|
|
#391 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Panie pustaczki
![]() Ja mam pierścionek z małym diamenckikiem i takie najbardziej mi sie podobaja. Zreszta kiedyś lubiłam srebro rzucające sie w oczy, ale byłam wtedy młoda. Zreszta moim zdaniem pierścionek zaręczynowy nie powinien byc wyzywający izbyt wielki. Ja w moim jestem zakochana z dnia na dzien bardziej. A ja jak przypominam moje zareczyny to łezka mi sie kreci w oku, cofnełabym sie w przeszłość ![]() ![]() Jutro jade suknie ślubną zamawiać Czekoladka a może Tz kolezanki czekał na dogodną chwile?nie sądze, zeby sie rozmyslil...czasem cłopcy nosza przez pół roku pierścionek zanim go wręcza. Ojjj Twój Tz...niedobry,grrr;/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-20 o 23:55 |
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#394 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() tak on juz go w szafie 2 lata trzyma... |
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wlasnie opowiadaj;D
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj opisałam dokładnie z kazdym szczegółem
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2159 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2166 |
|
|
|
#397 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie też od kilku dni TŻ wku.. i sie z nim kłócę, aż mam gardło zdarte od paru dni Niby jest teraz już kochany, juto jedziemy do tego sopotu i TŻ się cieszy, że 1 raz razem na molo i bla bla romantica.![]() Tylko, ze ja nie jestem przyzwyczajona do tego, że TŻ jest niemiły i strasznie mnie wku... każda pierdoła ![]() Wogóle faceci sa tak dziiiiiiiwni, wpadł do TŻ kumpel (po drodze po jakąś pierdołę do sklepu, bo jego dziewczynie czegoś zabrakło do sałatki), no i siedział u TŻ ponad 2 godziny, a lasce ściemniał że mu sie samochód po drodze popsuł
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-21 o 00:25 |
|
|
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
Domi mam bardzo podobny tylko łączony jeszcze z białym złotem
Ale też taki delikatniutki,prawie identyko![]() Klatka gratuluje i ogromnie Ci zazdroszcze Mi też sie marzy taka profesjonalna sesja ale brakuje mi odwagi zeby gdzies sie zglosic:PA teraz siedze i sobie pije winko. Poszłam po to winko do sklepu i mi nie sprzedali bo nie wzielam dowodu Mówie ze bez jaj, 18 skonczylam 5 lat temu...a drugi sprzedawca "sciemnia ,nie sprzedawaj bez dowodu" Chyba byli juz po kilku głebszych w tym sklepie![]() Czekolada - biedna Gabusia Życze zdrówka, niefajnie jak dzieciaczki chorują![]() Mój kolega też ma już rok pierścionek dla dziewczyny i nie wiem na co on czeka ![]() Miśka mój były TŻ wyszedl kiedyś do sklepu naprzeciwko po chleb tostowy bo robiliśmy tosty i zabrakło...nie było go 3 godziny okazało się, że po drodze poszedł jeszcze do klubu z kolegami pograć w Darta o_O
Closer - Kings of Leon - Only By the Night Edytowane przez icebaby21 Czas edycji: 2009-02-21 o 00:31 |
|
|
|
#399 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
GratulujeMi sie akurat ślub nie marzy i moze dlatego za bardzo nie rozumiem takiego parcia na pierścionek, zwłaszcza że niektóre laski chcą tego ślubu za wszelką cenę, niedawno znajomi brali ślub, w sumie nie wiem po co i wogóle nie chcieliśmy na niego iśc, bo zawsze jak byliśmy u nich strasznie się kłocili i wyzywali przy nas , nol i ponoć parę razy tez (nie przy nas) ją uderzył , nie czaję takich par i nie wiem, co te laski sobie myślą, że poślubiają często kolesi, którzy traktuja je jak szmaty ...
|
|
|
|
|
#400 |
|
BAN stały
|
a my z lil helo beyonce caly czas ogladamy i sie jaramy
![]() nie wiecie jak ten koles sie nazywa co z nia wystepuje w teledysku? |
|
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
jest tu jescze kto?
a ja dopiero po pracy :/ padam na pysk...
|
|
#402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#403 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
ja go kojarzę tylko z "Za szybcy za wściekli"
ale gral w innych tez http://www.filmweb.pl/o138113/Michael+Ealy
|
#405 |
|
BAN stały
|
Ja ogladam z TŻ na tvn style program o sexy laskach
A o 8 wstajemy i jedziemy nad morze |
|
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja pije dzin z tonikiem poklociłams ie z moim łosiem ale lekko...
