni Bo wszystko musze ujędrnić (tzn jechałam, bo już dawno nie byłam...)
Cytat:
mam pytanko co uzywacie do nawilazania skóry twarzy? ostatnio mam bardzo sucha jak nigdy skore i chcialabym cos kupic ,. ale nie wiem co
Ja ostatnio tylko nawilżam - używam dermosanu, kapsułek a+e i oliwki HIPP, wsyztko tanie a skóra jest naaaaaaprawdę nawilżona. Myślę jeszcze nad jakimś serum z vit. C, ale nie wiem czy fajnie działa??
Stary 2009-02-10, 11:04   #2316
kaja_1985r
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
w przyszłym tygodniu bede miała prezent na urodzinki wogole ja kurs robie juz ponad rok a teraz ze ide na egzamin to jest niespodzianka nie mowie tego nikomu a jak zdam to przyjde z prawiek w łapce jutro ide jeszcze pojezdzic bo dawno nei jezdziłam ... w miescie.
To powodzenia. Też miałam zamiar nikomu nie mówić o egzaminie, ale nic mi z tego nie wyszło. Ja skończyłam kurs w zeszły poniedziałek, a egzamin mam w czwartek i mam wrażenie, że też nie pamiętam "sposobób" na jazdę po mieście.
kaja_1985r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:21   #2317
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaja_1985r Pokaż wiadomość
To powodzenia. Też miałam zamiar nikomu nie mówić o egzaminie, ale nic mi z tego nie wyszło. Ja skończyłam kurs w zeszły poniedziałek, a egzamin mam w czwartek i mam wrażenie, że też nie pamiętam "sposobób" na jazdę po mieście.
A jeszcze miałam ci napisac gdzie robilam kurs wiec jest to bardzo malutki osrodek na ul NAWROT. ale takiej balangi jak tam to ja nigdy nie przezyłam oj swietnie było balangi pod wzgledem nauki swietni ludzie ze mna chodzili byłam ja i 6 facetów
Koles mnie nigdy nie uczył sposobów na jazde po miescie jezdziłam z moim "kolega" i instruktorem prawie zawsze w trojke i np keidys pojechalismy na plac do M1 i przez pol godziny sie slizaglismy samochodem bo to zima była super było
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:25   #2318
bangsa
Raczkowanie

oj laski napewno zdacie będizemy trzymam kciuki za was.
Ja prawko zdałam rok temu,i nie bałam sie jeżdzić nauką jazdy,ale teraz jakbym miała wsiaść i jechac to bym sie strasznie bała ... wole znaleść jakiegos szofera

po tej zielonej herbacie mnie tak wysypało na pleckach tez ;/ ale mam nadzieje że vadi nie mylisz sie i to oczyszczanie i zejdzie niedługo,bo chce urbac moją bluzeczke z gołymi pleckami na impresske
szczecinianki co z tymi fotami ?? macie cos do ukrycia ... ?? hihi
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:36   #2319
vadi
*sportaddict*

a ta hippowa oliwka jest do znalezienia w rossmanie?

ja właśnie wróciłam od chirurga :/ wreszcie mnie nie olali, okazało się, że sobie przecięłam parę nerwów ale za parę miesięcy mają się zregenerowac

więc wracam dziś do skakania i wylaszczania

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
po tej zielonej herbacie mnie tak wysypało na pleckach tez ;/ ale mam nadzieje że vadi nie mylisz sie i to oczyszczanie i zejdzie niedługo,bo chce urbac moją bluzeczke z gołymi pleckami na impresske
zejdzie napewno, ale jest to zależne od tego, ile masz toksyn w organizmie

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-10 o 11:40
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:45   #2320
Miśka84
BAN stały

Oliwka jest w rossmannie Ja tam muszę skoczyc po te okulary, o których pisała Milusia, moze cos pomogą na te moje wory
Stary 2009-02-10, 11:46   #2321
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

