|
|
#4921 |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
|
|
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem SKORPION
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4924 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4926 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Boska!!! Cytat:
Uwielbiam ją Cytat:
Cytat:
Jestem jakas boidupcia hahaha Piękna jest. W ogole musze codziennie sobie ogladac te pokazy Victoria's secret. Moze odechce mi się jeść. W ogole dziękuję wszystkim za życzenia A ja dzisiaj w dniu mojego świeta wyglebalam się na ulicy. Cale spodnie mialam mokre od sniegu :/ jakas kobieta mnie podnosila... Jakiś żul ze mnie spompowal, zresztą nie tylko on... szedł też taki przystojniaczek.. też zanosił się smiechem.... Wrrrr... Jaka ja jestem niezdara!!! W ogole, nie zjadlam dzisiaj zadnego pączka, ale wpieprzylam pol blachy ciasta, ktore wczoraj upiekłam. Ide cwiczyc! BTW. Dziewczyny na brzuch polecam Tamilee Webb I want those Abs. Po prosyu rewelacja. Naprawdę moj brzuch jest ladniejszy. jak dla mnie, jest to skuteczniejsze i mniej męczące niż a6w. Tylko trzeba w miare systematycznie. PS. http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14331&b=1#koment oglądam Oskary.. Oglądam.... łaaaaaaaaaaaaaa..... czemu ja mam fioła na jego punkcie <sciana> ktoś przedtem rzucił bloga z "dziwnymi" fotkami z nk To ode mnie:http://miuccia.pinger.pl/ A... i lubie jeszcze czytać to: http://kura.pinger.pl/ <--- gościowa znajduje tam perełki z blogów "literackich". Czasami smieje sie do łez... Ale to już off top. Edytowane przez hawrodytka Czas edycji: 2009-02-19 o 18:17 |
|||||
|
|
|
#4927 | |
|
BAN stały
|
400zl, jak narazie ciazy nie ma wiec jest ok
![]() Cytat:
ryboszki ![]() ja tesz ja tesz.
|
|
|
|
|
#4928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hmm to nie tak drogo, myslalam ze to drozsze jest, co ile trzeba wymieniac? ja za jedno opakowanie tabletek anty place 50 zl :/ ale spirala dla nieródek to chyba nie za bardzo jest nie? |
|
|
|
|
#4929 |
|
Wtajemniczenie
|
nic nadzwyczajnego, nie ma się czym chwalić
pracuje jako kelnerka, dla moich rodziców utrzymanie mnie to rzecz niemożliwa, zwłaszcza że funt ostatnio poszedl tak strasznie w górę...
|
|
#4930 |
|
Raczkowanie
|
oo Nannna napisałam ci cos na gg .doszło ??
A ja jestem albo Panna albo Lew,zależy w jakim kolendarzu,bo moja data i przynalezy do tego i do tego i juz mam od dziś wolne hihi i chyba prześpie cały weekend bo taka jestem spompowana przez ta uczelnie grr masakra jakas ;/nie mam siły nawet TW robić..chociaz wiecie co,robiłam je przez 2 tyg codziennie 2 razy dziennie i tanczyłam z kolegą w klubie i powiedział że mam fajny tyłek !! wiec róbcie je,bo rzeczywiście SA EFEKTY WIDOCZNE ![]() i ta książkach o zołzach baardzo mi sie podoba,troche przerysowane sytuacje,ale ogólnie można wnioski wyciągnac fajne na przyszłość
|
|
|
|
#4931 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
rozpakowalam clipy i wlos jest inny.. taki prosty jak drut, lsniacy, ciezki.. nie wiem jak z moimi sie to zgra.. chyba ze po kilku myciach zmyje sie ten prostujacy chroniacy przed plataniem plyn.. nie pamietam juz jakie tamte byly na poczatku.. ---------- Napisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- bylam zolza dzisiaj i wiecie co... w aucie zamowilismy pizze dla tz, ja chcialam z innej knajpki salatke a ulotka miala byc w domu, no i jak wrocilismy do domu to on zamiast sie rozbierac od razu rzucil sie na poszukiwania ulotki ja nic nie wspomnialam o tym nawet.nie znalazla sie, efekt jest taki ze on juz zjadl a ja czekam na swoja az przywioza. |
|
|
|
|
#4932 |
|
Raczkowanie
|
i jakie Czekoladko masz wnioski z tej sytuacji ?