i was wszystkie przebije jutro czeka mnie szkoła ![]() ![]() ![]() padne jutro tym bardziej ze jutro holly lodz sie chyba zerwe po peirwszej godzinie ![]() no odpisac mi bo mi smutno...ze nikt mi nie odpisuje
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-21 o 01:03 |
|
|
|
#407 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Będzie sokół/pono---------- Napisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() Oj, biedne te "czekające" dziewczynki
|
||
|
|
|
#408 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem co bym tz zrobiła jakby wyszedł do sklepu po bułki i wrocil za 3 godziny
nosz kur... haha ale swoja droga to fajne...ty tu czekasz z tosterem kroisz dla niego ser na tosty pomidorki zeby sie biedczek najadł....a on w chu*** wali z kolegami hahah to wasze zdrowko.ja sobie jescze nałoze kallosa marchewkowego na głowke i rycynowy olejek i w kimke chyba...No tak o 23 pisałam eyo ze juz ide spac bo jutro nie wstane polezałam 15 minut mowie nie wstaje....nie chce mi sie spac...i do teraz siedze...
|
|
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
Miedzy innymi dlatego też jest "ex"
Oj biedny to on był jak wrócił, miał szczęście, że mu głowy w tym tostrze nie zamknęłam![]() Skończyłam pić wino, jem orzeszki w polewie toffi<rozpacz> chyba wypadałoby iść spać, zanim najdzie mnie ochota na tego pączka z czekoladą, który leży na stoliku i tak zachęcająco obnaża swe czekoladowe wnętrze...
|
#410 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wy chyba najładniej na swiecie umiecie mowic o jedzeniu
(dobra ide spac nie ma zartow tylko zamowie moze cos jeszcze na allegro |
|
|
|
#411 |
|
BAN stały
|
milka pije el sol zolte, chcesz??
|
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Menadżerka jak menadżerka ale gdyby ktoś szukał degustatorki czy coś ten teges...
![]() Dobra, czas isc spac! Dobranoc
|
#413 |
|
BAN stały
|
a jak nawiedzona w kolko to HELO ogladam
![]() ciekawi mnie to napiecie miedzy nimi, czy naprawde tak bylo, kurde oni w pracy byli ale zagrali to tak ze az ciarki przechodza.. ona piekna on tez, musialo cos iskrzyc mnie ten teledysk rozklada!! fenomen jesli chodzi o zmyslowosc jak dla mnie. moze dlatego ze ja w ogole takie flirciarsko-spojrzenniowe akcje lubie
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-21 o 01:50 |
|
|
|
#414 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gdzie Ty z Eyo gadałaśA Beyonce została uznana w tym programie co oglądałam za najbardziej sexy laskę ![]() CZEKOLADA - wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajl epszego z okazji urodzinek Dużo szczęścia dla Ciebie i Twojej rodzinki, duzo miłości ze strony oby przyszłego męża , zdrowia dla Gabuni, spełnienia zawodowego (żebyś miała wymarzoną pracęEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-21 o 02:21 |
|
|
|
|
#415 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje )a przyszlemu mezowi powiem ze ma byc dobry .. jak go spotkam bo nie wiem kto nim bedzie hehe koncze el sol i mam sie calkiem OK
|
|
|
|
|
#416 |
|
BAN stały
|
![]() Lecę w końcu spać, juz 3 , wstaję za 5 godz. i cięzko to widzę ![]() Buziaki dziewczynki |
|
|
|
#417 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widac, prawda?Dzięki ![]() Klatka zazdroszczę!I cieszę się, że kciuki pomogły i osiągnęłaś cel Cytat:
![]() Ja na szczęście mam babcię krawcową, która potrafi uszyc coś wg moich projektów. Sama marze o maszynie, bo 60% ciuchów muszę zwężać, żeby dobrze leżały. Nietoperka też po bokach w pasie zwężałam bo wcześniej wyglądałam trochę jak strach na wróble ![]() Czekolada, znowu powalasz mnie avatarem swoim ![]() I wszystkiego, wszystkiego naj Hmmm...właśnie przebudziłam się, bo ogladałam z TŻ Benjamina Buttona i...zasnęłam(film był bardzo fajny, ale ja szybko zasypiam na filmach, nawet interesujących).Jejjj.... jaka Kate Blanchet w nim piękna