Cytat:
niusia bo ja sie zawiodłam juz nie raz tobie tego nie zycze nie wiem ile dałas za te ciuszki moje dwie bluzeczki byly dosc tanie naszczescie ale znacznie odbiegaly od wygladu bluzek w rzeczywistosci ,juz nawet nie mowie o jakosci no bo czego sie spodziewac za 25 zł chociaz z drugiej strony teraz sa takie wyprzedaze ze za 25 zł mozna kupic swietna bluzke
właśnie też się boję co z jakością .... ale kto nie ryzykuje ten nie ma
Mnie kosztowały ok 70zł więc raczej nie będę mieć wyrzutów sumienia.... ale jestem dobrej myśli
Wiesz.....staram się rozważnie kupować ale np. na CCT bym nie kuupiła bo są strasznie drogie ciuchy i w ciemno nie ma co brać.
Będzie dobrze...
Stary 2009-02-10, 11:48   #2322
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
właśnie też się boję co z jakością .... ale kto nie ryzykuje ten nie ma
Mnie kosztowały ok 70zł więc raczej nie będę mieć wyrzutów sumienia.... ale jestem dobrej myśli
Wiesz.....staram się rozważnie kupować ale np. na CCT bym nie kuupiła bo są strasznie drogie ciuchy i w ciemno nie ma co brać.
Będzie dobrze...
To skad Ty bierzesz? Przecież zamówienia są na CCT
Ja myślałąm, aby z CCT brać, Anetka chyba też stamtąd ma

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-10 o 11:49
Stary 2009-02-10, 11:52   #2323
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Miśka CCT to przecież nie jedyna strona z japan ciuszkami, na wizażowych zakupach
Stary 2009-02-10, 11:53   #2324
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyAnne Pokaż wiadomość
Sama wymyslilas ta definicje?(mam na mysli te historie 6 lat,14, itp).Bardzo ciekawe
kiedyś przyszło mi to do głowy, kiedy moja przyjaciółka miała rozterki miłosne; siedziałyśmy u mnie, piłyśmy piwo i rozmawiałyśmy o miłości była wtedy w związku od kilku miesięcy, napatoczył się inny (przystojniak, umięśniony, chciał być jej "rycerzem") i zastanawiała się, czym jest miłość? - czy miłość jest wtedy, kiedy jest ci przy kimś dobrze i czujesz się pewnie, czy wtedy, kiedy po prostu szalejesz z radości na jego widok i cieszysz się z każdego SMS'a, którego dostaniesz? i wtedy pomyślałam sobie, że miłość jest zawsze, kiedy czujesz, że kochasz.

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
[...]
cudownie to ujęłaś
napisałam tak, jak czuję - prosto z serca

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
[...]

Zdałam najgorszy egzamin z sesji !!!!!!

W sum na 3 ale wazne ze zdałam . Boze jak ja sie cieszeeee !
gratulacje mnie się sesja skończyła, właśnie mam tydzień ferii... i brakuje mi dalej jeszcze 3 zaliczeń chciałabym się też tak cieszyć jak Ty.

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
[...]

Mal_a_gosia - mi sie wydaje że gorseciki są sexy i lepiej zrobić striptiz dla TŻ w czymś takim niz koszulce, ktrórą sie od razu ściągnie
No, ale jeszcze zobaczę... Moze na ryneczku cos fajnego wypatrzę, bo tam maja dużo bajer.
zgadzam się, że jak się chce zrobić show, to jak najbardziej jakiś fajny zestaw typu gorset + pończochy itp., chodziło mi tylko o to, że body nie da się zdejmować w seksowny sposób tzn. ja bym nie potrafiła się z niego wyplątać jakoś wdzięcznie

Cytat:
a to musisz sie spytac Trini i Susany i jeszcze tego Gok Wana [...]

