|
|
#1411 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
mi też głupio jest ciągle prosić, chociaż mam dopiero 18 lat(-1), to mam swoje odłożone i z jednej strony wiem, że lepiej zbierać, ale z drugiej nie chcę wyciągać ciągle od mamy.. doradźcie mi proszę które buty mam wybrać: ![]() |
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak można powiedzieć, że lepszaż olejek. Olejek sprawiał,ze moje włosy błyszczały i były bardziej nawilżone natomiast Vatika,że pieknie pachniały cały dzień były bardziej podniesione u nasady, dłuzej trzymały się nieprzetłuszczone , były bardzo miękkie w dotyku i to sprawiały wrażenie jakby ich więcej było na głowie. Muisz sama sprawdzić jak będą sie te substancje na twojej głowie zachowywały
mieszaj do woli ja wymyslałam cuda nie widiy mieszanki wszytkie olejki Vatika mieszałam z naftą olejkiem glicerynowym żółtkiem , sokiem z cytryny itdCytat:
jest super taki tajemniczy pociagajacy :P
|
|
#1413 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1414 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmm widzisz takie to zycie niesprawiedliwe jedne jedza wszystko i sa chude inne tyją a i tak sa chude a ja jem tak srednio nie jestem chuda i na dodatek tyje...eh![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() musze schudnac.... uuu sie poplakałam na chirurgach ![]()
|
||
|
|
|
#1415 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak widziałysmy ale chyba trzeba go bardziej rozreklamowac ![]() Cytat:
Cytat:
a jak mozna zobaczyc ocene wątku i jak mozna ocwenic go??? moje drgie do dziela wstawiajcie nam same 5 Cytat:
Nowa Kicia chyba jedna juz jest tutaqj :P Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]()
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1235492364 te mi sie najbardziej podobaja
Chii faktycznie mialas straszny dzien dobrze ze nic Ci sie nie staloja kupilam 2 tyg teamu spodnie i czekaly na skrocenie.Dzisiaj je probowalam wcisnac na tylek a jak juz sie udalo to jak chcialam zapiac rozporek guzik odlecial... i to glupie 2 tyg;/ dlatego ZNOWU sie odchudzam... ![]() heh dobre to z marketingiem |
|
|
|
#1417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję wypadku! Ja miałam jeden. Jechaliśmy samochodem, było po wielkiej ulwie, korek że ho ho! i nagle jakiś debil wcisnął się między naszym samochodem a tym co jechał przed nami i tata nie zdążył zahamować, chciał go wziąć bokiem, ale koła złapały mokrą trawę i przekoziołkowaliśmy jednocześnie wpadając w rów. Zatrzymaliśmy się na boku, na drzewie.Moja mama ma do tej pory jakiś uraz. Dla mnie było-minęło ![]()
|
|
#1418 |
|
BAN stały
|
Cześć laski...jestem padnięta...
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Miśka nie wyobrażam sobie żeby ktoś nie ważny wzrost ale ważący 80 kilo miał rozmiar 36 chyba to nie możliwe
|
|
|
|
#1420 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A siostry mam 3![]() Idę jutro na tą rozmowę , bo dzwoniłam do kobiety, która mnie zaprosiła na tą rozmowe, nie odebrała, ale oddzwoniła do mnie cała zaniepokojona "pani Marto, czy coś się stało, będzie pani jutro?"itp, byłam w szoku ze wogóle ma mój numer zapisany na swojej kom No i stwierdziła, ze sa rózne stanowiska pracy i kierownik wszytsko jutro wyjasni Więc moze jakaś nadzieja jest Un...Girl - szczerze mówiac to mi sie klamerki nie poodbają
|
|
|
|
|
#1421 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogła zadzwonic to było coś ale na 99% mam drugi
|
|
|
|
|
#1423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!Ale numer no ![]() I pomyśleć że gdyby nie przez głupie przebieranki to byśmy dalej nie wiedziały
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Czasem 38, jezeli roz jest mały, a ma 175 ? Ja wyglądam I ja juz sie nie mieszczę w spodnie Na chama sie zapinam
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Rozeznanie
|
Chii dobrze ze ci sie nic nie stalo!Teraz jest taka pogoda ze czesto sie tramwaje wykolejaja ja ostatnio jechalam samochodem z kolezanka i wlasnie tramwaj sie tak wykoleil ze prawie w nas wjechal,myslalam ze zawalu dostane
|
|
|
|
#1427 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1428 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale niestety
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Rozeznanie
|
no to nie ma się co odchudzać, nieważne ile ważycie, bo wyglądacie bardzo ładnie!
|
|
|
|
#1430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wierze.... ![]() chyba musicie miec baaaaaaaaaardzo ciezkie kosci........
Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2009-02-24 o 18:49 |
|
|
|
|
#1431 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja też:/
Muszę przekonać się do wychodzenia w wysoko upiętym kucyku do ludzi, bo tak bardzo mi się podobają....ale nie na mnie. Cytat:
I też marzy mi sie, aby ktoś mi to anielskim głosem zaspiewał, np. tak jak Celine Dion http://www.youtube.com/watch?v=431yTyMziU4 U mnie obowiązkowo pan młody będzie czekał a tatuś prowadził. Nie chcę inaczej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() To już w tym wątku całą ekipę ślubna znalazłam. Tylko, żebyście były chętne.... ![]() Dokładnie tak samo pomyślałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
krem do pielęgnacji brodawek piersiowych ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ersiowych.html
|
|
#1432 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ja już się nie meiszcze w spodniach A nie chcę się ubierać w sklepach dla puszytsych![]() Póki co dziś nie jest źle - zjadłam dziś jajecznicę, filet z kurczaka i surówki |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się tam Miśka podobasz
![]() I twoj wzrost..i te nogi..
|
#1435 |
|
*sportaddict*
|
Miśka, ja nie wiem, z czego Wy macie kości w rodzinie, ale w życiu bym nie powiedziała, że tak wyglądająca laska może ważyc 80 kg!
|
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1437 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny
Najgorsze sa te boczki No musze schudnać i koniecA mojej siostrze cały tłuszcz odłozył sie w brzuchu/boczkach, ale tak nietypowo, bo ona kiedyś baaaardzo dużo ćwiczyła i miała kwadraty i ma ogólnie taką meska, atletyczną budowę ciała, więc ten tłuszcz jakoś jej w dziwnie wniknął i nie ma brzucha okrągłego ale kwadratowy Widziałyście że ma byc polska edycja "jak dobrze wyglądać nago" ? To chyba bedzie parodia, zwłaszcza że prowadzący wyglada jak nedzna kopia tego z uk...
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-24 o 19:05 |
|
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba tak bo ja tez nie widze innego rozwiazania..... ![]() chocby nie wiem co to W ZYCIU bym nie powiedziala...... 80kg to przeciez facet wazy a tu taka szczupla laska........ zreszta Ty tez... ![]() to chyba zbadac trzeba
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

mieszaj do woli 

) i jest karane w większości krajów UE.
) i waży 80 kg, a nosi roz. 36

mogła zadzwonic to było coś ale na 99% mam drugi