|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Początkowo myślałam o weterynarii, w grę wchodził tylko Olsztyn- Warszawa dla mnie za droga, Wrocław i Lublin za daleko. Nie wiem, czy się na to zdecyduję, nawet jeśli się dostanę. Myślałam też o biotechnologii, ale zauważyłam, że jest sporo chętnych
no i jeszcze oceanografia, zootechnika, fizjoterapia, sporo tego a Tyy?![]() chemii boję się bardziej, bo nie uczyłam się jej aż tyle co biologii. Mam braki z 1/3 materiału, ale nadrabiam biologia jest moją mocną stroną co nie znaczy, że się nie obawiam
Edytowane przez majkka Czas edycji: 2009-02-23 o 13:01 |
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym technologia żywienia, dietetyka, zdrowie publiczne, ochrona środowiska. Wiecej nie ma dla mnie nic ciekawego w Krk
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Sonnerin, współczuję rozstania, ale widzę, że się dzielnie trzymasz.
Ja oczywiście z racji rozczulania się nad sobą, nie zrobiłam nic przez cały dzisiejszy dzień, a powinnam się wziąć za historię, bo środa - czwartek mamy sesję sprawdzianową. Taki prezent dla zdających historię sorka wymyśliła. Że niby motywacja. ![]() Więc idę. |
|
|
|
#4204 |
|
Raczkowanie
|
nie lubię ekologii
u mnie w grę wchodzą Gdańsk, Poznań. Bydgoszcz i Toruń w ostateczności. Zazdroszczę Krakowa, cudowne miasto! Szkoda, że to drugi koniec Polski![]() Strasznie ciężko jest mi się zabrać za naukę. Gdzie się podziewasz moja motywacjo?! tak dobrze nam razem było...
|
|
|
|
#4205 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z biblioteki
2 godziny prawie tam siedziałam i kserowalam opracowania do prezentacji... A dziś... Dziś trzeba sie za coś zabrać... Opracuję wiersze, które mamy teraz na bieżąco Bo za te poważniejsze sprawy (matura itp. ) nie chce mi się nawet zabierać... Ale lepsze coś nic nic - będę zadowolona jak zrobię to co planuję![]() Dziewczyny mam pytanie odnośnie prezentacji, może Wasze polonistki coś wspominiały... Czy do każdej książki muszą być opracowania? mam 2 książki, do których opracowań nie znalazłam, bo po prostu takowych nie ma. Więc co mam niby zrobić Na zmianę już jest za późno, poza tym chcę je wykorzystać...
|
#4206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko, że recenzje to oczywiście jakiś autorytetów a nie ze ściągi
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałabym się dostać na weterynarie do Wrocławia i to o dziwo z podowu takiego, że to daleko Poza tym planem B jest psychologia, a planu C jeszcze nie mam ![]() Ale te ferie szybko lecą...
|
|
#4208 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A w jakim mieście? Ja się nie dostanę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja z moim tżtem niby jestem, ale nie powiem żebym była jakoś super szcześliwa...Zaczęłam panikować, boję się, ze nie zdążę z nauką
|
||||||
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
hm, Warszawa lub Wrocław, ewentualnie Kraków. Polski podstawa, coś Ty, 4 rozszerzenia bym nie wzięła ;D teraz będę mieć rekolekcje i matury z wosu i historii w przyszły tygodniu dużo się uczysz? bo ja zaczynam świrować, mama kupiła mi KOLEJNĄ półkę specjalnie na książki/zeszyty/notatki etc. odnośnie matury..
|
|
#4210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A książka wydaje mi się dość popularna...
|
|
#4211 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Eee... moja bibliografia to jakaś porażka o,0 5 utworów w literaturze podmiotu (dobrze mowię!?) z czego jednego mi brakuje i ne wiem co wziąć.
Opracowan też mi brakuje, mam wpisane dwa... Oczywiście wszystko muszę potraktować fragmentarycznie w dodatku ;|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też właśnie wróciłam z biblioteki. Za wiele tam nie znalazłam, no ale lepsze coś niż nic.
|
#4213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
a myślałam, że jestem wyjatkowa i niepowtarzalna
![]() Ja zdaje chemie PR i matme PP. Tylko moim marzeniem jest medycyna, i tu pojawia sie problem. Nie zdaje biologii, bo jestem w klasie humanistcznej, i zdazylam nadrobic tylko chemie. Myslalam ze moze po maturze pojde rok popracowac i nadrobie te chemie, a moja mama powiedziala, ze nie, ze nie bede pasozytem ze na medycyne sie nie dostane (z probnej z chemii mialam 88%), ze nie ma mowy ![]() I jak mam byc panem swojego losu
|
|
|
|
#4215 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z próbnej miałam 40%, a chcę wskoczyć na 70 % minimum Tylko wtedy musiałabym mieć 90% z anglika ( to jest realne) i z 80% z polaka (to też realne). A jeśli nie prawo to jaki kierunek? Ja myslę też nad tym Wrocławiem, tam ponoć łatwiej się dostać ![]() Cytat:
A czy w literaturze podmiotu mogą być opracowania? Widze, że jestem zielona jeśli chodzi o prezentację ustną z polskiego
|
||
|
|
|
#4216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Be, buźka ode mnie! ![]() Lacturia, pytałaś o dyplom... tak, fortepian i hzl a Ty z czego zdawałaś?
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powaznie to sa artykuly Szczuki i innych feministek(ktore one pisze) I 1 swietny blog znalazlam..podoba mi sie osobiscie
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry90, ja z historii z próbnej miałam 78 %, z wosu 82% i z ang 88 % (wszystko na rozszerzeniu + te cudowne przeliczniki, które dadza wyniki ponad 100% ;DD) , więc jestem optymistycznie nastawiona
choć na warszawski to może okazać się za mało, to jednak zawsze jest Wrocław. Dostać się wcale nie jest tak łatwo, ale jak rozmawiałam ostatnio z koleżanką, to mają dwa dni zajęć jesli nie prawo, to socjplogia albo sychologia a Ty co zdajesz i na jakim poziomie? i jaka opcja awar6yjna?
|
|
#4219 | ||||
|
Pani Buka
|
Cytat:
z historii też teraz powtarzam mniej więcej te czasy, no cóż, mam nadzieję, że da rade... be - trzymaj się ![]() sonnerin - no cóż, dobrze że nie rozpaczasz, widocznie rzeczywiście to nie był ten... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ja nienienie, tylko nie prawo... socjologia, psychologia, anglistyka ewentualnie... mam zdjęcia ze swoich urodzin...rany, chyba żadne z nich nie nadaje się do publicznego pokazania O.o i zmartwiłam się bo chciałam kupić TŻ-towi kapodaster do gitary, na allegro widziałam po 20zł a w sklepie muzycznym okazało się że są po 50-70 a zamówić nie zdążę...
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wszystkie słowa otuchy
Ja również nie rozpaczam... ponieważ to wszystko jeszcze do mnie nie dotarło I pochwalę Wam się czymś - powiedziałam tacie o samochodzie. Wszystko przyjął na spokojnie! Powiedział, że każdemu może się zdarzyć, cieszy się, że mu powiedziałam, bo zdenerwowałby się dopiero gdyby odkrył to kiedyś sam. Trochę mi ulżyło, uufff (bo wymagało to ode mnie dużej odwagi...)
|
|
|
|
#4221 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem pod wrażeniem, dla mnie to byłby szczyt marzeń Moim zdaniem nie masz sie czym przejmować z takimi wynikami ;P We Wrocławiu mają 2 dni zajęć? Ja ewentualnie anglistyka lub.. nie wiem co Chciałam iść na europeistykę lub lingwistyke stosowaną, ale potrzebne są 2 języki, najwyżej pójdę na prawo zaoczne ;/ Cytat:
A Ty w jakim mieście i jak Twoje powtórki? ;P
|
||
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd wy bierzecie te wszystkie opracowania do prezentacji?
Ja NIC NIE POTRAFIĘ ZNALEŹĆ! Nic nie mam, bo nigdzie niczego sensownego jeszcze nie widziałam... Zaczynam być coraz bardziej przerażona
|
|
|
|
#4223 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
jeśli chodzi o miasta to najbliżej ode mnie - z Radomia - mam do Warszawy albo Lublina, ale do tych miast nie chcę iść... waham się między Wrocławiem, Krakowem a Toruniem. z tym że jeśli psychologia to tylko Wrocław (w Trn nie ma a w Krk wymagają matmy), reszta kierunków jest wszędzie, ale się jeszcze nie zdecydowałam... wiem tylko że z prawem nie chcę się męczyć ![]() Cytat:
idę zaraz na angielski, kurczę, mam mało czasu przez te korki...
|
|
#4224 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mam takie marzenie jak ty ) zrezygnowałam na początku lutego.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ide coś pooglądać w TV i zabieram się za ssaki Miłego popołudnia!
That's the way it's for me, love Takes just a little to give me life That's the way its for me, love Takes just a touch to drop a stop On the top of the world. Wakacje Edytowane przez Neszikaa Czas edycji: 2009-02-23 o 16:06 |
|||
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam od jutra nagle nowy plan!
Nie wiedzieć czemu. ![]() I niezbyt mi pasuje... Tyle że we wtorek wcześniej kończę, a to akurat dobre rozwiązanie.
|
#4226 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zartuję, kazdy powinien iść na to, co go interesuje Ja się zastanawiam nad Wrocławiem i Toruniem, ale hmm nie boicie się zmiany miasta, otoczenia? Czy będziecie dojeżdżać?Nauczyłam się unii polsko-litewskich, teraz lecę z koleżankami na pizzę, miłego po południa ![]() |
||
|
|
|
#4227 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
w Krakowie można iść na psychologię stosowaną, ale czytałam, że to gorsza wersja tej 'normalnej' ![]() chyba na UAM też dałoby radę z historią... Cherry - oczywiście że się boję, ale chcę się uwolnić od tego okropnego miasta
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od miesiąca mam wizję, że jestem pytana z polskiego, z WOS-u, z fizyki, z historii pani nam kartkówkę zrobi i jeszcze ksiądz z religii mnie zapyta, a to wszystko z okazji urodzin... Czy mi się wydaje, czy jestem tu jak na razie jedną co 19 ma... Chociaż nie. Coś mi się tak w głowie pląta, że któraś tu też już miała... Albo mi się z klasą pomyliło xD |
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stara dupa ze mnie no.
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę 19nastką za około miesiąc.
To już nas ostatni nastoletni rok będzie...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

no i jeszcze oceanografia, zootechnika, fizjoterapia, sporo tego
a Tyy?
co nie znaczy, że się nie obawiam

2 godziny prawie tam siedziałam i kserowalam opracowania do prezentacji... A dziś... Dziś trzeba sie za coś zabrać...
Na zmianę już jest za późno, poza tym chcę je wykorzystać...

Moim zdaniem nie masz sie czym przejmować z takimi wynikami ;P We Wrocławiu mają 2 dni zajęć? Ja ewentualnie anglistyka lub.. nie wiem co