To co napisałas o milosci to piekne tylko ze ludzie taka milosc 6 latka tłumacza jako zainteresowanie druga plcia...taka milosc 14 latki jako zauroczenie...i my z biegiem czasu uwzamy ze ale bylysmy glupie kiedy majac 13 lat myslałysmy ze Piotrus bedzie moim factem na zawsze...
Nie ma definicji milosci bo dla kazdego milosc jest czyms innym
hah, tak myślałam, że to jacyś mądrzy ludzie z TV wymyślili coś takiego.

moim zdaniem nie można komuś mówić, że jego uczucie jest mniej ważne.
jeśli jesteś dzieckiem i ktoś zabierze ci zabawkę, którą uwielbiasz najbardziej na świecie, jesteś najnieszczęśliwsza! boli cię to, płaczesz, jesteś rozżalona, roztrzęsiona, myślisz, że teraz już nic cię nigdy nie ucieszy. to wielka tragedia! - i nie trafi do ciebie argument, że kiedy za 10 lat oblejesz maturę, będzie gorzej, a kiedy za 40 lat umrą twoi rodzice, to będzie jeszcze większy koszmar.

w tym momencie jesteś nieszczęśliwa - i cała reszta nie ma znaczenia.

tak samo z miłością - nie można powiedzieć 14-latce zakochanej w plakacie, że jej uczucie jest nieprawdziwe. NIE MOŻNA! bo mimo tego, że kiedyś wyrośnie z tego i będzie miała prawdziwego faceta i wtedy ta miłość będzie najważniejsza, to nie znaczy, że uczucie do plakatu jest nieprawdziwe!

pamiętam, kiedy rzucił mnie pierwszy chłopak - byłam zdruzgotana i na śmierć w nim zakochana. dzisiaj wiem, że nie udałoby mi się z nim stworzyć PRAWDZIWEGO związku - takiego jak z obecnym TŻ, ale mimo wszystko, uważam że tamta miłość była wspaniała, cudowna, prawdziwa i szczera.

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
[...]

a co do milosci MALGOSIU pieknie to napisalas ja nie wiem jak to z nia jest.. wierze w nia i w te polowki,
ale to przede wszystkim duzo pracy
racja. jeśli mowa o miłości w sensie - uczuciu, które sprawia, że dwoje ludzi są razem szczęśliwi, to święta prawda, że miłość wymaga pracy.

można też jednak mówić o miłości jako o uczuciu - jak pisałam wcześniej: do Michasia z boiska, do plakatu, do nauczyciela - i taka miłość też jest najprawdziwsza, tylko że... jest "tylko" uczuciem.

Cytat:
Oooo... to powodzenia

Ze mnie za duża alkoholiczka, by robić prawko Wolę być wożona
Cytat:
Napisane przez kaja_1985r Pokaż wiadomość
dla mnie prawo jazdy to największa porażka życiowa. nigdy nie miałam takiej sytuacji, żeby oblać coś ważnego - od klasówek, przez egzaminy, maturę, itd - wszystko mi zawsze wychodziło. prawko oblałam 4 razy i zrezygnowałam - doszłam do wniosku, że chyba się do tego nie nadaję; widocznie nie umiem jeździć.

każdy kolejny egzamin to był dla mnie potworny stres - nie chodzi nawet o sam moment zdawania, ale: terminy, dwa miesiące czekania, wykupowanie dodatkowych godzin, marnowanie pieniędzy tylko dlatego, że sobie nie poradziłam, itd, itd.

głupio mi przed sobą i przed rodzicami (oni wpompowali pieniądze na kurs i 4 egzaminy, a ja nadal nie mam prawka) ale nie umiem się przełamać, żeby znowu spróbować; od ukończenia mojego kursu minął prawie rok, wszystkiego pozapominałam, a szkoda mi teraz kasy na kolejne dodatkowe szkolenia. może kiedyś.