bo mi sie wydaje ze np ta sytuacja uczy tego,aby też myśleć o potrzebach innych,no i spoko,dzisiaj musiałaś poczekac,trudno,ale np jutro najpierw zamówi coś dla Ciebie,a potem pomyśli o sobie mam taka nadzieje przynajmniej,Narazie książeczke czytam,nie bede jakos rygorystycznie i schematycznie podchodziła do każdej sytuacji i przekładała ją na swoje życie,no ale coś tam zawsze może sie przydac
|
|
|
|
#4933 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Raczkowanie
|
lepiej powiedz co z Gabrysią ? lepiej już ? co lekarka powiedziała?
|
|
|
|
#4935 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nowy avatorek ![]() Cytat:
zbanowlai pania uuuuuuuuuuu jak mi przykro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziekuje Cytat:
coś mi sie wydaje ze to chyba klon ktory ma rozdwojenie jazni nie wie czy jest z nami czy uwaza nas za pustaki Cytat:
skąd ja to znam Cytat:
rózowa czemu mnie olewasz no wiesz jak mogłas !!!!! dlaczego lukier nie jest różowy!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytowałam, więc spróbuję odpisać na to co pamiętam.
Akademik nie wchodzi w grę, nie czułabym się tam dobrze, a ja potrzebuję czasami filme samotności z dobrą książką lub filmem. Poza tym dojazdy kosztują mnie tanio, wychodzi ok45zł, bo mam bilet miesięczny. I dojazd może nie jest taki tragiczny (1,5 godziny), ale w autobusie są takie tłumy, że stać nie ma jak. A ja zawsze jak muszę długo stać w tłumie, to mam zawroty głowy, podobnie miałam na akademiach, w kościele itp. A moi rodzice mają kasę, ale stwierdzili, że po co mam się przeprowadzać, skoro mogę studiować na miejscu i zaoszczędzić, oni są bardzo chytrzy na kasę. I na dodatek cały czas mnie kontrolują. Miałam skończyć zajęcia o np. 14, to oni o 16 dzwonią, gdzie jestem, bo powinnam być już w domu, a przecież 16 to biały dzień jeszcze a ja 15 lat nie mam. I się we wszystko wtrącają, a nie mogę nigdy na nich liczyć, jeśli chodzi o coś poważnego. Co do kotów, to moje mają taki dosyć spory drapak u mnie, trochę się wykosztowała, ale są w miarę zadowolone, ostatnio też dokupiłam leżankę wielkości dla średniego psa. A moja jedna kotka ma ADHD i chodzi nawet po podwieszanym suficie, albo budzi mnie w nocy tuleniem i mruczeniem. Chciałam nawet im coś jeszcze dokupić, ale brak miejsca w pokoju, a po domu latać nie mogą ![]() A swoją kochaną kotkę straciłam 4 miesiące temu. Szukałam jej dwa dni i nie mogłam nigdzie znaleźć i dopiero wtedy mama powiedziała, że miała wypadek samochodowy. wiedziała od początku i nic mi nie powiedziała. A ja jeszcze mieszkam na takim zadupiu, że jak przejedzie 1 samochód na godzinę to już często. I na dodatek znalazłam ją wrzuconą w krzaki, ojciec to zrobił. A ja nie potrafiłam jej stamtąd wyjąć, bo była taka zimna, a ja ją chciałam zapamiętać, taką ciepllutką i wesołą. Jedynie przykryłam ją materiałem... Co do zakupoholizmu, to ja też jestem uzależniona. Może kiedyś pokażę wam zdjęcie szafy, to się przekonacie. Przeważnie kupuję w czasie wyprzedaży, bo szkoda mi wydać na bluzkę 100zł, ale wtedy potrafię kupić nawet 20 rzeczy na raz. A wiadomo, że są ograniczenia w przymierzalni i kolejki do niej, to nie wszystko dam radę przymierzyć I kosmetyków też sporo kupuję i to za nim skończę poprzednie i zawsze mnie kusi, żeby otworzyć, co robię. I tak mam resztki w każdym opakowaniu. A dzisiaj kupiłam 5 odżywkę do włosów w tym miesiącu![]() A tak apropo, gdzie kupujecie te pudry essense? Bo byłam dzisiaj w Rossmannie i nie widziałam takiego stoiska. A też kupiłam te pudry EDM, wtedy co wy, tlko ja mam PP z kartą, więc zapłaciłam od razu ale chciałam pędzel dokupić.I jutro idę ćwiczyć, bo przez uczelnię już 2 dni nie ćwiczyłam. Ale jak chodzę widać mi mięśnie w łydkach i tyłek mam bardziej uniesiony, chociaż to jeszcze nie to ![]() A ja jestem byk spod znaku. I mi się to zgadza, bo jestem strzasznie uparta i kocham luksus
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
Tesiaczek puderki essence są w naturze
![]() a w rossmanie jest też taki jeden puderek jakis tani,i słyszalam że ładnie matuje i kryje ..ale jak na złosć zapomniałam jak sie nazywa grrr ehh Czekoladko sytuacje z TZ zrozumiałam że ty musiałas czekac na tą sałatke jak zwykle cos przekręciłam.ale jak widzisz zmiane,że zauwazył że masz ochote na sałatke i od razu chciał spełnic twoje życzenie to chyba to działa oczywiście,nie ma co popadac w skrajnośc,ale taką mini-zołzą można czasem byc.
Edytowane przez bangsa Czas edycji: 2009-02-19 o 19:30 |
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie oglądam ten blog ze smiesznymi zdjęciami, a tam laska może 12 lat, wystawia tyłek w stringolach, a tam takie płaskodupie i syfy na tyłku
Bangsa, dzięki. w takim razie będę musiała się przejść. A te z was, które stosują olejek rycynowy na rzęsy, to chodzicie z nim spać? Bo ja smaruję własnie przed spaniem i jak wstaję, to mam zaklejone oczy ale za to przez tydzień nie malowałam rzęs i cały czas olejek wcierałam i widzę różnicę
|
#4939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstaw fotki ja tez chce takiewitamy Cytat:
ja też bliznak 13 czerwca
|
|
#4940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak chodzę i często mam zaklejone, ale po chwili jest ok
|
|
|
|
|
#4941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem raczek
![]() Cytat:
Tak ładnie proszę ![]() Cytat:
Bo ja po sesji też miałam sporo do nadrobienia 20 stron starego wątku i 50 z nowego Ale dałam radę, więc i Ty dasz
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Hawrodytka wszystkiego naj
![]() Dobra ta plotkara byla ![]() Ja jestem Ryba ![]() I zrobilam sobie trwala ![]() nadrabiania ciag dalszy |
|
|
|
#4943 | ||
|
*sportaddict*
|
Hawrodytko - jak porozciągasz łydki, to sie nie rozbuduja
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do znaku to jestem lew. A podobno lwy lubią dominować w stadzie więc strzeżcie się LuKroWe PaNnY
|
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
Vadi, czy i ja moge Twoja NK poprosic?
|
#4947 |
|
Rozeznanie
|
Vadi ja też poproszę jak mogę
|
|
|
|
#4948 |
|
BAN stały
|
oto clipusy, sa mega dlugie!! tu nie widac tak roznicy w kolorze ale jest spora. no i to ze one takie sliskie sa;( plakac mi sie chce bo nie pasuja do tych moich teraz
moze jak je umyje i zafarbuje beda lepsze.z Gabunia ok, 4 syropki dostala. |
|
|
|
#4949 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze dostalam, ale chyba nie cala tylko urywaek w kazdym razie wywnioskowalam chyba to co trzeba- ze dajesz sobie spokoj i przykladasz sie do nauki tak? grzeczna dziewczynka! Cytat:
hehe ale dzieki vadi ze mnie haker szkoda ze mam taki slaby internet |
||
|
|
|
#4950 |
|
Raczkowanie
|
vadi
a ja?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

ii...to kosmetyki,ubrania ?
to ja i fotoszop 
szkoda ze mam taki slaby internet