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Ja wstałam o 6 dostałam okres... ;( umieram.. dosłownie ;( pierwszypo odstawieniu tabetek ![]() jescze dzisiaj mam zjazd na uczelni isiedze do 21.. ![]() zrobiłam sobie dietetyczne śniadanko z chudego twarożku pomidorka i krmeczka wasa ![]() Ale mi sie nie chce iść do szkoły kurdelek chętni bym w domuzostała ![]() nie piszcie za dużo bo mi potem nocy braknie ![]() Czekoladko spełnienia marzeń ![]()
Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2009-02-21 o 07:52 |
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladka- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Dużo zdrowia, spełnienia marzeń i szczęścia w miłości
no i super wyglądu 24 na dobę, pociechy z Tżta i Gabrysi![]() Maja= fajne,różowiutkie zakupy zrobiłaś... na mojej długiej loiście zakupowej też jest coś różowego, no i jakaś sexy czerwona sukienka dopasowana mi się marzy. Anulkaa ale masz ślicznie na tej wsi... ja mieszkałam na wsi od 4 roku życia aż do końca liceum..dojazdy nie były fajne ale na wsi było cudnie..wprawdzie mieszkałam w bloku ale z jednej strony miałam widok na pole pszenicy a z drugiej na ogódki działkowe (wiosną wyglądały cudnie) i pola.. tyle,że to nie była taka typowa wieś z krowami, zwierzątkami i małymi chatkami... bo mieszkam w wielkopolsce wiec to były raczej bloki, domki otoczone polami. Moja wieś to była jedna wielka patologia, na stiudia poszłam tylko ja i jeszcze parę osób, jest tam mafia,chłopacy "z zewnątrz" nie mogą odwiedzać swoich dziewczyn bo mają wpier*** chyba,że trzymają się z "mafią"... dlatego cieszę się,że mieszkam w mieście. Ale miasteczko jest w miarę małe do 20 tys. mieszkańców, w takim dużym jak Poznań nie chciałabym mieszkać. Jessicaa, jesteś bardzo ładna i bardzo AG ![]() Klatka- gratuluję sukcesu, pewnie makijaże bedą super ![]() hawrodytka- też byłoby mi przykro jakby w moje urodziny Tż się ze mną nie spotkał tylko z kolegą..czułabym się olana:/ ale Tż fryzjer.. super masz ![]() no i spóźnione życzenia- szczęscia, zdrowia, żeby z Tżtem się ułożyło no i upragnionych zaręczyn;-) Ja też jestem z Tżtem 4 lata ale nie wiem czy chce ślubu kościelnego ale cywilny chce i chce z nim być ale najpierw razem pomieszkać żeby sprawdzić czy pasujemy do siebie...wiec ze ślubem mi się nie spieszy, chociaż wiadomo-zaręczyny to fajna chwila.
|
#420 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja choruję na takie rózowe szpilki. Cholerka... tylko nie umiem w szpilkach chodzic. Ale takie to bym mogła nawet na półce postawic.
Cytat:
![]() Ostatnio od Tż dostałam bez okazji pierscionek też srebrny z dużym oczkiem od Swarovskiego. ładnie się mieni Tylko chcialabym go nosić na serdecznym, a dobry jest jedynie na wskazujący palec.Cytat:
. Musi się błyszczeć. Jestem jak sroka, lubie wszystko co się świeci no i lubie kicz.BTW. Fajny avatar Cytat:
Biedna Gabi, mam nadzieję,z e szybko wroci do zdrowia. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z roku na rok coraz gorzej.Dzięki za życzonka ![]() Ja z TŻ juz pomieszkuję drugi rok, odkad zaczelam studia. No i czasami to jest męczarnia. Więc mogę Ci powiedzieć jak to jest, zebys sie mogla przygotować psychicznie, hehehe... Na początku jest jak w Niebie - TZ we wszystkim mnie wyręczał - robił kolacyjki, sprzatał, zmywał, a ja głupia miałam wyrzuty sumienia i mówiłam "Och, nie ! Kochanie, ja popsprzatam/ugotuję,a ty sobie odpocznij, bo jestes na pewno zmeczony". I tak stopniowo stawałam się kurą domową, a mój TŻ kanapowym leniem. I teraz czesto się na niego drę za bałagan. Przestałam być miła. Do furii doprowadzają mnie skarpetki zwinięte w kuleczkę i rzucone w kąt. Wrzucam mu je do szafy do czystych ciuchów, ale nie dziala. |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

mi tez TZ kiedys obiecal a pozniej tak sie klocilismy ze juz nie wiedzialam czy na pewno go chce a on zawsze mial pilniejsze wydatki no i tak rozeszlo sie po kosciach.

Widac, prawda?