PS: jakoś nie mam szczęścia do podglądactwa, zawsze, jak któraś z Was wkleja zdjęcia w swoim profilu, spóźniam się z oglądaniem to pewnie za karę, że ja też się Wam nie pokazuję.
za to Czekoladę widziałam dużo razy, bo wklejała zdjęcia w wątku. poznałabym Cię na ulicy, piękna mamo
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:53   #2325
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Oliwka jest w rossmannie Ja tam muszę skoczyc po te okulary, o których pisała Milusia, moze cos pomogą na te moje wory
ja też mam z tym problem, chociaż u mnie to są własciwie takie podłużne bruzdki + sińce :/ A mam to od dzieciństwa.
Stary 2009-02-10, 11:54   #2326
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Miśka CCT to przecież nie jedyna strona z japan ciuszkami, na wizażowych zakupach
To sie dowiedziałam Idę oblukać inne strony
Stary 2009-02-10, 11:54   #2327
verzara
Wtajemniczenie

Witam

Zaliczyłam matmeeeeeee !! <jupi> jeszcze tylko egzamin w czwartek i ponad tydizen wolnego jeeeeee !

Tez chetnie by zamowila cos z CCT moze zierzemy sie jakos i cos zamowimy . Tylko pasowaloby kogos kto sie na tym zna np wlasnie aneta mysle ze cos na ten temat wie
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:57   #2328
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:
mam pytanko co uzywacie do nawilazania skóry twarzy? ostatnio mam bardzo sucha jak nigdy skore i chcialabym cos kupic ,. ale nie wiem co
Jak bylam u dermatolog przepisala mi zwyczajny krem z witamina a i e. Jest bardzo tlusty, uzywam na noc. Skora wyglada po nim duzo lepiej.

Cytat:
Klatka na twarzy masz taka tłusta warstwe dlatego warto nalozyc ja po umyciu twarzy odraxzu powiedzmy pol godziny przed wyjściem a potem przed makijazem zebrac nadmiar oliwki wacikiem ewentualnie takim recznikiem jednorazowym,skora sie troszke swieci ale jak nalozysz podklad to tego nie widac dla mnie oliwka Hipp jest swietna czesto nia własnie zastepuje krem bo fajnie nawilza i cera naprawde jest ladniejsza
a co do cery to polecam nie wycieranie buzki w reczniki poniewaz zwsze tam sa jakies bakterie nawet jak sie czesto recznik zmienia dlatego warto buzke wycierac w jednorazowe reczniczki
Co do recznikow to prawda, sama zaczelam ich tak uzywac pare miesiecy temu, skora nie jest taka zanieczyszczona jak wczesniej.

Cytat:
Pokaz fryzurke.
Ja tez pojde do fryzjera ale jutro obciac troszke włoski...ale jak mi baba obetnie wiecej niz dwa centymetry to

Niusia ładne ale ja juz nigdy nic z japan style nie zamowie pokazesz nam jak juz dostaniesz ok
Mi tak fryzjerki robily, poszlam sciac gora 2cm scialy z 5 cm :/ dlatego teraz scina mi mama albo ja sama jakos probuje czasami nie rowno ale wygladaja jak postopniowane hehe

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a ta hippowa oliwka jest do znalezienia w rossmanie?

ja właśnie wróciłam od chirurga :/ wreszcie mnie nie olali, okazało się, że sobie przecięłam parę nerwów ale za parę miesięcy mają się zregenerowac

więc wracam dziś do skakania i wylaszczania

zejdzie napewno, ale jest to zależne od tego, ile masz toksyn w organizmie
Jak ty poprzecinalas sobie nerwy? Chyba jestem nie w temacie cos..

Polecacie ta oliwke, przejde sie do rosmana w poszukiwaniu jej mam w domu taka z J&J kawiatowa w zelu, pomaranczowe opakowanie, super jest, ale do ciala, na twarz nie nakladalam.
Dzisiaj tez bede skakac

Wczoraj zrobilam peeling tym ziaja pro, pozniej ta zielona maseczka i pozniej moj krem. Dzisiaj wygladam promiennie. Buzka gladziutka, wagrow nie widze i kolor jednolity ma heh
Aaa do oczyszczania uzywam mydelka protex. Po nim jestem czysciutka Wysusza ale krem i pasuje

Jeszcze do Czekoladki - moja i tylko i wylacznie moja opinia pamietam jak pisalas ze twoj tz chwalil twoje kraglosci, ze ci sie pupa zaokraglila, ze uda sie zaokraglily. Moim zdaniem wygldasz teraz w tej wersji bardzo apetycznie bardzo kobieco, wcale nie za duzo, idealnie. Wtedy jak bylas chudsza, tzn chuda, bo bylas, tez wygladalas fajnie, tylko troszke ta budowa przypominala budowe nastolatki. I jak sobie cycki zrobisz to przy takiej bardzo szczuplej sylwetce nie beda one wygladac proporcjonalnie, a przy tej budowie, ktora masz teraz to beda wygladac rewelacyjnie. Ale to tak mi sie przypomnialo, wczoraj zapomnialam sie odezwac na ten temat. I jak pisalam to tylko moja opinia.

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 12:01   #2329
vadi
*sportaddict*

Cytrynowa - nożem bleh. Ale bardziej mnie boli ręka po szczepieniu na tężec, niż tamta rana I w ogóle dzisiaj, to się już cieszę, że trochę boli, bo jak nie czułam nic - to był dopiero stres

Jeśli chodzi o peeling - nigdy już nie zrobię innego, niż kawowy - zmielona kawa, trochę oliwki, trochę mydła w płynie i mam potem taką skórę, że zużywam 1/5 balsamu do ciała po (w stosunku do skóry bez peelingu), bo jest taka gładka i nawilżona - cudo!

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-10 o 12:03
Stary 2009-02-10, 12:09   #2330
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Cytrynowa - nożem bleh. Ale bardziej mnie boli ręka po szczepieniu na tężec, niż tamta rana I w ogóle dzisiaj, to się już cieszę, że trochę boli, bo jak nie czułam nic - to był dopiero stres

Jeśli chodzi o peeling - nigdy już nie zrobię innego, niż kawowy - zmielona kawa, trochę oliwki, trochę mydła w płynie i mam potem taką skórę, że zużywam 1/5 balsamu do ciała po (w stosunku do skóry bez peelingu), bo jest taka gładka i nawilżona - cudo!
Do ciała tak, ale do buzi też używasz???
Stary 2009-02-10, 12:13   #2331
cytrynowa88
Zadomowienie

Mal_a_gosia ludzie czytac twoje wypowiedzi, zwlaszcza na ostatnio poruszony temat - milosci. Tak mnie teraz w tym wszytskim uswiadomilas. Nigdy jakos szczegolnie nie zastanawialam sie nad definicja milosci. Przezywalam swoje milosci.. w dziecinstwie, pozniej jako nastolatka. I teraz wiem ze jak male dziecko bedzie wzychalo do tego Michasia z boiska to to prawdziwe uczucie, sama kiedys takie uczucia w sobie mialam. Tylko nigdy sie nad nimi glebiej nie zastanawialam. Az sie wzruszylam heh

Vadi heh normalnie ty jak jakis rzeznik Musialas mocno sie skaleczyc. Grr nie chce sobie tego nawet wyobrazac..

Edytowane przez cytrynowa88
Czas edycji: 2009-02-10 o 12:15
Stary 2009-02-10, 12:13   #2332
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Do ciała tak, ale do buzi też używasz???
tak, ale od razu spłukuję
Stary 2009-02-10, 12:17   #2333
anusiuniaa
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

a ja dalej choruke i pracuje;/
byłam wczoraj u lekarza i powiedział ze mam wyciąc te migdałki, bo nic juz z nich nie będzie a infekuja mi organizm...

Ale nie wiem, boje się, bo duzo lekarzy sprzeciwia sie wycinamiu migdałków
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 12:18   #2334
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Witam

Zaliczyłam matmeeeeeee !! <jupi> jeszcze tylko egzamin w czwartek i ponad tydizen wolnego jeeeeee !

