American Girls po raz...IX - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-24, 17:19   #1411
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl
Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
to tak jest,że jak się ma te dwadzieściaparę lat to się chce usamodzielnić, odciążyć rodziców i ogólnie żyć na własną rękę...

i sumie racja- nieważne czy są biedni czy bogaci po prostu jak się jest dorosłym to głupio brać od nich:/

mi też głupio jest ciągle prosić, chociaż mam dopiero 18 lat(-1), to mam swoje odłożone i z jednej strony wiem, że lepiej zbierać, ale z drugiej nie chcę wyciągać ciągle od mamy..

doradźcie mi proszę które buty mam wybrać:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01318.jpg (20,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01321.jpg (15,3 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01446.jpg (21,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02053.jpg (14,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06332.jpg (14,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07963.jpg (11,9 KB, 4 załadowań)
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 17:25   #1412
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
czyli vatika jest lepsza?
Tak można powiedzieć, że lepszaż olejek. Olejek sprawiał,ze moje włosy błyszczały i były bardziej nawilżone natomiast Vatika,że pieknie pachniały cały dzień były bardziej podniesione u nasady, dłuzej trzymały się nieprzetłuszczone , były bardzo miękkie w dotyku i to sprawiały wrażenie jakby ich więcej było na głowie. Muisz sama sprawdzić jak będą sie te substancje na twojej głowie zachowywały mieszaj do woli ja wymyslałam cuda nie widiy mieszanki wszytkie olejki Vatika mieszałam z naftą olejkiem glicerynowym żółtkiem , sokiem z cytryny itd

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
jaaaaaaaaaa zacytowalam milion postow, odpowiedzialam na nie i co... polaczenie sie zerwalo i musialabym pisac jeszcze raz ale nie chce mi sie.,

pamietam tylko ze mialam napisac
zuzi ze ladniejsza dla mnie jest w blondzie
klatce ze szminki nie widzialam na necie nigdzie tylko w glamour
milusi ze super ze dzien byl uroczy

i nic wiecej..
aha MySaa ze niedobrze truc sie po cwiczeniach

aha
cytrynowa jutro bedzie 9 dzien weidera u mnie

a i jeszcze ze jakis nie-dziewczecy wydaje mi sie ten moj avatar..

jest super taki tajemniczy pociagajacy :P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 17:36   #1413
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiciaaa Pokaż wiadomość
jesli o rzesiskach mowicie to sie wtrace
wczo w tvn style widzialam sztuczke azeby malkowac dolne i górne rzesy razem tzn zamykasz okno i pociagasz obie na raz. wypróbowaalm i efekt super. juz nie mam zabrudzen pod dolna powieka.
nie wiem moze zadna nowosc nie powiedzialam ale cos tu sie chcialam udzielic skoro watek sledze
a widziałam ten program na TVN Style

Cytat:
mój facet nie oglada. no chyba że koledzy w pokoju ale w o ogole to go nie jara ( wierze mu )
odkad my sie kochamy mowi że nic lepszego od tego nie ma i nie potrzebuje ogladac takic filmow
mój od kiedy jest ze mną też nie ogląda, twierdzi, że ja zaspokajam go całkowicie

Cytat:
A na zajęciach z reklamy i Public Relations pani nam dała taki tekst :

Marketing kobiecy
(jest bardziej skomplikowany od męskiego ;-))

1. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku". To jest Marketing Bezpośredni.

2. Jesteś na imprezie z przyjaciółmi, widzisz atrakcyjnego faceta, jeden z twoich znajomych podchodzi i mówi: "Tamta laska jest świetna w łóżku". To jest Reklama.

3. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, prosisz go o numer telefonu, następnego dnia dzwonisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku".
To jest Telemarketing.

4. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, rozpoznajesz go, odświeżasz mu w pamięci znajomość i pytasz: "Pamiętasz, jak dobra jestem w łóżku?" To się nazywa Customer Relationship Management (CRM).

5. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, wstajesz, poprawiasz ubranie i fryzurę, podchodzisz, stawiasz mu drinka. Mówisz mu, jak ładnie pachnie oraz zachwycasz się jego garniturem. Napomykasz, jak dobra jesteś w łóżku. To się nazywa Public Relations.

6. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzi i mówisz: "Jestem dobra w łóżku", następnie pokazujesz mu jeden sutek lub całą pierś. To jest Merchendising.

7. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: "Słyszałem, że jesteś świetna w łóżku" - to jest uznana marka, czyli Branding.

Marketing męski

1. Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: "Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy."
To nazywa się Nieuczciwa Reklama (kłamstwo) i jest karane w większości krajów UE.
Stary 2009-02-24, 17:47   #1414
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Wiem o co chodzi Ale na wymiary też nie ma co patrzeć, bo np. 1 moja siostra przytyła ze 20 kg, a rozmiar nosi identyczny jak wcześniej, bo ten tłuszcz sie jakby jej "ubił", nie jest rozlany Druga moja siostra przytyła (ku... wszytskie tyjemy) i waży 80 kg, a nosi roz. 36
Chyba nie ma patrzeć nawet co na wage, czy wymiary, ale po prostu na wygląd skóry
a ja myslałam ze masz tylko jedna siostre. mmm widzisz takie to zycie niesprawiedliwe jedne jedza wszystko i sa chude inne tyją a i tak sa chude a ja jem tak srednio nie jestem chuda i na dodatek tyje...eh

Cytat:
Heh, rzeczywiscie motywacja Mnie w moim tyłku przeszkadza głównie cellullit
Wydaje mi sie, ze jak laska idzie plaża - to obojętnie jaki ma rozmiar, ważne jaką ma skórę, bo jeżeli widać cellullit nie wygląda za pieknie Widziałąm chude laski ze starsznym cell, no i wyglądały ...
ale mi juz tam nie chodzi o tylko ja na plecach mam takie małe boczki nie wiem jak to nazwac takie zagiecia fałdek tłuszcyzkowych aaaa
musze schudnac....

uuu sie poplakałam na chirurgach
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 17:49   #1415
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:

uwielbiam takich nawiedzonych

Hermit - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1235460156

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

ps: DZISIAJ OSTATKI

ps2: fajny watek z makijażami step-by-step, nie wiem, czy widziałyście http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157928
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
no nie wierzę doczekałam się nerdów na wątku AG
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1235469192

Tak widziałysmy ale chyba trzeba go bardziej rozreklamowac

Cytat:
najlepiej jest tuz po treningu zjeść jakieś węgle (np. owoce), a jakis czas pozniej białko (np. mięso), ale nie wiem co masz, więc zjedz cokolwiek, byle miało chociaz troche białka (z jajkami, mięsem, rybą, chudym twarogiem - takie cos )
Cytat:
No własnie tego nie rozumiem Ćwiczysz, wiec powinnaś chudnąć, a nie tyć

Widziałyscie, ze ocena naszego watku to 1? Uwielbiam takie wredne, zazdrosne s*ki

a jak mozna zobaczyc ocene wątku i jak mozna ocwenic go???

moje drgie do dziela wstawiajcie nam same 5

Cytat:
jesli o rzesiskach mowicie to sie wtrace
wczo w tvn style widzialam sztuczke azeby malkowac dolne i górne rzesy razem tzn zamykasz okno i pociagasz obie na raz. wypróbowaalm i efekt super. juz nie mam zabrudzen pod dolna powieka.
nie wiem moze zadna nowosc nie powiedzialam ale cos tu sie chcialam udzielic skoro watek sledze

Nowa Kicia chyba jedna juz jest tutaqj :P

Cytat:
A na zajęciach z reklamy i Public Relations pani nam dała taki tekst :

Marketing kobiecy
(jest bardziej skomplikowany od męskiego ;-))

1. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku". To jest Marketing Bezpośredni.

2. Jesteś na imprezie z przyjaciółmi, widzisz atrakcyjnego faceta, jeden z twoich znajomych podchodzi i mówi: "Tamta laska jest świetna w łóżku". To jest Reklama.

3. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, prosisz go o numer telefonu, następnego dnia dzwonisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku".
To jest Telemarketing.

4. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, rozpoznajesz go, odświeżasz mu w pamięci znajomość i pytasz: "Pamiętasz, jak dobra jestem w łóżku?" To się nazywa Customer Relationship Management (CRM).

5. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, wstajesz, poprawiasz ubranie i fryzurę, podchodzisz, stawiasz mu drinka. Mówisz mu, jak ładnie pachnie oraz zachwycasz się jego garniturem. Napomykasz, jak dobra jesteś w łóżku. To się nazywa Public Relations.

6. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzi i mówisz: "Jestem dobra w łóżku", następnie pokazujesz mu jeden sutek lub całą pierś. To jest Merchendising.

7. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: "Słyszałem, że jesteś świetna w łóżku" - to jest uznana marka, czyli Branding.

Marketing męski

1. Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: "Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy."
To nazywa się Nieuczciwa Reklama (kłamstwo) i jest karane w większości krajów UE.

Miśka,do tej pory na UAMie też dostawałam niewiele ale w tym rokudostali więcej pieniędzy i to chyba dlatego.
: D

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 17:52   #1416
kiiiciiia
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1235492364 te mi sie najbardziej podobaja

Chii faktycznie mialas straszny dzien dobrze ze nic Ci sie nie stalo

ja kupilam 2 tyg teamu spodnie i czekaly na skrocenie.Dzisiaj je probowalam wcisnac na tylek a jak juz sie udalo to jak chcialam zapiac rozporek guzik odlecial... i to glupie 2 tyg;/

dlatego ZNOWU sie odchudzam...

heh dobre to z marketingiem

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 17:55   #1417
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Irja - rada brzmi: jedz śniadanie
żeby nie wiem co i to porządne, z węglami. to najważniejszy posiłek w ciągu dnia, napędza spalanie na cały dzień, nawet wielkie śniadanie jest dobre na diecie, bo oszukuje organizm, że cały dzień będzie wyżerka i metabolizm zasuwa cały dzień
Ojej.. a ja w ogóle nie jem śniadania

Cytat:
plusem jest to,że zajęcia są ciekawe z reklamy i PRu np. o tym jak ukryte są reklamy w filmach albo jak w markecie powinny być porozstawiane produkty by ludzie kupowali... niby trywialne ale ciekawe.
Ostatnio pisałam pracę na ten temat

Współczuję wypadku! Ja miałam jeden. Jechaliśmy samochodem, było po wielkiej ulwie, korek że ho ho! i nagle jakiś debil wcisnął się między naszym samochodem a tym co jechał przed nami i tata nie zdążył zahamować, chciał go wziąć bokiem, ale koła złapały mokrą trawę i przekoziołkowaliśmy jednocześnie wpadając w rów. Zatrzymaliśmy się na boku, na drzewie.
Moja mama ma do tej pory jakiś uraz. Dla mnie było-minęło
Stary 2009-02-24, 17:57   #1418
Zuziunia
BAN stały

Cześć laski...jestem padnięta...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:05   #1419
Agula 88
Zakorzenienie

Miśka nie wyobrażam sobie żeby ktoś nie ważny wzrost ale ważący 80 kilo miał rozmiar 36 chyba to nie możliwe
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:06   #1420
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
a ja myslałam ze masz tylko jedna siostre. mmm widzisz takie to zycie niesprawiedliwe jedne jedza wszystko i sa chude inne tyją a i tak sa chude a ja jem tak srednio nie jestem chuda i na dodatek tyje...eh

ale mi juz tam nie chodzi o tylko ja na plecach mam takie małe boczki nie wiem jak to nazwac takie zagiecia fałdek tłuszcyzkowych aaaa
musze schudnac....

uuu sie poplakałam na chirurgach
Tez mam takie coś na plecach A siostry mam 3

Idę jutro na tą rozmowę, bo dzwoniłam do kobiety, która mnie zaprosiła na tą rozmowe, nie odebrała, ale oddzwoniła do mnie cała zaniepokojona "pani Marto, czy coś się stało, będzie pani jutro?"itp, byłam w szoku ze wogóle ma mój numer zapisany na swojej kom No i stwierdziła, ze sa rózne stanowiska pracy i kierownik wszytsko jutro wyjasni Więc moze jakaś nadzieja jest

Un...Girl - szczerze mówiac to mi sie klamerki nie poodbają No, ale ja wole kokardki, serduszka itp
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:09   #1421
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
Cytat:
Un...Girl - szczerze mówiac to mi sie klamerki nie poodbają No, ale ja wole kokardki, serduszka itp
dziękuję
Stary 2009-02-24, 18:10   #1422
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mam takie coś na plecach A siostry mam 3

Idę jutro na tą rozmowę, bo dzwoniłam do kobiety, która mnie zaprosiła na tą rozmowe, nie odebrała, ale oddzwoniła do mnie cała zaniepokojona "pani Marto, czy coś się stało, będzie pani jutro?"itp, byłam w szoku ze wogóle ma mój numer zapisany na swojej kom No i stwierdziła, ze sa rózne stanowiska pracy i kierownik wszytsko jutro wyjasni Więc moze jakaś nadzieja jest

trzymam kciuki a mi kobieta wysłała sms ze mnie nie przyjmie jednak na staż mogła zadzwonic to było coś ale na 99% mam drugi
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:15   #1423
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:

to trzymam kciuki jutro, powodzenia. Na pewno będzie dobrze
Stary 2009-02-24, 18:30   #1424
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość

aaa dowiedziałam się dzisiaj, że chodzę do szkoły z poprostuewelinką (chyba)

no chodzisz chodzisz!
Ale numer no
I pomyśleć że gdyby nie przez głupie przebieranki to byśmy dalej nie wiedziały

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:35   #1425
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
Miśka nie wyobrażam sobie żeby ktoś nie ważny wzrost ale ważący 80 kilo miał rozmiar 36 chyba to nie możliwe
Naprawdę waży 80, a nosi roz. 36. Czasem 38, jezeli roz jest mały, a ma 175 Wklejam jej foto Czy ona wygląda na 80 kg? Ja wyglądam I ja juz sie nie mieszczę w spodnie Na chama sie zapinam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0e91e0357a.jpg (40,7 KB, 178 załadowań)
Stary 2009-02-24, 18:39   #1426
domininia
Rozeznanie

Chii dobrze ze ci sie nic nie stalo!Teraz jest taka pogoda ze czesto sie tramwaje wykolejaja ja ostatnio jechalam samochodem z kolezanka i wlasnie tramwaj sie tak wykoleil ze prawie w nas wjechal,myslalam ze zawalu dostane
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:41   #1427
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
no chodzisz chodzisz!Ale numer no I pomyśleć że gdyby nie przez głupie przebieranki to byśmy dalej nie wiedziały
noo! i to jakie szczęście, bo byłam tylko 2 godziny w szkole i akurat Ciebie widziałam

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Naprawdę waży 80, a nosi roz. 36. Czasem 38, jezeli roz jest mały, a ma 175 Wklejam jej foto Czy ona wygląda na 80 kg? Ja wyglądam I ja juz sie nie mieszczę w spodnie Na chama sie zapinam
może się Wam waga popsuła? taka szczupła siostra, Ty też szczuplizna i narzekacie
Stary 2009-02-24, 18:45   #1428
Miśka84
BAN stały

Cytat:
noo! i to jakie szczęście, bo byłam tylko 2 godziny w szkole i akurat Ciebie widziałam

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

może się Wam waga popsuła? taka szczupła siostra, Ty też szczuplizna i narzekacie
Chciałabym Ale niestety
Stary 2009-02-24, 18:47   #1429
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Chciałabym Ale niestety
no to nie ma się co odchudzać, nieważne ile ważycie, bo wyglądacie bardzo ładnie!
Stary 2009-02-24, 18:48   #1430
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:

nie wierze....

chyba musicie miec baaaaaaaaaardzo ciezkie kosci........

Edytowane przez daruniaa01
Czas edycji: 2009-02-24 o 18:49
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:48   #1431
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ja też nie, zawsze chodzę z przyklapniętymi włosami
Ja też:/

Muszę przekonać się do wychodzenia w wysoko upiętym kucyku do ludzi, bo tak bardzo mi się podobają....ale nie na mnie.

Cytat:
mi się marzy ślub w stylu amerykańskim czyli na powietrzu- w ogrodzie albo w innym tego typu miejscu... zawsze mi się marzyło by przy moim wejściu kobieta pięknym głosem śpiewała Ave Maria a w tle grano na organach..uwielbiam tą melodię..ale ślub kościelny chyba odpada wiec religijna pieśń też....
Ja tez kocham Ave Maria I też marzy mi sie, aby ktoś mi to anielskim głosem zaspiewał, np. tak jak Celine Dion
http://www.youtube.com/watch?v=431yTyMziU4
Cytat:
druga opcja to żeby przy moim wejściu (Pan młody czeka przy ołtarzu)
U mnie obowiązkowo pan młody będzie czekał a tatuś prowadził. Nie chcę inaczej.
Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
ja raz byłam na 1 lekcji baletu ale taki koślun ze mnie ze po minie babki zorientowałam się ze mnie tam nie chcą nie chciałam być takim zbukiem co wszystko psuje a na 1 lekcji do tańca ludowego hmm.. można to nazwać eliminacjami mówi do mnie kobiecina( miałam 12 lat) zaśpiewaj Whitney Houston
Ja tańczyłam taniec towarzyski

Cytat:

poza tym jestem znana jako Pomysłowy Dobromir, zawsze wymyślę coś z niczego, jestem mistrzynią improwizacji i manualnie radzę sobie ze wszystkim od uszycia kotu kaftanika pooperacyjnego po glazurową mozaikę w łazience
McGiver
Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Ja gram na skrzypcach Takze wiecie juz mamy wszystko
To już w tym wątku całą ekipę ślubna znalazłam. Tylko, żebyście były chętne....
Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
Oooo Agowy Mc Gyver
Dokładnie tak samo pomyślałam
Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
Piekny
Cytat:
śpiewać kocham, zwłaszcza ABBĘ robię to często, chętnie i głośno. I w samotności, odkąd mój kot zaczął mi wyć do akompaniamentu, a potem padł na plecy w pozie 'zdechł kot'

Ja też śpiewam często i głośno, ale niestety moje ultradźwięki do najpiękniejszych nie należą....
Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość

Maja, mam do Ciebie pytanie-jak sie dokladnie nazywa ten krem do sutkow z rossmana?
Babydream brustwarzen-Salbe
krem do pielęgnacji brodawek piersiowych
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ersiowych.html
Stary 2009-02-24, 18:52   #1432
Miśka84
BAN stały

Cytat:
no to nie ma się co odchudzać, nieważne ile ważycie, bo wyglądacie bardzo ładnie!
Kochana jesteś Ale ja już się nie meiszcze w spodniach A nie chcę się ubierać w sklepach dla puszytsych
Póki co dziś nie jest źle - zjadłam dziś jajecznicę, filet z kurczaka i surówki
Stary 2009-02-24, 18:53   #1433
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość

Babydream brustwarzen-Salbe
krem do pielęgnacji brodawek piersiowych
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ersiowych.html
dzieki
Stary 2009-02-24, 18:54   #1434
justusia16
Wtajemniczenie

Mi się tam Miśka podobasz
I twoj wzrost..i te nogi..
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:58   #1435
vadi
*sportaddict*

Miśka, ja nie wiem, z czego Wy macie kości w rodzinie, ale w życiu bym nie powiedziała, że tak wyglądająca laska może ważyc 80 kg!
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:03   #1436
Mayumi
Raczkowanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 43.jpg (13,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 44.jpg (20,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 45.jpg (17,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 46.jpg (21,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47.jpg (47,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48.jpg (19,6 KB, 8 załadowań)
Stary 2009-02-24, 19:03   #1437
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Mi się tam Miśka podobasz
I twoj wzrost..i te nogi..
Dzięki dziewczyny Ale naprawde nie musicie mnie pocieszać, bo ja wiem jak wyglądam Najgorsze sa te boczki No musze schudnać i koniec

A mojej siostrze cały tłuszcz odłozył sie w brzuchu/boczkach, ale tak nietypowo, bo ona kiedyś baaaardzo dużo ćwiczyła i miała kwadraty i ma ogólnie taką meska, atletyczną budowę ciała, więc ten tłuszcz jakoś jej w dziwnie wniknął i nie ma brzucha okrągłego ale kwadratowy

Widziałyście że ma byc polska edycja "jak dobrze wyglądać nago"? To chyba bedzie parodia, zwłaszcza że prowadzący wyglada jak nedzna kopia tego z uk...

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-24 o 19:05
Stary 2009-02-24, 19:04   #1438
Mayumi
Raczkowanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 49.jpg (15,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 50.jpg (15,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 51.jpg (15,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 52.jpg (19,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 53.jpg (19,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 54.jpg (15,9 KB, 2 załadowań)
Stary 2009-02-24, 19:04   #1439
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Miśka, ja nie wiem, z czego Wy macie kości w rodzinie, ale w życiu bym nie powiedziała, że tak wyglądająca laska może ważyc 80 kg!
z betonu?
chyba tak bo ja tez nie widze innego rozwiazania.....
chocby nie wiem co to W ZYCIU bym nie powiedziala......
80kg to przeciez facet wazy a tu taka szczupla laska........
zreszta Ty tez...

to chyba zbadac trzeba
Stary 2009-02-24, 19:05   #1440
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
z betonu?
chyba tak bo ja tez nie widze innego rozwiazania.....
chocby nie wiem co to W ZYCIU bym nie powiedziala......
80kg to przeciez facet wazy a tu taka szczupla laska........
zreszta Ty tez...

to chyba zbadac trzeba
obstawiałam ołów, ale beton też brzmi sensownie
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości