|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
[quote=Malwika;11080677]a kiedy slubujesz, bo nie pamiętam i jak przygotowania
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Malwika;11080677]
Cytat:
![]() kiedy macie slub ? |
|
|
|
|
#3093 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Piekne Kobietki....mam pytanie zupelnie z innej beczki....chodzi o depilacje wata cukrowa.....czy znacie jakies porzadne kosmetyczki, ktore robia to pewnie, szybko..... bo generalnie raz sie wybralam i ucieklam z gabinetu bo dziewczyna byla bardziej zestresowana niz ja..... Poza tym chcialabym wygladac najlepiej jak potrafie podczas nocy poslubnej....a nie miec jakiegos podraznienia.....
I jak uwazacie....jaki fason sukienki slubnej powinna wybrac dziewczyna z duzym biustem??? Podobaja mi sie gorsety ale nie wiem czy nie balabym sie przez caly czas ze cos mi "wyskoczy" spod sukienki.... ![]() ---------- Napisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- 07.08.2009
|
|
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
no widzisz !!
czyli podjelas dobra decyzje Cytat:
ciesze sie ze nie robila Ci zadnych problemow ![]() Cytat:
musze zapodac taki pomysl mojej orkiestrze Malwika - witam serdecznie .
|
|
|
#3095 |
|
Przyczajenie
|
Slub mamy mysle ze troche nietypowo bo w piatek....07.08.2009....w hotelu Szablewski...w Dymaczewie....
Aktualnie zastanawiam sie nad fasonem sukienki....szukam fryzjera i kosmetyczki.....generalni e brakuje mi czasu zeby pobiegac po sklepach i poprzymierzac sukienki....ale z drugiej strony znajome opowiadaly ze wiekszosc sukienek ktore sa w sklepach jest szyta na 164-170cm....a ja mam 158cm.... |
|
|
|
#3096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe fajna zabawa tylko troche za dlugo trwa tutaj akurat, ale superteż będziemy mec z tz zabawe z bobsaem, jest smiesznaaaa ![]() fajnie ze pisalyscie o zaporszeniach bo wlasnie mamy zamiar zamowic na allegro, bo jak nam sie zbierze wszystko na koniec to bedzie masakra, takze powoli bedziemy zaczynac dzialac
Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-02-21 o 00:53 |
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak mierzylam sukienki to Panie zawsze kazały mi stanąć na podeście tak żeby było widać efekt Z tym naprawde nie ma problemu,gorzej z rozmiarami bo na mnie wszystkie były za duże o 2-3 rozmiary i ciężko było sobie wyobrazić efekt końcowy
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
mam nadzieję, że w tym drugim salonie sprowadzą Ci te butki Dziewczyny jestem taka podekscytowana w poniedziałek jadę z mamą po sukienkę tzn rozejrzeć się i ewentualnie już zamówić. Nigdy nie byłam jeszcze mierzyć sukienki w salonie dlatego mam pytanie czy powinnam zabrać ze sobą buty do przymiarek, z takim mniej więcej obcasem jaki będę miała w ślubnych butach?
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3100 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kochane, jak mierzyłam suknie w madonnie i salonach gdzie są gotowe kiecki i je sprowadzają i wiecie co ręce opadają. Każda sukienka jest szyta na wysoka osobę (ja ma 156 cm) więc ja wkładałam sukienkę, zakładałam buty a babki z salonu ściągały suknie kazały się obejrzeć i dziekuję, następna masakra zero jakiegoś doradzania, a jak zapytałam jak się zdecyduję, to jaki będzie efekt końcowy to powiedziały otwarcie, że sukienkę zwężają i obcinają, więc jak wybiore rybkę to straci ona fason....cóż za szczerość. W końcu zdecydowała się na uszycie
|
|
|
#3101 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Te suknie smukłe są własnie głownie w salonach Madonny. Również wydaje mi się, że nadają sie dla osób wysokich. Ja mam 162 i babki w Sposie, które były bardzo miłe też mówiły, że te suknie tracą fason po skróceniu. A mierzyłam taką rybke, gdzie od bioder zaczynały się koronki.
Józefinke tez mierzyłam, bardzo podobają mi sie takie, ale jestem za chuda i nie lezy zbyt dobrze. A w ogóle to dzis jade zamawiac moją suknie
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale mierzenie jej w kozakach czy na boso to tak nie za bardzo
|
|
|
|
#3104 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
tak też właśnie zrobię, z pewnością mi będzie wygodniej
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam to w ogole jest beznadziejna obsluga ,suknie drogie a obsluga fatalna![]() domiks ja tez jestem niska a w rybkach wyglalam dobrze ![]() Myslalam ze w wiekszosci salonow jest tak ze szyja suknie ,przeciez nie kazy ma 175 cm wzrostu...a wiadomo ze jak skroca suknię o 20 cm to nie bedzie efektu...bez sensu Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-02-21 o 10:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Ja po sukienkę idę dopiero na początku kwietnia, a z tą obsługą to macie racje, niektóre panie łaskę robią, ze przyniosą kiecke, a już o jakimś doradzeniu nie ma mowy. Płaci się tyle kasy za sukienkę, a idziesz do salonu ze stresem, będzie pani miła, czy nie. Kurde, przeciez w bardz duzej mierzej sprzedaz towaru zalezy od jakości obslugi.
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
jak nie mają jak tydzien temu ta druga pani pokazywała mi różne cuda i mówiła ze ciągle dostają cos nowego. z łąską sama wyprosiłam do przymierzenia jeden model z wystawy i to wszytsko w koncy jasnowidzem nie estem i nie wiem co maja w swoim asortymencie a Pani nie była zbyt skora do zaprezentowania mi go ![]() W innych było nawet ok, panie miłe itd. w jednym tylko ubrałam sukienke - ta "moją józefinke" i zauroczona przeglądam sie w lusterku ogladam ją dokładnie a Pani z salonu do mnie z tekstem " Dobra, już sie pani widziala, proszę zdjąć" ![]() Wiec przygody z salonami są niezapomnie, gdyby nie nasze wymarzone sukienki pewnie wiekszośc z nas nie poszła by do salonów i nie musiała znosić humory obsługi. Ale czego sie nie robi....
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-02-21 o 12:14 |
|
|
|
|
#3110 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dostałam już kolejne zdjęcia kolczyków, są o wiele ładniejsze i delikatniejsze. Jak zamawiałam to z góry wiedziałam, że nie będą identyczne jak te moje wymarzone, bo umówiłam się z Panią na całkiem inny kształt kryształków - takie sopelki właśnie. Oto te poprawione i myślę, że chyba mogłabym je już kupić. Chyba za bardzo się przejmuję szczegółami. Co o tych myślicie? Wczoraj spisaliśmy protokół, Właściwie to zajęło ze 3 min, nie musieliśmy tam wszystkiego wypełniać, proboszcz dobrze nas zna. Zażartował tylko "Jesteś wariatką??" Ja takie oczy na niego....haha. Musimy już tylko w maju donieść akty chrztu i papierki z urzędu. |
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm..co do duzego biustu...tez mam ten problem i jedyne suekienki jakie mi podpasowały to gorset w kształcie serca i na szyje i wlasnie na szyje ostatecznie wziełam
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
kurcze ale będę mieć do nadrabiania , ni wiem kiedy to zrobię, ale postaram się być nabieżąco, ja umieram dzisiaj trochę przesadziłam wczoraj z alk. i normalnie aż mnie telepie, kurde nigdy więcej anula śliczne mi się bardzo podobają
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-02-21 o 12:40 |
|
|
|
#3114 | |
|
Zadomowienie
|
A ... dziękuje wszystkim dziewczynom
![]() Cytat:
mam nadziej, że są ok, ale ceny są straszne.... za komplet (video, foto, plener w innym dniu, reportaż do ok. 1.00) ok. 2.500-2.700!
|
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
hejka dziewczyny!
dopiero nadrobiłam to co napisałyście, naormalnie 1,5 godz czytania. Witam wszystkie nowe PM ![]() Bylismy dzisiaj w drukarni i okazało się, że zamknięta... a chcieliśmy zamówić dzisiaj juz zaproszenia... zła jestem. Wrrrr....
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
hey
ja już jestem po sprzątaniu na szczęscie wczoraj pojechałam na zakupki sobie, wziełam oczyiscie urlop w pracy i zobaczylismy z tz biżuterię yes i weszliśmy zorientować się jakie tam są wzory i jak to wygląda cenowo chcialabym zwyklą delikatną obroczkę zaokrąglaną 4mm bo myślę ze 3 juz jest za wąska, nio i patrzymy cenę za jedną ok. 690zł a sprzedawczyni powiedziała nam że od jutra, czyli dziś cena się podnosi na 990zł i nie to żeby ona nam to wymyśliła, ale widzieliśmy to w ich cenniku, czyli wzrosła kwota o 300zł![]() ![]() ![]() porażka aż zaczęliśym się zastanawiać czy już kupować czy jeszcze przeczekać ten "kryzys" a być może poprostu tylko w tym salonie tak bardzo zdrożały
Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-02-21 o 13:33 |
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio przez jedna noc złoto zdrożało o 30 zł na uncji, wiec wiesz.... a czy czekac i liczyc ze ceny beda nizsze.... jezeli kupowali po nowych cenach to watpie zeby poziej sprzedawali taniej i stratni byli... ja w branzy pracuje wiec troszke cos na ten temat wiem...
|
|
#3119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
heh...sama juz nie wiem, nie jestem w stanie przewidziec tego co będzie za kilka miesiecy... a nawet za kilka dni...
my kupujemy teraz, bo w sumie nigdy nic nie wiadomo.... ![]() tak wiec jutro juz bedziemy mieli obraczki
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Ciesze sie ze trafilam na to forum gdzie widze same super kobietki.

tylko troche za dlugo trwa tutaj akurat, ale super

Jedna babka podniosła mi ciśnienie, bo powiedziała, że takie są już nie modne (takie wysypane "groszkiem", z okrągłymi przodami), że one były przez 5 lat modne i już nie są. Ciekawe...
bo miała takie obsypane groszkiem, ale z czubami... A jak ją zapytałam, to jakie są modne, to powiedziała, że atłasowe... hmmm... miała AŻ jedną parę takich
).

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)