Tez chetnie by zamowila cos z CCT moze zierzemy sie jakos i cos zamowimy . Tylko pasowaloby kogos kto sie na tym zna np wlasnie aneta mysle ze cos na ten temat wie
Tylko, że z tego co dziewczyny piszą to z CCT się nie opłaca. Wklejcie dziewczyny link do najtańszej strony z ich ciuszkami, bo ja sie pogubiłam na tych zagranicznych zamówieniach - niby sa strony, tylko że nikt z nich nie zamawia
Stary 2009-02-10, 12:22   #2335
cytrynowa88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

a ja dalej choruke i pracuje;/
byłam wczoraj u lekarza i powiedział ze mam wyciąc te migdałki, bo nic juz z nich nie będzie a infekuja mi organizm...

Ale nie wiem, boje się, bo duzo lekarzy sprzeciwia sie wycinamiu migdałków
Kumpel przez to ze nie dal sobie wyciac migdalkow jest wiecznie chory. Ostatnio zaczelo go to meczyc i zastanawia sie nad wycieciem. Ale on jest du*a i sie boi hehe

Mialam cos napisac..

Aha w czwartek jest tlusty czwartek a moja mam juz sie za paczki zabrala. I z diety du*a heh

Stary 2009-02-10, 12:25   #2336
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Kumpel przez to ze nie dal sobie wyciac migdalkow jest wiecznie chory. Ostatnio zaczelo go to meczyc i zastanawia sie nad wycieciem. Ale on jest du*a i sie boi hehe

Mialam cos napisac..

Aha w czwartek jest tlusty czwartek a moja mam juz sie za paczki zabrala. I z diety du*a heh
OMG w ten czwartek jest tłusty czwarek?? a ja nic nie wiem, muszę coś wykombinować, żeby jechać do rodziców na mamy domowe pączki

Miśka poczytaj sobie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308631&p age=3

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-02-10 o 12:27
Stary 2009-02-10, 12:25   #2337
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

Cytat:
[...]

u mnie w ogóle z diety du*pa, chociaż sobie ciągle obiecuję, to... mam to w du*pie
eee, zresztą po co mam się odchudzać.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 12:26   #2338
Miśka84
BAN stały

Cytat:

Mialam cos napisac..

Ooooooo... zapomniałam, bedzie obżarstwo w czwartek

A u mnie dupa z dieta już od dawna, ale za to ćwicze sobie troche codziennie
Stary 2009-02-10, 12:27   #2339
anusiuniaa
Zakorzenienie

akurat zjadłam własnie paczka
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 12:27   #2340
kaja_1985r
Rozeznanie

Cytat:
A jeszcze miałam ci napisac gdzie robilam kurs wiec jest to bardzo malutki osrodek na ul NAWROT. ale takiej balangi jak tam to ja nigdy nie przezyłam oj swietnie było balangi pod wzgledem nauki swietni ludzie ze mna chodzili byłam ja i 6 facetów
Koles mnie nigdy nie uczył sposobów na jazde po miescie jezdziłam z moim "kolega" i instruktorem prawie zawsze w trojke i np keidys pojechalismy na plac do M1 i przez pol godziny sie slizaglismy samochodem bo to zima była super było
No ja chodziłam do EXTREME i też jazdy wspominam bardzo miło. Może nie w kategoriach balangi , bo dla mnie to byli jednak nieznajomi. Ale instruktorzy byli młodzi i można było z nimi pogadać o wszystkim.
Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
oj laski napewno zdacie będizemy trzymam kciuki za was.
Ja prawko zdałam rok temu,i nie bałam sie jeżdzić nauką jazdy,ale teraz jakbym miała wsiaść i jechac to bym sie strasznie bała ... wole znaleść jakiegos szofera

szczecinianki co z tymi fotami ?? macie cos do ukrycia ... ?? hihi
Ja też się nie boję jeździć L, czuję się pewnie, bo wiem, że zawsze instruktor ma hamulec. Gorzej mi się jeździ corsą, więc mam nadzieje, że egzamin będzie na yarisie.
Co do zielonej herbaty to ja piję od ok. 2 miesięcy i na szczęście żadnego oczyszczania nie zauważyłam. Dobrze, że o tym nie wiedziałam, bo bałabym się zacząć.
kaja_1985r jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości